Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Werkelijk gehele Engelse top jaagt op dezelfde middenvelder van 70 miljoen’

Laatste update:

Het heeft er alle schijn van dat er binnenkort een nieuw toptalent uit Oekraïne te bewonderen is in Engeland. Volgens The Evening Standard staat Georgiy Sudakov namelijk in de belangstelling van vijf Engelse topteams. Zijn werkgever Shakhtar Donetsk verwacht een zomers vertrek en verlangt naar verluidt een bedrag van zo'n zeventig miljoen euro.

Volgens de berichtgeving heeft Arsenal de meest concrete belangstelling voor Sudakov. Verder wordt hij gelinkt aan Chelsea, Manchester United, Manchester City én Liverpool.

De 21-jarige middenvelder maakt al geruime tijd indruk in de Oekraïense Premjer Liha. Shakhtar-CEO Sergei Palkin verwacht dan ook niet dat een langer verblijf realistisch is.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Georgiy Sudakov maakt al tijden furore in het shirt van Shakhtar Donetsk.

"Er is een grote kans dat Sudakov komende zomer de overstap maakt naar een grote club", aldus Palkin. "We hebben al contact gehad met wat grote clubs en er wordt al onderhandeld."

Afgelopen januari was Napoli in de markt voor het toptalent. De regerend landskampioen van Italië was bereid om een bedrag van rond de veertig miljoen euro op tafel te leggen, maar toendertijd was Shakhtar al overtuigd van het gegeven dat de speler meer waard is.

Komende zomer staat Sudakov dus alsnog voor een transfer naar de Europese top. De veertienvoudig international van Oekraïne vertegenwoordigt volgens Transfermarkt een waarde van 25 miljoen euro en heeft nog een contract tot het einde van 2028.

Mocht Sudakov daadwerkelijk een transfer naar de Premier League maken, dan volgt hij in de voetsporen van Mykhaylo Mudryk. De inmiddels 23-jarige buitenspeler maakte in de winter van 2023 voor zeventig miljoen euro de overstap van Shakhtar naar Chelsea.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Ligt het aan mij of ontpoppen zich er de laatste tijd veel nieuwe goede jonge spelers. Leuke ontwikkeling

19 april 2024 om 12:23

Ligt aan jou. Dit is van alle tijden.

19 april 2024 om 14:02

Niet anders dan in andere tijden en ik heb ook niet het idee dat er tegenwoordig veel meer goede jongens doorbreken. Integendeel; clubs zijn wanhopig op iets dat ook maar lijkt(!) op veel talent en door al het geld dat omgaat in het voetbal zijn ze bereid om veel voor die gokjes te betalen. Daardoor gaan spelers in middelgrote competities tegenwoordig ook voor bedragen boven de 50 miljoen euro weg. Naar mijn mening ontbreekt het tegenwoordig echt aan absolute topspelers die competities aan gort spelen. Dat ligt er niet aan dat het algemene niveau veel hoger is geworden, want de buitensporig goede spelers lopen er nog steeds rond. Ze zijn alleen zeer zeldzaam geworden.

Fijne speler hoor, heeft echt wel wat. Maar... het niveau is daar dramatisch. Je moet toch wel gekke henkie zijn wil je daar 70 miljoen voor neerleggen.

19 april 2024 om 11:11

Dovbyk kwam vanuit Dnipro 1 naar Girona en is nu topscorer van LaLiga, competitie zegt dus niet alles en misschien is het niveau niet eens zo dramatisch.

19 april 2024 om 11:14

Ja en wat hebben ze daarvoor betaald?

Competitie zegt niks, maar hoe groter het verschil in niveau hoe moeilijker de inschatting of iemand het op een hoger niveau gaat halen.

19 april 2024 om 11:19

Een kleine 8 miljoen euro.

19 april 2024 om 11:21

Tja dat bedoel ik. Dat is kleingeld.

19 april 2024 om 11:50

Ze zullen hem dan ook beoordelen in zijn wedstrijden in de Champions League, Europa League en interlands.

19 april 2024 om 13:15

Kwam Mudryk hier ook niet vandaan voor een miljoentje of 100?
Kan niet zeggen dat die nou de BPL aan flarden geschoten heeft.

Je kunt altijd wel 1 goed of 1 slecht voorbeeld uit lichten om een punt te maken....maar dat zegt niet zo veel.

19 april 2024 om 14:04

Het is per speler verschillend, maar het is nog steeds afwachten hoe zo'n Dovbyk het bij een grote club zou doen waar meer spelers dergelijke ballen maar wat graag opeisen voorin. Girona mag dan een topseizoen draaien voor hun begrippen, maar onderaan de streep is het een relatief kleine club in een Laliga dat niet in hun beste tijd zit.

19 april 2024 om 12:21

Dramatisch is ook wel goed overdreven. Ik denk dat de overal competitie net iets minder is dan de Eredivisie, maar de Oekrainse subtoppers en toppers kunnen best wel meten met onze subtop en top. En dat in tijden waarin ze niet onder superchille omstandigheden hebben gevoetbald (voornamelijk shakhtar).

Lunin, Tsygankov, Dovbyk, Mudryk, Sudakov, Zinchenko en dan nog een groot aantal namen die bij mindere clubs spelen in sterke competities, denk dat Oekraine misschien wel de sterkste lichting ooit heeft nu. Hopelijk kunnen ze verrassen op het EK! Overleven in de poule moet zeker mogelijk zijn. Hielden zich ook prima staande tegen Italië en Engeland in de kwalificatie.

Opvallend. Arsenal is uitgeschakeld in de CL en heeft hoogstwaarschijnlijk de competitie verspeeld en in één keer komen er super veel geruchten over nieuwe spelers. Wat een heerlijk leven als voetbaljournalist.

Buiten dat. Ik ken deze speler niet, dus ik kan geen oordeel over zijn kwaliteiten vellen. Ondanks dat vind ik niet dat Arsenal dan voor hem moet gaan als Shakhtar 70 miljoen voor hem wil. Zij zitten belachelijk hoog in de boom voor wat betreft hun spelers, terwijl de competitie natuurlijk niet mega sterk is. De stap naar de PL, La Liga etc. is dus best groot. Dan zijn dergelijke bedragen niet aan Arsenal besteed wat mij betreft.

19 april 2024 om 12:25

Volledig met je eens. Voor dergelijke bedragen haal je topmiddenvelders uit pakweg de Serie A en Buli, waar je heel wat meer zekerheid hebt over de slaagkansen.dat zijn spelers die zich al op een hoger niveau bewezen hebben.

Kijk naar Mydruk, speelde in Oekraine alles kapot maar slaagt er bij Chelsea niet echt in om indruk te maken. En kostte ook 70 miljoen!

Arsenal moet nu echt naar 'a list' players gaan om die laatste stap te zetten. Er moet absoluut een topspits (vlahovic, Boniface,?) en topmiddenvelder (De Jong?) bijkomen. Bij voorkeur ook een linksachter want Tomi (te vaak geblesseerd) en Zinchenko voldoen niet helemaal.

19 april 2024 om 13:16

Helemaal mee eens Thenry_228! Wij kunnen ons niet echt een ''gokje'' van 70 miljoen veroorloven. Wat mij betreft moet Arsenal vooral kijken naar spelers in de eigen PL, Bundesliga en wat spelers in de Serie A/La Liga. Andere competities moet je absoluut niet negeren, maar daar moet je geen spelers voor 70 miljoen gaan kopen.

Eens wat betreft de posities, maar ik vind zelfs nog dat we meer nodig hebben. Er moet een ''top''spits bij. Er moet een middenvelder bij. Helemaal eens voor wat betreft de linksachter positie. Maar ik vind dat we ook een snelle winger missen. Daar zou ik toch graag een speler zien die zowel op links- als rechts kan. En voor het middenveld zal het ook afhankelijk zijn welke spelers eventueel weg gaan.

Spits: Lautaro Martinez, Isak, Vlahovic, Watkins, Openda, Osimhen?
Middenvelder: De Jong, Zubimendi, Douglas Luiz, Kimmich, Palhinha, Danilo, Onana?
Linksback: Miquil Gutiérrez, Netz, Estupinan, Lino?
(multifunctionele) Winger: Neto, Nico Williams, Yeremy Pino, Antonio Nusa, Olise, Barnes?

Het zijn maar wat opties zonder volgorde qua voorkeur. Maar ik denk dat allen in meer of mindere mate echt een toevoeging kunnen zijn op onze selectie. Het zal allemaal van haalbaarheid afhangen en het budget dat wij daadwerkelijk hebben. Verkopen zullen daarbij ook van belang zijn, maar daar verwacht ik niet zoveel van.

De enige die ik echt heel graag bij Arsenal zou willen zien is Frenkie de Jong. Ondanks dat ik niet per sé weet of hij de beste keuze is. Ik vind hem gewoon echt een prachtige voetballer en denk dat hij geweldig kan passen bij Rice en Odegaard. Alleen of hij haalbaar is weet ik ook niet. Voor de rest van de posities kan ik in meer of mindere mate tevreden zijn met meerdere opties. VInd het dan ook op sommige posities moeilijk om echt overduidelijk te zeggen wie de beste optie voor ons zou zijn.

Voor wat betreft de verkopen zou ik sowieso afscheid nemen van Tavares, Tierney, Lokonga, Nelson en Nketiah. Hopelijk ontvangen we daar nog redelijke bedragen voor. Cedric en Elneny zijn gelukkig na dit seizoen ook weg, dat scheelt weer salaris. Dan heb je nog Ramsdale, Partey en iemand als Marquinhos. Ik zou Ramsdale graag zien blijven, maar het lijkt mij sterk dat hij dat zelf wil. Dus daar moet je een mooi bedrag voor gaan vangen. Partey mag van mij weg gezien zijn fitheid, maar dan hoop ik toch op een 'gek' bedrag uit SA. Van iemand als Marquinhos heb ik niet het idee dat hij ooit echt een kans gaat krijgen en kan ik ook moeilijk inschatten of hij goed genoeg zal zijn. Dan zie ik liever dat wij hem verkopen en mogelijk wat winst maken op hem. En wat mij betreft verhuren we Vieira ook sowieso.

Smith-Rowe vind ik een heel lastig geval. Ik ben erg gecharmeerd van hem en denk dat hij echt wel goed genoeg kan zijn voor ons. Alleen is zijn fitheid een groot issue. En de kansen die hij van Arteta krijgt zijn ook erg weinig. Daarnaast zou je wel gebruik kunnen maken van zijn homegrown status. Maar het liefst zie ik hem gewoon blijven en meer minuten krijgen eigenlijk. Of anders een verhuur aan een PL club.

19 april 2024 om 15:38

Hoe speelde Mudryk alles kapot? Heeft een half seizoen degelijke stats neergezet bij Shakthar. That's it. Da's toch niet alles kapot spelen.
Daarvoor was het heel weinig. En dankzij dat handvol wedstrijden in de CL heeft hij een club als Chelsea, die wanhopig zijn om alles te kopen wat lost en vast zit, een hoop zand in de ogen gestrooid. Zijn eerste halfjaar bij Chelsea was niets, en dit jaar is het een tikkeltje beter maar compleet onvoldoende ten overstaan van zijn prijskaartje.
Mudryk was een enorm gehypte speler bij Shakhtar die zijn prijskaartje nog nooit heeft kunnen rechtvaardigen.
Het is te belachelijk voor woorden dat de hele Engels top achter deze Sudakov zou zitten en dat die weeral een krankzinnig bedrag zou moeten kosten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren