Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Milan plant drastische schoonmaak, Emanuelson een van de slachtoffers’

Laatste update:

AC Milan lijkt aan de vooravond te staan van een drastische schoonmaak. De Italiaanse topclub heeft al afscheid genomen van Massimo Ambrosini, Mario Yepes en Bojan Krkic, maar wil nog een groot aantal van de huidige 33 selectiespelers kwijt. Voor liefst vijftien spelers van i Rossoneri is hun toekomst onzeker, en een van de voornaamste kandidaten om te vertrekken is Urby Emanuelson.

/

Volgens La Gazzetta dello Sport zijn er drie voetballers die officieel op de transferlijst gezet zijn door Milan; naast de Nederlandse linkervleugelspeler zijn dat Taye Taiwo en Bakaye Traoré. Er is echter nog meer dan een compleet elftal dat niet weet of de Italiaanse grootmacht plaats voor ze heeft. De belangrijkste reden hiervan is dat Milan eerst moet verkopen, voordat er spelers aangetrokken kunnen worden.

Antonio Nocerino en Mathieu Flamini zijn twee andere voetballers die door de Italiaanse sportkrant met name worden genoemd, terwijl diverse spelers die vorig seizoen werden verhuurd evenmin weten of ze in Milaan mogen blijven. Emanuelson werd de afgelopen maanden op huurbasis bij Fulham gestald, waar de voormalig Ajacied samenwerkte met landgenoot en trainer Martin Jol.

Denk je dat Urby Emanuelson komend seizoen nog bij AC Milan speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat Milan heb überhaupt gehaald heeft snap ik niet '

22 juni 2013 om 10:44

Hij heeft het een leuke tijd uitstekend gedaan hoor, speelde in 2011/2012 ook 30 wedstrijden, maar laatste tijd ging het wat minder.

22 juni 2013 om 10:45

Hij heeft het zeer verdienstelijk gedaan in zijn periode bij Milan , dus ik snap niet waarom ze hem lieten gaan. Hij was redelijk goedkoop en speelde goed.

OT :

Milan is gewoon een topclub die alleen maar minder zal worden , helaas.
Het begon allemaal toen Ibra & Thiago Silva weggingen , nu is het wachten dat er veel geld op El Shaarawy word geboden.

22 juni 2013 om 11:59

Arsenallz
Spelers die goed presteren verhuur je niet...

22 juni 2013 om 13:37

Daarom was de verhuur ook niet logisch , als een speler niet goed speelt zal hij geen 30 wedstrijden spelen lijkt me.

Hij zat even in een dipje en dan is het Milan bestuur zo snugger om zo te handelen.

22 juni 2013 om 16:10

Milan is bezig met een bezuinigs plan!, weer gezond! worden. is dat slecht? ze moeten alleen duidelijkheid geven aan de Milan supporters dat dit het geval is en geen grote verwachtingen moeten hebben! communiceren!(wat veel grote bedrijven/instanties niet of weinig doen!)

25 juni 2013 om 19:06

Precies. Milan zat, en dit seizoen nog steeds, in een wat mindere periode. Maar door bezuinigingen staan ze er financiël beter voor, en nu kunnen ze draad langzaam maar zeker opppaken.

22 juni 2013 om 12:37

Snap ook sowieso al niet dat Milan jongens als Emanuelson, Traoré, Constant etc. haalden. Allemaal geen echte toppers. en jongens als Flamini en Taiwo zijn toch wel een beetje mislukt in Milaan... Erg jammer ik denk dat Milan er uiteindelijk wel weer bovenop komt. Jongens als El Sharaawy en Balotelli zijn toch voorbeelden van mooie aankopen en de sciglio weer een mooi voorbeeld uit de jeugdopleiding. Maargoed dan moet Milan geen domme aankopen meer doen waar het toch niks aan heeft! Voor Traoré heb je denk ik 4 leuke jeugdspelers in Milaan rondlopen die van evenveel waarde kunnen zijn....

22 juni 2013 om 14:59

Taiwo is 44, terwijl Flamini gratis opgehaald werd bij Arsenal. Constant is wel een degelijke linksback, maar wordt helaas geen wereldtopper à la Evra of Marcelo.

Begrijpelijk dat Emanuelson weg moet. Als hij bij Fulham geen basisplaats kan afdwingen, zal hij voor AC Milan niet van heel veel waarde meer zijn.

22 juni 2013 om 11:33

Hij had bij Fulham wel een basisplaats...... hij speelde ook goed hoor, misschien moet je eerst nadenken voordat je iets schrijft.

Heeft Urby uberhaupt gespeeld bij Fulham afgelopen seizoen? Hij zou toch makkelijk mee moeten kunnen bij een subtopper in Engeland? Het lijkt mij nou niet een jongen die zichzelf te goed vind voor een wat lager geplaatst elftal. Milan was een gok, maar dat heeft niet helemaal goed uitgepakt. Niet geschoten is altijd mis.

22 juni 2013 om 15:00

Emanuelson heeft na de winterstop 13 wedstrijden gespeeld voor Fulham en 1 maal gescoord.

Vreemd dat Nocerino weg moet. Vind het toch wel een goede speler. Speelde ook goed op het EK

22 juni 2013 om 11:25

Ja begrijp ik ook niet, net als Boateng die ook vaak in verband wordt gebracht met een vertrek.

Emanuelson is net niet goed genoeg voor die topclubs. Hij zou veel beter spelen bij een subtopper. Of misschien terug naar Ajax?

22 juni 2013 om 10:57

Hij heeft gedurende zijn verhuur periode bij Fulham ook geen basisplaats kunnen afdwingen, denk dan niet dat hij kwalitatief een speler zou zijn die iets toevoegt aan de selectie van Ajax. Misschien hooguit als wisselspeler. Urby is een ideale 12e man, is multifunctioneel en kan op meerdere posities spelen.

22 juni 2013 om 11:27

Met een vertrek van Eriksen is Urby ideaal! Fischer en hij kunnen eenvoudig van plek wisselen op linksbuiten en lcm en hij kent de Ajax manier van spelen door en door! Eenzelfde geld voor Vurnon Anita, die had gewoon langer moeten blijven en was nu waarschijnlijk de onbetwiste cvm geweest op het middenveld bij Ajax.

22 juni 2013 om 11:37

De wisselwerking tussen Fischer en Urby zou inderdaad heel positief kunnen uitpakken omdat beide spelers multifunctioneel zijn en op meerdere posities uit de voeten kunnen. Echter durf ik met zekerheid te zeggen dat Emanuelson technisch alles behalve verfijnd is als een Eriksen en hij ook een vrij beperkt inzicht heeft. Wat betret Anita heb je volledig gelijk, die heeft zijn ontwikkeling echt stop gezet door naar Newcastle te verkassen waar hij door het fysieke geweld van zijn concurrenten amper aan spelen toekomt. Heeft ook te vroeg die stap gemaakt.

22 juni 2013 om 12:22

onzin sil95, urby was in zijn ajax tijd een van de meest techisch begaafde spelers binnen de ploeg. Ik denk dat hij door zijn buitenlandse ervaring juist een geweldige vervanger zou zijn voor eriksen.

Meer dan terecht, deze drastische schoonmaak is veel te lang uitgebleven en had veel eerder zijn intrede moeten doen. De selectie van AC Milan is kwalitatief in verval geraakt als je de selectie vergelijkt met die van de glorieuze jaren. Daarnaast zijn spelers als Emanuelson, Flamini en Traore etc. Niet van het gewenste niveau. Waarom AC deze middelmaat ooit heeft aangetrokken is een compleet raadsel. Het is nu tijd om eens flink de bezem er doorheen te halen.

Eindelijk een grote schoonmaak.
Hopen dat het wat geld oplevert, dan een paar gerichte aankopen en bouwen aan een nieuw Milan!

Ik zou toch graag BMI daar zien en een keeper is een must imo.
Zowiezo heb je met Abate, De Sciglio en in mindere mate Zapata erg weinig verdedigers.
Misschien is Astori wat? of Kurt Zouma van St Etienne die is nog piepjong.

Middenveld is al versterkt met poli en er moet er nog 1 bij denk ik.

Aanval zit al aardig met Sharaawy, Ballo, niang en Pazzini

22 juni 2013 om 12:32

Eindelijk? Vorgie zomer deed Milan knal hetzelfde. Heel veel spelers zijn toen weg gegaan : Silva, Ibrahimovic, Inzaghi, Nesta, Zambrotta, Gatusso...

23 juni 2013 om 19:00

Was iets meer gedwongen maar goed.

En wat kwam er voor terug ?
Allemaal aow ers.

Ik weet niet hoeveel hij moet koste maar michien vitesse? En anders middemood premier lesge en er zou ook vast wel belangstelling uit rusland zijn

22 juni 2013 om 11:21

Urby is Ajacied ten top, die gaat echt niet voor Vitesse spelen! Dream on!

AC Milan moet inderdaad echt gewoon 'n hele schoonmaak houden, want er zitten 'n hoop spelers erbij die AC Milan niet nodig heeft en mede door het verkoop van al deze overbodige spelers, zal er heel veel geld vrij komen voor salaris en transfers.

In mijn ogen moet AC Milan deze spelers gewoon laten gaan:

- Simone Verdi.
- Simone Calvano.
- Gianmarco Zigoni.
- Alex Pontons Paz.
- Uroš Palibrk.
- Nnamdi Oduamadi.
- Pietro Cogliati.
- Matteo Chinellato.
- Rodney Strasser.
- Luca Santonocito.
- Pelé.
- Mitja Novinič.
- Alessio Innocenti.
- Edmund Hottor.
- Attila Filkor.
- Urby Emanuelson.
- Adrià Carmona.
- Luca Bertoni.
- Taye Taiwo.
- Marcus Diniz.
- Mattia Desole.
- Federico Dal Compare.
- Michelangelo Albertazzi.
- Valerio Vimercati.
- Riccardo Piscitelli.
- Filippo Perucchini.
- Edoardo Pazzagli.
- Cristian Zaccardo.
- Mario Yepes.
- Dídac Vilà.
- Daniele Bonera.
- Massimo Ambrosini.
- Bojan Krkić.
- Mathieu Flamini.
- Bakaye Traoré.
- Robinho.
- Philippe Mexès.
- Antonio Nocerino.

Dan zou ik deze spelers verhuren, want in deze spelers zie ik nog wel toekomst:

- Bartosz Salamon.
- Rodrigo Ely.
- Ricardo Ferreira.
- Marco Ezio Fossati.
- Riccardo Saponara.
- Mattia Valoti.
- Gianmario Comi.
- Marco Gaeta.
- Alberto Paloschi.

Dan zou ik deze spelers nog halen en ook gewoon 'n paar jonge spelers voor de toekomst:

- Angelo Ogbonna.
- Jorginho.
- Simone Zaza.
- Andrea Poli.

Dan zou ik in deze opstelling spelen (zie opstelling).

Gabriel
Abate
Zapata
Ogbonna
De Sciglio
Montolivo
De Jong
Poli
Boateng
El Shaawary
Balotelli
22 juni 2013 om 16:14

Haha, 30 spelers verkopen en 10 spelers verhuren.. Vervolgens 4 terug halen...

Hoe wil jij de competitie in gaan? Met 19 spelers in de A-selectie en 14 spelers in het beloften-elftal.... Echt man, altijd al die lijstjes van jou..

Emanuelson was een onbegrijpelijke aankoop en heeft nooit de potentie gehad om een basisplek te veroveren in Milaan. Lijkt me ook niet meer dan nodig dat deze jongen uit kan kijken naar een nieuwe club.

22 juni 2013 om 16:29

@ Moii,

Als AC Milan al deze spelers verkoopt en al die andere spelers verhuurt, dan hebben ze geen 19 spelers in de A-selectie.

Om precies te zijn (kom ik weer met 'n lijstje):

Keepers:

- Marco Amelia.
- Gabriel.
- Christian Abbiati.

Verdedigers:

- Mattia De Sciglio.
- Cristián Zapata.
- Ignazio Abate.
- Angelo Ogbonna.
- Luca Antonini.

Middenvelders:

- Jorginho.
- Andrea Poli.
- Sulley Muntari.
- Kevin Prince Boateng.
- Riccardo Montolivo.
- Kévin Constant.
- Nigel De Jong.

Aanvallers:

- Stephan El Shaawary.
- Mario Balotelli.
- M'baye Niang.
- Simone Zaza.
- Giampaolo Pazzini.

Je zat er niet ver naast, want het waren er twintig en je mag voor een wedstrijd achttien man in je selectie opnemen.

Voor de verdediging heb je ook nog eventueel Nigel De Jong (centrale verdediger), Kévin Constant (linksback) en Jorginho (kan op beide flanken spelen).

22 juni 2013 om 17:18

Nou prima zijn het er 20... Je kunt toch niet om het landskampioenschap, de nationale beker en de Champions League spelen met maar 5 verdedigers in je selectie. Er hoeft maar één back last te hebben van z'n zeurzak en dan... Dat kan echt niet.

Een selectie van 23 tot 25 man is toch zeker wel gewenst. Dan kan AC Milaan als nog 10 man verkopen.

23 juni 2013 om 13:37

@ Moii,

Ja, maar in m'n eerste reactie schreef ik ook 'dan zou ik deze spelers nog halen en ook gewoon 'n paar jonge spelers voor de toekomst'.

Dit is voor mij de voorlopige selectie die ik graag zie.

Nocerino zou ik totaal niet begrijpen , fantastisch eerste seizoen gedraaid bij Milan vorig jaar met 10 doelpunten als centrale middenvelder.
Heeft genoeg kwaliteiten voor Milan en kan samen met Montolivo gewoon een heel sterk duo vormen op het middenveld , beter dan Muntari , Flamini en de Jong.

Flamini loopt uit zijn contract volgens mij dus daar krijg je niks voor , Emanuelson moet je ook niet al te hoog inschatten qua transferwaarde.
Taiwo heeft nog een 1-jarig contract dus zal ook niet bijster veel opleveren en voor Traore zal ik ook elk bod accepteren wat binnen komt maar veel zal je ook voor hem niet vangen.

De enige speler die een goed bedrag kan opleveren is Nocerino , de andere zijn allemaal weinig waard of lopen snel uit hun contract , ben benieuwd hoe Milan die gaten wil gaan opvullen , niet alles kan opgevangen worden met jeugd.

Urby terug naar Ajax? Ja ja en nog eens ja! Multifunctionele speler, doorzetter, teamspeler en heeft nu de nodige internationale ervaring opgedaan. Urby en Fischer kunnen beiden op linksbuiten en beiden op de plek van Eriksen, dus een heerlijke dynamiek door positiewisselingen op links. Iedereen liep heel veel te zeiken op deze man, maar is een voorbeeldige prof gebleken en een echte Ajacied!

Is hij niks voor PSV?

22 juni 2013 om 13:40

Zoals hierboven al gemeld werd , hij is een echte Ajacied. Dus lijkt het me niet logisch dat hij naar PSV zou willen ! En ik denk dat zijn salaris toch een stukje hoger is dan PSV bereid is te betalen , anders was het een leuke speler voor PSV geweest ja.

Ik lees hier veel over Urby terug naar ajax maar dat lijkt mij nou niks.
Net als Heitinga is ook Urby er niet beter op geworden (voetballend dan) dus iemand halen die erg veel wil verdienen en die jongeren (serrero,klaasen,meleg,andersen) in de weg loopt.

Want Urby wil op "10" spelen hij voelt zich bij milan al te goed voor LB dus laat staan bij Ajax.

22 juni 2013 om 12:07

Alsof Ajax een linksback nodig heeft. Als ze hem halen zou het voor het middenveld/ linkervleugel zijn, dus wat je zegt slaat nergens op.

22 juni 2013 om 12:14

Waar heb jij het dan over?

Ik zeg toch dat hij op "10" wil spelen en hij dus die jongens in de weg loopt?
Ik zeg verder dat hij geen LB wil spelen.

Dus totaal overbodig bij Ajax die jongen.
Want is nergens Nodig.

Ik denk dat je voortaan eerst even moet Lezen knuppeltje.

22 juni 2013 om 12:19

Wat is het nut van deze zin dan? Want Urby wil op "10" spelen hij voelt zich bij milan al te goed voor LB dus laat staan bij Ajax. Wat wil je hiermee zeggen dan?

Daarnaast kan hij prima op de vleugel spelen en dat is een plek die bij Ajax helemaal niet zo goed bezet is dus dat hij totaal overbodig is ben ik ook niet met je eens.

Opvoeding zal je wel niet gehadhebben met je knuppeltje tegen iemand die je niet kent. Moet je in het dagelijks leven zomaartegen mensen gaan roepen, mom je met blauwe ogen thuis.

23 juni 2013 om 11:06

Het nut van die zin is als je begrijpend lezen kan, is ik zeg dat hij op de positite waar hij NU speelt die jongens in de weg zal lopen.
Op een ander positie WIL hij niet spelen dus die jongens hoef ik niet op te noemen!
De Linkervleugel is met Fischer, Boerigter en Sana Prima bezet dus daar is hij wel degelijk overbodig!

EN knuppeltje zeg ik waar en waneer ik dat wil, ben nog nooit met blauwe ogen thuisgekomen.

23 juni 2013 om 11:22

Voorlopig lijkt het erop dat Lukoki verhuurt gaat worden aan Heerenveen. Rechtervleugel spelers zijn er dan helemaal niet meer en dat is juist de positie waar Boerigter en Sana afgelopen seizoen vaker in actoe zijn gekomen dan de linkervleugel. Dat hij overbodig is ben ik nog steeds niet met je eens. Daarnaast speelt Ajax misschien wel 45 wedstrijden in een seizoen en heb je gewoon een brede selectie nodig. Daarnaast heeft hij al bewezen het niveau aan te kunnen, iets waar de door jouw genoemde Meleg nog maar moet laten zien. Klaassen komt terug van bijna een jaar blessure en Fischer kan op zijn leeftijd ook niet alles spelen. Daarnaast heb jij schijnbaar heel veel vertrouwen in Sana, persoonlijk vind ik hem tekort komen.

Moet je eens in Amsterdam gaan lopen en zomaar tegen wildvreemden knuppeltje gaan roepen, kom je binnen no-time de verkeerde tegen die je wel een paar blauwe ogen slaat. Maar goed je bevestigt ieder geval je gebrek aan opvoeding dus beeindig ik deze discussie met je hierbij maar, want met zulke respectloze mensen heb ik geen eens zin om te praten.

22 juni 2013 om 12:28

Ik weet niet waarover jullie fantaseren maar dat Emanuelson na Ajax komt is gewoon kansloos.
Dus dat is een zinloze discussie. Als Galatasaray hem zou overnemen zou voor beide kanten een heel mooi transfer zijn. GS is op zoek naar Links back.

23 juni 2013 om 11:07

Ik zeg juist dat het kansloos omdat Ajax hem totaal niet nodig heeft.
En of hij zelf wil ? Denk ik ook niet.

Mensen die Urby terug willen zien bij ajax, snappen het niet echt.
Zulke jongens verkiezen liever Rusland, Turkije enz boven het Nederlandse salarishuis.

Daarbij komt persoonlijk dat ik Urby niet terug hoef te zien bij ajax.
Zet mij daar maar liever een jeugdspeler in of een jeugdige aankoop speler.

Jij kent hem? Ongelooflijk dat je zomaar je eigen gedachtes als waarheid neerzet.
Maar omdat jij hem niet terug hoeft te zien zal Ajax er bij voorbaat al niet over na gaan denken.

Met alle respect voor Emanuelson, maar hij hoort echt niet bij een topclub thuis. Hoogstens bij de Europese subtop. Hij komt gewoon tekort. Niet erg, maar het is niet anders. (vind ik dan).

22 juni 2013 om 13:04

Wat dat betreft zat hij bij Milan dan op de juiste plek. Want deze club kan men op dit moment toch geen Europese topclub noemen.
Verder doet het mij veel plezier dat jij het Urby niet kwalijk neemt dat hij een gebrek aan voetballend vermogen heeft.

Je ziet Urby wel van zijn beste kant met deze vleiende foto

Dit is bang afwachten voor de Milan fans.vorig jaar al hun toppers kwijt geraakt en misschien nu weer, El Shaarawy en Boateng worden bij veel vlubs gelinkt. Vorig jaar hebben ze hetzelfde scenario meegemaakt. Ze dit seizoen een dramatisch slechte 1e seizoenshelft en een geweldige 2e. Ze hebben (met het nodige geluk ) nog de CL gehaald.

Als hij terug wil naar Nederland EN niet teveel salaris vraagt, meteen doen.

Ik zou als ik Milan was een topaankoop doen met de verkoop van vele spelers die Milan onwaardig zijn zoals Pazzini,constant,bakaye Traore,emanuelson,taiwo,flamini etc.robinho kunnen ze beter ook verkopen. En voor de rest talenten kopen die al redelijk wat bewezen hebben bij hun clubs waar je toch van overtuigd bent dat hij een sterkhouder bij Milan kan worden.

22 juni 2013 om 15:05

Je volgt Milan niet he... Pazzini,constant wegdoen omdat ze milan onwaardig zijn, die 2 waren wel echt geweldig dit seizoen...

Hier snap ik toch weinig van. Je kan beter Urby houden en zo'n gast als Constant wegdoen.

22 juni 2013 om 15:03

Hahahaah Constant ? De vast linksback van dit jaar wegdoen om een speler te houden die er helemaal niks van bakte bij Milan , echt verschrikkelijk hoe vaak ik mij aan hem heb geergerd !

Maar over welke namen gaat het dan precies, vrij onvolledig artikel dat natuurlijk vooral gericht is op Emanuelson.

Emanuelson moet gewoon weg vind ik, komt zwaar tekort , zijn passing is belabberd, heeft geen goed schot, heeft enkel een actie en is daar zelfs niet zo goed in.

Nocerino had ik veel meer van verwacht na vorig seizoen maar moet niet persee weg van mij, Flamini moet voor mij ook niet echt weg maar hij moet wel inleveren want hij verdient veel te veel voor zijn prestaties.

Taiwo heeft niets meer te zoeken in Milan want zal anders de ontwikkeling van De Sciglio tegenhouden en we hebben daar ook nog Constant die het ook heel goed doet, en na dat eerste seizoen bij Milan was het toch al duidelijk dat er geen plaats meer was voor hem.

Traoré mag ook weg maar moet niet persee is een goede speler voor de breedte.

De spelers die weg moeten:
-antonini
-zaccardo
-taiwo
-emanuelson

Spelers die weg mogen:
-nocerino
-muntari
-traoré
-flamini
-didac Vila
-bonera
-amelia

Dan komt er toch wel wat geld vrij en moet er gewoon geinvesteerd worden in jongens met veel potentieel en jongens die nog jong zijn maar er toch direct kunnen staan.
Ik hoop dan op spelers als Astori,ogbonna,poli,jorginho,aubameyang,...

Ik zou hem graag bij ajax terug zien komen als vervanger van eriksen. Heeft een geweldige techniek en zou ook belangrijk kunnen zijn voor de jongere talenten.

Emmanuelson is ook geen Milan materiaal.

Bij Fulham zit ie precies goed op zn plek.

Nooit begrepen dat deze gast bij zo'n grote club terecht is gekomen.
Best een aardige voetballer maar is geen europese topper voor een club als milaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren