Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AC Milan bevestigt komst van twee nieuwe middenvelders

Laatste update:

De eerste twee versterkingen voor het 'nieuwe' AC Milan zijn officieel binnen. Bakaye Traoré had zelf zijn transfer van AS Nancy naar de Italiaanse topclub al aangekondigd en Massimiliano Allegri zei vorige week dat Riccardo Montolivo van Fiorentina binnen was, maar donderdagmorgen heeft Milan dit nieuws dan ook officieel gemaakt middels een statement op de website van de club.

/

Traoré heeft voor drie seizoenen getekend, tot medio 2015, terwijl Montolivo zijn handtekening zette onder een verbintenis die tot medio 2016 doorloopt. Milan was al geruime tijd bezig met de komst van laatstgenoemde middenvelder, maar wachtte tot het contract van de 32-voudig international bij Fiorentina afliep. De 27-jarige Montolivo maakt dus transfervrij de overstap, nadat hij zeven seizoenen voor la Viola had gespeeld.

Ook de 27-jarige Bakaye kon kosteloos worden vastgelegd door Milan. De Malinees beschikte over een aflopend contract bij AS Nancy, waar hij drie jaar lang had gespeeld. De mannetjesputter wordt gezien als de opvolger voor Mark van Bommel, terwijl de komst van Montolivo lijkt te betekenen dat Milan de optie tot koop in het huurcontract van Alberto Aquilani niet gaat lichten.

AC Milan zal volgend seizoen sterker zijn dan in het afgelopen seizoen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Nou zeer mooi dit hoor, zijn niet van wereldtop maar dit is zeker mooi.

17 mei 2012 om 12:53

Die Montolivio is best wel een goede middenvelder die AC Milan goed kunnen gebruiken, en die Traoré heb ik geen flauw idee en dacht dat het om Lacina Traoré ging de spits van Kuban. Toch een mooie transfer die Montolivio.

17 mei 2012 om 13:07

Ik denk dat montolivo toch wel eens wereldtop zou kunnen worden hoor!

Traore ken ik niet zo goed, dus ben erg benieuwd hoe hij het daar zal gaan doen!
Denk dat met nog een paar versterkingen AC Milan volgend jaar gewoon weer strijd om de landstitel!

montolivo lijkt me een hele mooie aanwinst voor milan na het vertrek van seedorf, v. bommel enz.
Traore is een beetje onbekend voor mij, maar hij zal vast wel een man goed uit kunnen schakelen op de plek van van bommel

Riccardo Montolivo is echt een wereldaanwinst voor Milan.

Deze man barst van de creativiteit, kan als centrale middenvelder en nummer tien uit de voeten!transfervrij ook nog eens, geweldig! Die Traoré ken ik niet echt, maar misschien pakt het goed uit..

17 mei 2012 om 11:56

Traore moet in principe de leegte opvullen die van Bommel heeft achtergelaten, of die een basisplek krijgt weet ik niet.

Ontopic: goede spelers die Milan sterker zullen maken, vooral Montolivo die toch wel een teleurstellend jaar achter de rug heeft maar hij zal vast en zeker opbloeien bij Milan. Beide zijn ook nog jong dus kunnen ze nog een aantal jaren mee.

17 mei 2012 om 12:00

Als je het doorgaans goed geinformeerde La Gazzetta moet geloven zal juist Montolivo de plek van Van Bommel moeten innemen. Een beetje zoals Andrea Pirlo nu doet bij Juventus, de ballen vragen en verdelen vanuit een soort van zetel. Traoré is gewoon een aankoop van de breedte en iemand die vooral minuten zal maken als er een zwaar schema komt of wanneer er spelers geschorst/geblesseerd zijn. En Montolivo heeft inderdaad een zeer wisselvallig jaar achter de rug..

17 mei 2012 om 12:04

Oh zodoende, aantal Milan fans vertelde me dit vandaar mijn gedachtes over Traore.

Breedte is inderdaad ook belangrijk dat hebben we dit jaar gezien met het drukke schema dat Milan had en de vele blessures die de selectie teisterden.

17 mei 2012 om 12:04

Sa2juve

Is dat niet raar?

Montolivo is meer een spelverdeler dan een controleur die het vuile werk moet opknappen.. Of zie ik dit nu verkeerd?

17 mei 2012 om 12:17

@memoires
Ik zeg gewoon dat de kranten schrijven, wie moet je nu het meest geloven? Supporters zeggen ook alleen maar wat zij horen/zien in de media of zeggen wat zij hopen. Ik zeg hier ook gewoon wat er gezegd wordt, we zien wel wat er gaat gebeuren met Montolivo.

@marvingaye
Pirlo is toch ook meer een spelverdeler dan iemand die het vuile werk opknapt en toch speelt hij voor de verdediging? Als je met drie man in het middenveld speel en je twee medespelers box to box spelers zijn die eigenlijk wat vanalles kunnen dan is dat perfect mogelijk. Juve heeft dat met Vidal en Marchisio, ik denk dat bv Nocerino hetzelfde kan als Vidal, alleen dan iets minder goed.

17 mei 2012 om 13:12

#marvingaye.
AC Milan speelde de laatste 10 jaar eigenlijk nooit met een echte 'stofzuiger' Pirlo speelde altijd als meest controlerende middenvelder en gaf dan de meest mooie passes. naast Montolivo zullen Nocerino en misschien wel Boateng gaan staan als lopende middenvelders. AC Milan zou ook nog een nummer 10 willen aantrekken en zou het oog op sneijder hebben laten vallen (ik ben benieuwd!).
dan zou je misschien wel zo'n opstelling kunnen krijgen.

Allegri had al duidelijk gemaakt dat hij Boateng volgend seizoen in een iets meer teruggetrokken rol zou zien spelen en voor sneijder kun je natuurlijk ook een andere speler neerzetten. en voor robinho kan ook altijd Cassano nog!

Lekker elftalletje toch zo?

Abbiati
Abate
Mexes
Thiago Silva
Antoninni
Nocerino
Montolivo
Boateng
Sneijder
Robinho
Ibrahimovic
17 mei 2012 om 13:41

Haha Wesley Sneijder, never gonna happen.. Ten eerste omdat hij veel te duur is in aankoop en zeker als je rekening gaat houden met het loon. Daarnaast is Sneijder helemaal geen flinke vooruitgang tegenover een Prince Boateng. Die is veel directer en heeft een pak meer scorend vermogen dan een Sneijder. Dan kan je beter Boateng of Cassano en zelfs El Shaarawy daar neerzetten en nog een extra middenvelder aantrekken. En lekker elftal en dan Antonini in de basis, zucht.. Ik zou dan toch gewoon Taiwo terughalen of zelfs investeren in een linksback, al zal dat normaal gezien niet gebeuren..

17 mei 2012 om 15:10

@memoires

Sa2juve heeft gelijk. In het begin gingen de geruchten dat Traore als vm word gehaald omdat hij daar bij Nancy zou spelen. Allegri heeft echter gezegd dat Montolivo voor de verdediging gaat spelen. Hij heeft een aantal plannen van hem uitgelegd laatst.

17 mei 2012 om 15:12

@marvingaye

Je moet het zien als de Milan van een aantal jaar terug. Toen speelde Pirlo in zo een rol.. dit word hetzelfde principe. Nocerino als Gattuso(heeft alleen ook aanvallend inbreng) maar onze Seedorf hebben we nog niet.

17 mei 2012 om 15:13

@zinedane

Nee hoor.. Allegri heeft gezegd dat Boateng en Robinho voor de 10 positie moeten strijden als ik het goed heb.

17 mei 2012 om 12:33

Tsjah hij komt alleen wel een half te laat

Goede spelers Traóre en Montolivo kunnen allebei het niveau van AC Milan nastreven! Hoever is Milan trouwens met Boulahrouz, is dat echt waar? Milan heeft natuurlijk altijd een oogje op tr. vrije spelers?

Goede aankopen vooral Montovolio maar Traore zou ook wel goed zijn anders koopt Milan hem niet.

17 mei 2012 om 11:33

Nog nooit van miskopen gehoord? ...

17 mei 2012 om 13:20

@ jobbaeten en Zola# Traore is niet aangekocht, dus het kan geen miskoop zijn..
En het is trouwens Montolivo, niet montovolio..
Montolivo is een goede versterking voor Ac Milano

17 mei 2012 om 14:36

Hij kost toch salaris om van de tekenpremie nog maar te zwijgen. Als dan blijkt dat je er niks aan hebt, is het gewoon een miskoop.

17 mei 2012 om 17:55

@ weszonsz het is AC Milan

On: Montolivo is zeker een aanwinst, Traoré kan idd nooit echt een miskoop worden omdat hij transfervrij is..

Montolivo ben ik heel erg blij mee!
Traore ken ik echter niet, is er iemand die zijn kwaliteiten kent?

Waar Milan normaal gesproken spelers van boven de 30 haalt zijn deze jongens voor hun nog relatief jong. Beiden zijn van waarde voor de club. Ik denk wel dat Traore op de bank komt te zitten.

Verder denk ik dat het goed voor Milan zal zijn om niet zulke hoge salarissen te betalen waardoor ze juist geld besparen dat ze in transfers kunnen steken.

17 mei 2012 om 11:49

Juist andersom wanneer spelers transfervrij komen kunnen ze hogere salaris vragen omdat er toch geen transferkosten aan gebonden zijn.

Montolivo is echt een hele goede aankoop ik ben altijd zeer gecharmeerd van hem geweest!

montolivo ben ik wel van gecharmeerd.... traore weet ik niet..
misschien moet milan ook wat investeren in hun verdediging

Montolivo is een speler die zowel op de middenlijn kan spelen als net achter de spitsen echt een goeie versterking maarmilan moet proberen om Lass bij real op te pikken. Een type speler die milan op het moment nodig heeft. En als Mexes dit seizoen weer zo speelt kan Milan beter ook een CV aantrekken

Milan is hopeloos.. Alleen maar net niet voetballers kopen schiet je niet echt mee op -.-

17 mei 2012 om 13:26

kijk. We zitten in de financiele crisis. We zijn niet allemaal Real Madrid of Barcelona waar geld aan bomen lijkt te groeien. Milan moet bezuinigen en ik geef ze groot gelijk. Als Platini die regels er door krijgt zijn alle topclubs, behalve Arsenal en Bayern Munchen de lul.

17 mei 2012 om 14:39

Uh nee? Real Madrid en Barcelona kunnen nog gewoon mee doen hoor.

Maar Aquilani moet blijven, hij zal wel fit blijven voor volgend seizoen

Ik snap niet waar Allegri eigenlijk met zijn gedachten heeft gezeten. Ik bedoel maar, vorig jaar mocht Pirlo vertrekken omdat Allegri voor de verdediging met een andere type speler wou spelen, iemand zoals Van Bommel dus. Nu één seizoen later blijkt dat hij Montolivo nu gehaald heeft voor de rol voor de verdediging, blijft toch vreemd. Je laat een Pirlo die zeker één a twee klasse beter is dan Montolivo gaan en vervolgens haal je toch hetzelfde type speler binnen. Pas op, Montolivo is een goede versterking en zeker omdat hij gratis is maar ik snap de logica dan niet van vorig seizoen. Maar goed, ik denk dat Montolivo wel in de basis van Milan zal geraken, benieuwd wat er met Aquilani gaat gebeuren.. Traore ken ik eerlijk gezegd niet, verwacht dat dat meer een versterking voor de breedte van de selectie zal zijn.

17 mei 2012 om 11:48

Pirlo was bij ons gewoon niet meer zo goed, een beetje uitgeblust.
En bij jullie is hij weer helemaal opgeleefd! Dus in retroperspectief is het balen dat we de concurrentie enorm versterkt hebben, maar je hebt geen garantie dat hij bij Milan net zo goed was geweest.

Ik stond destijds ook achter het vertrek van Pirlo, en nu heb ik spijt als haren op mijn hoofd dat we hem heben laten gaan. Pirlo is een held. Montolivo wordt denk ik ook gewoon een basisspeler, dat kan hij ook prima aan. Denk/hoop dat die jongen bij Milan uitgroeid tot een absolute sterkhouder.

17 mei 2012 om 11:56

Pirlo was niet meer goed, juist ja.. Hij was dat voorgaande seizoen geblesseerd geraakt maar speelde daarvoor gewoon nog goed. Daarnaast heeft Pirlo zelf aangegeven dat het mee heeft gespeeld in zijn beslissing om naar Juve te gaan. Allegri wou Pirlo een rij opschuiven en dat wilde hij ook niet.. Nu één jaar later en het jaar waarin Van Bommel vertrekt moet Riccardo die rol wel gaan vervullen. Dat Andrea helemaal terug is hoe hij was is alleen maar mooi, dat is dit seizoen gebleken. Benieuwd hoe Montolivo die rol gaat vervullen en hoe hij zich gaat aanpassen. Spelen bij Fiorentina of bij Milan is toch een wereld van verschil.

17 mei 2012 om 12:34

Pirlo heeft het afgelopen seizoen bij Juve weel véél beter gespeeld dan bij Milan daarvoor.

17 mei 2012 om 14:22

Tja, het hele gebeuren rond Pirlo snap ik ook niet want die jongen is nog steeds een van de beste, zo niet de beste middenvelder van de Serie A op dit moment. En Riccardo kan die rol zeker wel overnemen, op die positie is hij juist op zijn sterkst. Hij kan eventueel ook aan de zijkanten spelen op het middenveld, of achter de spitsen, maar dat is niet zijn favoriete positie. Gewoon de bal ophalen vanuit de verdediging, dan het spel verleggen en zelf ook nog zorgen voor dreiging. Creativiteit heeft hij ook nog eens, dus echt wel een goede aankoop voor Milan. Wel een linke aankoop, want hij heeft de afgelopen 2 jaar nauwelijks meer goed gespeeld. Met dit seizoen een aantal wedstrijden als dieptepunt, hij is zelfs door Rossi op de bank gezet vanwege zijn slechte spel, en ook zijn gebrek aan inzet. Erg jammer, hij maakt zich door deze streken (en zijn contract verlenging issue) minder populair in Firenze. Hij had gewoon bij moeten tekenen, jammer. En je doet net alsof spelen hij bij Pro Vercelli speelde joh, hij speelt gewoon voor Fiorentina, een grote club in Italië. Dus een wereld van verschil is veel te overdreven. Tuurlijk zit er wel een verschil in, maar bij ons heeft hij ook CL gespeeld..

17 mei 2012 om 15:15

@mt87

Pirlo heeft het laatst gezegd... het ging om meerdere dingen. Natuurlijk dat hij een meerder jarig contract wou en Milan hem dat niet wou geven. De grootste reden was echter dat zijn positie waarschijnlijk verandert zou worden.. dat wou hij niet.

17 mei 2012 om 11:52

Haha en uitgerekend Pirlo maakt Juve kampioen
Ik was zo geschokt van de Van bommel transfer. Zo'n overschatte speler die ook nog eens door Van Marwijk voor Oranje geselecteerd wordt en Emanuelson thuis wordt gelaten.

Ik heb genoten van Pirlo als speler bij Mian maar meer toen hij bij mijn favoriete club in Italie is gegaan samen met de andere legende Del Piero.

Ik hoop echt dat de geruchten kloppen dat Arsenal Del Piero wil halen. Al is het alleen om hem een paar minuten te zien en zijn shirt te kopen

17 mei 2012 om 11:59

Laat het duidelijk zijn dat hij ipv Pirlo een breker wou in de vorm van Van Bommel, en nu dus in de vorm van Traoré?
Montolivo is de vervanger voor Aquillani/seedorf, dus een centrale middenvelder met aanvallende impulsen.

Allebei zeer goede aankopen, Traore is geen wereldtop maar zal zeker z'n mannetje staan als verdedigende middenvelder, en beschikt over een ongeloofelijke conditie. Montolivo is van gekend niveau en is een uitstekende aanwinst.

Nu nog centraal achterin en linksback nog iemand halen en we zijn terug vertrokken!

Forza Milan!

17 mei 2012 om 12:03

Toch niet als je het goed geinformeerde La gazzetta dello sport moet geloven. Allegri wil nu iemand voor de verdediging hebben die ook goed kan voetballen en die de ballen kan verdelen, een soort van rol die Pirlo nu ook heeft bij Juventus.

17 mei 2012 om 12:14

Dan nog doelt hij hiermee op Traore neem ik aan, die voetballend toch ook net iets beter is dan een Mvb. Dit kan ik echter totaal niet met zekerheid zeggen, want Allegri is een redelijk wispelturige trainer, die soms rare dingen uit z'n hoed tovert. Je zou dus zeker gelijk kunnen hebben.
Nu, Pirlo was bij Milan lang niet meer zo goed als dat hij nu bij Juve is, veranderen van club kan soms veel doen met een speler. Bij Milan was hij niet meer voor de volle 100 gemotiveerd vrees ik, en ging hij een beetje ten onder samen met z'n generatiegenoten. Dat hij nu zo belangrijk kan zijn voor Juve is enerzijds pijnlijk voor ons, anderzijds ben ik blij voor Juve en zeker ook voor Pirlo. Hopelijk kan hij even belangrijk zijn voor de azzuri op het EK!

17 mei 2012 om 15:16

@snowflake

Nee.. Montolivo is toch echt voor de positie voor de verdediging bedoeld.

17 mei 2012 om 16:16

Nu ja, dan nog begrijp ik de keuze om Pirlo van de hand te doen vorige,zomer.

Montolivo is een hele goeie aankoop, maar Fiorentina is wel hun sterspeler kwijt denk ik.

17 mei 2012 om 11:42

Riccardo Montolivo was één van de sterkhouder van Fiorentina ja maar ik denk dat de sterspeler van Fiorentina toch echt wel Stevan Jovetic is. De man met de meeste doelpunten en de man die ervoor heeft gezorgd dat La Viola zich heeft gered en voor tal van assistst heeft gezorgd.

17 mei 2012 om 12:28

Ja oke, maar Jovetic is ook nog veel jonger dan Montolivo, en Montolivo heeft meer ervaring.
Als ook Jovetic vertrekt bij Fiorentina is het denk alleen nog Ljaljic die nog de betere is.

17 mei 2012 om 14:36

Over het algemeen gezien, zijn hele periode bij Fiorentina, was hij wel een van de betere spelers. Alleen erg jammer dat hij de laatste 2 jaar er al niks meer van bakt, vooral vanwege zijn motivatie, die erg laag is geworden. En onze sterspeler is zonder meer Jovetic, een van de beste spelers van de Serie A, en sowieso onze beste spelers. Alleen vergeten jullie allebei wel een aantal spelers. Is ook wel begrijpelijk, want voor degene die Fiorentina niet volgen weten dat niet. Behrami is in mijn ogen (en vele mede supporters) een van de beste spelers van ons. Enorm krachtige middenvelder, die enorm veel inzet toont. Stond niet voor niets in de belangstelling van Juventus en andere clubs. En Matija Nastasic natuurlijk, speelt ondanks zijn hele jonge leeftijd een fantastisch seizoen, en word al vergeleken met Vidic. Staat ook niet voor niets in belangstelling van Manchester United. En zonder Jovetic hadden we het dit seizoen nooit gered. En voor tal van assists valt ook wel mee hoor. Op Cerci en Jovetic na scoort er nauwelijks iemand. Montolivo ook nog 4x, maar daar houdt het we l bij op.

17 mei 2012 om 14:43

Ehm, maak je een grap? Ljajic? Die jongen laat sporadisch maar wat goeds zien, al zit er natuurlijk verschrikkelijk veel potentie in hem, alleen jammer dat hij het er tot nu toe nog niet uithaalt. Slechte mentaliteit dus. Behrami, Nastasic, Pasqual, Cassani, Cerci en Boruc zijn allemaal spelers die veel beter zijn dan hem. Zelfs een Natali of een Gamberini (die een slecht seizoen achter de rug heeft) heb ik nog een heel stuk hoger zitten dan Ljajic. En dan bedoel ik het kwalitatief, over zijn persoon ga ik het niet eens hebben.

Goeie aankoop hoor, Montolivo maar hij is "al" 27 en over 3 jaar 30 en kom je weer met het "oude" Milan. Zeker geen verkeerde speler(s) maar zie ook graag spelers van een 22, 23 of 24 jaar komen die hebben dan echt een toekomst. Maar ieder geval is Montolivo een prima aanwinst!

17 mei 2012 om 12:00

Al 27? als je zelf van die leeftijdscategorie geen spelers mag aantrekken om te verjongen, is de keuze wel zeer gering, komt er nog eens bij dat hij gewoon transfervrij was...montolivo is gewoon een uitstekende aankoop die zeker nog 4 à 5 jaar op wereldniveau mee zal kunnen.

17 mei 2012 om 12:06

Heb je mij horen zeggen dat ik Montolivo slecht vind of een slechte aanwinst? Nee, ik zeg alleen maar dat als je echt zo graag wil verjongen moet je spelers van onder de 25 halen maar Montolivo is dat niet maar hij is toch een perfecte speler voor Milan, of niet?

17 mei 2012 om 12:09

Ja en ik vind hem nog niet oud genoeg om z'n leeftijd als een minpunt te zien, dat is wat ik bedoel.

Milan is bezig met het aantrekken van spelers onder de 30 jaar, dit is alleen maar positief voor Ac-milan. Denk alleen wel dat ze wel een sterspeler nog moeten aantrekken, misschien Wesley Sneijders als hij niet naar Man UTD gaat.

Aderlating voor Fiorentina, maar deze transfer zat er al een jaar of 2 à 3 aan te komen. Het is Montolivo gegund de overstap te maken naar de absolute top! Nu maar hopen dat Fiorentina het verlies op een goede manier op kan vangen.

Montelivo is een mooie aanwinst voor Milan. Ik had altijd gehoopt dat hij echter naar Engeland zou gaan, want volgens mij past zijn spel daar perfect, Maar goed, hij weet hoe Serie-a in elkaar steekt en weet hoe hij daar moet spelen. Hopelijk klikt het met Ibrahimovic zoals vroeger met Gilardino.

montolivo vertrekt eindelijk uit florence! Ac milan zit goed zaken te doen. 2 goede spelers transfervrij vastgelegd!

Montolivo is een zeer goede voetballer.
Hij heeft veel inzicht en techniek en dat liet hij ook zien bij Fiorentina.
Nu een plaatsvervanger voor de constant geblesseerde Pato.

De komst van Riccardo Montolivo is zeker een goede zaak voor AC Milan. Traoré ken ik niet zo goed, maar zal ik volgend seizoen wel leren kennen in de Serie A.
Snap overigens nog altijd niet waarom ze vorige zomer hun patron Andrea Pirlo lieten gaan, naar een titelconcurrent dan nog wel.. Milan zal daar nu wel spijt van hebben, nadat Juventus de titel heeft veroverd met een magistrale Pirlo op hún middenveld.

Montolivo is zeker weten een goede versterking voor Milan op het middenveld. Ik ben wel benieuwd of Traore een goede speler is voor Milan. Van Nancy naar Milaan is wel een grote stap. Zo zag je bijv. dat Taiwo totaal mislukte bij Milan dit seizoen. Maar wie weet verrast Traore wel.

De transfer van Montolivo zat er natuurlijk aan te komen, goed dat Milan de andere topclubs uit Italië heeft afgeschud die ook achter hem aan zaten.

Het is afwachten wat betreft Bakaye Traoré. Ik hoop natuurlijk dat het goed zal uitpakken. Hopelijk word er ook nog één nieuwe rechtsback aangetrokken. Lijkt me wel nodig nu Abate steeds meer fouten maakt.

Werd wel tijd dat Montovolio naam Milan komt, hebben ze all jaren over gehad .

Maar ik snap het wel Milan wou niet veel betalen en transfervrij is ideaal.

17 mei 2012 om 12:23

Het was natuurlijk ook zo dat Fiorentina hem niet wou laten gaan, of zoals je zelf al zegt niet wou betalen want ze vroegen volgens mij een bedrag van over de 20 miljoen. Dus dan was het afwachten totdat hij zelf gratis binnen kwam wandelen.

Montolivo lijkt me wel een erg goede versterking voor Milan. Zeker als je incalculeert dat van Bommel en good old Gatusso vertrekken. Hij lijkt me een juiste speler om dat verlies op te vangen, en te verjongen. Want hij kan toch nog wel een paar jaar mee denk ik zo.

Die andere jongen ken ik niet, maar hij zal vast wel kunnen voetballen, anders wordt je niet naar Milaan gehaald.

Dit is eigenlijk enorm oud nieuws. Eerst was er sprake van dat Montolivo in de winterstop zou komen maar uiteindelijk werd het dus de zomer. Hebben iemand zoals hij in het vorige seizoen kapot hard gemist. Misschien komt Montolivo dus wel een halfjaar te laat.

17 mei 2012 om 14:16

Je hebt opzicht wel een punt met dat je zegt dat het oud nieuws is, alleen het was nooit rond en Milan was niet de enigste die concrete interesse had in Montolivo. Je had namelijk ook Inter, Juventus en als ik me niet vergis zelfs Bayern München. Maar beter laat dan nooit toch? We kunnen er blij mee zijn dat er weer een basisspeler van het nationale elftal bij ons komt spelen.

17 mei 2012 om 15:18

Het is ook oud nieuws. Hij heeft gister een deel van de medische keuring gevolgd en vandaag volgen de laatste stappen(montolivo).

En nou nog vervanger voor Nesta (centrale verdediger), en vervanger voor Mesebah-antonini (linksback).

En rechtsback zou ook welkom zijn want Abete heeft deze jaar slecht gespeeld, vooral laste paar wedstrijden ging helemaal mis. Zouden we zorgen over moeten maken? Ik denk het persoonlijk wel aangezien dat hij beste is op dat plek.

Ik weet het niet hoor, met Montolivo. Ik heb hem enkele jaren geleden bij Fiorentina tegen Torino zien spelen in Florence en het was wel al duidelijk dat hij kwaliteit genoeg heeft. Echter vond ik hem toen wel enorm lui overkomen, weet niet of hij vermoeid was, maar hij speelde niet geweldig.

17 mei 2012 om 13:13

1 wedstrijd? Op basis van 1 wedstrijd? --'

De transfer hangt echt al jaren in de lucht en eindelijk komt het ervan. Zeker een goede aankoop van AC Milan. Belangerijke schakel die nog best jong is(voor italiaanse termen dan) en dus zeker nog een grote toekomst heeft.

17 mei 2012 om 14:39

Ja, heb je helemaal gelijk in. Ik heb hem ook al heel vaak live zien spelen in Florence (en vanuit uit-vakken) en hij oogt de laatste tijd gewoon lui, en erg ongemotiveerd. Dat was hij bij Bergamo, en zijn eerste jaren bij ons juist niet. Denk dat het gewoon is omdat hij er geen zin meer in heeft als er niet voor de prijzen word gevoetbald, hele slechte instelling dus.

Toch zou ik als Milan, Aquilani ook gaan kopen.
Is toch een goede speler voor het middenveld, ook als wisselspeler.

Ik zou als Milaan, Simon Kjaer gaan kopen van Wolfsburg of Hummels van Dortmund.
Zijn goede verdedigers, als opvolger van Nesta.

17 mei 2012 om 14:40

Simon Kjaer, maak je een grap of..? Die bakt er namelijk helemaal niks van dit seizoen bij Roma, lijkt me dus niet een ideale aankoop. Ik zou Davide Astori of Ogbonna kopen, van respectievelijk Cagliari en Torino.

17 mei 2012 om 21:00

Heel Roma bakt er niks van.

Ben ervan overtuigd dat Kjaer een topverdediger wordt.

17 mei 2012 om 21:08

Nou, overdrijven is ook een vak. Ik had verwacht dat ze het beter zouden doen. Maar Kjaer bakt er gewoon niks van, neem dat maar van mij aan.. Vraag het anders maar aan de Roma supporters. Kjaer kan best een goede worden, hij heeft wel potentie maar hij bakt er nu gewoon niks van. Geen dingen zeggen, die niet kloppen. Overigens zou Astori een veel betere optie zijn. Is een Italiaan, kent de Serie A (kjaer ook natuurllijk), en is goedkoper ook nog eens. Kan een hele goede worden als hij de stap maakt naar een (sub)top club.

Montolivo is een erg goede aankoop, prima centrale middenvelder met ook nog eens veel techniek en spelinzicht en een goede opvolger voor van bommel Ik hoop dat hij gelijk een basisplek krijgt

Het was al in Januari bekend dat Montolivo naar AC Milan zou komen maar nu is het dan ein-de-lijk rond. Er zijn geruchten dat hij op de plek van Van Bommel gaat spelen als verdedigende middenvelder net als Pirlo destijds maar ik vraag me af of hij dat ook daadwerkelijk gaat doen. Hopelijk word Aquilani ook gekocht. Heeft een wisselvallig seizoen doorgemaakt maar in veel wedstrijden heeft hij toch laten zien dat het een uitstekende voetballer is.

Traore ken ik eerlijk gezegd niet en heb ik nog nooit zien voetballen maar ik denk dat het een aankoop voor in de breedte is. Het zou natuurlijk fantastisch zijn als hij zich drastisch zou ontwikkelen en zich zelf in de basis knokt.

Milan zou ook dichtbij een transfer van Acerbi zijn, een jonge centrale verdediger van Chievo die een fantastisch jaar achter de rug heeft. Die transfer lijkt aanstaande. Ook zou Milan interesse hebben in een andere jonge verdediger genaamd Ogbonna. Heb veel goede dingen over hem gelezen en hij word gezien als een toptalent dus hem verwelkom ik ook graag bij AC Milan.

Op de linksback positie zal volgend jaar waarschijnlijk Emanuelson spelen waar ik heel blij mee ben aangezien ik Antoninni en met name Mesbah afgelopen seizoen dramatisch vond. Abate heeft ook een slecht seizoen achter de rug maar het jaar daarvoor speelde hij wel goed dus hopelijk is het een 'incident' en speelt hij aankomend seizoen gewoon goed want anders zal Milan ook nog een goede rechtsback moeten aantrekken en dat is makkelijker gezegd dan gedaan met het beperkte hoeveelheid geld dat ze nu in Milaan hebben.

17 mei 2012 om 14:28

Abate deed het meer eind 2de helft vh seizoen slecht, de koek was aardig op bij hem. Voor de rest vind ik hem grote stappen voorwaarts hebben gemaakt. Het zou zonde zijn om hem te vervangen ook omdat hij een jeugdexponent is van Milan en zeker nog door kan groeien. Nu hij international is zal het hem ook veel vertrouwen geven.

Linksback, tja. Antonini is gewoon slecht en Emanuelson is gewoon geen LB. Mesbah is ook meer een middenvelder. Criscito wellicht ?

Montolivo, geweldige versterking nayuurlijk. Hij had 3 seizoenen geleden al naar een Ita. topclub gemoeten vind ik.

17 mei 2012 om 19:59

Criscito van Zenit schreeuw ik al het hele seizoen net als dat Juventus Dzeko moet halen. Ik hoop in ieder geval dat ie komt maar ik weet niet of het realistisch. Dan moet sowieso iemand worden verkocht denk ik aangezien Milan niet breed zit met het geld. Abate heeft zich inderdaad goed ontwikkeld maar nog een tegenvallend seizoen en we moeten misschien kijken naar een nieuwe rechtsback. Misschien mist hij wat concurrentie om scherp te blijven.

Opstelling Milan volgend jaar mits Acerbi Criscito en Aquilani definitief zouden worden vast gelegd.

Abbiati
Abate
Acerbi
Silva
Criscito
Nocerino
Montolivo
Aquilani
Boateng
Cassano
Ibrahimovic

Montelivo is een goeie speler. Ik denk dat het gerucht over Strootman ook een gerucht blijft. Montelivo is controlerend goed en aanvallend draagt hij zijn steentje ook bij. Is verder dan Strootman en dus mooi voor PSV dat Kevin blijft. Alleen ken ik Traoré niet als speler.

Echt heel slim gedaan door Ac Milan om Montolivo te halen en nog transfervrij ook. Montolivo hoort zeker bij een van de beste middenvelders van Italië dus dat zegt al genoeg over de kwaliteiten van zo'n jongen. Alleen die traore ken ik eerlijk gezegd niet dus kan er niet echt iets van zeggen.

Ik vind dat Milan nou niet echt topaankopen doet ofzo. Leeftijd maakt inprinciepe niet zoveel uit. Maar als je de oude garde wegdoet koop dan op z'n minst spelers van goede kwaliteit of wereldklasse. Motolivo is wel een redelijk goede speler maar denk niet dat hij tot de wereldtop behoort. Als Ibra dit jaar vertrekt blijft er denk ik weinig over van het grote Milan.

Weer twee spelers die tegen de 30 aanlopen. Weer twee spelers die geen wereldtop zijn. Weer twee spelers waarmee je geen CL gaat pakken.

18 mei 2012 om 20:18

parrotzooi jij moet je mont houden want ze zijn pas 27 en montolivio heeft een prachtige gaol gemaakt ( italia spanje 2-1)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren