Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Rotariu verlaat AZ en tekent in Kazachstan bij Astana

Laatste update:

Dorin Rotariu heeft zijn laatste wedstrijd voor AZ mogelijkerwijs al gespeeld. De buitenspeler uit Roemenië wordt dit seizoen gehuurd van Club Brugge, maar komt onder John van den Brom amper aan spelen toe. Zijn totaal staat dit seizoen op 287 minuten en Rotariu hoopt een oplossing te vinden, vertelt zijn zaakwaarnemer Dragos Boboc aan ProSport Live.

Rotariu speelde dit seizoen acht competitieduels, waarvan geen enkele als basisspeler. Een doelpunt in Alkmaarse dienst maakte hij nog niet. De 23-jarige aanvaller, goed voor negen interlands, heeft zijn gebrek aan speeltijd moeten bekopen met zijn plek in de nationale ploeg. "Dorin wil graag spelen. Hij is ongelukkig, omdat hij zijn plek bij het nationale elftal is kwijtgeraakt", vertelt Boboc.

"We hopen in de winter een oplossing te vinden. Hij wil vertrekken bij AZ, maar we moeten afwachten wat AZ wil. Hij wordt in principe tot de zomer gehuurd. We zullen een gesprek aangaan met de clubleiding: of hij gaat spelen, of we moeten een andere club vinden", maakt de belangenbehartiger duidelijk. Volgens Belgische media is Steaua Boekarest geïnteresseerd, maar dat zou 'lastig' zijn vanwege zijn verleden bij Dinamo Boekarest, denkt Boboc.

"Ik weet niet wat er gaat gebeuren. Een Belgische club heeft interesse, evenals een andere Nederlandse club die al interesse had voordat hij naar Club Brugge ging", aldus Boboc. Mogelijk doelt hij op sc Heerenveen, want afgelopen zomer meldde La Dernière Heure dat de Friezen zich ook op huurbasis hoopten te versterken met Rotariu. Zijn contract bij Club Brugge loopt door tot de zomer van 2020.

Update 22 februari 16.55 uur - Rotariu verlaat AZ en tekent in Kazachstan bij Astana
Dorin Rotariu heeft AZ per direct verlaten. De Roemeense buitenspeler werd dit seizoen gehuurd van Club Brugge, maar kwam onder trainer John van den Brom nauwelijks aan de bak. De Alkmaarders melden vrijdagmiddag op de clubwebsite dat Rotariu verkocht is aan FC Astana uit Kazachstan. Hij kwam in totaal tien keer in actie voor AZ en scoorde eenmaal.

Verdient Dorin Rotariu meer kansen bij AZ?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
18 december 2018 om 05:52

VDB houd praktisch altijd vast aan zijn basis 11, alleen als het echt moet gaat hij wijzigen.
Rotariu heeft mij ook niet echt kunnen overtuigen.
Was hij echt goed, of goed genoeg voor AZ dan had hij uiteraard allang basis gespeeld.

18 december 2018 om 10:54

Weinig van deze jongen gezien helaas. Vond hem wel aardig ballen, goeie trap maar altijd terug naar het juiste been moeten.

Isitan Gun, sla je slag!

Huurovereenkomst met optie tot koop. Jouw specialiteit!

18 december 2018 om 06:35

Optie tot koop die AZ heeft is naar verluid al 2-2,5 miljoen volgens onze Belgische vrienden, dat kan Fortuna niet dragen. Ex-top talent ook

Tja, hij past wel bij het rijtje inkopen deze zomer. Een speler die eigenlijk niets toevoegt. Heeft een aardige dribbel, maar verder niks bijzonders. Nu stengs weer terug is zou ik hem lekker laten gaan en gaan rouleren met gudmundsson, idrissi en stengs op de flanken. Mihalik komt ook bijna terug en die kan ook op de flanken spelen dus dat is prima. Az moet hem Dus gewoon laten gaan, evenals spelers als bel hassani, hatzidiakos, friday en van Rhijn. Dan is er wat ruimte voor een goede CV en een goede spits.

23 februari 2019 om 09:56

Wat zie jij in Mihalik dan? Zelfs in de 1e divisie laat hij nog niet zien een meerwaarde te zijn. Wat mij betreft Mihalik ook laten gaan en volgend seizoen Boadu en Druijf de kans geven bij AZ.

23 februari 2019 om 21:58

Dit was 2 maanden geleden. Toen had ik nog niets gezien van Mihalik omdat hij meteen geblesseerd raakte, maar vond ik wel dat hij een kans verdiende aangezien hij toch een miljoen/1.5 miljoen had gekost. Hij lijkt inderdaad geen meerwaarde te zijn, maar zo’n gokje is niet erg eens in de zoveel tijd. Ik heb er ook niet zo’n vertrouwen in, maar misschien laat hij nog wat zien dit halfjaar.

Deed het vorig seizoen meer dan aardig bij Moeskroen maar AZ heeft genoeg buitenspelers, zuur voor die jongen wel.
Ze hadden zich beter kunnen richten op een goeie CV, voetballen begint vanuit achteruit en de verdediging is al jaren de achilleshiel maar ieder jaar grijpen ze niet in.

Maar die Bergsma vormde in de voorbereiding een aardig koppel met Vlaar wel, toen het eenmaal om het echte ging kwam die totaal niet meer voor in het stuk. Veel slechter als Hatzidiakos kan die toch niet zijn maar dat is de oogappel van v.d. Brom.

Dramatisch ingekocht wel AZ deze zomer, dat mag je Huiberts wel degelijk aanrekenen, krijg je zoveel miljoenen binnen en dan investeer je ze in louter miskopen. Gudmundsson vond ik sterk beginnen maar valt ook tegen sindsdien en de rest speelt allemaal of totaal niet of valt soms in.
Enige aankoop die zeker van zijn plek lijkt is Maher en dat zegt misschien ook wel genoeg weer.

17 december 2018 om 22:39

Tjah, 25 miljoen ontvangen en als vervanging dit huren. Daam vraag je ook echt wel om moeilijkheden als AZ zijnde.

18 december 2018 om 06:37

AZ huurde hem omdat je niet wist hoe stengs terugkwam en later in het jaar kwam Albert gudmundsson pas beschikbaar. Plus mihalik was geblesseerd en pas na de winter terug, tijdelijke optie dus

18 december 2018 om 00:13

Inderdaad niet erg sterk ingekocht maar er moet nu eerst wat opgeruimd worden: Rotariu, Bel Hassani en Friday kunnen beter vandaag dan morgen vertrekken.

Met Wuytens, Boadu, Stengs en iedereen fit, moet AZ gewoon Feyenoord kunnen uitdagen.

18 december 2018 om 10:22

Je slaat de spijker op zn kop. Alhoewel ik zeker nog hoop heb dat Gudmundsson meer in zijn mars heeft. Als ik eens een lijstje maak dan is er de afgelopen 2 seizoenen voor zeker 75 miljoen verkocht. Dat in je achterhoofd houdend heeft Huiberts het heel matig gedaan met aankopen. En mede hierdoor ook het EL toernooi om zeep geholpen.
Verkopen AZ laatste twee seizoenen;
Lucassen 5
Haps 6
Henriksen 5
Janssen 22
Weghorst 11
Alireza 24
Plus wat grut maakt ca. 75 miljoen. Dan had er toch wel een aardige spits en een paar verdedigers vanaf gekund.

Feyenoord uitdagen? en wat dacht je van FC Utrecht, als die Strieder en Bahebeck nog terug krijgen en in de winterstop een spits halen of Venema zich ontwikkeld en basisspeler wordt? Want Utrecht speelt nu zonder centrale spits

En wat als bij Feyenoord v Persie en Jorgensen nog fit raken, dan is het ook een ander Feyenoord dan nu...

18 december 2018 om 07:46

AZ eindigt de laatste jaren al boven Utrecht met af en toe een uitschieter van Utrecht. Zet de laatste 10 jaar bijvoorbeeld maar op een rij.

18 december 2018 om 09:14

En wuytens, boadu terug? En een fatsoenlijke verdediger erbij? Stengs in vorm komt? Als als als

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren