Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Internazionale beëindigt dramatische reeks dankzij Lautaro Martínez

Laatste update:

Internazionale heeft voor het eerst sinds 29 december 2018 weer eens weten te winnen in de Serie A. Door een laat doelpunt van invaller Lautaro Martínez wonnen i Nerazzurri met minimaal verschil bij Parma: 0-1. Stefan de Vrij begon bij de Milanezen in de basis en speelde uiteindelijk de gehele wedstrijd. Inter verstevigt zijn derde plaats op de ranglijst en heeft nu negen punten minder dan nummer twee Napoli.

Inter kon zijn borst op voorhand nat maken voor het bezoek aan het Stadio Ennio Tardini. De ploeg van Luciano Spalletti pakte slechts één punt uit zijn laatste drie competitiewedstrijden en werd tussendoor ook nog eens door Lazio uit het bekertoernooi gekegeld. Parma stuntte vorig weekend door met 3-3 gelijk te spelen tegen Juvetens en de formatie van trainer Roberto D'Aversa verkocht zijn huid opnieuw duur.

Parma deed aanvankelijk absoluut niet onder voor Inter en kreeg na ruim twintig minuten voetballen de beste kans in de eerste helft. Gervinho nam het doel van Samir Handanovic onder vuur na een individuele actie, maar het schot van de Ivoriaan spatte uiteindelijk uiteen op de lat. Names Inter kreeg João Mário een uitstekende kans. De Portugese middenvelder kon in kansrijke positie uithalen, maar ging uiteindelijk op kolderieke wijze voorbij aan de bal.

In de tweede helft tapte Inter uit een ander vaatje. Danilo D'Ambrosio verschalkte doelman Luigi Sepe kort na rust uit een hoekschop, maar zijn doelpunt werd na raadpleging van de videoscheidsrechter (VAR) uiteindelijk afgekeurd vanwege hands. Elf minuten voor tijd wist Inter alsnog op voorsprong te komen. Radja Nainggolan wist met een handige steekpass Lautaro Martínez te bereiken, waarna de Argentijnse spits met een overtuigende uithaal uitgroeide tot matchwinner.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het werd tijd ook. Vind Inter heel erg tegenvallen dit seizoen. En dat komt de Serie A als competitie niet echt ten goede.

Eindelijk punten. Heb de wedstrijd niet gezien maar hoop dat het spel toch ook wel verbetert is en niet alleen het resultaat . We krijgen nog lastige wedstrijden dus dit is een belangrijk resultaat

9 februari 2019 om 22:38

Vond Perisic en vooral Nainggolan veel beter spelen dan de afgelopen tijd. Veel meer inzet te zien. 2e helft was best goed. We missen nog steeds creativiteit, maar als de 2 hierboven weer in vorm raken en Icardi weer gaat te scoren kan de CL plaats wel vast gehouden worden.

9 februari 2019 om 23:01

Goed om te horen . Vond het toch wel erg droevig om 2 spelers met zoveel kwaliteit zo droevig slecht te zien spelen . En Indd we missen een creatieve cam. Maar eigenlijk wist iedereen dat al vanaf he begin van het seizoen . De enige is Brozovic maar er is eigenlijk niemand die met een steekpass icardi 1op1 zet. We missen iemand als ozil of modric.

De top 3 is zo goed als beslist, nu hopen dat AC Milan 4 word, spelen blijde ploegen uit Milan volgend jaar CL. Overigens de strijd om plek 4 is wel heel erg spannend dit jaar met Milan, Lazio, Roma en Atalanta en misschien Sampdoria. Hoop zelf op Milan

9 februari 2019 om 22:50

Nou beslist zou ik niet willen zeggen nog. We moeten nu gewoon weer een goede reeks neerzetten zoals in de heenronde gebeurde. Verder maakt het niet superveel uit of we 3e of 4e eindigen zolang Milan maar niet hoger eindigt dan Inter.

9 februari 2019 om 23:02

Ik zie inter ook nog niet Als zekerheid hoor . We krijgen nog genoeg lastige wedstrijden . We winnen nu eindelijk weer maar nu moeten we het doortrekken . Juve en Napoli zijn zoals gewoonlijk zeker van CL

10 februari 2019 om 01:08

Het is beslist op basis van wat? Milan Roma Lazio Atalanta staan niet 10+ achter maar 5-6 punten allemaal, Inter moet nog tege al deze ploegen. Buiten speelt Inter gewoon matig voor de selectie dat ze hebbeb. Maximaal 1 goal kunnen ze maken en dat is ergens ook klaar dat hebben we de laatste weken gezien. De top 2 is beslist ja, plek 3 en 4 ligt volledig open.

Gelukkig weer eens een overwinning. Hopelijk kunnen we nu gewoon een mooie zegereeks neerzetten en ook Europees goed spel laten zien. Verder hoop ik dat Lautaro vaker mag spelen en dat die nep-aanvoerder eens gaat banken.

9 februari 2019 om 23:03

icardi is niet in vorm net als het hele team maar we moeten niet vergeten wat hij voor ons gedaan heeft. Zonder hem hadden we nooit cl gehaald .

9 februari 2019 om 23:35

Man wat doet icardi verkeerd. Is vaak dit seizoen beslissend geweest en was vaak belangrijk en geeft altijd alles.
Top aanvoerder vind ik.

10 februari 2019 om 09:45

Hij is de laatste paar wedstrijden uit vorm en scoort niet. Vind ik trouwens ook niet heel raar als je maar de aanvoer kijkt. Kijk niet zo vaak naar Inter maar heb gisteren toevallig de 2e helft zitten kijken. Vond niet dat Inter slecht speelde maar als ze in de aanval waren kwam het allemaal een beetje blind over op mij. 9 vd 10 ballen op Icardi waren ook gewoon van kut kwaliteit. Moet wel zeggen dat ik die Lautaro Martinez echt een geweldig talent vind.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren