Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse maakt zich op voor transfer: ‘Hij hoopt elders een club te vinden’

Laatste update:
/

De wegen van Danilo Pantic en Vitesse lijken binnen afzienbare tijd te scheiden. De van Chelsea gehuurde aanvallende middenvelder komt in Arnhem amper aan spelen toe en behoort ook niet meer tot de wedstrijdselectie van trainer Rob Maas.

Pantic is het slachtoffer van de grote concurrentiestrijd op het middenveld, zo erkent Maas maandag in De Telegraaf. “In een aantal landen is de transfermarkt nog open en hij hoopt elders een club te vinden. Ik heb gemotiveerde spelers nodig. Danilo is een jongen van de Balkan, die absoluut wil spelen. Dat wil niet zeggen dat Danilo gedemotiveerd is, maar zijn focus ligt niet meer bij Vitesse”, verklaart de oefenmeester van Vitesse.

Maas kiest zodoende liever voor andere spelers en kijkt daarbij niet naar leeftijd. “Ook al zijn ze zestien jaar zoals Mitchell van Bergen.” De Servisch jeugdinternational speelde dit seizoen slechts acht officiële duels en kwam eind oktober voor het laatst binnen de lijnen. Maas gaat vandaag om de tafel met technisch directeur Mo Allach, die op zijn beurt overleg zal hebben met Pantic’ werkgever Chelsea.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Daar zal Chelsea blij van worden, dat Vitesse daar nu mee komt nu in heel veel landen de transfermarkt dicht is.
Was hier een maand eerder mee gekomen, dan had hij nog kans bij een fatsoenlijke club terecht te komen.

22 februari 2016 om 07:48

Is al langer bekend hoor. http://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2104948/dani...

Nu krijgt Vitesse zeker een standje van Chelsea? Niet dat Pantic zo goed is ook. Het is kwalijk dat er op het middenveld genoeg kwaliteit is en voorin niet.

22 februari 2016 om 12:11

Er is sowieso geen aanval, we hebben alleen Solanke nog..

Hij is nog te jong en voegt daardoor nog niets toe bij Vitesse.
Over 2 jaar mag hij het opnieuw proberen bij ons, hopelijk heeft hij dan meer bagage.

Pantic wel jammer maar als je niet aan het spelen komt houd het op.
Er is teveel concurrentiestrijd op het middenveld.
Ben benieuwd wat Chelsea gaat doen waar die hem uit leent.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren