Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: ‘Ik ben met FC Utrecht en Brighton & Hove Albion in gesprek’

Laatste update:

Niki Mäenpää blijft een fel begeerde doelman in Nederland. Enkele maanden geleden legde de keeper van VVV-Venlo contractvoorstellen van Excelsior en PSV naast zich neer. De Fins international kan nog steeds in de Eredivisie aan de slag, zo meldt 1Limburg.

/

Volgens het Limburgse medium heeft FC Utrecht interesse in Mäenpää, die geen zin heeft in een nieuw contract met VVV en derhalve na dit seizoen transfervrij zal vertrekken. Mäenpää zou bij de Utrechtse club, waar Erik ten Hag volgend seizoen de hoofdtrainer is, de concurrentie aan moeten gaan met vaste keus Robbin Ruiter. Ook Vitesse, dat diverse malen op de tribune zat, is in de markt voor de dertigjarige Scandinaviër. Het is nog onduidelijk hoe het keepersgilde van beide clubs voor komend seizoen eruit zal zien.

Mäenpä geeft echter de voorkeur aan een vertrek naar Engeland of Schotland. De 24-voudig A-international is sinds 2006 in Nederland actief. Hij stond eerder onder contract bij Telstar, FC Den Bosch, Willem II en AZ. VVV is al volop bezig met het aantrekken van een opvolger en sprak met Excelsior-doelman Jordy Deckers.

Update 30 april 13.35 uur - ‘Ik ben met FC Utrecht en Brighton & Hove Albion in gesprek’
Niki Mäenpäa geniet belangstelling van FC Utrecht, maar Brighton & Hove Albion is ook in de markt voor de doelman van VVV-Venlo. “Ik ben met FC Utrecht en Brighton in gesprek”, erkent de goalie in gesprek met 1Limburg. “Iedereen dat weet het mijn grote droom is om in Engeland te spelen, maar het verhaal van FC Utrecht is ook goed. Bij beide clubs moet ik de strijd aangaan met de eerste doelman.” Volgens de Fins international hebben ook andere clubs uit Engeland, Turkije en Schotland zich inmiddels gemeld.

Denk jij dat Niki Mäenpää komend seizoen in de Eredivisie actief is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Goede keeper, had hem (of Pasveer) eigenlijk liever als 2e keeper bij Ajax gehad dan Boer. Maar Pasveer was al naar PSV en misschien wilde Maenpaa nog niet op de bank zitten.

30 april 2015 om 13:48

Niet mee eens, Boer schikt zich prima in een reserverol. Ik denk niet dat deze keeper zich daar ook zomaar bij neer zou leggen. Waarschijnlijk zou je in dat geval een vergelijkbare situatie kunnen krijgen als bij PSV in het begin met Zoet en Pasveer. Nee Boer is wat mij betreft de ideale keuze geweest.

Beide clubs hebben een prima keeper en Niki is te goed voor de bank , Wilt hij ook niet was anders wel naar Psv gegaan destijds .

30 april 2015 om 13:41

Grote kans dat Utrecht deze zomer wil cashen voor Ruiter, dan is maenpaa een goede vervanger.

30 april 2015 om 15:20

Als Ruiter verkocht wordt prima vervanger

Vitesse zal komende zomer piet met zijn megasalaris kwijt willen raken, ik neem aan dat hij als reservekeeper word gehaald aangezien Room het prima doet.

Velthuizen zou goede keeper voor PEC zijn mocht Hahn op de een of andere manier niet weer gehuurd kunnen worden.

Zou misschien qua salaris niet kunnen, maar als er geen club komt kan hij wel kiezen voor de sportieve kant (eerste doelman, europees etc)

Maenpaa is erg goed bij VVV. Bij Willem II vond ik het niet veel, maar heeft zich goed ontwikkeld.

Was echt een van de slechtste keepers ooit bij Willem II. Toch knap van hem dat hij het nu wel goed doet.

Bij Willem II was dit toch een waardeloze keeper? Of lag het toen aan hun degradatieseizoen?

Ruiter is belangstelling voor en is al in gesprek geweest met een buitenlandse ploeg.

30 april 2015 om 11:42

Daar snap ik niet zo veel van. Ruiter keept af en toe een goeie wedstrijd. Maar maakt toch wel veel blundertjes en inschattingsfouten. Ik vind niet dat hij al een stap omhoog kan.

Kan me nog goed herinneren wat een grabbelaar deze man was aan het einde van zijn tijd bij Willem II (overigens is hij geen Scandinavier, want Finland hoort daar niet bij), maar zoals ik het lees in het artikel zijn de genoemde clubs vooral op zoek naar een 2de keeper.

30 april 2015 om 11:43

Finland hoort gewoon bij Scandinavie hoor.

Laat die Maenpaa maar naar Vitesse gaan. En laat Utrecht dan Erwin Mulder maar ophalen in Rotterdam. Robbin Ruiter zou een prima doelman zijn voor AZ volgend seizoen.

30 april 2015 om 13:44

dat gaat natuurlijk niet gebeuren utrecht is op zoek na een tweede keeper ,en ik denk niet dat ruiter of mulder op de bank willen zitten bij utrecht

30 april 2015 om 17:44

Hoezo op de bank? Ik zeg toch dat Ruiter een prima keeper is voor AZ en dat Mulder dan een uitstekende vervanger zou zijn. Dus geen van beide komt op de bank. Want Esteban vertrekt ook uit Alkmaar. En als tweede keeper kun je dan misschien denken aan Bram Castro (heracles) of Dorus de Vries (nottingham Forest) een wat oudere keeper is daar wel geschikt voor. Of je haalt die Franck Grandel gewoon weer terug hij is inmiddels 37 jaar en heeft nog geen wedstrijd gespeeld voor Troyes zijn huidige club waar hij sinds 2013 onder contract staat.

1 mei 2015 om 09:18

als ruiter vertrekt is dat na ajax psv of feyenoord en anders het buitenland die gaat echt niet na az die stap is te klein

De Scandinavier? Sinds wanneer ligt Finland in Scandinavie?

On: Denk dat hij het niveau Utrecht wel aan kan, al is het maar de vraag of hij de strijd van Ruiter zal winnen.

30 april 2015 om 14:04

Finland ligt zeker in Scandinavië

30 april 2015 om 14:37

Dat dacht ik ook altijd. Na enig research blijken er 3 definities van Scandinavië zijn. Bij de een hoort Finland er bij, bij de ander niet. Bij de geografische definitie van Scandinavië maar deels.

On: vond Maenpaa altijd voor jupiler league clubs een goede keeper. Ik kan me voorstellen dat je na 9 seizoenen wel een keer wat anders wil dan Nederland.

snap zijn keuze om een keer naar een ander land te gaan. een seizoen championschip lijkt me mooi voor hem. met een beetje geluk nog een wedstrijdje in de FA cup met louietje. prima keeper.

Maenpaa? Nou bedankt hoor. Vond hem erg matig in zijn Eredivisie tijd. Geef mij maar Ruiter met als back-up Heus of Havekotte. Laat deze man maar naar Brighton gaan

30 april 2015 om 14:05

Mike Havekotte zijn contract wordt niet verlengd.
Hebben 14 contract formeel opgezegd.
Waaronder ook Jeroen Verhoeven.

30 april 2015 om 23:53

Serieus? Slecht geïnformeerd ben ik dan... Op FM was Havekotte altijd een gigantisch talent

3 mei 2015 om 18:26

Klopt, nog steeds.
Jeugd international van Nederland.
Geven de voorkeur aan Menno Heus als derde man.
Gaat waarschijnlijk naar FC Oss, en wordt daar de opvolger van Koopmans.

Zie hem al jaren in alle thuiswedstrijden van VVV en denk dat hij voor geen enkele eredivisie keeper onderdoet, afgezien van Cillisen, Vermeer en Zoet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren