Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Lazio kiest niet voor Mancini als opvolger van vertrokken Reja

Laatste update:

De deur naar Lazio staat wagenwijd open voor Roberto Mancini. Woensdag werd bekend dat de 49-jarige Italiaan vertrekt bij Galatasaray en hij werd voor zijn afscheid bij de grootmacht uit Istanbul al in verband gebracht met een dienstverband bij Lazio. Toeval of niet, daar heeft coach Edoardo Reja donderdag aangekondigd te vertrekken als hoofdtrainer.

“Ik denk dat het voor Lazio tijd is om een andere trainer aan te stellen, mijn tijd zit erop”, laat Reja optekenen in de Italiaanse media. “Een verandering van omgeving kan het enthousiasme weer terugbrengen. We hebben het in de laatste fase van vorig seizoen goed gedaan, maar we wisten ons niet te plaatsen voor de Europa League. Dat had de dingen compleet anders gemaakt, dan hadden spelers eerder voor Lazio gekozen”, weet Reja.

De 68-jarige Reja, die het in de winterstop van vorig seizoen overnam van Vladimir Petkovic, lijkt dus opgevolgd te gaan worden door Mancini. Laatstgenoemde was tussen 2002 en 2004 ook al de eindverantwoordelijke bij Lazio. De voorbije weken werd hij stevig in verband gebracht met een terugkeer bij die club en de puzzelstukjes lijken in elkaar te vallen. Andere namen die genoemd worden bij Lazio zijn Stefano Pioli, Simone Inzaghi (de broer van nieuwbakken AC Milan-coach Filippo Inzaghi) en Massimiliano Allegri.

Update 12 juni 23.40 uur - Lazio kiest niet voor Mancini als opvolger van vertrokken Reja
Lazio heeft snel na het vertrek van Eduardo Reja een nieuwe hoofdtrainer gevonden. De Romeinen gaan echter niet in zee met Roberto Mancini, iets wat door velen werd verwacht, maar hebben gekozen voor een samenwerking met Stefano Pioli. Hij zal per 1 juli beginnen en wordt vrijdagmiddag om 12:00 uur gepresenteerd. Pioli was de laatste drie jaar werkzaam voor Bologna en werkte eerder voor onder meer Palermo en Parma.

Roberto Mancini zou een goede trainer zijn voor Lazio

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Mancini clubliefde heeft doet hij het. Financieel mag hij zwaar inleveren dan. Zie het niet gebeuren als hij dat niet doet...

12 juni 2014 om 12:17

Als Lazio en alle andere clubs normaal rondkijken zullen ze in mijn ogen stuk voor stuk betere en goedkopere opties vinden. Misschien niet de naam die Mancini mee brengt maar het gaat toch om de trainingskwaliteiten.
Op Mancini's beurt mag hij na elke wanprestatie nog in zijn handen klappen met een ploeg als Lazio. Prachtige club waar vast genoeg trainers aan de slag willen. Mancini is als trainer gewoon een flop.

12 juni 2014 om 12:44

Hij zit zonder baan dus financieel gaat hij er altijd op vooruit ;-)

12 juni 2014 om 12:18

Perfecte coach voor Milan? Op basis van wat? Daarnaast is Inzaghi sinds kort de nieuwe trainer van Milan.

12 juni 2014 om 12:37

Ervaring in een waardeloze trainer zijn ja

13 juni 2014 om 11:42

Misschien wordt Inzaghi na 15 wedstrijden ook wel ontslagen net zoals Seedorf.
Je weet niet nooit met dat bestuur daar en dan kan Mancini zo beginnen

12 juni 2014 om 12:19

Inzaghi.

12 juni 2014 om 12:19

Omdat Mancini keer op keer bewijst een onbenul te zijn als trainer...

12 juni 2014 om 12:53

Wat heeft Mancini in te brengen bij AC !!!??!!! Hij kon bij City al niet met Balo over weg.. de speler hebben veel respect voor Seedorf maar jammer dat het bestuur niets in hem zag.. hopen dat ze Inzaghi niet zo gaan behandelen..

12 juni 2014 om 13:13

Niet veel, dat is mijn punt juist. Matige trainer die club na club laat zien een matige trainer te zijn.

12 juni 2014 om 13:29

@Sjonnie shampoo.. mijn reactie was ook niet jou bedoeld..moet je niet verkeerd begrijpen.. mijn reactie is voor het algemeen. .........

12 juni 2014 om 14:05

Dan had u deze algemeen moeten plaatsten en niet als reactie op mijn bericht lijkt mij.

12 juni 2014 om 16:22

@ Coppa#23

Volgens mij is het probleem juist dat de spelers geen respect hadden voor Seedorf. In ieder geval waren ze zijn stoelpoten aan het zagen, want mede door problemen met de spelersgroep is hij juist ontslagen.

Vond dat Reja het goed op orde had gekregen met Lazio. Af en toe zelfs leuk voetbal te zien met een nogal oude, matige selectie voor een groot deel.

Mocht Mancini opnieuw worden aangesteld bij Lazio, dan gaat hij wel een zeer zware klus tegemoet. Vooral als Candreva vertrekt blijft er weinig goeds meer voor over. Lazio's kracht op dit moment ligt hem in de jeugd. De Primavera zijn tot de halve finales van het jeugdkampioenschap gekomen na Roma te verslaan, alleen om uitgeschakeld te worden door Torino (die ook een goede jeugd). Belangrijk is dus voor Lazio dat ze een coach weten te halen die een brug kan zijn voor die jonge spelers. Of Mancini zo'n coach is weet ik niet al te zeker.

Ik neem aan dat dit op onzin gebaseerd is. In de afgelopen dagen heeft voorzitter Lotito schijnbaar geprobeerd om Allegri binnen te halen. Diezelfde Allegri wilde echter niet komen omdat Lazio niet aan zijn salariseisen van €2.5 miljoen per jaar wilde voldoen. Ik weet niet precies wat Mancini bij Galatasaray verdient, maar ik zou enorm verrast zijn als Mancini dermate veel wil inleveren. Daarnaast heeft hij bij Lazio niet de financiële middelen zoals hij die wel had bij Man City. De opvolger van Reja wordt hoogstwaarschijnlijk Stefano Pioli van Bologna.

12 juni 2014 om 12:34

Hij verdiende 4,5 miljoen bij Galatasaray. Denk persoonlijk dat hij al een akkoord heeft met een club (waarschijnlijk Lazio). Anders laat hij niet 9 miljoen in Istanbul liggen.

12 juni 2014 om 12:44

Mancini kreeg afgelopen seizoen een salaris van 3,5 miljoen euro uitgekeerd en zou, indien hij trainer bij de club bleef, de komende 2 seizoenen een bedrag van 4,5 miljoen euro krijgen.

Al deze bedragen zijn exlusief bonussen. Over bonussen gesproken; Mancini heeft een bedrag van 500.000 euro gekregen door de Turkse Beker in de wacht te slepen.

Kortom: de beste man is nogal expensief

Respect voor grootmacht Mancini! Galatasaray fans zullen je nooit en nooit vergeten, legende!

Ik hoop dat Stefan de Vrij niet naar Lazio gaat. A) Rommelt het altijd bij Lazio en B) Manicini speelt zaadvoetbal met z'n teams.

Zou als De Vrij zijnde dan wel afzien van een transfer naar Lazio als Mancini daadwerkelijk bij Lazio gaat trainen.

12 juni 2014 om 12:50

En waarom dan?

12 juni 2014 om 14:09

Omdat je als speler wil spelen onder een trainer die je beter kan maken en succesvol kan zijn met de club.
Met Mancini werk je met een ongeïnteresseerde zak hooit, nauwelijks trainerscapaciteiten en een hoop ellende in de media. Dat lijkt me niet de stap die een speler als de Vrij nu moet maken. Meer iets voor een Heijtinga die alles al gezien heeft en rustig kan gaan afbouwen i.p.v. een speler die via een tussenstop de absolute top te halen.

Mancini naar AS Roma dan maar? Apart dat hij die 9 miljoen heeft laten liggen bij Galatasaray. Hij moet wel een club hebben waar die mee is overeengekomen. Wie laat nou zoveel geld liggen? ik niet iig :P haha

13 juni 2014 om 00:47

Wat moet Roma dan met Mancini . Rudi Garcia heeft het erg goed gedaan en volgens mij is pas zn contract ook nog verlengt

13 juni 2014 om 09:42

As Roma wordt het sowieso niet, dat zouden de suppoters van Roma nooit accepteren en daarnaast beschikt Roma al over een geweldige coach. Waarschijnlijk wordt het Fiorentina

As er één trainer is die ik niet zou willen als speler is het wel Mancini. Ik las eens dat bij City niemand binnen de club iets paars mocht dragen omdat dat 'ongeluk' bracht , komt met de meest eigenzinnige bijgeloven en kan daar niet eens zijn trainerskwaliteiten tegenover zetten als excuus.

13 juni 2014 om 09:11

Ik ben het metje eens dat Mancini niet het mooiste voetbal speelt, maar hij heeft jullie wel de 1ste titel bezorgd sinds jaren...

15 juni 2014 om 00:29

Ja dat wel maar ik denk dat ik gewoon niet zo'n fan ben van het persoontje Mancini zelf , ben blij dat hij weg is

Benieuwd waar Mancini nu weer terecht komt. De elftallen die hij getraind heeft waren vreselijk om naar te kijken, die speelstijl

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren