Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Gijp: ‘Wij vinden Giménez al geweldig, deze jongen is drie keer beter’

Laatste update:

René van der Gijp heeft het woensdagavond opgenomen voor PSV. De Eindhovenaren werden bij hun terugkeer in de Champions League gedeclasseerd door Arsenal en gingen met 4-0 onderuit in het Emirates Stadium, maar volgens de analist van Vandaag Inside is dat geen reden tot paniek. Van der Gijp merkt op dat het krachtsverschil te groot is.

"PSV speelt wekelijks tegen NEC, RKC en FC Utrecht", begint Van der Gijp. "Dat heb ik ook meegemaakt. Maar ik heb met PSV ook tegen Bayern, Manchester United en Barcelona gespeeld. Dan schrik je je de pleuris. Je schrikt echt. Dit gaat zó snel en er worden zoveel goede oplossingen gevonden. Alle balaannames zijn goed. Je vraagt je af: waar ben ik nou beland? Echt waar."

PSV keek halverwege het duel al tegen een 3-0 achterstand aan. "Het had na een half uur al 6-0 kunnen staan", gaat Van der Gijp verder. "Ze werden helemaal van het kastje naar de muur getikt. Wij vinden Giménez een geweldige spits. Maar het lullige is dat Gabriel Jesus drie keer beter is. Hij is snel, wendbaar en sterk. Dat maak je niet mee. Hier speel je tegen Michiel Kramer, die kan niks. Die zou in Engeland in de vierde divisie spelen."

Door de nederlaag bezet PSV meteen de laatste plaats in Groep B van de Champions League. Het andere groepsduel tussen Sevilla en RC Lens eindigde in een 1-1 gelijkspel. Het openingsdoelpunt van Lucas Ocampos werd daar onschadelijk gemaakt door Angelo Fulgini. Over twee weken staan de tweede groepsfasewedstrijden gepland. PSV neemt het dan in eigen huis op tegen Sevilla, terwijl Arsenal op bezoek gaat bij Lens.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En 5 jaar ouder. Onzinnig om ze nu te vergelijken. Niet dat ik zeg dat Santi dat niveau gaat aantikken, maar hij heeft nog tijd om te ontwikkelen

Edit: Ja mensen ik begrijp de vergelijking nu. Ik was nog niet helemaal wakker. Het heeft geen zin meer om het nog uit te leggen

21 september 2023 om 07:22

Overigens dacht ik dat Jesus al wat ouder zou zijn dan 26, komt omdat hij voor mijn gevoel (veel te) lang bij City zat. Vond het altijd al een gave spits, maar kreeg veel te weinig minuten

21 september 2023 om 07:45

Onzinnig te vergelijken? Jesus is 2x zo goed, dat moet je zelfs als Feyenoorder gewoon kunnen erkennen.

Niks mis mee overigens, Santi is een uitstekende spits, maar Jesus is eigenlijk in elk facet beter. Daarom speelt hij ook bij Arsenal en op zeer jonge leeftijd al bij City.

21 september 2023 om 08:15

@gluubstertj
Onzinnig omdat Jesus zich al heeft ontwikkeld tot een topspits. Gimenez is nog heel hard lerende. Je kunt pas gaan vergelijken als hij wat dichter bij zn topniveau komt. Dat zal denk ik niet bij Feyenoord zijn, maar als hij getest wordt in een sterkere competitie.

21 september 2023 om 08:42

Wat een gezeik zeg. Jesus was op de leeftijd van Gimenez ook al drie klassen beter.

21 september 2023 om 08:43

PSV speelt dit seizoen tegen de huidige Jesus en tegen de huidige Gimenez. Het heeft dus geen zin om te vergelijken met hoe die over 5 jaar ontwikkeld is. De vergelijking is dat PSV in de CL gearriveerde spelers tegenkomt en in de eredivisie talenten die zich nog moeten ontwikkelen. Gewoon een prima vergelijking dus.

21 september 2023 om 08:45

Precies dat, van de week ging het in een andere topic over basisvaardigheden.
Voorbeeld tussen top en elite

21 september 2023 om 07:40

Natuurlijk is het wel zinnig om de beste spits van de eredivisie te vergelijken met de spits waar PSV gisteren tegen speelde, als je het punt wil maken dat ze gisteren iets tegenkwamen dat ze niet gewend zijn.

21 september 2023 om 07:46

Ja, oké, eens. Al overdrijft hij wel weer over Jesus, want hij mist toch constantheid. Psv legde gisteren ook wel de rode loper uit

21 september 2023 om 07:47

Van de Gijp vergelijkt ze niet als voetballer. Het is puur om te duiden waar een team al Arsenal beschikking over heeft. Het punt is denk ik dat de allerbeste spelers uit de Nederlandse competitie rond hun 22e weggaan. Daardoor zul je nooit een 26 jarige topspits in de Nederlandse competitie zien.

21 september 2023 om 08:48

Mijn zoontje van 3 snapt ook dat Frenkie altijd in de basis moet staan van Oranje, en hij haalt voetbal en tennis nota bene vaak door elkaar. Dus wat extra uitleg leek mij niet overbodig.En jij zei zelf dat je Jesus niet pet definitie veel beter vindt. "Weinig constandheid". Dus in alle opzichten is die bril van jou nog immens aanwezig.

21 september 2023 om 09:06

Ja sinds wij de discussie hebben gehad over jouw idool Frenkie kan je niks meer van me velen. Ik heb ook nergens gezegd dat ik Frenkie niet goed vind, ik vind hem in oranje echter niet geweldig en onnodig de bal ophalen bij de centrale verdedigers.Maar over Jesus, bizarre conclusie trek je over dat ik hem niet beter vind. Ik vind 3 klassen beter overdreven. Jesus is goed, maar nooit constant. Wisselt wereld wedstrijd af met matige potten. Komt daarom vorig jaar ook maar op 11 league goals bij een dominant Arsenal en het jaar daarvoor op 8 en daarvoor 9. Het is dus wel qua aantal constant, maar hij maakt er niet genoeg.Wereldspitsen gaan mijns inziens richting de 20 of meer.(Wederom onderbouwd waarom )

21 september 2023 om 09:13

Aha heel flauw dit weer. Zegt ook wel genoeg dat je Arsenal niet volgt.

17 G/A in 26 wedstrijden. Dat is toch meer dan prima? Vergeet niet dat hij maandenlang geblesseerd was. Tevens is de rol van Jesus anders dan bijv een Haaland. Maar als je nooit Arsenal kijkt dan snap je dat ook niet.

21 september 2023 om 09:13

Echter slecht onderbouwd. Was op het WK zwaar geblesseerd geraakt waardoor hij maanden mistte en in de laatste twee seizoenen bij City speelde hij eerder op de rechterflank dan diep in de spits.

21 september 2023 om 09:25

Jullie vinden Jesus dus bij de top 10 aanvallers van de wereld horen? Ik vond hem altijd leuk om naar te kijken en echt wel kwaliteiten hebben, maar de aansluiting naar de absolute top heeft hij nooit gemaakt. Stellen dat ik nooit Arsenal kijk terwijl je dat niet weet gaat nergens over.

21 september 2023 om 09:28

Het is sowieso een zwaktebod om na een terechtwijzing met zo een reactie te komen vind ik persoonlijk.

Maar ja. Zeker top 10 spitsen wereldwijd. Of noem er eens 10 betere.

21 september 2023 om 09:30

Puur kijkend naar de score op sofascore, dan komt Jesus op 6,91 op basis van de laatste 12 maansden en, even 4 checks gedaan, Haaland op 7,24, Lewandowski op 7,24 en Grealish op 7,24 en Mbappe op 7,61, Saka op 7,37 . Ik vind Grealish al niet in dat rijtje horen, maar Jesus dus ook niet

21 september 2023 om 09:31

@Lierse, moeten we hem nu met diepe spitsen vergelijken of met buitenspelers? Ik zei top 10 aanvallers namelijk

21 september 2023 om 09:36

Hij is nu een diepe spits. Bij City was hij een flankspeler wat zijn doelpuntenproductie verklaart. Zo moeilijk is het niet hoor.

En die Sofascore is dus gebaseerd op 12 maanden waar hij een aantal van mistte door blessures en een paar maanden minder was toen hij terugkwam van die blessure.

21 september 2023 om 09:51

Als je hij Jesus alleen gaat kijken naar cijfers dan weet je dus ook niet wat zijn sterke punten zijn. Dan weet je namelijk niet hoe belangrijk hij is voor het spel. Maar jij kijkt dus elke wedstrijd van Arsenal?

Noem maar 10 betere spitsen? Want jesus is een spits.

21 september 2023 om 10:05

Waarom noem je allemaal spelers op die niet in de spits staan? En wat heb je met Sofascore-cijfers?

21 september 2023 om 10:24

@mangalitsa, waarom ga je er nooit inhoudelijk op in? Op het moment dat ik iets onderbouw stop jij met de discussie. Lekker makkelijk

21 september 2023 om 10:55

Echt inhoudelijk ga nu ook niet op de tegenargumenten in dit draadje hè.

21 september 2023 om 08:10

Dat heeft er niks mee te maken. Het gaat om het verschil van spelers op dit moment.

Zet die Feyenoord bril nou even af.

21 september 2023 om 08:24

Dat zei onsberry ook hierboven en daarna begreep ik het...dus niks met bril, maar vd Gijp legt wel vaker scheve verbanden en daar sloeg ik op aan.

21 september 2023 om 08:58

Even goede vrienden

21 september 2023 om 08:20

Denk dat we de context niet zo 1 op 1 moeten overnemen. Jesus is geweldige spits die achter aguero stond hele tijd. Koos nu voor Arsenal, omdat Haalaand zou komen.

Het gaat meer om het niveau verschil, in de eredivisie kunnen normaal gesproken de top 3/4 tegen Almere city bijvoorbeeld op 70% nog steeds winnen. PL moet je continue op 100% zitten. Je wordt als topploeg niet elke weekend getest in eredivisie.

21 september 2023 om 08:25

Dan heb je het het hele punt niet begrepen. Je kijkt (weer eens) vanuit een Feyenoord-bril naar deze vergelijking. Gijp niet. Die zegt dat de tegenstand die PSV nu heeft ervaren, iets is wat je in de Eredivisie niet tegenkomt. Dus niet alleen is Jesus bijvoorbeeld veel beter dan Gimenez, maar Rice veel beter dan Wieffer, Gabriel veel beter dan Geertruida, Odegaard veeeel beter dan Stengs, zelfs Smith-Rowe, normaliter wissel, veel beter dan Paixao. Elke positie bij Arsenal is veel sterker dan welke positie van welke speler dan ook in de Eredivisie. En daarom is het geen schande.

Je hoeft niet zo overlopen te worden, als je maar niet lekker mee gaat voetballen tegen dit soort teams. Bosz leert het wat bereft nooit. Uiteindelijk is dat hem overal opgebroken en om die reden zie ik Feyenoord ook als de titelfavoriet. Die zijn wat volwassener. Psv krijgt ook nog een mindere fase, dat krijgt iedereen, en dan kunnen ze niet op de nul spelen.

21 september 2023 om 07:36

In het verleden speelde psv dit soort wedstrijden wat verdedigender en in de omschakeling of counter. Ook dan verliezen ze van gewoon een sterkere tegenstander. Dat liever zo. Is niks naïefs aan. Arsenal is gewoon beter. Accepteren en verder.

21 september 2023 om 07:51

@Inti, ik verbaas me echt over het feit dat psvers dit zo beleven. "En dan liever zo?" Ze hebben geen schijn van kans gehad en het middenveld, dat zo goed wordt geacht, werd compleet overklast.
Het was wel degelijk naïef en qua doelsaldo is dit ook niet lekker in de poule.
Bosz had zich echt aan moeten passen aan de tegenstander en nooit zo hoog moeten staan

21 september 2023 om 07:56

'Ook dan verliezen ze gewoon van een sterkere tegenstander' kom op man als dit de instelling is wat heb je dat te zoeken in de CL.
Ik snap best dat psv niet met 11 man in hun eigen 16 gaat hangen maar vergeleken met wat ze nu hebben gedaan, zit daar nog heel veel tussen.

21 september 2023 om 08:56

Maar als spelers als Veerman en Lang de intensiteit niet aankunnen zodat ze niet terugverdedigen dan moet je je elftal anders laten spelen. Ook het bewust vrij laten van Ketchap in de opbouw, waar is plan B op dat moment? Nu gaat de top 5 in de Eredivisie dit ook doen met drukzetten, net als met Bassey vorig seizoen.Slot zette na 20m wat om op het middenveld zodat Feyenoord meer grip kreeg op Celtic (ja, andere kwaliteit tegenstander maar gaat om het principe). Dat mis ik bij Bosz.

21 september 2023 om 09:14

Echt he, volgens mij is het gewoon een copingsmechanisme. Na jaren weer een x CL en je wilt verdomme nieteens winnen. De meedoen is belangrijker dan winnen trofee kan na gisteravond naar psv en zn supporters. Natuurlijk is arsenal beter dan psv, maar met het parkeren van de bus is er helemaal geen zekerheid dat je dan ook had verloren. Kijk alleen al naar wedstrijden in de PL waar arsenal het moeilijk heeft, het enige team wat het arsenal daadwerkelijk voetballend moeilijk kan maken is city. Het is echt geen schande om je een beetje aan te passen om kansen op een punt te verhogen

21 september 2023 om 09:25

Ze hebben gewoon gegokt en verloren.
Je weet wat je binnen haalt met Peter Bosz...je weet dat die overal en nergens gewoon z'n eigen aanvallende spelletje wil spelen. Prima.

Als Arsenal gisteren een enorme k...dag had en PSV steeg boven zichzelf uit, kun je het ze zomaar moeilijk maken. Dat snap ik ergens nog wel....direct ingraven geeft imo ook een verkeerd signaal af.
Het werd echter tijdens de wedstrijd al vrij snel duidelijk dat Arsenal er best zin in had en wel heel erg makkelijk voetbalde....dan moet je tijdens de wedstrijd wel iets gaan omzetten vind ik om de schade te beperken of met een beetje geluk nog een resultaatje te halen. Maar ze gingen gewoon door....dat vond ik niet echt handig.

21 september 2023 om 07:37

Onzin. Ten Hag heeft het bewezen. Je kan gewoon keihard meevoetballen en ook dit soort teams gewoon echt goede tegenstand bieden. Geef Bosz gewoon wat tijd. Bij Ajax gebeurde dat uiteindelijk met nota bene schone op het middenveld.

21 september 2023 om 07:40

Ten Hag had geluk dat hij een topselectie had met Frenkie, de Ligt, enz… Je ziet nu bij United hoe moeilijk hij het heeft, zelfs na 500 miljoen te investeren.

21 september 2023 om 07:41

En ook Ten Hag is vaak genoeg tekijk gezet tegen de top, behalve het seizoen 2018-2019, maar dat team was echt 3 klassen beter dan dit PSV. Die hadden daadwerkelijk de kwaliteiten de tegenstander volledig de wil op te leggen

21 september 2023 om 08:08

De reden dat dat Ten Hag lukte was dat hij iedere tegenstander uitvoerig analyseerde en tactische dingen kon bedenken om het de tegenstander lastig te maken, met mooi voetbal. Bosz beschikt niet over het tactische vernuft om dat ook te doen naar mijn idee.

21 september 2023 om 08:27

Ja dat zien we heel duidelijk nu hoe hij tactisch wordt overbluft in de PL. 7-0 tegen Liverpool vergeten? Brighton en Arsenal afgelopen weken? Dan ben je echt geen tacticus als je nooit oplossingen hebt tegen de topteams

21 september 2023 om 08:34

@ninjakai Natuurlijk kun je meevoetballen maar je kunt niet alle 4 de verdedigers zo hoog laten spelen dat ze bij elke diepe pass van Arsenal compleet overklast worden. De verdediging is bij PSV gewoon erg zwak, dan moet je het niet zo uitdagen.

21 september 2023 om 08:34

Ten Hag is tactisch zo sterk dat hij uit bij de top 9 alles verliest?

21 september 2023 om 11:00

Dat Ten Hag alle toppers in de PL verliest zit hem er o.a. ook in dat zijn aankoopbeleid vrij slecht is. Bij Ajax was het ook al zo dat de spelers hij aandroeg niet goed genoeg waren. Hij heeft een goede td boven zich nodig, want hij haalt teveel middelmatige spelers en bijna alleen maar ex-eredivisie spelers.

21 september 2023 om 07:47

@Moridin vind je conclusie een beetje vreemd. Juist in de eredivisie (niet het soort teams zoals Arsenal dus) denk ik dat PSV juist hoge ogen gaat gooien met het voetbal van Bosz. Ook tegen Lens en Sevilla denk ik dat PSV het goed gaat doen. Enkel tegen de absolute wereldtop moet PSV toch een andere strategie toe passen. Helaas lijkt Bosz daar (vooralsnog) te koppig voor.

21 september 2023 om 07:54

Ik vraag me af of je met dit spel hoge ogen gaat gooien tegen Sevilla en Lens hoor. Ik denk dat zij aanvallers hebben die van de ruimte in de rug en de zwakke backs zullen profiteren als Bosz zo naïef speelt.

21 september 2023 om 08:02

Ben het niet perse met je eens. Wel dat het tussen PSV en Feyenoord zal gaan, maar ik zie niet in waarom Feyenoord titelfavoriet is tov PSV. We hebben het hier over Arsenal, niet over Celtic, Rangers, RKC of Fortuna. We hebben een aantal jaren gekend met Ajax dat zij in staat waren om te winnen van de wereldtop, maar PSV en ook dit Feyenoord maken gewoon geen kans. Met een andere tactiek had je de uitslag wat draaglijker kunnen maken en met veel geluk een resultaat kunnen halen. In de eredivisie zie ik PSV tegen het merendeel van de tegenstanders wel de punten halen.

21 september 2023 om 09:06

Ik zie in Psv nog geen team dat met een saaie 1-0 kan winnen. Daar is het niet degelijk genoeg voor. Het is een beetje alles of niets. Cruijff zei ooit: 'dat gaat goed, zolang het goed gaat'. Maar er komen periodes dat het minder wordt. Feyenoord is daarin degelijker en stabieler. Die kunnen ook lelijk met 1-0 winnen of voor een 0-0 kiezen. Op termijn zie je bijna altijd dat soort poegen aan het langste eind trekken.

21 september 2023 om 11:18

Wanneer heeft Feyenoord voor een 0-0 gekozen dan? Beetje makkelijk zeggen dat zij de kwaliteiten hebben om een tegenstander op 0-0 te houden omdat zij dat zelf willen.

Antwerp en de Belgische competitie werden serieus uitgelachen dinsdagavond. Nu zie je maar dat beide landen maar opvulling zijn en niks te zoeken hebben in de CL. En vind de vergelijking Jesus en Giminez echt op niks slaan, Jesus heeft zich al jaren bewezen bij City en zoveel titels gewonnen, de andere komt pas kijken en dan zelfs niet in de PL. Misschien dat hij er ooit beland en dan kun je ze na een paar jaar vergelijken.

21 september 2023 om 07:46

Ilcapo tja, eigenlijk is alles buiten de top 10-12 opvulling. En toch is het belangrijk dat "we" allemaal mee mogen blijven doen, omdat het financieel zoveel betekent voor de clubs uit kleinere landen. En er kan natuurlijk altijd ineens een club vleugels krijgen en verrassen, zoals bijv ajax een paar jaar geleden. Maar idd een nederlandse og belgische club gaat waarschijnlijk niet de cl winnen.

21 september 2023 om 08:00

Ik verbaas me echt over hoe slecht mensen hier begrijpend lezen. Hij vergelijkt toch nergens obv kwaliteit? Sterker nog, hij maakt amper een vergelijking. Same story voor hoe het bij zoveel reageerders zwart voor de ogen wordt wanneer een kleinere speler 'qua type' wordt vergeleken met een wereldtopper. Zo lastig is het toch niet om te lezen? Ik zie vrijwel nooit NL analytici beweren dat spelers uit de ED van hetzelfde niveau zijn als de echte wereldtoppers.

21 september 2023 om 10:15

Jesus was op zijn 19e al een topspeler in de PL voor City. Niet zo goed als Aguero, maar wel top. Vind hem beter dan Dzeko was al zijn ze lastig te vergekijken natuurlijk qua profiel

21 september 2023 om 11:21

Dat is toch juist wat Van der Gijp duidelijk wil maken met zijn “vergelijking” Dat het kwaliteits verschil enorm is dat je in topwedstrijden in de eredivisie tegen een Giminez komt die prima is voor de Eredivisie. Maar tegen een Arsenal tegen spelers komt die zich dus al jaren bewezen hebben in de top.

Mooi hoe snel het allemaal gaat in het voetbal PSV speelt kei leuk in de ED tegen matige teams als Utrecht, RKC etc. En dan denken we in NL dat ze ook Arsenal in Londen goed partij gaan geven. Denk dat het weer duidelijk is dat de top PL nog een paar stappen hoger is dan de top ED.
PSV heeft gewoon de moeilijkste pot al gehad, nu proberen thuis te knallen en ergens uit wat punten te scoren. Grote kans dat Arsenal al geplaatst is als ze naar Eindhoven komen dus dan kan je wederom winnen (net als vorig seizoen)

Gabriel Jesus was gister echt opvallend goed. Heb hem heel lang niet zo goed zien spelen: sterk aan de bal, lichtvoetig, aannames, acties, een ware
Plaag.

21 september 2023 om 09:31

Zoals veel Brazilianen, als ze er zin in hebben mag je je borst nat maken. Ik zie weinig spelers die completer zijn dan Jesus, maar het komt er gewoon te weinig uit. Hij heeft werkelijk alles in zich om een keer die gouden bal te pakken.

21 september 2023 om 12:11

Ik wil Jesus wel eens langer met Havertz zien. Kan best leuk koppel worden.

21 september 2023 om 14:34

Zo speelt hij heel vaak, die kerel kan echt zo goed voetballen. Ja hij mist wat kansen maar het is wel echt een topspeler

Het is even een reality check over het verschil in competite idd. Ik denk dan ook altijd, zou Lang zich nu in het veld realiseren dat ie eigenlijk helemaal niet zo goed is, als ie Saka aan de overkant ziet. Het is soms net een andere sport. Al moet overigens wel gezegd worden dat PSV het ze ook wel heel makkelijk maakt door zo leuk mee te hobbelen ipv gewoon in te graven en het dicht te houden, maar goed, leuk joh die Peter Bosz. Ofzo.

21 september 2023 om 09:05

Wat voor Lang (en Bosz) een mooie les is, is om te kijken hoe Arsenal als één ploeg aanvalt en verdedigt. Zo'n Saka maakt op hoge intensiteit meters, vooruit en achteruit. Lang was telkens te laat bij het mee terugverdedigen en liep vooral achter zijn mannetje aan, als hij al serieus mee terug liep.

21 september 2023 om 09:08

Ja, dat was vooral bij de 3-0 echt schrijnend. Er staan gewoon 3 man vrij in de 16 en als de bal binnenvalt komt Lang net terugsjokken. En dan heeft ie goed gespeeld achteraf.

21 september 2023 om 12:47

Eigenlijk wisten we dat al. Het niveau verschil tussen de Premier League en de rest van de Europese topcompetities is al groter geworden. Laat staan met de rest van de overige competities, zoals de Eredivisie.

Met de tactiek van Bosz heeft dit eigenlijk niet zoveel te maken. Dit Arsenal is in staat zowel tegen een aanvallend ingestelde tegenstander als tegen een ploeg die de bus parkeert er makkelijk doorheen te komen en te scoren.

PSV had echt wel een top dag moeten hebben om gisteren een resultaat er uit te slepen.

21 september 2023 om 14:28

Tuurlijk, Arsenal heeft veel meer kwaliteit, maar ik denk dat als je Arteta vooraf vraagt; hoe hoop je dat PSV speelt, dat ie de exacte tactiek van Bosz opgeeft.

Inderdaad het verschil is groot. Speel je eerst nog tegen NEC en daarna moet je het opnemen tegen Arsenal in de CL, een wereld van verschil

Als van der Gijp dit zegt dan wordt Gimenez de nieuwe spits van Real gezien zijn vorige profetische uitspraken over Geertruida en Malacia, die konden namelijk niet mee bij Almere City.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren