Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wijnaldum speculeert over terugkeer en kiest tussen Feyenoord en PSV

Laatste update:

Georginio Wijnaldum zou het liefst bij Feyenoord terugkeren in de Eredivisie, zo zegt hij in Mirror Talk op ESPN. De 32-jarige middenvelder, die dit seizoen op huurbasis voor AS Roma speelt, hoopt zijn carrière af te sluiten in Rotterdam-Zuid. Tegenover presentator Kenneth Perez geeft hij aan dat Feyenoord nog altijd het meest in zijn hart zit. Tussen 2004 en 2011 speelde hij bij de club.

Over de vraag of Wijnaldum zijn carrière bij Feyenoord of PSV wil afsluiten hoeft de Rotterdammer niet lang na te denken. “Feyenoord. Het is natuurlijk altijd moeilijk om te zeggen naar welke club je zal gaan, maar Feyenoord is gewoon mijn club.” Wijnaldum speelde in de jeugd van zowel Sparta Rotterdam als Feyenoord. Op zestienjarige leeftijd debuteerde hij in De Kuip. Uiteindelijk kwam de 86-voudig international tot 135 officiële wedstrijden voor de Stadionclub, waarin hij goed was voor 25 doelpunten en elf assists.

In juli 2011 maakte Wijnaldum de overstap van Feyenoord naar PSV. De Rotterdamse club zat in zwaar weer en kon de transfersom van vijf miljoen euro op dat moment goed gebruiken. Diezelfde zomer transfereerde Leroy Fer naar FC Twente voor een soortgelijk bedrag. De supporters van Feyenoord rekenden Fer en Wijnaldum de transfers destijds erg aan, al is die situatie inmiddels veranderd. In 2019 keerde Fer al terug bij Feyenoord, waarna hij werd aangekondigd met een spandoek met de tekst ‘Fergeef me’.

Wijnaldum moet de komende maand noodgedwongen vanuit huis naar het WK in Qatar kijken. Normaliter zou de middenvelder tot de selectie van bondscoach Louis van Gaal behoren, maar in augustus brak hij zijn scheenbeen op een training van Roma. De Italiaanse club heeft de optie om Wijnaldum na dit seizoen voor acht miljoen euro definitief over te nemen van Paris Saint-Germain. In Parijs ligt de rechtspoot nog vast tot medio 2024. Indien Wijnaldum de overstap maakt naar Roma gaat hij tekenen tot juni 2025.

Wanneer zie jij Georginio Wijnaldum terugkeren in de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker terugkeren naar PSV jongen. In De Kuip zit men -terecht- niet meer op je te wachten. Laten we niet dezelfde fout maken als met Fer.

15 november 2022 om 19:14

Want Wijnaldum en Fer zijn vergelijkbaar? Fer heeft echt heel zijn carrière altijd een stuk lager niveau aangetikt. Waarom vergelijk je hem met Fer eigenlijk? En niet met een kuijt of van Persie?

15 november 2022 om 19:16

Zelfs Elia was op het moment van terugkeren in de eredivisie bij Feyenoord nog belangrijk. Daarna wel weer op tijd afscheid genomen . Want bij ADO was het een drama

15 november 2022 om 19:20

Natuurlijk zijn die twee vergelijkbaar, daarnaast zijn zij dan weer totaal niet te vergelijken met Kuijt en RVP. Laatstgenoemden gingen voor een mooie som een buitenlands avontuur aan en waren na hun terugkeer immens belangrijk.

Wijnaldum en Fer vertrokken daarentegen voor een matige som naar een concurrent -onder dreiging van een arbitragezaak-, Fer was al een tijdje op toen hij terugkeerde en mislukte dus. Wijnaldum is ook al jaren aan het aftakelen en na zo'n zware blessure zal hij ook niet meer kunnen leveren.

Laten we vooral voortborduren op het huidige beleid en geen 30'ers met een verleden bij de club gaan terughalen. Die tijd zijn we hopelijk voorbij.

15 november 2022 om 19:22

Met alle respect, omdat Wijnaldum toch niet de veters mag strikken van Van Persie? 1 van de beste Nederlandse voetballers aller tijden! Kuijt en hij zijn wel te vergelijken, omdat zij beiden op werklust een leuke carrière gehad hebben, maar Van Persie heeft in die vergelijking niets te zoeken..

15 november 2022 om 19:25

Ik weet niet of je het bent vergeten, maar dat was het seizoen dat Feyenoord praktisch failliet was en zelfs Ajax medelijden had met onze sportieve prestaties. Ik snap dat je dat wil wegstoppen, maar dat die (jonge talentvolle) gasten gingen voor een smak geld, was broodnodig en sportief echt niet vreemd. Wijnaldum heeft volgens mij een deel van zijn salaris bij die overstap gedoneerd aan Feyenoord (of het trainingscomplex, weet niet meer).

Nee het was nog niet de tijd dat spelers voor 100 miljoen weg gingen. Andere tijd he

15 november 2022 om 19:27

Yoeri, je slaat de plank mis. Het gaat niet over kwaliteiten vergelijken, maar over bijdrage aan het team op het moment dat ze terug kwamen. Je kan toch niet ontkennen dat Kuyt bij zijn terugkeer waanzinnig veel waarde heeft gebracht. Verdorie kampioen geworden. Van Persie was volgens mij sportief op dat moment alweer iets op zijn retour/ geblesseerd

15 november 2022 om 19:28

Ik zeg niet dat je moet vergelijken met van Persie, ik vraag me af waarom met Fer. Omdat ze toevallig dezelfde lichting waren? Vergelijk dan desnoods met El Ahmadi.

15 november 2022 om 19:31

@Westend, in dat geval ben ik het wel met je eens.

15 november 2022 om 19:31

@westend

Ik ben mij terdege bewust van de situatie destijds, maar dat verandert weinig aan het verhaal. Beiden hebben namelijk aanbiedingen uit het buitenland afgeslagen omdat zij perse naar Twente en PSV wilden. Fer heeft zelfs gedreigd met een arbitragezaak om weg te kunnen. Waren zij naar het buitenland vertrokken, had niemand hier enig probleem mee gehad.

Dat zij voor zichzelf een stap hoger op wilden verwijt ik ze ook niet, net als bij Berghuis. Waar ik wel misselijk van wordt is het veinzen van clubliefde als je zo'n stap hebt gezet of gaat zetten.

15 november 2022 om 19:36

Gaat een speler te vroeg naar het buitenland knopen we ze op aan de hoogste boom, vertrekken ze binnen Nederland (wat op dat moment gewoon een upgrade was) is het ook niet goed. Wijnaldum was net 20 toen hij ging yo. Die was echt nog mega jong en helemaal nog niet klaar voor het buitenland :D.

Maar ik denk dat we het gewoon anders ervaren

15 november 2022 om 20:03

Door dit soort jongens krijg ik altijd een kleine midlifecrisis. Heb hem zien debuteren en we hebben het nu over het einde van zijn loopbaan. Dan ben je dus bijna 15 jaar verder en mijn zakken zijn zeker niet zo gevuld als die van Gini.

15 november 2022 om 20:07

Echt volledig oneens met fiorenoord. De stap was destijds, zeker gezien financiële situatie in Rotterdam-Zuid, erg goed te billijken. Ik zou Wijnaldum dan ook graag terug zien bij de club. Product uit eigen jeugdopleiding, op en top-prof. Ervaring waar je u tegen zegt, maar bovenal volgens mij een heel fijn persoon.

15 november 2022 om 20:31

@Fiorenoord: Waarschijnlijk was je nog niet geboren of zat je nog in de luiers toen Van Persie Feyenoord verliet, anders had je geweten dat als Arsenal niet op het laatste moment in beeld was gekomen, Van Persie gewoon bij PSV had gespeeld, daar was hij namelijk al bijna mee rond. Weet je wat de reden was? Hij zag geen toekomst perspectief. Wijnaldum is totaal niet vergelijkbaar met Fer, gezien de clubs waar hij heeft gespeeld, de prijzen die hij heeft gewonnen en zijn hoeveelheid wedstrijden voor het Nederlandse elftal. Als speler is hij ook niet vergelijkbaar met Van Persie, zijn namelijk 2 totaal verschillende spelers. Qua club prestaties en hun prestaties bij het Nederlandse elftal ligt het wel redelijk dicht bij elkaar, al was Van Persie natuurlijk een fenomeen.

15 november 2022 om 21:44

Fiorenoord bepaalt sowieso niet waar we op zitten te wachten. Wijnaldum met zijn ervaring is gewoon welkom wat mij betreft

16 november 2022 om 08:49

Waarom zou je uberhaupt vergelijken. Fer is heel even heel goed geweest, en verder niet. Van Persie de meest getalenteerde. Kuijt op werklust en teamgeest langdurig het maximale eruit gehaald (meer dan Van Persie). En Wijnaldum een beetje overal tussenin. Meer talent dan Wijnaldum en Kuijt. Hardere werker dan Van Persie. Successen bij Liverpool.

Ik denk persoonlijk dat hij bij Liverpool gewoon min of meer toevallig perfect paste, waardoor hij een hoge top heeft gehaald. Vind het zeker geen garantie op succes als hij nu terug komt. Van Persie en Kuijt hadden ook een hogere feelgood factor bij de fans.

15 november 2022 om 19:15

Moah niet mee eens. Zal er heel erg om spannen hoe hij terug komt, maar we hebben juist vrij veel succes gehad met 1 of 2 (max) ervaren spelers. Elia, Kuyt, Makaay, Van Persie... Die waren op dat moment ook gewoon nodig. Het moment van terugkeer moet alleen niet te lang duren. Bij PSV zou ik momenteel niet weten wat ze met hem aan moeten. Het middenveld is daar overvol.

15 november 2022 om 19:23

Zou een goede vervanger voor Kokcu zijn. Geeft je een jaar of twee de tijd om iemand op te leiden of een leuk talent te scouten. Als je dan ook nog Zerrouki haalt heb je een leuk middenveld.

15 november 2022 om 19:25

Elia was nog in zijn prime bij zijn terugkeer (28 jaar) en Kuyt, Makaay en Van Persie hadden zo'n ongelooflijke klasse dat ze hun minder wordende fysieke kwaliteiten konden compenseren. Wijnaldum is gewoon een huis-tuin-en-keukenvoetballer en je merkt nu al dat hij eigenlijk op is.
Als je dan echt voor ervaring wilt gaan zou ik eerder De Vrij proberen terug te halen.

15 november 2022 om 19:47

Kuijt kwam uit Turkije. Waarom zou Wijnaldum verder op zijn dan Kuijt. Er waren ook types die kuijt een huis tuin en keukenvoetballer vonden en die kritiek hadden op zn komst, weet je nog?
Wijnaldum een huis tuin en keukenvoetballer noemen, dat is toch wel erg simpel of niet? Die jongen kon 2 jaar geleden voor de grootste clubs kiezen die er waren. Met zo'n argument valt er ook weinig meer te discussiã«ren inderdaad.

15 november 2022 om 19:57

Het is gewoon een hele doodgewone, weinig bijzondere voetballer die op geen enkel facet uitblonk. Zijn enige talent was heel veel rennen en dat talent gaat al jaren enorm achteruit, hij moest niet voor niets weg bij Liverpool.
Laten we vooral niet gaan doen alsof Wijnaldum ook maar de helft van de klasse van een Makaay, Kuyt of Van Persie had.

15 november 2022 om 20:17

Maar zoveel meer dan broodvoetvaller Fer, waar jij hem klaarblijkelijk mee vergelijkt.

15 november 2022 om 20:42

Weg bij liverpool dan ben je slecht inderdaad. De andere mannen die je opnoemt speelden al bejaardencompetitie in Turkije. Je kan hem noemen als een man zonder talenten maar ik denk dat het een allrounder is die in de eredivisie nog wel 1/2 seizoenen een rol kan spelen. Zeker met het gebrek aan ervaring bij Feyenoord en zijn positieve karakter.

15 november 2022 om 20:47

fiorenoord: Kerel, jij kletst echt maar wat uit je nek. Jouw argumenten raken kant noch wal. Wijnaldum wilde zelf weg bij Liverpool, hij hoefde helemaal niet weg. Sterker nog Klop en de club wilde hem graag behouden, maar hij weigerde een nieuw contract. Bij Feyenoord, PSV en Liverpool was hij een zeer waardevolle speler. De keuze voor PSG heb ik echter nooit begrepen, dat was een verkeerde keuze. Hij maakt idd veel meters, is redelijk snel, heeft overzicht en daar naast ook nog een neusje voor zijn medespelers en de goal, en dat voor een middenvelder, dat is redelijk compleet. Opmerkelijk feitje: toen Wijnaldum zich ging mengen in BLM verhaal, was hij ineens een stuk minder populair.

16 november 2022 om 08:59

@preditor, Wijnaldum hoefde inderdaad niet perse weg bij Liverpool. Echter Liverpool wilde hem niet het salaris geven wat echte toppers bij Liverpool verdienen, dus zo werd hij op waarde geschat. Wijnaldum koos vervolgens voor geld i.p.v. gegarandeerde minuten. Keuze die hij maakt.

Verder vind ik Wijnaldum ook niets meer dan een gemiddelde voetballer. Kan prima functioneren in een goed team. Draait het team slecht, draait Wijnaldum mee. Geen kartrekker.

15 november 2022 om 19:16

Denk dat hij zowel bij PSV als Feyenoord niets heeft te zoeken op het middenveld. Bij PSV zie ik liever Sangaré en Veerman (en daarvoor Xavi) en Feyenoord zal ook Kokcü noch Timber eruit halen voor Wijnaldum.

15 november 2022 om 19:16

Hoezo niet? Altijd correct geweest, feyenoord had het geld toen te hard nodig. Hem valt weinig te verwijten, laten we ons gelukkig prijzen dat de keuze nu weer met het hart gemaakt kan worden, van zover zijn we gekomen.

15 november 2022 om 19:18

Plus we waren op dat moment echt dra-mat-tisch. Mag je hem ook weer niet ontnemen. Geld nodig met een verschrikkelijk seizoen. Zijn toch uit een diep dal gekropen eigenlijk

15 november 2022 om 19:20

Ja, en het heeft allemaal goed uitgepakt voor Wijnaldum. Alleen de transfer naar PSG was raar. Zou toch mooi zijn als hij weer bij Feyenoord afsluit.

15 november 2022 om 19:42

Haha spreek voor jezelf, ik zie hem heel graag komen

16 november 2022 om 02:48

@fiorenoord
Ik ben van mening dat een heel hoop hem graag terug ziet komen in de Kuip.

Gini had zelf aangegeven een stap naar het buitenland te vroeg zou komen.
Er was zelfs overeengekomen, dat bij uitblijven van zomerse transfer hij zijn contract zou verlengen.
Schonk zijn tekengeld aan Feyenoord Academy.

Fer heeft niet met een arbitragezaak gedreigd. Maar gaf aan zijn, nog 1 jarige contract, niet te verlengen.

Vertrek van oa Wijnaldum en Fer kon Feyenoord El hamadi behouden, Bakkal en Guidetti huren.

v Persie ging voor 4,5m naar Arsenal. En sprak destijds ook met Hiddink over evt transfer naar PSV.

16 november 2022 om 06:19

In de Kuip zit men terecht niet meer op je te wachten?? Spreek jij namens het legioen? Zou geweldig zijn en absoluut een toegevoegde waarde voor het team

En dat maakt mij als Rotterdammer en feyenoorder wel trots. Spelers gaan echt met clubliefde de deur uit. Mooi dat de afgelopen jaren ook de grote spelers fors inleveren om bij Feyenoord af te sluiten.

15 november 2022 om 22:38

Sterker nog, Wijnaldum heeft ten tijde van z’n overstap nog een enorm bedrag gedoneerd aan de jeugdopleiding/Varkenoord. Tuurlijk, het was pijnlijk dat hij naar PSV ging, maar uit zijn perspectief logisch en je wist dat het een Feyenoorder bleef.

Nou, ik zou zeggen Wijnaldum en de Vrij tegelijk terughalen en de huidige selectie enigszins bij elkaar houden en we zijn kampioenskandidaat nummer 1.

15 november 2022 om 19:18

Zo brok ervaring dan
Kasdorp er ook bij dan.

15 november 2022 om 19:27

Karsdorp zal absoluut niet meer willen terugkeren nadat hij in zijn tweede periode belachelijk is behandeld door een groepje internethelden. Jammer, want het is een echte Feyenoorder en absoluut een toevoeging.

15 november 2022 om 19:32

plus je haalt wel even een kruitvat binnen wat misschien voor je teamsamenstelling niet zo heel lekker is

15 november 2022 om 19:36

Zou het niet heel vroeg zijn voor de vrij nu al terug te keren?

15 november 2022 om 19:44

Hij is het huidige seizoen wel iets minder onbetwist dan ervoor, maar ik ben het met je eens dat het waarschijnlijk nog 1 of 2 seizoenen te vroeg is. Dit is dan ook meer hoop dan verwachting.

15 november 2022 om 19:46

Denk het ook Lierse. Werd laatst ook gesuggereerd dat De Vrij wellicht in zo'n rol als Blind terug zou moeten keren, maar Blind was ten eerste minder en ten tweede was Ajax ook destijds verder dan Feyenoord nu. Zal nog wel een jaar of twee duren voordat De Vrij het overweegt denk ik

15 november 2022 om 19:55

Zie het hem ook nog wel in een andere topcompetitie zoals La Liga of de PL proberen voordat hij terugkeert naar de eredivisie.

15 november 2022 om 19:52

Geen woorden maar daden toch? Want bij de komst van Makaay, Gio en uiteindelijk ook Van Persie werd dit ook geroepen. Alleen Kuyt pakte de belangrijkste prijs in de afgelopen 20 jaar.

15 november 2022 om 20:50

Zeker bijdehand om te zeggen dat gio hem ook pakte

16 november 2022 om 03:02

Bij komst Makaay en Gio seizoen 07/08 was Feyenoord wel degelijk kampioenskandidaat nummer 1. Stonden samen met PSV bij ingaan winterstop bovenaan. PSV had wel beter doelsaldo.

Bij v Persie werd er niet gesproken over kampioenschap.

15 november 2022 om 20:35

Dat zou wel wat zijn zeg! Ik zou hem graag bij PSV willen zien, maar hij heeft nooit ontkent een echte Feyenoorder te zijn. Het zou een hele mooie aanwinst zijn, maar vooral een echte persoonlijkheid.

16 november 2022 om 08:31

Mijn advies als Ajacied zou zijn doen...
Mijn echte advies zou zijn, niet doen.. waarom een team volop in ontwikkeling weer een impuls geven die al vaker niet heeft gewerkt? Tuurlijk het zijn prachtige namen, maar je haalt wel iets binnen en dat zijn enorme verwachtingen. Het gaat psychologisch mega impact hebben op de andere spelers, het team en de vereniging. Als je op je bek wilt gaan moet je Wijnaldum en de Vrij binnen halen.
Ik denk dat Feyenoord zonder hen meer kampioenskandidaat is dan met.

Zoveel clubliefde dat ie perse naar PSV wou en zijn verbeterde contract niet wou verlengen (zelfs zijn zaakwaarnemer erkende dat).. Maar goed, het gaat je goed. We wensen je een spoedig herstel maar voor Feyenoord zit het momenteel vol. Daarnaast gelieve geen uitgebrande spelers a la Fer, etc. Maar spelers a la van Persie etc zijn welkom, die echt nog van toegevoegde waarde zijn.

15 november 2022 om 19:27

Ik zou Gini er prima bij willen hoor, maar dan wel volgend jaar, en niet over 3 jaar. Oh, en ook niet voor 3 miljoen salaris.

15 november 2022 om 19:41

Waarom (vraag dit echt uit interesse zonder cynisme..)?

15 november 2022 om 19:57

Goeie voetballer, altijd fan van geweest en ik neem het hem eerlijk gezegd niet kwalijk dat ie naar PSV ging. Was gewoon een stap voorruit op dat moment en ik heb niets tegen PSV.

15 november 2022 om 20:54

Goeie voetballer, was hij destijds. Sinds zijn laatste seizoen bij Liverpool geen knikker meer geraakt, enkel geblesseerd of als invallers gespeeld. Drm vraag ik mij of dit echt toegevoegde waarde zal zijn voor Feyenoord. Daarnaast zal hij een (jeugd)speler in de weg zitten, zeker niet voor appel en een ei komen voetballen en nogmaals is meer geblesseerd dan fit. Wij moeten af van overbodige, over the hill spelers die terug komen. Dat is ook de grootste reden waarom Feyenoord bijna failliet raakte..

16 november 2022 om 21:35

Hoeveel had van Persie gepresteerd bij Fenerbahce, toen hij naar Feyenoord ging. Blijft altijd een gok, maar voor spelers met zulke kwaliteiten zou je dat best kunnen wagen.

15 november 2022 om 19:49

Gaf destijds aan dat hij naar PSV wilde voor z’n ontwikkeling. Toen best logisch toch?

Denk dat ie daar dan niet te lang mee moet wachten. Hij is al 32 en denk niet dat het nog veel nut en zin heeft om te komen als je al 35 bent. Moet wel van toegevoegde waarde zijn, dus eigenlijk zou komende zomer de beste optie zijn.

Heb Wijnaldum altijd een sympathieke gast gevonden. Als die nog zijn loop vermogen heeft is die welkom wat mij betreft.

Wat een tijd toen, tiende geworden en geen geld. Drie goede spelers gingen weg: Wijnaldum, Fer en Castaignos. Koeman kwam met de vervangers Guidetti, Clasie en Bakkal. Die tweede plaats voelde als een wederopstanding.

Kom lekker terug naar Sparta!

Dat had die vorig jaar moeten doen, ipv als aasgier voor het grote geld in Parijs te kiezen terwijl je al voor de rest van je leven, en daarna nog eens 100 jaar, financieel onafhankelijk ben.

Sowieso, het niveau van weleer tikt die niet meer aan.
Hij is zeer op zijn retour, heeft geen restwaarde en drukt zwaar op de salarisbegroting.

Dit is gedoemd te mislukken en moet je niet doen.
En hoe hij in het verleden een vertrek naar PSV forceerde, moet je dit niet eens meer willen.

15 november 2022 om 20:10

Hij forceerde helemaal niks. Was Wijnaldum gebleven, dan was Feyenoord zo goed als failliet geweest

Hij heeft helemaal niet gezegd dat hij zn carriere hier in Nederland wil afsluiten. De vraag was gewoon Feyenoord of psv als je ooit zou terugkeren. Er wordt weer iets van gemaakt wat het niet is.

Komend seizoen samen met De Vrij terugkomen. Anders hoeft het niet meer.

Het gaat er helemaal niet meer om waarom Wijnaldum destijds wegging. Feit is gewoon dat hij al even ruim over z'n hoogtepunt is en dat het dus niet de speler is waar je op zou moeten zitten te wachten als Feyenoord zijnde. Met alle respect voor Wijnaldum overigens! Fantastisch mens denk ik en was goede voetballer maar wel met de nadruk op was......wanneer hij direct van Liverpool naar Feyenoord had willen komen was hij welkom geweest wat mij betreft. En ook van nut denk ik. Nu niet meer. Twee jaar later, blessuregevoeliger, weinig gespeeld, trager. Is geen vervanger van Kokcu. Zou nog op 10 moeten spelen, meer niet. Wanneer hij genoegen zou nemen met een plek in de selectie en evt. als een soort supersub willen fungeren dan kan je het overwegen want hij kan de jonge jongens op een positieve manier natuurlijk veel bijbrengen. Voor het geld hoeft hij het niet meer te doen.....dus dat scheelt weer

Geniet ervan Rotterdam. Jammer voor ons, geweldige speler om terug te zien komen bij PSV.

15 november 2022 om 23:23

Zelfde reactie hier, enorm geliefd bij PSV! Zou hem ook met flink applaus onthalen in t Philips Stadion.

Zowel geliefd bij PSV als Feyenoord. Snap best dat hij Feyenoord kiest. Toch echt zijn club waar het begonnen is.

Zou mooi zijn als Feyenoord een Stefan de Vrij en Gini Wijnaldum terug kan halen, maar dan wel nog op een leeftijd dat Feyenoord er nog wat aan heeft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren