Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voormalig Arsenal-ster maakt Tottenham Hotspur belachelijk: ‘Bottle Job FC’

Laatste update:

Mesut Özil heeft op X flink gesneerd naar Tottenham Hotspur. De voormalig speler van Arsenal – aartsrivaal van Tottenham – reageert op een tweet van Opta, waarin een reeks negatieve records van Tottenham staan.

Opta deelde donderdag, na de thuisnederlaag van the Spurs tegen West Ham United (1-2), enkele negatieve records. "Tottenham is de eerste ploeg in de Premier League ooit die er niet in slaagt om vijf wedstrijden op rij niet te winnen ondanks een 1-0 voorsprong."

Tottenham kwam op voorsprong tegen Chelsea (1-4), Wolverhampton Wanderers (2-1), Aston Villa (1-2), Manchester City (3-3) en dus ook West Ham (1-2). Ondanks de goede start in elk van die wedstrijden werd de volle buit niet gepakt.

"Tottenham is eerste ploeg in de Premier League ooit die drie thuiswedstrijden op rij verliest ondanks een 1-0 voorsprong", is het tweede pijnlijke feit dat Opta deelt. "Spursy." Özil kan het niet laten om op bovenstaande feiten te reageren.

"Wie anders zou dat record moeten breken?", schrijft Özil op X boven het bericht van Opta, gevolgd door een lachende emoji. "Bottle Job FC is terug", sluit Özil zijn bericht af, gevolgd door een emoji van een saluut.

Tottenham, dat in 2008 met met de League Cup zijn laatste prijs won, wordt vaak belachelijk gemaakt om zijn gebrek aan trofeeën. Sinds 2008 eindigde het met grote regelmaat in de top vier van de Premier League, maar een kampioenschap zat er niet in. Ook de Engelse bekertoernooien werden sindsdien door andere clubs gewonnen, terwijl de Champions League-finale in 2019 verloren werd van Liverpool (1-0).

Özil maakte in 2013 de overstap van Real Madrid naar Arsenal. De voormalig Duits international met Turkse roots kwam tussen 2013 en januari 2021 tot 254 duels voor the Gunners. Daarin was hij goed voor 44 goals en 79 assists.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

It's the history of the Tottenham zoals Chiellini al eens zei.

Het is natuurlijk niet echt aardig van Ozil, maar hij heeft ook niet echt ongelijk. Spurs heeft er wel patent op eigenlijk, om de eigen glazen in te gooien. Een beetje zoals Dortmund in Duitsland.

8 december 2023 om 19:26

Is gewoon voetbal banter, denk niet dat Spurs fans hier moeilijk van gaan slapen

8 december 2023 om 19:30

Dortmund heeft tenminste nog prijzen gewonnen, Tottenham gewoon niks

8 december 2023 om 19:38

Toch jammer als je onzin verkondigt.

8 december 2023 om 20:38

Al een goede 15 jaar geleden toch? Dortmund nog twee kampioenschappen en wat bekers. Niet veel, maar wel iets.

Eigenlijk zijn Tottenham sowieso wel een beetje de losers van het Engelse voetbal, niet? Ze staan in de top tien van rijkste clubs ter wereld, ze waren een van de negen clubs die in een Europese Super League wilden gaan spelen, er is in Engeland maar 1 club met een groter stadion, maar intussen: sinds 1961 geen landstitel meer gewonnen, sinds 1991 geen FA Cup meer gewonnen, sinds 1984 geen Europese beker meer gewonnen en sowieso nog nooit de Europa Cup I/champions League.

8 december 2023 om 19:40

Ik denk dat 99.9% van de clubs uit Engeland zich wel in de schoenen van Spurs wil bevinden. Daarnaast zeikt iedereen altijd over kunstmatige clubs als City, Chelsea en Newcastle, maar een club die het zelf doet lachen we dan uit.

Ik vind het gewoon een prachtige club die fantastische stappen gezet heeft op extra-sportief vlak de laatste jaren.

8 december 2023 om 19:52

"ik denk dat 99.9% van de clubs uit Engeland zich wel in de schoenen van Spurs wil bevinden. Daarnaast zeikt iedereen altijd over kunstmatige clubs als City, Chelsea en Newcastle, maar een club die het zelf doet lachen we dan uit."

Heb je allemaal gelijk in, maar ik vind het toch best treurig: een club die zichzelf tot de absolute top van Europa rekent (want anders word je niet een van de initiatiefnemers van de Super League) maar die al 32 jaar geen enkele serieuze prijs meer heeft gewonnen.

8 december 2023 om 19:56

Waarom is het treurig? Als PSV de mogelijkheid gehad had om daarbij aan tafel te zitten dan zouden die dat ook 100% zeker gedaan hebben. Is niks treurig aan. Je zou gewoon achterlijk zijn die kans aan je voorbij te laten gaan als voetbalclub.

8 december 2023 om 20:03

"Als PSV de mogelijkheid gehad had om daarbij aan tafel te zitten dan zouden die dat ook 100% zeker gedaan hebben."

Dat betwijfel ik. PSV is lange tijd niet eens een club van CL-niveau geweest, dan zou het erg misplaatst zijn om je te willen voegen bij een elite van clubs die vinden dat ze de CL eigenlijk ontgroeid zijn. Je plaats kennen is ook een kunst.

8 december 2023 om 20:06

Spurs heeft de boot een beetje gemist. Ze hebben Kane tot zijn 29e gehouden zonder maar 1 keer in de buurt te komen van een titel. Levy had er veel meer eruit kunnen halen. Nu heb je veel meer clubs die Spurs kunnen inhalen wat eerder niet mogelijk was in de Kane era.

8 december 2023 om 20:11

Je plaats kennen is een kunst ja. Nee zeggen tegen gegarandeerd 100 miljoen inkomsten per jaar, los van enige nationale inkomsten, is gewoon slechte bedrijfsvoering.

Mesut Ozil is laatste tijd weer een fan geworden. Hetzelfde heb je met Henry die opeens met we begint te praten ipv Arsenal te zeggen toen ze het erg slecht deden.
Ian Wright is 1 van de weinige die ik echt mag en publiekelijk zich laat spreken zoals Henry en Ozil

8 december 2023 om 20:13

Spot on! ^

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren