Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Beek kan kiezen voor bijzonder avontuur; kassa rinkelt allicht bij Feyenoord

Laatste update:

Sven van Beek geniet interesse van het Japanse Kyoto Sanga, zo meldt 1908.nl dinsdagmiddag. De verdediger zelf zou graag de stap naar Azië maken, maar zijn huidige werkgever sc Heerenveen is minder enthousiast over een mogelijke transfer.

Kyoto Sanga heeft reeds contact opgenomen met Van Beek en zijn zaakwaarnemer, maar meldde zich nog niet concreet bij Heerenveen. De Japanners hopen de centrale verdediger deze winter nog over te nemen.

De Friezen zouden hun aanvoerder echter graag willen behouden. Van Beek heeft met Heerenveen afgesproken dat hij komende zomer voor een gelimiteerde transfersom mag vertrekken, maar voor de huidige transferperiode liggen er geen dergelijke afspraken.

Heerenveen kan er daarom voor kiezen om Van Beek aan zijn contract te houden en niet akkoord te gaan met een verkoop aan Kyoto Sanga, terwijl de de 29-jarige ex-Feyenoorder graag de overstap naar Japan zou maken.

"De wens van de speler is duidelijk", zei Ferry de Haan, algemeen directeur van Heerenveen, tegenover de Leeuwarder Courant. "Dat is ook niet nieuw. Ik begrijp die wens, maar dat neemt niet weg dat Sven voor ons een belangrijke speler is."

"Een vertrek is op dit moment dan ook niet aan de orde. Voor mij is de interesse pas serieus als een club met een bod komt. Dat is nog niet gebeurd", aldus De Haan. "Wij willen deze selectie zoveel mogelijk bij elkaar houden, om een herhaling van vorig seizoen te voorkomen."

Van Beek speelt sinds de zomer van 2021 voor Heerenveen, dat de verdediger transfervrij overnam van Feyenoord. Verder speelde de mandekker een halfjaar op huurbasis voor Willem II.

Mocht het wel tot een verkoop van Van Beek komen, dan kan ook Feyenoord een bedrag tegemoet zien. De Rotterdammers hebben recht op een solidariteitsbijdrage van vijf procent, daar Van Beek uit de jeugdopleiding van Feyenoord komt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kassa zou minimaal rinkelen na deze transfer, 5% hebben we recht op. Voor Sven zelf een gruwelijk vet avontuur. Ik snap dat hij dit wil, 29 jaar nu en dan nog 3 jaartjes Azie mee pakken.

2 januari 2024 om 17:09

Kunnen we toch mooi de aanstaande boete van de UEFA voor het blokkeren van de trappen in het stadion van betalen.

2 januari 2024 om 17:32

Vraag me dan toch af hoe zo'n club bij van Beek uitkomt. Meeste eigen goals ooit in de ED en regelmatig (zwaar) geblesseerd geweest. Die gelimiteerde som lijkt me ook niet lager dan een miljoen of 3 en bij een verkoop in de winter zal dat alleen maar hoger liggen. Dat zijn toch niet alledaagse bedragen voor Japanse subtoppers.

Als je Japanners een beetje een leuk bod doen, direct wegsturen!
Van Beek is echt een zeer zeer beperkte speler!
Als die Japanners erin trappen omdat ze vermoedelijk gezien hebben dat hij wat leuke wedstrijden bij Feyenoord heeft gespeeld

2 januari 2024 om 18:19

Dat is grote onzin. Best of the rest imo. Buiten top5/6 vind je weinig betere en betrouwbare spelers

2 januari 2024 om 20:25

Van Beek is onze beste speler, al tijden. Kijk anders eens een keer

Wat heet rinkelen..?? Stel hij gaat voor een miljoen weg want dat is een beetje wat ik inschat van een gelimiteerde afkoopsom van een verdediger zijn leeftijd en niveau, dan is 5 procent “maar liefst” 50 duizend euro?? Of was dit meer om likes te verzamelen met de naam Feyenoord in het artikel?

2 januari 2024 om 17:20

Ja, helaas wel.

Snap niet dat je als club een transfersom gaat betalen voor een speler met zo'n waslijst aan blessures. Voor dat geld kan je net zo goed een Vriends of een ander gemiddelde verdediger uit de eredivisie halen.

Toch jammer hoe het gelopen is met Van Beek. Destijds onder Fred Rutten vond ik het centrale duo Kongolo - Van Beek echt geweldig. Maar dan speel je een verschrikkelijke wedstrijd waardoor Monaco de transfer afblaast en heb je een zware blessure en dan krijg je deze loopbaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren