Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vertrekt Eriksen bij Manchester United? ‘Al enkele positieve gesprekken gevoerd’

Laatste update:

Galatasaray is geïnteresseerd in de diensten van Christian Eriksen, zo melden veel verschillende Turkse media, waaronder Fanatik woensdagmorgen. Galatasaray wilde de Deen huren van Manchester United, maar laatstgenoemde club wees dat af. De club uit Istanbul bereidt een nieuw voorstel voor.

De interesse van Cim Bom in Eriksen is geenszins bekoeld. De Turkse grootmacht heeft al enkele 'positieve gesprekken' gevoerd met de entourage van de spelverdeler en gaat een nieuw bod neerleggen bij Manchester United.

De club is van plan om, in tegenstelling tot het eerdere aanbod, een optie tot koop toe te voegen aan de huurdeal. Volgens Transfermarkt vertegenwoordigt Eriksen een waarde van 13 miljoen euro.

Galatasaray ziet in Eriksen zowel een ‘nummer 10’ als een ‘nummer 8’. De club hoopt met zijn komst Dries Mertens en Tanguy Ndombélé af en toe wat rust te kunnen geven.

Eriksen stapte in de zomer van 2022 transfervrij over naar Manchester United. Onder manager Erik ten Hag is hij een gewaardeerde kracht gebleken. De 31-jarige Deen kampte dit seizoen echter met een knieblessure en miste daardoor zes Premier League-duels.

De 126-voudig international van Denemarken kan in Istanbul de vijfde club uit zijn loopbaan vertegenwoordigen.

De middenvelder maakte zijn debuut op het hoogste niveau bij Ajax, waarna hij achtereenvolgens uitkwam voor Tottenham Hotspur, Inter, Brentford en dus Manchester United.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties



Ik neem de boze reacties voor lief. Hier moet Ajax wat mij betreft vol voor gaan. Kan de jonge middenvelders heel wat leren en kent de club.

24 januari 2024 om 11:55

Ajax had alles op alles moeten zetten toen meneer zijn conditie op peil hield voordat hij naar ManU gaat. Ik zie liever spelers in hun eind twinstige dan vroeg 30ste bij Ajax

24 januari 2024 om 12:17

Ajax kon alles op alles zetten wat ze wilden toentertijd maar Eriksen wilde niet naar Nederland.

24 januari 2024 om 13:48

Tja, nu kun je je afvragen of het nog zin heeft om hem te halen. Die is al wat jaren in verval en ik vond het destijds voor United al een wat domme aankoop, al was hij wel transfervrij. Aan de bal zal hij nog wel wat kunnen, maar die is inmiddels een portie traag en kan het allemaal niet meer belopen.

24 januari 2024 om 11:56

Nadeel is dat zo'n jongen ook gewoon weer een salaris van 2 tot 4 miljoen verwacht.
Ajax neemt wat dat betreft een flink risico. Huidige salarisbudget ligt al rond de 100 miljoen geloof ik

24 januari 2024 om 12:02

Als spelers voor het geld kiezen ben je bij voorbaat kansloos. Maar met een goed verhaal zou je iig kunnen proberen om hem te overtuigen. Eriksen zou voor Ajax echt de perfecte speler zijn. Rust aan de bal, fabelachtige techniek. Ervaring op het allerhoogste niveau. Zou een versterking zijn van een Tadic achtig niveau.

24 januari 2024 om 14:17

Betwijfel het hoor, Tadic bracht het gif en de energie in het spel. Eriksson is net als Ziyech toch meer op zichzelf. Denk niet dat andere spelers zich heel erg aan hem optrekken als je strijd wil

24 januari 2024 om 11:57

Dit zei ik ook al tegen een aantal vrienden.
Eriksen is aan de bal nog heel goed, alleen kan die het allemaal niet helemaal meer belopen in de Premier League. Voor Ajax zou dat echt een toptransfer zijn.
Het liefst dan wel in de zomer, want we hebben hem wel nog nodig bij United nu.

24 januari 2024 om 12:17

Een paar weken geleden had ik je volkomen gelijk gegeven, maar nu heeft Ajax Henderson al. Ik heb dan liever dat de club tijd, geld en moeite steekt in een ervaren vleugelspeler of ervaren verdediger, zodat je over alle linies dat benodigde stukje ervaring krijgt.

Lijkt me een slecht idee om Eriksen te laten gaan. Is de enige middenvelder bij United die voor wat voetbal zorgt vanuit het middenveld. Lekker nog een half jaar houden en dan doorselecteren. In de winter een goede vervanger vinden is namelijk niet te doen.

24 januari 2024 om 13:39

Het probleem is echter dat z'n voetbalkwaliteiten z'n tekortkomingen al een hele poos niet meer compenseren. Je levert gewoon veel te veel in als je hem opstelt en daarbij verdient hij ook nog eens bijna 8 miljoen pond per jaar.

24 januari 2024 om 15:09

Waarom dan niet nu verpatsen, waar speelt United het komende half jaar nog voor? De CL tickets zijn heel ver uit zicht, en ze zijn Europees uitgeschakeld. Een dure Eriksen rond hebben lopen enkel voor de FA cup, dat is niet zo zinnig.

Op de positie van Eriksen hebben ze al drie andere spelers (bruno, Mctominay, Mount), plus Casemiro, Mainoo en Amrabat, da's zes middenvelders.

Haha, volgens mij kunnen ze beter die Ndombele minder rust geven gezien de ontwikkeling van zn fysiek sinds ie daar speelt. 😅 Eriksen had van mij ook wel terug gemogen naar Ajax. Stel je voor dat je van Tahirovic en Taylor naar Henderson en Eriksen gaat op het midden, kwaliteits injectie van jewelste

24 januari 2024 om 12:06

Helemaal met jou eens, Henderson en eriksen bij Ajax op het middenveld. Super gewoon!!!! Maar dan ga je die leuke berichten weer horen als: Ajax koopclub, Ajax geeft jeugd geen kans meer en bla bla bla bla

24 januari 2024 om 12:11

Als je die berichten leuk vindt noem je het toch geen bla bla?

24 januari 2024 om 12:25

Tahirovic heb ik nog wel vertrouwen in. Hij is zo jong nog, stel dat hij aan de hand/ in de schsduw van Henderson, Branco en eventueel Taylor of Eriksen stappen kan zetten, dan is hij straks gewoon 50 miljoen waard. Is echt nog een jonge speler! Taylor is ook nog jong, in het buitenland kijken zij echt wel anders naar Taylor en Tahirovic dan wij dat doen. Zij zien jonkies die in de basis staan bij een topclub en veel ervaring opdoen.

24 januari 2024 om 13:40

Daar betaal je wel flink voor en bovendien is dit niet meer de Eriksen van z'n hoogtijdagen bij Tottenham.

Geloof hier niks van, Fanatik is sowieso niet betrouwbaar die lullen een end heen, zie ook niks in andere media over Eriksen en Galatasaray.

Dat wordt dan volgens het bericht zijn 5e club na Ajax, Spurs, Inter, Brentford en United.......

Maar hij is wat mij betreft van harte welkom terug bij Ajax. Heeft ervaring, kent de club, spreekt de taal en past bij ons spel.

Verdiend 10 miljoen Euro per jaar en zijn contract loopt volgend jaar pas af. Geloof niet dat hij weg zal gaan.

Goede speler voor ManU, maar als ze willen doorpakken dan zou ik schoon schip maken en helemaal opnieuw beginnen

Eriksen is net als Taylor een positiespel speler. Maar in het moderne voetbal kan dat niet meer en moet je direct druk zetten en meeverdedigen bij een tegenaanval. Eriksen is leuk als je de bal hebt, maar, net als Taylor, kan hij het niet belopen. Rensch heeft hetzelfde probleem, ze maken geen meters. Mazarouih deed dat wel. Beter koop je Tagliafico (ja, ik blijf het zeggen) terug. Henderson kan het probleem Rensch enigszins beperkt houden op rechts dan. Ajax moet niet investeren meer in mooi weer voetballers. Zie vorig jaar tegen Napoli o.a., elk balverlies was een kans voor de tegenstander. Ik zeg het niet snel als ras Ajacied, maar de tijd van alleen maar positiespel is geweest.

Zou dit absoluut toejuichen. Mertens is top maar helaas te oud, op hem kan je niet bouwen. Ik zou Eriksen dus vooral als 10 laten spelen, in Turkije moet je fysiek sterk zijn om als 8 te spelen. Hebben dit seizoen nog twee keer tegen hem gespeeld in de CL en ik vond hem een van de betere aan de kant van Man Utd. Hopelijk kunnen we nog een linksback en een centrale middenvelder halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren