Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Voormalig speler Man United vertrekt na arrestatie bij Sunderland

Laatste update:

Darron Gibson is voor de tweede keer gearresteerd voor rijden onder invloed, schrijft The Sun. De middenvelder van Sunderland zou zijn Mercedes ter waarde van 75.000 pond tegen een rij geparkeerde auto's hebben gereden. De bolide van Gibson is total loss na het incident en ook andere auto's zijn ernstig beschadigd.

De politie arriveerde rond het middaguur in Dovedale Road in Sunderland en arresteerde Gibson. Een van de auto's die door de ex-speler van Manchester United werd getroffen, was een witte Seat Ibiza. Die belandde zo'n twaalf meter verderop in de straat. Beelden van de auto's belandden op sociale media; omwonende Roofer Lewis plaatste een video van de nasleep op Twitter. "Ik hoorde een enorme crash en ging naar buiten", zegt hij.

"Ik ging op zoek naar mijn auto, die was weggeduwd. Ik kon het niet geloven. Volgens mij raakte hij (Gibson, red.) de controle kwijt nadat hij botste met een Nissan Note. Hij raakte een Mercedes en raakte ook een muur, die deels is ingestort, en beschadigde een andere auto. Tot overmaat van ramp hoorde ik dat de bestuurder Darron Gibson was. Ik ben een groot supporter van Sunderland en dit vat ons seizoen wel zo'n beetje samen", zegt hij met gevoel voor humor.

In september 2015 bekende Gibson, destijds speler van Everton, onder invloed te hebben gereden nadat hij drie fietsers aanreed. Hij mocht twintig maanden niet autorijden en kreeg een taakstraf van tweehonderd uur, plus boetes die opliepen tot 5700 pond. Sunderland wil niet inhoudelijk reageren op de nieuwe misdragingen van de Ier en zegt enkel 'op de hoogte' te zijn van 'een verkeersbotsing'.

Update 31 maart 14.02 uur - Voormalig speler Man United vertrekt na arrestatie bij Sunderland
Darren Gibson is niet langer speler van Sunderland, zo laten the Black Cats zaterdagmiddag weten via de officiële kanalen. De middenvelder werd onlangs gearresteerd nadat hij dronken achter het stuur zat en voor in totaal aan 75.000 pond schade had veroorzaakt met zijn Mercedes. De nummer een-na-laatst van de Championship laat weten dat de samenwerking ‘met wederzijdse instemming’ is beëindigd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Iets met een ezel en een steen... ik snap al niet dat mensen dit doen, dan is het zelfs al een keer misgegaan (en je schrikt toch wel als je 3 fietsers aanrijdt neem ik aan?), en het gewoon weer doen. Rijbewijs innemen voor de rest van zijn leven, want hij doet dit gewoon nog een keer als ie hem terugkrijgt. Boete doet hem niks lijkt me.

18 maart 2018 om 00:39

Indd, als je wil zuipen geen probleem maar neem dan gwn een taxi terug of huur een chaufeur voor de dag als prof speler moet dat toch makkelijk kunnen?

18 maart 2018 om 00:43

Waarom ben je al rond het middaguur zat? Moet wel vroeg in de ochtend begonnen zijn, of zo een sterke drinker dat hij nog bezopen was van de avond ervoor.

18 maart 2018 om 01:31

Je zou zeggen van wel. Het lijkt er echter op dat mensen zoals Gibson, die bakken met geld verdienen, zich snel ongenaakbaar voelen en zichzelf schromelijk overschatten in situaties zoals deze. Blijft vrij ernstig als je eerder ook al 3 fietsers hebt aangereden. Rijbewijs voor de rest van zijn leven innemen zou een passende straf zijn.

31 maart 2018 om 14:48

Deze man is gewoon ziek, alcoholisme is een ziekte, en daarom heeft hij professionele hulp nodig. Overigens zal hij dat al wel hebben, al moet hij eerst zelf besluiten dat het genoeg is, anders heeft behandeling geen zin.

Dronken rond het middaguur, terwijl Sunderland een paar uur later moest spelen. Verklaart nu wel waarom ze zo beroerd spelen als de spelers dronken verschijnen.

hardleers dus 2x met drank achter het stuur dat soort mensen mogen ze van mij enorm hard straffen
3 jaar rijontzegging en dan minimaal 5 jaar een fiat multipla dat zal ze leren

18 maart 2018 om 09:32

Rijontzegging? Lekker laten brommen. De eerste keer fietsera aangereden, als je daarna weer zo iets doet...

31 maart 2018 om 14:10

You just made my day. Fiat Multipla, briljant haha.

Verder wel met je eens, goed straffen. Foutje kan een keer gebeuren, maar niet twee keer.

31 maart 2018 om 14:44

Hahaha hier precies hetzelfde, je hebt auto's en je hebt fiat multipla's. Blijkbaar hardleers en nu kost het hem zelfs zijn baan.

Hopelijk krijgt hij nu een jarenlang of zelfs een eeuwig rijverbod. Voor dat je het weet rijd deze gast nog iemand dood. Hopelijk neemt sunderland ook nog zware maatregelen.

31 maart 2018 om 16:40

Nou die maatregelen zijn er Volledig gestoord ook natuurlijk. Aan de hand van die schade kun je wel nagaan in welke toestand hij in de auto zat.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 2.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren