Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Gervinho en Al-Jazira ontkennen bizar eisenpakket

Laatste update:

Gervinho stond op het punt om van AS Roma naar Al-Jazira te verhuizen, voornamelijk omdat er in het Midden-Oosten een onwerkelijk salaris klaar zou liggen. Gervinho kon naar verluidt vijftien miljoen euro per jaar kunnen verdienen. De transfer lijkt te zijn afgeketst; opmerkelijk genoeg om ‘de buitensporige eisen’ van de Ivoriaan.

/

“Er traden problemen op door zijn buitensporige eisen in zijn vierjarige contract”, zo vertelt een bron vanuit Al-Jazira tegen Sport360. “Hij begon onzinnige eisen te stellen, dus de transfer gaat niet door. Het is voor ons beter om de transfer nu af te blazen, dan een paar maanden te leven met een speler die problemen gaat veroorzaken vanwege zijn salariseisen.”

Al-Jazira haalde vorig jaar al Mirko Vucinic naar de Verenigde Arabische Emiraten. Vucinic maakte in 23 competitiewedstrijden liefst 25 treffers en hij moest een droomduo gaan vormen met Gervinho. Dat gaat dus niet door.

Update 30 juni 11.30 uur - ‘Hij eiste een helikopter, een privéstrand, een huis en vliegtickets’
Gervinho kon bij Al-Jazira een gigantisch salaris verdienen, maar de aanvaller van AS Roma stelde ‘onzinnige eisen’ en de transfer viel daardoor in het water. La Gazzetta dello Sport weet nu wat de eisen waren van Gervinho, waardoor de transfer werd afgeblazen. Gervinho wilde een helikopter van de club die continu voor hem klaar zou staan, een huis voor zijn familie, een privéstrand en een onbekend aantal vliegtickets naar Ivoorkust. Gervinho kon naar verluidt vijftien miljoen euro per jaar verdienen bij Al-Jazira.

Update 30 juni 21.10 uur - Gervinho en Al-Jazira ontkennen bizar eisenpakket
Gervinho en Al-Jazira ontkennen dat de onderhandelingen tussen beide partijen op niets zijn uitgelopen omdat de aanvaller enkele ‘onzinnige eisen’ had gesteld. “Een helikopter? Een privéstrand? Vliegtickets? Ik weet niet waar dit vandaan komt, maar daar heb ik nooit om gevraagd. Dat soort dingen interesseert mij niet en het is allemaal gelogen”, zegt Gervinho tegen France Football. Al-Jazira laat op de officiële website weten dat men de Ivoriaan op basis van ‘sportieve’ redenen niet heeft gecontracteerd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die dacht waarschijnlijk dat daar alles mogelijk is haha. Krijg je rond de 15 miljoen geboden per seizoen, ga je nog eisen stellen...

29 juni 2015 om 16:21

Waarschijnlijk was Roma akkoord met die ploeg waardoor hij moet beginnen praten. Hij had geen trek en begon dan de zotste dingen te vragen in de hoop dat ze afhaken. Heeft Gijpie dit ook niet ooit gedaan?

29 juni 2015 om 17:16

Je kunt ook gewoon nee zeggen toch?

29 juni 2015 om 21:06

Je kan toch ook belachelijk veel vragen? Als ze ja zeggen kan je het voorstel niet weigeren, als ze nee zeggen blijf je lekker waar je zit.

30 juni 2015 om 12:19

Hahahah wat een dingen vraagt die jongen, met 15 mln per jaar kan je dat wel zelf betalen. Daar zou die ruim 3x zoveel verdienen als ie nu doet bij Roma

30 juni 2015 om 12:54

wss zal hij eerst wel zin gehad hebben in zon enorm salaris, maar later na wat beter nagedacht te hebben en het met anderen besproken te hebben van gedachte veranderd zijn

en in zon geval als je dus al je officieuze jawoord hebt gegeven moet je zulke idiote dingen gaan eisen zodat de club de aanbieding intrekt en iedereen zonder gezichtsverlies verder kan

zo is er ook het bekende verhaal van v/d gijp bij een 1e divisie ploeg uit spanje als ik het goed heb

30 juni 2015 om 13:14

Klopt, die deed dat bij Mallorca volgens mij. Probleem was alleen dat ze maar ja is goed bleven zeggen haha.

30 juni 2015 om 12:57

Die vent klopt sowieso van geen kant, Roma bracht zijn carrière weer wat hoop door hem naar Rome te halen na zijn mislukte avontuur. Hij had het na een jaartje weer goed gedaan en begon hij te dreigen dat hij meer salaris wilde, anders zou hij niet meer komen. Hij is gewoon respectloos en voelt zich voor alles en iedereen te groot..

30 juni 2015 om 21:20

Hij heeft dan ook een veel te hoog petje van zichzelf op. Een getalenteerde, maar tegelijkertijd ook enorm beperkte voetballer die zichzelf veel beter vind dan dat hij daadwerkelijk is. Wat je zegt is inderdaad een bizar voorbeeld bij Roma, waarna hij ook meteen een sneer moest uitdelen aan Wenger. Dit is dus wat Wenger bedoelde. Hij was wel een bruikbare speler in het voorgaande jaar, maar toen was Roma in opmars. Als het echt naar de top wilt gaan moet het ook niet in de buurt komen van spelers als Gervinho.

30 juni 2015 om 16:17

Serieus haalde Gervinho, Mirko Vucinic?

Ik wist niet dat er een limiet was aan geldstroom in die landen. Blijkbaar wel dus. Bij roma zal hij toch ook wel behoorlijk verdienen lijkt mij dus waarom willen ze altijd naar die vervelende landen?

29 juni 2015 om 16:29

denk niet dat er een limiet zit aan de gelstroom....denk wel dat er een limiet zit aan het geld wat ze kwijt willen zijn aan een koekenbakker als gervinho.
Voor 15 miljoen zijn er heel wat betere voetballers te pochen voor een overstap die kant op.

30 juni 2015 om 16:57

Hahaha! Ik moest lachen om je koekenbakker opmerking. Ook al heb je natuurlijk gelijk, denk dat je voor 15 miljoen per jaar wel een betere speler naar het Midden-Oosten kan krijgen.

Benieuwd wie als eerste boos gaat worden om het foutje in de tekst..
Hoe jammer is het eigenlijk dat we niet meer kunnen genieten van de kunststukjes van Vucinic. Wat een elegante speler zeg. Kan uren genieten van het spel van dit soort lepe spelers als Vucinic, Cassano, Berbatov, Pirlo en voorheen bijvoorbeeld een Guti Hernandez, Bergkamp.Juist door dat achteloze zo mooi.

Maar ook van spelers die er iets meer energie in LIJKEN te stoppen kan ik genieten zoals Ozil, Iniesta, Silva, Oscar, fabregas. Dit soort voetballers zorgen ervoor dat de liefhebbers blijven genieten van het voetbal.

29 juni 2015 om 16:11

Heerlijk inderdaad. Zo gemakkelijk. Soms zie je ze hele wedstrijden amper en dan zo ineens zijn ze er met iets geniaals. Prachtig!

15 miljoen per jaar en dat vier jaar lang. Dat had ik blind getekend! Voor zo'n bedrag zou je toch wel 4 jaar lang in de zandbak willen voetballen of niet dan? Daarna kan hij in Ivoorkust van allerlei projecten opzetten om het voetbal naar een hoger niveau te tillen.

29 juni 2015 om 16:14

cfcrotterdam, er zal wel iets niet kloppen aan die berichtgeving want als je dan nog meer gaat eisen... Ik ga voor een 10e daarvan lachend 4 jaar daarheen.

29 juni 2015 om 16:19

Wie van de mensen die reageren op deze topic niet...

29 juni 2015 om 22:54

In eerste instantie werd ook gesproken van €15 miljoen in 3 jaar. Dus 5 miljoen per seizoen. In mijn ogen nog steeds veel te veel voor deze speler.

Hij is blijkbaar net zo dom als zijn kapsel. 60 miljoen krijgen om semi prof te voetballen en dan nog eisen stellen. Zal vast een familie lid als zaakwaarnemer hebben.

Waarom zou je nog wat eisen buiten dat salaris? Gewoon drie jaar je ogen dicht doen en lekker spelen in de zandbak

30 juni 2015 om 11:54

Hij zou met zn salaris die helikopter en vliegtickets vast ook wel kunne betalen. Het huis vast ook wel.

30 juni 2015 om 11:55

Snap het wel, waarschijnlijk helemaal geen zin om daar te gaan spelen en kijken tot hoever hij kan gaan.

30 juni 2015 om 12:56

idd en aangezien iedereen daar semiprof is kan je je ook alvast op je carriere na het voetbal richten

hahaha die eisen...nou ja op zich heeft ie gelijk want hij speelt nu op een hoog niveau in de mooiste stad van europa en verdient daar ook meer dan genoeg...cashen kan hij over een paar jaar ook nog

Overschat zichzelf schromelijk. Speel eindelijk een keer naar zijn potentie. Als je 15 miljoen per jaar kan pakken dan koop je die helicopter zelf maar lijkt me.

30 juni 2015 om 12:04

Idd zo denk ik ook, voor 15 mil per jaar kan je al die spullen en dat strand makkelijk zelf regelen

Speelde hij ook niet in Cool Runnings?

30 juni 2015 om 13:16

Sanka, are you dead. Jamacia he .

Voor 15 miljoen per jaar had hij al die dingen zelf ook nog wel kunnen kopen. En in Ivoorkust maak je 15 mil per jaar echt niet op...

Geen idee in hoeverre het klopt, maar als het waar is is het echt te belachelijk voor woorden.
Je kan al zo veel vangen dan wil je nog meer?
Sjonge.maargoed het verhaal kan net zo goed verzonnen zijn ik weet het niet.

Wow.. wie zegt er in godsnaam "nee" tegen vijftien miljoen euro? Twee jaar voetballen en je bent binnen voor de rest van je leven. Drie jaar voetballen en je familie is ook binnen. Vier jaar en je kinderen kunnen hun eigen Empire bouwen en dan bedoel ik niet met Minecraft.

30 juni 2015 om 23:16

Nou met 15 miljoen kan dat alles ook wel hoor hoeft die niet 4 jaar voor te voetballen.

1 juli 2015 om 03:05

Niet als je hun lifestyle gewend bent. Je moet er vanuit gaan dat zij niet even in een Golf 4 gaan rijden na hun carrière. Die gaan geen water bij de wijn doen.

1 juli 2015 om 12:44

Als je slim investeert kan dat met 15 miljoen ook makkelijk

Ik snap dit wel; wat koop je tegenwoordig nog voor 15 miljoen. De ticketprijzen reizen de pan uit en hoe kan je in hemelsnaam lekker leven zonder privestrand en helikopter?
Ik kom er m'n bed niet voor uit, ze bekijken het maar.

Wel wat hoog in zijn kopje ! Denkt dat hij een sjeik is .....

Tjonge hee, wat een aasgier deze man. Verdien je nog 15 miljoen euro per jaar en nog eis je vliegtickets van 500 euro en een huis voor je familie. Volgens mij kan je dat prima betalen van die 15 miljoen. Hij heeft bovendien al genoeg verdient bij Lille en Arsenal.

Jaja zulke berichten geloof je toch niet, een normaal persoon die eist dan gewoon meer geld. Dus daarom is deze artikel bullshit.

Het feit dat deze eisen, en niet het salaris van 15 miljoen voor een speler als Gervinho, als buitensporig worden gezien geeft de gekte daar goed weer. En dat los van het feit dat Gervinho compleet van God los is.

Nu is zijn naam helemaal bevuild. Walgelijke media.

Tja, vreemd. Een krant zou dit niet zo maar verzinnen. Maar 15 miljoen voor zon speler is belachelijk veel

Dat kun je met die 15 miljoen toch ook wel bewerkstelligen?
1 jaartje cashen daar en hij kan zelf aan zijn eisen voldoen.

ja maar ? ja maar? ja maar iemand heeft het op internet gezet..dus dan moet het allemaal wel waar zijn

Natuurlijk verzinsels, moet wel erg zijn als je boven dat salaris ook nog eens zo'n gekke eisen gaat stellen.

Er gaan weer een hoop spelers van Europa naar de zandbak. Gervinho, Luiz Adriano, Ryan Babel...
Zonde dat ze alleen maar voor het geld kiezen. Het zou verboden moet worden dat er zo met zoveel geld wordt gesmeten. Belachelijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren