Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermoedelijke XI Arsenal: Mikel Arteta voert opvallende wissel door

Laatste update:

Arsenal-manager Mikel Arteta gaat opnieuw een keeperswissel doorvoeren, zo blijkt uit de vermoedelijke opstelling van the Evening Standard. De Londense krant denkt dat Aaron Ramsdale woensdag onder de lat staat tegen PSV. Afgelopen zondag kreeg doelman David Raya nog de kans op bezoek bij Everton (0-1 winst). Ook Kai Havertz en Gabriel Jesus keren terug bij the Gunners, terwijl Belg Leandro Trossard de vervanger is van Gabriel Martinelli, die op Goodison Park geblesseerd uitviel in aanloop naar de start van de Champions League.

In totaal wijzigt Arteta zijn elftal dus op vier plekken ten opzichte van het duel met Everton, zo denkt het medium uit de Engelse hoofdstad. Het wordt met name interessant om te zien wie er gaat keepen tegen PSV. Arteta gaf in aanloop naar het duel met de Eindhovenaren aan dat niemand zeker is van een basisplek bij Arsenal. Waar Raya in Liverpool mocht starten, lijkt Ramsdale te mogen aantreden tijdens de openingswedstrijd van het miljardenbal. De viervoudig international van Engeland staat daarmee aan de vooravond van zijn Champions League-debuut.

Achterin speelt Arsenal met dezelfde defensie als tegen Everton. Linksback Oleksandr Zinchenko kan zich opmaken voor een weerzien met zijn oude werkgever. In het seizoen 2016/17 verhuurde Manchester City de linkspoot aan PSV, waar hij vier assists gaf in zeventien officiële duels. Op het middenveld mag Havertz zich weer voegen bij Martin Ødegaard en Declan Rice. De Duitser werd tegen Everton gepasseerd, maar krijgt inmiddels dus weer de voorkeur boven Fábio Vieira.

Voorin keert Jesus terug na een knieblessure. De Braziliaan moest de start van het seizoen missen, maar gaf tijdens de persconferentie aan weer volledig fit te zijn. “Mijn knie voelt goed aan, perfect zelfs. Het was jammer dat ik alles moest laten onderzoeken, maar inmiddels gaat het beter. Ik voel dat ik meer ritme heb en doe mijn best op de trainingen.” Eddie Nketiah moet door de terugkeer van Jesus genoegen nemen met een plek op de bank. Trossard is op de linksbuitenpositie de logische vervanger van Martinelli (spierblessure). Tegen Everton was de Belgisch international goed voor de winnende goal. De wedstrijd tussen Arsenal en PSV is te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Vermoedelijke opstelling Arsenal: Ramsdale; White, Saliba, Gabriel, Zinchenko; Ødegaard, Rice, Havertz; Saka, Jesus, Trossard.

Arsenal - PSV:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sterk elftal, prachtige club, roemrijke historie en na zes jaar weer terug in de Champions League. Ik gun het ze wel The Gunners, hopelijk kunnen ze met een mooie overwinning starten.

20 september 2023 om 17:25

Ook als ze tegen een nederlandse club spelen? Jammer.

20 september 2023 om 19:06

Tuurlijk we zijn voor Arsenal. ik support mijn eigen club die veel geld mag verdienen maar de rest mag er van mij snel uitvliegen

20 september 2023 om 17:26

Die mooie overwinning moeten ze maar op een andere dag doen. Vandaag wordt de dag dat PSV vriend en vijand gaat verrassen met een geweldig optreden. Of er punten te halen zijn wachten we af, maar volgens mij wordt het vooral een spannende en aantrekkelijke wedstrijd.

21 september 2023 om 10:28

Ik heb het niet gezien eerlijk gezegd, met alle respect voor PSV maar Arsenal was oppermachtig. Geen schande overigens.

21 september 2023 om 10:33

Je hebt het niet gezien maar weet wel dat Arsenal oppermachtig was? Dat kan eigenlijk niet, ondanks dat je wel gelijk hebt.

20 september 2023 om 17:27

Je bedoelt 5 jaar? hopen op een spannende pot met uiteindelijk een overwinning voor PSV.

20 september 2023 om 18:06

Het is toch echt 6 jaar. 16/17 was het laatste seizoen..

20 september 2023 om 18:11

Het was een grapje

20 september 2023 om 17:47

Vreemde uitspraak

20 september 2023 om 18:11

Zes jaar geleden was de laatste keer dat ze in de CL speelden? Dat is wel heel lang geleden. Leuke ervaring voor Arsenal, maar ik zie ze niet als kanshebber voor de eindzege. PSV is niet kansloos, ik vind ze een gebalanceerd elftal hebben met aanvallende wapens.

20 september 2023 om 18:40

Volgens de bookies dus schijnbaar nummer 3 las ik laatst achter City en Real. Vond het zelf ook verrassend hoog, had ze zelf ook niet opgeschreven als kanshebber.

20 september 2023 om 18:52

De bookies moet je ook niet als referentie nemen, Arsenal boven Bayern, een 'nieuwkomer' tegenover een ploeg die altijd ver komt, heel apart. Maar goed, benieuwd naar beide ploegen vanavond.

20 september 2023 om 19:07

Die bookies hebben over het algemeen wel een idee waar ze het over hebben. Statistieken en modellen tonen dat simpelweg aan, op papier zijn ze een behoorlijke kanshebber. Tikkeltje zuur om bookmakers weg te zetten als koekenbakkers, deze mensen verdienen hun geld met het doen van voorspellingen ;-)

21 september 2023 om 10:35

Volgens mij hangt het meer af van waar de meerderheid op instemt dan statistieken en modellen. Mij zegt het vooral dat er momenteel meer Gunners met veel vertrouwen in hun ploeg en die van een gokje houden dan dat er Bayernfans zijn die dat hebben.

Op havertz na een top opstelling. Moet toch een overwinning worden.

20 september 2023 om 17:27

Ik snap niet wat mensen tegen Havertz hebben, hij past in het spel van Arteta.

20 september 2023 om 17:32

Mensen hebben niks tegen Havertz. Hij raakt gewoon al een jaar a 1,5 jaar geen pepernoot meer. Bij zowel Chelsea als nu bij Arsenal is het gewoon pover tot slecht helaas. Dus logischerwijs belandde hij ook op de bank bij Arsenal..

20 september 2023 om 17:35

Mwah, Xhaka pastte er beter in. Verdedigend beter en meer G/A tot dusver.

20 september 2023 om 17:50

Xhaka had moeten blijven naar mijn mening. We wisten met z’n allen dat hij gepiekt heeft en niet meer beter kan worden.
Ik ben enorm benieuwd hoe Havertz voor de dag komt met Jesus. Samcro zei dat eerder en dat bleef bij me hangen. Ik wil een valse spits zien zoals Jesus die ervoor zorgt dat Havertz vaker in de zestien kan komen. Hij is erg technisch op sommige momenten en met zijn lengte kunnen we vaker een voorzet geven.

20 september 2023 om 18:11

In Havertz moet je een beetje vertrouwen hebben. Die komt natuurlijk van een chelsea af die alle spelers lijken te kunnen verpesten. Die jonge heeft gewoon geen zelfvertrouwen meer door die afgrijselijke club.

20 september 2023 om 18:21

Ik heb niks tegen Havertz. Hij brengt alleen helemaal niks.

20 september 2023 om 19:09

Ik vond Vieira afgelopen weekend oprecht heel sterk spelen, verlegt het spel goed, kan goed inspelen en kort combineren en heeft een heerlijke steekbal in de benen.Wellicht dat Havertz eindelijk wakker is geworden en zien we vanavond een andere Havertz, het zou anders een heel zwaar jaar voor hem kunnen worden als Vieira deze lijn doortrekt!

20 september 2023 om 19:13

Zeker weten Vieira lijkt zijn potentie waar te maken. Dan heb je ook nog is ESR die echt meer minuten hoort te maken na mijn mening. Havertz zou met de aanwezigheid van Jesus wel is op kunnen staan denk ik.

20 september 2023 om 19:22

Ik las het hierboven inderdaad, interessant take moet ik zeggen. Ik laat me in geval graag verrassen door Havertz, maar mocht hij toch een miskoop blijken te zijn lijken we het in geval heel goed op te kunnen vangen.

Hopelijk klopt deze opstelling. Havertz en Jesus moeten vandaag laten zien dat ze in de basis horen. Ik had wel graag Tomiyasu een keer in de basis willen zien, maar hij is vooralsnog vaste invaller. PSV mag aan de bak!

20 september 2023 om 17:01

Jesus heeft al 100x bewezen waarom hij basis hoort. Is echt veel beter dan Eddie en brengt ook zoveel meer.

20 september 2023 om 19:11

Jesus heeft niks te bewijzen in mijn optiek, Arteta is gewoon voorzichtig met hem en dat is ergens begrijpelijk.
De invloed en impact die Jesus heeft op het spel van Arsenal wordt vaak ernstig onderschat..

Die trossard is echt een goeie voetballer, onbegrijpelijk dat hij destijds op de bank zat voor hazard.

20 september 2023 om 18:11

Telkens dat Trossard de kans kreeg ( basis) overtuigde hij niet. Bleek vooral een goeie invaller te zijn, zie je nu ook bij Arsenal.

20 september 2023 om 18:28

Onzin. Hij startte tegen Burkino Faso waarin hij scoorde en nog een keer in Wales (1-1). Maar onbegrijpelijk was het ook niet want Martinez was de coach en we wisten op voorhand dat de kans groot was dat de groepsfase einde WK zou worden. Met Trossard ook. Met Doku ook.

Jammer dat Vieira niet mag blijven staan, en misschien mag ESR ook is gaan invallen? Voor de rest prima, verwacht dat PSV meer kansen gaat krijgen en weggeven dan Everton, hopelijk veel goaltjes. Gok op 3-1

Benieuwd naar Havertz samen met Jesus, die wisselwerking kan nog wel eens goed uitpakken.

Verder logisch dat Ramsdale start, hij is mede de reden dat we in de CL spelen.

20 september 2023 om 17:52

Enorm benieuwd naar Jesus en Havertz inderdaad. Door jou denk dat ik Havertz Jesus hard nodig heeft zodat hij wat vaker kan zwerven in de zestien.

21 september 2023 om 10:29

Nou, het viel nog niet mee met Havertz. Had goede momenten, meer dan vorige wedstrijden, maar nog steeds lijkt het niet echt ergens op. Zo jammer, want ik gun het die jongen wel.

21 september 2023 om 10:42

Je moet een Havertz vs PSV video opzoeken op Twitter. Dan verander je misschien nog van mening want hij deed het niet slecht als lcm. Heeft een goede aanname en met meer geluk had ie wederom bijna een assist gehad.
Ik maak me nog geen zorgen om Havertz als lcm, zolang hij progressie boekt en hard blijft werken. Denk dat Raya wel blij is met zo'n targetman voor lange ballen. Want er zaten gisteren twee/drie absurd goede aannames bij Havertz. Dat laat wel zijn klasse zien.

Hoop toch echt op Vieira i.p.v. Havertz. Vieira heeft het met zijn invalbeurten en afgelopen zondag in de basis al laten zien verder te zijn dan Havertz. Ook wel bijzonder dat ESR nog geen minuten gemaakt heeft.

20 september 2023 om 17:18

Ik ben bang dat we ESR binnenkort ergens anders zullen zien schitteren. Clubs zouden er verstandig aan doen zijn situatie in de gaten te houden.

Krijgt geen minuten, misschien ook net niet goed genoeg voor de basis van Arsenal momenteel. Potentie heeft ‘ie wel

20 september 2023 om 19:15

Ik denk dat ESR echt kan uitblinken in de 8 positie. Hij is fysiek minstens zo sterk als Vieira en is voetballend top. Brengt ook scorend vermogen.

20 september 2023 om 19:17

ESR is een Hale End boy met waanzinnig veel potentie, heeft vorig jaar een rampjaar meegemaakt en is op de weg terug.
Lijkt me sterk dat hij zijn heil elders gaat zoeken, die jongen heeft meer potentie dan Havertz en Vieira bij elkaar en gaat zeker binnenkort weer kansen krijgen.

Waar zit de verassing dan? Dit elftal had ik bij voorbaat opgeschreven. Alle Engelse analisten vonden ook iets van de basisplek van Raya tegen Everton, maar dit (dubbele wedstrijd) is exact de reden waarom we twee goede keepers hebben. Met CL en Cups kun je voldoende rouleren, valt er eentje uit dan zit je niet opeens met een matige back-up zoals Turner.

20 september 2023 om 17:54

Ik denk eerlijk gezegd dat Raya langzamerhand Ramsdale eruit gaat spelen. Ik geloof niet zozeer in sommige praatjes van Arteta. Dat is voor het publiek en de media. Achter de schermen begint Arteta hard te zijn. Wanneer Timber helemaal hersteld is en zijn oude vorm pakt dan mag Gabriel ook naar de bank.
Of we er blij moeten zijn als fans. Ik weet het niet. Maar ik vind het niet zo erg. We zijn te veel geknuffeld door Wenger zijn liefde naar de selectie.

20 september 2023 om 19:20

Ik moet zeggen dat ik bij vlagen wel ontzettend gecharmeerd was van het voetenwerk van Raya, met hem speel je wel echt met 11 man

20 september 2023 om 19:44

Raya was goed met de bal. Paar momenten toch even onder druk en geeft hem perfect lang op White. Ramsdale zie ik dat veel minder doen. In zijn eerste seizoen zag je dat nog regelmatig.

Toch gek, als Nederlander voor Arsenal zijn in deze situatie. Je kan eigenlijk niet verliezen, als PSV de punten pakt goed voor de Eredivisie. Hopen op een mooie wedstrijd!

Denk overigens dat PSV vrij kansloos is, Arsenal heeft op elke plek een betere speler en dit team is al even bij elkaar (grootste deel)

Mooie wedstrijd voor Havertz om van de 0 af te komen. Met zijn lengte zal die het de verdediging van Psv heel lastig maken.

Best mogelijke opstelling, coyg

3-1 voor arsenal. Bosz wederom te aanvallend?

20 september 2023 om 18:42

Wederom?

Ik hoop op een geweldige wedstrijd van beide kanten. Liever een psv dat Arsenal van het kastje naar de muur stuurt, maar dat is ijdele hoop.
Saka tegenover PvA, ik houd mijn hart vast.
Ik ben bang dat Arsenal een maatje te groot is. Kan gebeuren, zolang ze niet worden weggespeeld en enigszins mee kunnen komen met Arsenal.
Misschien dat Luukinho er nog eentje sneaky binnen kan koppen en een slordig Arsenal en een wereldpot van Benitez.
We shall see. Come on PSV.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren