Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voorheen 'doodzieke' Traoré tekent driejarig contract bij AC Milan

Laatste update:

AC Milan heeft de eerste serieuze versterking voor komend seizoen binnen. Alhoewel de club nog geen melding maakt van de komst van Bakaye Traoré, vertelt de speler zelf op de website van de FIFA alvast dat hij een driejarig contract heeft ondertekend bij de Italiaanse grootmacht. De Malinees international is afkomstig van het Franse AS Nancy.

/

Traoré was de voorbije drie jaar een vaste kracht op het middenrif van de middenmoter, die geregeld werd gevolgd door scouts uit Milaan. “Dat heb ik vernomen. Het is voor mij een grote eer dat een van de beste clubs ter wereld mij in de gaten hield. Eerst wist ik daar niets van, omdat AC Milan niet het type club is dat gelijk aan de grote klok hangt als ze iemand willen hebben.”

Klaarblijkelijk hebben de Italianen het volste vertrouwen in de 27-jarige Afrikaan, die een zeer turbulent jaar doormaakte. Zo werd hij in september getroffen door malaria en belandde hij bijna in coma. “Mijn seizoen startte in januari 2012. Ik was doodziek. Als een voetballer malaria krijgt, duurt het normaliter een maand om te genezen. Bij mij duurde dat tweeënhalve maand”, aldus Traoré. “Na alles wat er is gebeurd, voelt dit helemaal geweldig.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me een versterking voor de breedte.

9 mei 2012 om 17:27

of misschien een vervanger van Van Bommel, die gaat waarschijnlijk weg

9 mei 2012 om 18:12

Ik dacht dat Traore een linksbenige, linkermiddenvelder is. Geen centrale middenvelder. Enigszins vergelijkbaar met Emanuelson, Traore is ook aanvallend ingesteld. Lijkt mij dus geen vervanger, maar wel een versterking in de breedte zoals Cr7pro al zegt.

9 mei 2012 om 18:28

Dat is hij ook... Voetbalzone komt wel erg laat met dit nieuws...

Ik hoop dat hij in San Siro slaagt
Dit is de eerste versterking van vele hopelijk

Geen slechte aankoop vind ik, maar een echte geweldenaar vind ik het ook weer niet. Hopelijk wordt AC Milan volgend seizoen kampioen, ik gun het ze zeker.

Dit lijkt mij een relatief onbekende speler,

Dat snap ik dan niet. AC Milan heeft teveel van dat B-garnituur, ik wil niet gelijk zeggen dat dit een matige speler is, maar als hij echt top zou zijn waarom speelt hij dan al zolang bij met alle respect 'nancy'. Ben niet echt op de hoogte van de begroting van AC Milan en hoeveel ze dus precies kunnen uitgeven. Maar ik ben benieuwd of ze nog wat grotere namen aan gaan trekken, want de laatste jaren doen ze dat toch weinig. Niet dat dat erg is, maar een kwaliteitsimpuls kan dit team wel gebruiken.

9 mei 2012 om 17:36

Milan kan natuurlijk geen geld uitgeven als de Spaanse of Engelse clubs.. Daarnaast ook niet zoals Roma & Juventus want Berlusconi pompt er ook behoorlijk weinig in

9 mei 2012 om 17:40

Ik ben benieuwd hoeveel het transfer budget is voor Milan (ongeveer)

Een Cabaye zou hier echt niet misstaan. Of een Montolivo die niet al te duur kost.

9 mei 2012 om 17:42

Montolivo komt misschien ook wel, als het goed is zelfs transfervrij, maar heeft meerdere opties natuurlijk.. Wordt wel al heel lang in verband gebracht met Milan. Zelf vind ik dat ze Pato en Robinho moeten verkopen en dat geld goed investeren. Houd van Pato maar hij is zo blessure gevoelig en als PSG grof wilt betalen moet je die kans niet laten lopen. Voor Robinho geldt dat ik het altijd al een net niet speler vind.

9 mei 2012 om 18:57

Weinig geld? Hij heeft net iets van 60 miljoen betaald voor Milan ivm een niet sluitende begroting.

on: Goede speler voor milan! Hoop dat ie daar wat gaat presteren.

9 mei 2012 om 18:32

Ik weet niet hoe deze speler is, het is al een tijdje bekent dat hij komt... maar als ik de verhalen mag geloven dan vangt hij V.bommel met gemak op. Montolivo heeft ook getekend, ook transfervrij en een goede speler. Er zijn nog een aantal in de belangstelling zoals in de verdediging: voor links Criscito.. Centraal: Acerbi, Ogbonna en Granqvist. Acerbi komt bijna zeker en Criscito ook waarschijnlijk. Een extra aanvaller met grote naam zal ook komen A L S Pato vertrekt. Robinho gaat waarschijnlijk ook vertrekken.

Waarschijnlijk gaan ze er van uit dat MvB naar PSV gaat en Muntari terug naar Inter. Ik ken deze jongen niet maar je kunt hem er maar bij hebben.

9 mei 2012 om 18:34

Hij is vervanger voor V.bommel, Muntari blijft wel.

9 mei 2012 om 22:19

Muntari is denk ik niet meer welkom bij Inter na z'n acties tijdens de derby en z'n uitlatingen over bepaalde mensen in het bestuur bij Inter. Muntari lijkt weer een beetje te zijn opgebloeid bij Milan al vind ik hem nog altijd basisonwaardig.

Ik ken de speler niet zo, Maar heb begrepen dat hij een middenvelder is dus zal hij vast gehaald zijn omdat we niet heel erg veel middenvelders hebben gehad én wellicht omdat Van Bommel lijkt weg te gaan.
Ik hoop dat hij zich nu goed bezighoudt met voetbal en geen herrie gaat schoppen binnen de selecte. Wat je van een normale speler kunt verwachten

9 mei 2012 om 17:35

Staat hij dan bekend om herrie schoppen? Bij mij niet bekend, maar ik moet ook toegeven dat ik de Franse competitie zeer beperkt volg.

Ben benieuwd hoe deze speler het in San Siro gaat doen.
Misschien dat ze dit voor Van bommel hebben gedaan? Dat ze er vanuit gaan dat hij naar PSV vertrekt...?
En voor deze jongen is het helemaal leuk dat hij na zo'n moeilijk seizoen dan nog een stap hogerop kan.
Ik heb eigenlijk geen flauw idee hoe deze jongen voetbalt, maar blijkbaar heeft hij aardig wat kwaliteiten in huis, want je zal niet zomaar door Milan gescout worden op 27-jarige leeftijd, al zegt de leeftijd bij Milan ook niet altijd wat..

9 mei 2012 om 17:40

..bloudek die nu bij fortuna sittard speelt heeft ook onder contract gestaan bij AC Milan...als ik hem nu zie voetballer zie ik alleen al in de jupiler league zeker 10 betere spelers rondlopen..de scouting van milan is dus vaak niet goed...en als je als spelers onder contract hebt gestaan bij ac milan..dan wil dat niet zeggen dat je een topspeler bent

9 mei 2012 om 17:45

Je hoort mij ook niet zeggen dat deze jongen een topspeler is. Ik zeg dat hij aardig wat kwaliteiten in huis heeft.
En de jupiler leaque en ligue 1 is toch wel een verschil...

9 mei 2012 om 17:54

je hebt gelijk,maar het blijft een grote stap...en Ac milan..is een beetje haar glans aan het verliezen en persoonlijk baal ik daarvan..traore is niet een speler die ik niet bij milan vindt passen

Hij wordt waarschijnlijk als mogelijke opvolger gehaald van Van Bommel. Best wel een onbekende speler die mij nooit is opgevallen in het verleden, enige voordeel is dat Milan hem transfervrij weet te strikken.

Mooie club om te spelen,maar het is wel een grote stap hoor van AS Nancy naar AC Milan.

Montolivio is al van Milan (gratis) en Muntari gaat ook blijven (gratis). Van Bommel is een contractverlenging aangeboden.

Het is 'n goede speler. Misschien de opvolger van Clarence Seedorf, als hij weggaat.

Alleen dit is niet echt 'n speler waar je de Champions League mee wint. Anders zou hij wel eerder bij 'n club als AC Milan gespeeld hebben.

Heel eerlijk gezegd nooit van gehoord, maar hij zal zeker de kans krijgen aangezien de meeste spelers van Milan op leeftijd beginnen te raken, ik hoop voor milan dat hij zich goed aan weet te passen, want hij is toch ook al weer 27.

Ja hoor zoals iedere zomer opent Milan met een twee/drietal transfervrije spelers. van gemiddelde kwaliteit.

daarnaast zal men een hoop oude spelers de deur wijzen ( seedorf, zambrotta, van bommel, hopelijk gatusso etc..)

dan zal men ook proberen om een ster te verkopen silva of pato of allebei.

met dat geld en het geld dat er vrij komt wordt het begrotingstekort gedeeltelijk afbetaald en blijft er een minimaal bedragje over ga uit van 15 miljoen om versterkingen halen.

waarschijnlijk 1 speler van rond de 5 miljoen en een over de top wereldster van 20 miljoen die ze in 3 jaar gaan afbetalen....

en milan zal pronken met haar nieuwe sterren en de "valse" hoop zetten dat er een CL waardig team staat.

Dit is al het 6e seizoen op rij dat het zo gaat. ze zullen sterk genoeg zijn om voor de scudetto te gaan, ze zullen de groepsronde van de CL nog wel overleven maar veel meer zit er niet in. puur omdat men niet in kwaliteit en toekomst kan investeren maar alleen maar bezig is om te overleven.

morgen om 14:00 uur zal Nesta trouwens zijn vertrek bij milan aankondigen.

verlies van een grootheid. weinig voetballers verdienen respect maar nesta is er een die het zeker wel verdiend en geniet!

9 mei 2012 om 20:49

Echt waar? Beëindigt Nesta dan zijn carrière of vervolgt hij die bij een andere club?

waarschijnlijk naar amerika. maar misschien ook wel einde carriere. we horen het morgen

Milan strikt weer een transfervrije voetballer. Doen ze goed. Ook Montolivo was transfervrij gekocht. Hopelijk bezit deze Traore daadwerkelijk goede kwaliteiten want Van Bommel zomaar vervangen is niet makkelijk. Ben zeer benieuwd naar hem.

Hij had naar Marseille moeten komen, had hij zeker gespeeld. En nu speelt hij max. 10 wedstrijden. Milan haalt altijd een aantal transfervrije jongens die als opvulling dienen.

Goede middenvelder, hoop dat hij ooit nog naar Marseille komt.

muntari is einde contract bij inter dus hij blijft

Ben bang dat dit weer een versterking voor de ziekenboeg wordt. (gun dit niemand, maar...) Ze hadden 2 jaar geleden Caceres voor 2 miljoen moeten halen!!! En scouts, kijk eens rond in Zuid Amerika, En verder dan Brazilie!! Ik zou 't bijna gratis doen, wat een talenten als je die Copa Libertadores ziet

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren