Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermeer schittert meteen naast Vela en Pavón bij droomdebuut in MLS

Laatste update:

Kenneth Vermeer debuteerde zondag in de Major League Soccer en de doelman van Los Angeles FC liet gelijk een goede indruk achter in de wedstrijd tegen Inter Miami (1-0 overwinning). De voormalig sluitpost van onder meer Ajax en Feyenoord had enkele fraaie reddingen in huis, wat hem een plaats in het Elftal van de Week heeft opgeleverd naast onder meer Carlos Vela en Cristian Pavón.

Vela groeide zondag uit tot matchwinner aan de kant van Los Angeles FC. De Mexicaanse aanvaller passeerde enkele verdedigers van Inter Miami en liet vervolgens de doelman kansloos met een schitterende lob vanaf de rand van het strafschopgebied. Vela kwam kort voor het rustsignaal met het hoogstandje op de proppen. De club uit Miami, waar David Beckham mede-eigenaar is, deed verwoede pogingen om op gelijke hoogte te komen na rust. Vermeer bleek echter onpasseerbaar.

Vermeer werd na afloop van zijn vuurdoop in de Major League Soccer overladen met complimenten. "Het is een doelman van wereldklasse", jubelde ploeggenoot Mark-Anthony Kaye op de aansluitende persconferentie. "Zijn prestaties verbazen me niet, want hij doet het ook op de trainingen. Het is een gigantisch voordeel om hem onder de lat te hebben staan. Kenneth kan ons zo helpen om de ‘nul’ te houden."

Kenneth Vermeer verdient een kans in het Nederlands elftal

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die reacties na de wedstrijd lijken wel als je Fifa speelt,leuk voor Vermeer maar de Mls is toch geen niveau zelfs de Jupiler Leauge is beter

3 maart 2020 om 09:04

Er spelen spelers in de MLS waarvan spelers in de Jupiler League de veters nog niet mogen strikken. Dat jij het geen niveau vind prima, maar je kan mij niet vertellen dat een Cambuur daar even kampioen wordt. Ik denk dat je de meeste clubs zelfs kan vergelijken met een AZ en Feyenoord.

3 maart 2020 om 09:07

In China spelen er ook spelers die in de premier leauge met de bovenste teams mee kunnen

3 maart 2020 om 09:10

Martyn kijk je weleens wedstrijden MLS? Lijkt me niet als je denkt dat az en fey op dat niveau zitten,

3 maart 2020 om 10:21

De chinese competitie is dan ook beter dan de Juiler league...

3 maart 2020 om 09:16

Frankly jij spoort niet de mls niveau ligt 2keer zo hoog als de eredivisie. Believe me topvoetballers over heel de wereld verdienen er bakken met geld .jupiler league😂😂😂. Wel met de tijd meegaan hee

3 maart 2020 om 09:19

De “designated players” verdienen enorm veel, de vorige spelers verdienen niet veel meer dan het gemiddelde eredivisie-salaris als ik het goed heb. Het gevolg is dan ook dat elke ploeg een paar goede spelers heeft, maar daar rond vele matige spelers.

3 maart 2020 om 09:28

Frankly spoort niet en de MLS ligt 2x zo hoog als de eredivisie, uuh NOT.
Wat betreft fitheid en wilskracht misschien wel ja.
Doordat zoals in elke sport in Amerika, werklust, power en conditie een hoge pré is.

Maar verder op alle facetten is de MLS een matige competitie.
Zelfs de Japanse competitie is veel technischer en leuker om na te kijken dan de MLS.

Dat topvoetballers daar bakken met geld verdienen zegt niks.
Doen ze in China, India, Dubai enzo ook.

Als je afgelopen weekend bijna alle wedstrijden van de MLS er uit pakt is het stuk voor stuk matig qua niveau.

Als ik jou nu vraag noem 3 teams op uit de MLS die in de top van de eredivisie kunnen mee draaien, kan jij ze niet opnoemen.

3 maart 2020 om 14:06

Onzin man een speler als Josef Martinez en Vela zouden de Eredivisie aan vlarden schieten. De MLS gaat enorm omhoog in niveau, en er zijn buiten de ster spelers nog inderdaad weinig spelers die echt voetballen, maar dan nog zijn ze conditioneel en fysiek echt vele malen sterker dan in NL.

Vorige week de grond in getrapt nu de held. Zo zien we maar weer hoe de wereld in elkaar steekt!

3 maart 2020 om 10:56

Precies mijn eerste gedachten toen ik het stuk las!!

Leuk voor Vermeer dat ie een goede start kent in de US. Heb Vermeer altijd wel een leuke aimabele kerel gevonden. Heeft de pech dat zn genen hem niet 10cm langer hebben laten worden, maar is verder een prima keeepertje.

3 maart 2020 om 11:59

Toffe reactie Shorty, ik ben het er helemaal mee eens. Ondanks alles heb ik ook een groot zwak voor Vermeer gehouden.

Vermeer is een top kerel, gun ik alles. Is ook gewoon de beste doelman in de Mls, had hem liever bij Atlanta gezien onder De Boer ipv die oude guzan.

Ik snap dat de MLS niet van Europees niveau is, maar lijkt me niet dat Vermeer het keepen in een half jaartje verleert. Hij, Cilessen en Bizot naar het EK lijkt me geen gekke gedachte, ook omdat Bijlow vaker heeft aangegeven veel baat te hebben gehad van Vermeer's coachingswerk. Dat Krul opvalt in de PL is ook niet zo gek gezien de laatste plek waar Norwich bivakkeert

Is hem absoluut gegund, zeer correcte jongen die uit het juiste hout gesneden is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren