Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Maarel zit er helemaal doorheen: ‘Je overvalt me met die kl*tevragen’

Laatste update:

Mark van der Maarel staat er na het duel tussen FC Volendam en FC Utrecht (1-0) verslagen bij. De aanvoerder van de Domstedelingen kon zijn ploeg niet behoeden voor een verliespartij in Volendam en staat na afloop ESPN-verslaggeefster Aletha Leidelmeijer te woord.

Van der Maarel wordt door Leidelmeijer gevraagd naar wat er dit jaar anders is in vergelijking met de voorgaande 15 jaar (14, red.) dat hij bij Utrecht speelt. “Als ik dat kon verklaren, dan hadden we hier op dit moment niet gestaan.”

“Het is een gebrek aan vertrouwen, het is misschien ook een gebrek aan kwaliteit”, gaat de 34-jarige verdediger verder. “Het is volgens mij niet te wijten aan de wil, maar misschien toch net dat extra stukje. Die gifbeker moet helemaal leeg.”

Vervolgens schudt Van der Maarel het hoofd en verzucht hij: “Je overvalt me op dit moment ook een beetje met van die kl*tevragen.” Leidelmeijer excuseert zich, maar stelt dat het beantwoorden van vragen er wel bij hoort als je aanvoerder bent.

“Het is nu scherven rapen en alles accepteren wat we aan kritiek over ons heen gaan krijgen, want dat verdienen we ook”, besluit Van der Maarel. De clubicoon van Utrecht is bezig aan zijn veertiende seizoen in dienst van de club.

De ploeg van trainer Ron Jans is na de nederlaag de hekkensluiter van de Eredivisie. Utrecht won pas één keer dit seizoen, in het uitduel met Heracles (1-3). De Domstedelingen staan daarom met drie punten onderaan de ranglijst. Na de interlandperiode komt het geplaagde Ajax op bezoek in De Galgenwaard.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1PSV3127318684
2Feyenoord3123625675
3FC Twente3119662863
4AZ3016772455
5Ajax3113108749
6NEC30121171547
7FC Utrecht301299245
8Go Ahead Eagles3111911342
9Sparta Rotterdam3011712240
10sc Heerenveen3110615-1436
11Fortuna Sittard309813-1835
12Almere City FC3171212-2033
13PEC Zwolle308814-1832
14Heracles Almelo309516-2232
15Excelsior3151115-2026
16RKC Waalwijk306618-2124
17FC Volendam304719-4419
18Vitesse304521-46-1

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Iedereen eruit gooien en nieuwe elftal kopen ! Hè van zeumeren …….. smijten met die euro’s

6 oktober 2023 om 23:30

Daar heeft Utrecht geluk mee. Zonder zijn centen had die club er een stuk minder goed voorgestaan de laatste jaren. Ik hoop niet dat ze degraderen, ze horen in de ED. Zie liever Volendam en Almere vertrekken.

6 oktober 2023 om 23:41

Die krabbelen echt wel op hoor. Jans is een vakman en die zit er net.

6 oktober 2023 om 23:49

Utrecht degradeert ook niet. Ron Jans is een uitstekende trainer en de selectie is echt zo slecht nog niet, alleen flink uit balans. Daarin is vooral de achterhoede en spits erg pover. Dat brengt Jans er echt wel in om iig niet te degraderen. Vergeet niet dat Romeny, Seuntjens, Azarkan, Flamingo en Lidberg als aankopen allemaal uit de onderste regionen ED komen. Die spelen echt niet even gezamelijk voor Play-offs. Tel erbij op dat vd Hoorn, vd Maarel, Viergever etc gewoon echt over the hill zijn en je hebt je antwoorden. Utrecht heeft een spits nodig die er staat en minstens 1 verdediger van niveau. Verder hebben ze een prima selectie en trainer om iig top 10 te eindigen.

7 oktober 2023 om 08:52

Dat doet hij al zo vele jaren. Misschien handig dat iemand hem eens goed gaat adviseren en er gezocht wordt naar meerdere geldschieters. Het is bij Utrecht al lange tijd kommer en kwel. Hoe lang is het geleden dat ze de top 3 eens uitdaagden. Ja, als Ajax langs kwam dan wilden ze nog weleens. Misplaatste motivatie, dat soort energie moet je elke wedstrijd op kunnen brengen. Een stad al Utrecht zou qua commercie makkelijk de "vierde" ploeg moeten kunnen zijn. Beleidsbepalers en de structuur van de club zorgen ervoor dat ze staan waar ze staan en het al zolang hangen en wurgen is. Van Seumeren ten spijt, die man heeft het allerbeste met de club voor maar er is al zoveel geld verkeerd besteed en dus door het putje gespoeld.

Aan alle Groningen en Twente supporters. Hoe erg voelen zo'n seizoen? Kunnen we ons vast voorbereiden

6 oktober 2023 om 23:31

Gewoon blijven denken dat het alleen maar beter kan worden. Alleen op een gegeven moment blijf je in dezelfde gedachte hangen.

6 oktober 2023 om 23:40

Jaartje bovenin de kkd is leuker dan onderin de Eredivisie bungelen. Denk dat het pas vervelend wordt als je een paar seizoenen niet promoveert.

7 oktober 2023 om 01:47

Jullie degraderen niet hoor, al hoewel dat dachten wij ook dat onze selectie te goed was om te degraderen en ons lukte het ook haha

Nee zonder gekheid, jaartje kdd heeft Twente wel goed gedaan. Kon er gelijk helemaal schoon schip worden gemaakt en kon je daarna met schone lei weer beginnen in de eredivisie, maar wij hebben wel weer het geluk gehad dat we gelijk promoveerde want zo'n Roda en Nac spelen jammer genoeg toch al heel wat jaren kkd..

En de vrijdag avond wedstrijden waren gewoon heel mooi, beter dan die zondag wedstrijden imo.

Maar goed, ik zie jullie niet degraderen.. heel veel succes nog in de resterende wedstrijden.. gewoon de ploeg blijven aanmoedigen en komt het vast goed met jullie!

7 oktober 2023 om 08:55

Twente heeft natuurlijk geluk gehad in de beslissing destijds om ze naar de KKD af te laten zakken. Feitelijk had door dat wanbeleid en frauduleuze acties de club haar betaald voetbal licentie afgepakt moeten worden. Vanwege oa de "regio-functie" van de club is dit niet door gegaan. Bij Utrecht is de situatie heel anders. Ze zullen waarschijnlijk niet degraderen, al dachten we dat van Groningen ook.

7 oktober 2023 om 09:49

@Fctwent3 ik moet zeggen dat het, ondanks de resultaten en het gemor, qua steun van het publiek nog goed gaat. Elke uitwedstrijd is tot nu toe uitverkocht geweest. Thuis zat er voor mijn gevoel tegen Almere ook meer publiek dan normaal tegen zo een tegenstander..

Ik ga zelf niet naar uitwedstrijden, echter hoop ik wel dat die jongens dat de rest van het seizoen trouw gaan blijven doen. Dit seizoen hebben we het nog harder nodig dan normaal.

7 oktober 2023 om 12:40

JackSparrow de licentie kon niet afgepakt worden omdat die regel / consequentie niet bestond. We hebben echter wel genoeg punten in mindering gehad. Dat Twente niet kapot ging komt idd door het regionale karakter, volle stadion ongeacht hoe slecht het ging en sponsoren die bleven en erbij kwamen. Kortom: er was draagkracht. Die licentie kon dus niet afgepakt worden.

7 oktober 2023 om 12:36

Ben030 ik ging op een gegeven moment alleen nog maar naar het stadion om bier te drinken. Weinig verwachten, beetje slap ouwehoeren. Voetbal was bijzaak. En we hadden Schreuder als trainer overleefd een aantal jaren eerder, dus zo erg was het niet. Echter was de situatie bij ons ook door Munsterman zo slecht (met veeeel punten in mindering telkens), dat velen zich al ingesteld hadden op degradatie. Dan komt de klap niet zo hard. Jullie hebben echter bakken met geld (nog steeds meer dan ons) dus ik verwacht, en hoop, wel op een ommekeer van jullie. Jans is een goeie trainer erbij, geef het tijd. Komt goed. En als het niet goed komt ga je er ook niet dood aan. Maar leuk is anders.

Dit seizoen is natuurlijk de jarenlange optelsom van het wanbeleid van Van Seumeren, welke hij met zijn geld lange tijd redelijk heeft kunnen maskeren.

Je hebt allemaal oude spelers in je selectie zoals Van der Hoorn, Viergever, Van der Maarel, Toornstra, Labyad en Seuntjens. Spelers die zoals Toornstra "nuttig" waren bij een Feyenoord. Zoals Seuntjens bovengemiddeld waren bij RKC. Of zoals Van de Hoorn, Viergever en Labyad vijf jaar geleden voor het laatst een fatsoenlijk seizoen hebben gedraaid. Maar geen enkele oudere, ervaren speler. Die het niveau heeft bij een club in de subtop een van de drie beste spelers te zijn.

Vervolgens vul je zo'n selectie aan met talenten als El Karouani, Azarkan en Romeny wat wij degradatiekandidaten ook wel "leuke" spelers waren. Samen met spelers als Bozdogan en Iqbal wat gerenommeerde talenten zijn, maar met hu 20+ jaar ook nog weinig hebben laten zien.

Echt, hoe verwacht je zo een elftal te bouwen. Ik vind de talenten die Utrecht heeft gehaald best wel logisch hoor. Er is voor niemand echt te veel betaald, en het zijn spelers waarvan je zou denken dat ze het niveau kunnen halen. Maar die talenten moet je inpassen tussen een solide basis van wat oudere ervaren spelers. En laat die nou net bijzonder ondermaats zijn. Dan krijg je hetzelfde als je ziet bij Ajax. Er is geen basis, niks om op terug te vallen en dan ga je een bijzonder lastig jaar tegemoet.

Utrecht streeft toch minimaal de subtop na? Nou, je enige twee spelers die ik denk die bij Twente en AZ ook maar bij de eerste 18 zouden zitten zijn Barkas en Booth. Je hebt gewoon een hele zwakke selectie.

7 oktober 2023 om 06:55

Klinkt prima toch? Ervaren eredivisiespelers en spelers die zich in de middenmoot bewezen hebben combineren met talenten? Het ligt niet aan de formule an sich.

Ik hoef hier niet omheen te draaien maar Utrecht speelt volgend jaar KKD.

7 oktober 2023 om 00:56

Gaan we dan wel samen de kkd in?

7 oktober 2023 om 09:02

Ik mag toch hopen dat jullie er gewoon in blijven. De eredivisie is dit jaar al uitermate zwak en zonder een Utrecht wat normaal toch top 8 speelt zakt het niveau alleen maar verder weg. Kop op er is nog tijd zat!

7 oktober 2023 om 01:50

Samen met jullie, vind jou ploeg ook zeker niet heel goed voetballen

Ziet er niet best uit voor een ploeg als utrecht en de kwaliteiten

Heeft Vitesse misschien toch nog mazzel dat er nog slechtere ploegen zijn. Wat is er in vredesnaam met Utrecht aan de hand. Op papier is dit elftal toch niet zo slecht.

Hebben ze bij Utrecht geen verdedigers om door te selecteren? Want deze man kan er toch helemaal niks van? Maar ook van de horen en viergever zijn wel keer klaar toch?

7 oktober 2023 om 09:52

@mengers we roepen al jaren dat er andere, betere verdedigers moeten komen. Er zijn er een paar geweest maar die hadden teveel blessures. Eentje kwam net kijken en is alweer vertrokken..

Het is diep triest dat jaar in jaar uit van de Maarel (niks mis met zijn werklust voor de club, wel met zijn kwaliteit) en van de Hoorn weer toch het beste is wat we hebben

7 oktober 2023 om 10:01

Ok maar ze hebben toch die back gekocht die bij Twente gespeeld heeft? Die is toch wel beter dan van de Maarel?

Dit elftal heeft 1 of 2 spelers nodig die echt beter zijn dan de rest, waaraan iedereen zich optrekt. Dan zijn alle hier genoemde spelers prima spelers. Hopelijk kunnen ze in winterstop een paar spelers halen die uiteindelijk buitenkansjes bleken, als bijv een Pavlidis is/was.

Gooi verdomme Zuidam eruit en vSeumeren trek je terug. Utrecht is sportief helemaal niks verder gekomen sinds je komst. Ja het gaat financieel wat beter, maar volgens mij is het hoofddoel sportief beter worden en op basis daarvan ook de financien mee nemen in het succes voor de lange termijn. OPROTTEN!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren