Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Waterincident met Redknapp achtervolgde Bentley: 'Was goed bedoeld'

Laatste update:
/

David Bentley werd ooit The Next David Beckham genoemd en maakte in 2008 voor negentien miljoen euro de overstap van Blackburn Rovers naar Tottenham Hotspur. Op White Hart Lane kwam de vleugelspeler echter nooit uit de verf en vorige week werd bekend dat hij een half jaar aan FK Rostov wordt uitgeleend. Een opmerkelijk incident met Harry Redknapp was niet goed voor zijn carrière.

Tottenham Hotspur verzekerde zich in mei 2010 van een plek in de Champions League, na een zege op Manchester City. Na afloop was de inmiddels door André Villas-Boas vervangen Redknapp het slachtoffer van een grap van de spelers. Onder anderen Bentley gooide een ton met koud water over de manager heen. Vooral de vleugspeler was door het dolle heen. Hoewel Redknapp een joviale man is, leek de manager het geintje te gebruiken om de nu 27-jarige Bentley amper meer te laten spelen.

/

"Het was allemaal goed bedoeld", verzekert Bentley aan diverse Britse media. "Maar zo zag hij het helemaal niet, dat moge duidelijk zijn. We vierden feest, niets meer en niets minder. Dat seizoen speelde ik twintig duels en haalden we de Champions League. Ik startte vijftien duels op rij en hoewel ik dat duel op de bank begon, waren we gewoon een geweldige prestatie aan het vieren. Hij heeft mij er nooit op aangesproken, we spraken elkaar sowieso nauwelijks, maar dat incident heeft mij altijd achtervolgd. Daarna kreeg ik nauwelijks meer een kans van hem. Ik heb 42 duels in vier seizoenen gespeeld. Dat hadden er 42 in één seizoen moeten zijn."

Bentley betreurt dat mensen een ander beeld van hem hebben. Dat gebeurt mede op basis van zijn uitgesproken vertrekwens bij Blackburn Rovers, jaren terug. "Ik heb echt spijt van de manier waarop ik bij Blackburn Rovers ben vertrokken. Maar niet alles wat over mij wordt gezegd en geschreven is waar. Ik word gezien als een party boy. Ik heb een restaurant in Spanje, samen met mijn zaakwaarnemer. Een investering. Redknapp zei mij dat ik mij op het voetbal moest concentreren, in plaats van een dergelijke gelegenheid te runnen. De waarheid is dat ik er nooit heenga. Het is een investering."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ik dat zo zie lijkt ook Redknapp dat wel leuk te vinden, ik ben toch bang voor hem dat hij niet speelde omdat er betere spelers voor zijn positie waren

Is dit echt zo? Zou superkinderachtig zijn dus lijkt me sterk, dit soort grapjes gebeuren vaker...

Als je het filmpje zo ziet zou je toch zeggen dat hij er geen problemen mee had en dat hij het wel waardeerde, maar goed: filmpjes zeggen niet alles.

Altijd een goede speler gevonden, jammer dat hij het niet waarmaakte. Afgelopen periode was toch wel zijn persoonlijke 'dieptepunt', met een verhuur aan een Russische middenmoter

Totaal overtrokken verhaal weer. 100% zeker dat Redknapp het Bentley niet kwalijk nam, hoe kan dat ook, ze stonden er met zn 4/5en.. waarom zou hij het hem alleen kwalijk nemen?
Omdat Bentley daarna niet speelde zal hij en/of de media dit wel erbij hebben gehaald om zijn gebrek aan speelminuten te verklaren, wat dus onzin is.
Dit stuk zegt alles: "hij heeft mij er nooit op aangesproken, we spraken elkaar sowieso nauwelijks, maar dat incident heeft mij altijd achtervolgd." Boehoe, harder trainen gozer.

Onzin van Bentley, hij komt gewoon niveau tekort om nog een rol te kunnen spelen bij de Spurs. Bij Birmingham City kwam hij ook niet goed uit de verf. Dos Santos en Lennon had ie bij Spurs voor zich. Ook Dos Santos heeft het niet gehaald.

het lijtk er inderdaad op dat Redknapp dit leuk vond.
maar misschien lachte hij ook wel omdat hij het intern wilde houden.
stel hij was ziedend geweest, stonden de kranten er vol van en krijg je weer zo'n rare soap.

denk dat dit in eerste instantie goed gehandeld is van Redknapp.

alhoewel ik wel vind dat dit moet kunnen. een feestje na een goed seizoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren