Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Excelsior bevestigt interesse: ‘Bij Feyenoord geïnformeerd’

Laatste update:

Warner Hahn stond door een zware blessure gedurende hele seizoenshelft aan de kant en zag ook dat Brad Jones zich een meer dan competente vervanger toonde van de eveneens geblesseerde Kenneth Vermeer. Nu de doelman weer bijna terug is, lijkt een tijdelijk vertrek uit De Kuip voor beide partijen de beste optie. Hahn kan dan elders weer spelritme opdoen, terwijl Feyenoord met Jones, Vermeer en Pär Hansson voorlopig prima voorzien is.

/

Voetbal International weet te melden dat er al verschillende gegadigden zijn om Hahn voor een half seizoen over te nemen. Zowel Go Ahead Eagles als Excelsior heeft naar verluidt laten weten geïnteresseerd te zijn in een huurconstructie en dat komt Feyenoord goed uit, aangezien de club de voorkeur geeft aan een tijdelijke werkgever in eigen land. Met het oog op het waarschijnlijke vertrek van Hansson in de zomer, kan Hahn zich over een half jaar weer melden in De Kuip.

Dit zou overigens de enige mutatie zijn waar Feyenoord deze transferperiode rekening mee houdt. De club is niet van plan om spelers te laten vertrekken, terwijl het ook niet actief op zoek is naar versterkingen. De Rotterdammers zijn volgens de berichtgeving van plan om met de huidige spelersgroep voor de dubbel te gaan.

Update 19 december 19:15 uur - Excelsior bevestigt interesse: ‘Bij Feyenoord geïnformeerd’
Excelsior bevestigt de interesse in Warner Hahn. De 24-jarige keeper heeft bij Feyenoord geen uitzicht op speeltijd en kan bij de stadsgenoot op huurbasis aan de slag. Bij de Kralingers krijgt Hahn een serieuze kans als eerste keeper, mocht hij komen: “Als wij in de winterstop ons versterken met een keeper, dan halen wij hem niet voor de bank. Het is dan aan de speler om zich te bewijzen”, aldus technisch directeur Ferry de Haan tegen RTV Rijnmond. “Wij hebben bij Feyenoord geïnformeerd wat de mogelijkheden zijn. Hahn is een goede en stabiele keeper die zelf heeft aangegeven graag te willen spelen.”

Vind jij dat een tijdelijk vertrek voor Warner Hahn de beste optie is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is alleen de vraag of hij daar zelf op zit te wachten, ik denk eerder dat hij een transfer gaat maken dan dat hij verhuurd gaat worden. Al zal dat pas in de zomer zijn.

19 december 2016 om 15:57

Heeft een half jaar terug nog een nieuw contract getekend, dat hij niet speelt betekent niet dat hij het niet naar zijn zin heeft. Hij heeft nog steeds de potentie om in de toekomst eerste keeper van Feyenoord te worden.

19 december 2016 om 15:58

Dat ik niet.. Hij is Feyenoord ook veel verschuldigd vergeet dat niet. Toen hij zwaar geblesseerd raakte, verlengde Feyenoord z'n contract. Daarnaast hangt er ook van af hoe het terug komt, wedstrijdritme zal hij moeten krijgen en veel ook om weer op zijn oude niveau te komen. Hopelijk kan hij dan volgend seizoen een heerlijk strijd aan met Vermeer !

19 december 2016 om 16:08

Hmm, daar hebben jullie beiden een punt. Ik zie hem echter nog lang niet spelen bij Feyenoord nu Jones zo ongelofelijk goed keept (ik weet dat hij oud is) en Vermeer herstellende is (vind ik nog altijd een stuk beter dan Hahn). Ik ben benieuwd of hij het op kan brengen om zich in de basis te knokken want keepen kan die wel.

19 december 2016 om 16:19

Waarom niet? Perfecte manier om weer ritme te krijgen na zo'n lange blessure. En de extra ervaring is ook gewoon hartstikke waardevol.

Een verhuurperiode lijkt mij zeker het beste voor deze jongen. Hij kan dan weer een beetje ritme opdoen op eredivisieniveau en hij ontwikkelt zich er ook mee.

Dat is inderdaad voor alle partijen de beste optie. Ik denk alleen wel dat hij van de zomer definitief zal vertrekken, tenzij er een bod op Vermeer komt en hij de strijd met Jones (als die verlengd) aan wilt gaan. Het lijkt me sterk dat hij nog een of twee jaar verhuurd wil worden om daarna zijn kansen af te wachten. Lullig voor hem, voor Feyenoord een ongekend luxeprobleem. Drie van zulke keepers, dat is even andere koek dan Mulder en Lamphouder.

19 december 2016 om 15:58

Ik blijf erbij dat Lamprou echt niet onkundig is, Mulder heb ik nooit graag in het doel zien staan. Sympathieke vent hoor, maar niet het niveau wat Feyenoord moet nastreven, zat vaak al op zijn gat voordat de bal geschoten was. (kon hij trouwens niet tegen ons die enorme blunder maken die hij vervolgens een week later tegen Sparta maakte, haha)

19 december 2016 om 16:04

Lamprou is inderdaad geen slechte keeper, alleen 20 cm te klein. Maar dan vind ik hem nog steeds een minder complete keeper als Jones en Vermeer. En bijna elke speler speelt goed tegen zijn oude club, je had er je klok op gelijk kunnen zetten dat mulder een of twee wedstrijden later zou gaan blunderen. Jammer maar helaas, hadden we zelf maar beter af moeten ronden.

Verhuur en dan? Zit ie volgend jaar weer op de bank als Vermeer terug is?
Als ik hem was zou ik toch even kijken of je permanent in de subtop aan de slag kan. Hij is zeker goed genoeg om bijv. Mulder te vervangen bij Heerenveen en misschien dat hij bij AZ ook wel zou mee kunnen, hij heeft in ieder geval de potentie ervoor.

19 december 2016 om 16:01

Hij heeft ook de potentie om bij Feyenoord eerste doelman te worden, wellicht wordt hij dat ook wel als Vermeer vertrekt en hij het uit moet gaan vechten met Jones. We zitten nu in een luxepositie, maar het mag niet zo zijn dat we volgend jaar geen goede keeper hebben omdat we hebben zitten slapen.

19 december 2016 om 16:48

Voor Feyenoord snap ik het wel ja, drie keepers die goed genoeg zijn is altijd lekker.. Maar voor Hahn zelf moet er toch iets tegenover staan als je hem moet behouden. Tenminste, zo zou ik ernaar kijken als ik Hahn zelf was, hij heeft m.i. de potentie om bij de eerste vijf keepers van Oranje te komen van wat ik heb gezien.

19 december 2016 om 22:01

De kans dat Vermeer vertrekt is niet zo heel groot. In Engeland zitten ze niet op hem te wachten en in Duitsland en Spanje zitten ook goede keepers bij de meeste clubs in het linker rijtje. Bij Feyenoord blijven zal het best voor hem zijn en hij za dit seizoen niet echt de kans krijgen zich te laten zien tot nog toe. Daarnaast moet je je afvragen of hij die ambitie wel wil aangezien hij de stap naar Feyenoord maakte terwijl hij toen der tijd zeker naar het buitenland kon. Misschien vind Vermeer het wel goed zo.

Zwolle, grijp aub deze kans met beide handen aan..

19 december 2016 om 16:00

Zou inderdaad een goede club zijn voor Hahn, hij speelt Van der Hart er denk ik wel met gemak uit de basis.

19 december 2016 om 16:05

Volstrekte flauwe kul. Vd Hart staat prima te keepen. Probleem is echter dat hij te vaak in de steek wordt gelaten door zijn verdedigers.

19 december 2016 om 16:17

Volgens mij moet een keeper ook zijn verdediging goed weten te zetten, dat heb ik Van der Hart nog nergens zien doen.

19 december 2016 om 16:33

@malloot, helaas heeft Mickey geen uitstraling.
Ja op de lijn pakt hij best wel wat balletjes (en is ook wat beter geworden) maar hij geeft geen leiding aan de defensie zoals Boer, Hahn en zelfs Begois wel kunnen/konden.

19 december 2016 om 16:40

@ consy

Wel of geen uitstraling hebben is een onzinargument. Dat werd Boer in zijn begintijd ook verweten.
Met types achterin als Verdonk en Vd Pavert is er tov vorig seizoen aan kwaliteit ingeleverd, daar doet geen keeper wat aan.
De spitspositie is een probleem, niet de keeper.

19 december 2016 om 19:22

Malloot, wees toch eens eerlijk over van der Hart. PEC heeft niet voor niks veruit de meeste tegengoals. Van der Hart pakt altijd wel een paar leuke ballen, maar maakt veel te veel fouten of laat houdbare ballen door die een gemiddelde eredivisie keeper wel pakt. Een goede keeper zorgt voor rust in de defensie, dat is er bij Zwolle alles behalve. Met van der Hart kom je echt niet verder, geloof mij maar.

19 december 2016 om 16:40

PEC gaat Hahn niet huren voor een half jaar. V/d Hart is een jonge keeper die een doorlopend contract heeft. V/d Hart begitn steeds stabieler te keepen. Oke, hij maakt zo nu en dan nog een grote fout, maar je ziet zijn groei echt wel.

Op het moment dat je nu Hahn gaat huren dan spreek je keihard uit dat je geen vertrouwen hebt in V/d Hart. Dat zal PEC nooit doen.

19 december 2016 om 16:49

Mensen vergeten voor het gemak even dat Hahn er een jaar uit is geweest. Het is maar de vraag hoe hij er nu voorstaat. Hahn deed het voorheen prima, maar ook hij was geen foutloze keeper.

19 december 2016 om 17:04

Eens. Sowieso is een half jaar huren geen optie, mede door zijn blessure.

Mocht PEC hem overnemen zou ik het prima vinden. Heb je 2 jonge keepers die elkaar beter zullen maken. Huren niet.

Voor Feyenoord zou dit inderdaad het ideale scenario zijn. We hebben nu een relatieve luxepositie qua keepers. Het is dan ook belangrijk wat er in de zomer gaat gebeuren, van Hanson afscheid nemen dat staat vast. Voor de rest is het afwachten wat er gaat gebeuren op de transfermarkt. Mocht Vermeer vertrekken dan zou het ideaal zijn om Jones nog een of twee jaar langer vast te leggen, hij mag het dan uitvechten met Hahn. Als Vermeer blijft dan zou ik echter afscheid nemen van Jones en dan is het dus aan Hahn en Vermeer om het uit te vechten.

Voor Go Ahead Eagles is het wat overbodig lijkt het. Met Theo Zwarthoed heb je een erg ervaren doelman op goal die eigenlijk prima keept en weinig fouten maakt.

19 december 2016 om 16:10

Nou, dat valt helaas wel wat tegen. Hij zorgt toch (ook) wel voor onrust achterin, maar bij een club als de Eagles mag je natuurlijk ook geen Van de Sar-niveau verwachten...
Mocht hij 'moeten' kiezen tussen Excelsior en Eagles, dan moet hij natuurlijk wel voor de Eagles kiezen: lekker ballen op echt gras, en niet op het plastic/rubber van Excelsior. Volgens mij is Hahn ook op nepgras geblesseerd geraakt...

19 december 2016 om 16:33

Ja, hij is in Cambuur op een hele koude maandag avond geblesseerd geraakt. Voordeel is natuurlijk wel dat Excelsior ook in Rotterdam is en dat hij dus kan blijven wonen waar die nu woont. Voor GA moet die wellicht een half jaartje verhuizen.

19 december 2016 om 16:34

Zwarthoed is echt een zeer matige keeper. Ik zou erg blij zijn met Hahn als vervanger.

Heracles, let je even op? Hahn is beter dan onze huidige reservekeepers en Castro wordt ook een dagje ouder. Neem hem in de zomer over van Feyenoord !

19 december 2016 om 16:02

Prima, maak maar een miljoen over, dan is hij van jullie . Zonder gekkigheid, hij moet nu wel gaan spelen ja. Misschien kan hij volgend jaar echter een kansje krijgen bij Feyenoord. Je weet immers niet of Jones bijtekent en of Vermeer wil blijven na dit jaar (vooral als Vermeer op de bank beland, is dat maar de vraag)

Als hij zijn niveau weer haalt zou dit een droom versterking zijn voor FC Twente

19 december 2016 om 18:20

voor het komende halfjaar niet. Marsman is zeker minder maar in deze vorm kan twente zich makkelijk handhaven met marsman als keeper, dan heeft het geen zin om een andere keeper voor een half jaar te huren en dan marsman met zijn megasalaris op de bank te zetten. In de zomer loop het contract van marsman af en hopelijk verlengen ze die niet, dan mag hahn van mij komend seizoen komen maar denk niet dat feyenoord daar op zit te wachten.

Hahn is pas 24 jaar, zijn tijd als eerst doelman kan prima na Jones en Vermeer nog komen. Gewoon weer een fijne club als Heracles, Groningen of Willem II uitzoeken en daar een halfjaartje spelritme op doen. Jones heeft slechts een een-jarig contract, dus de kans dat die nog een keer voor het grotere geld van de Premier League/championship wil gaan is best aanwezig. Dat biedt na de zomer nieuwe kansen voor Hanh om de concurrentie met Vermeer aan te gaan.

Als Fc Twente hem zou kunnen huren met een optie tot koop moeten ze dat als eerste doen als we vanavond of morgenvroeg te horen krijgen als we weer in de "veilige"categorie 2 zitten. Marsman is een absolute clown. Hij zou afgelopen zaterdag een van de besten zijn bij onze Fc, maar dan heb ik toch een andere wedstrijd gezien. Celina stond elke keer helemaal vrij bij uittrappen van Marsman, maar nee net zoals tegen Ajax thuis gooide hij alle ballen op rechts wat op 1 vrije trap van Unal na, alleen maar balverlies heeft opgeleverd in beide wedstrijden. Hij blijft zijn eigen verdedigers in gevaar brengen met de bal naar hen toe spelen (bij voorkeur in het midden) die telkens een man in de rug van de tegenpartij hebben. Hij heeft 2 reddingen verricht tegen AZ die beide recht op hem af gschoten werden. De eerste goal gaat bij hem door de benen en bij de tweede ligt hij al op de grond terwijl de bal nog moet komen. Was hij gewoon blijven staan (wat een normale keeper zou doen) dan kan hij de bal zo in de handen vangen.

Met een normale keeper kan Fc Twente ook wat verder van het doel afspelen wat Hake niet durft met Marsman in de goal. Daardoor moet Unal al mee verdedigen op de eigen helft en moet hij een meter of 40 overbruggen voordat hij in de 16 van de tegenstander is. Deze spelwijze heeft ons ook al punten gekost uit tegen NEC en Willem II en nu ook thuis tegen AZ. Thuis tegen Ajax hebben we gelukkig een keer wat geluk gehad, maar een gelijkspel was eerlijker geweest als je naar de wedstrijd kijkt. Tegen AZ zou een gelijkspel ook verdiend zijn maar met een andere keeper en dus ook een andere strijdwijze had er absoluut meer in gezeten.

Voor Excelsior zou het ontzettend veel schelen als ze Hahn in plaats van Muyters op doel hebben. Muyters maakt simpelweg teveel fouten. Ik denk niet dat ik overdrijf dat Excelsior een punt of 10 meer zou kunnen hebben met een betere keeper. Anderzijds, Hahn is er natuurlijk wel ontzettend lang uit geweest, het is nog maar afwachten op welk niveau hij precies zit.

19 december 2016 om 19:52

Dit zou voor excellsior echt een geweldige versterking zijn! Excel heeft in de laatste 2 thuiswedstrijden tot 5 maal toe een voorsprong weggeven. Met Hahn en een extra cv zie ik ze nog wel plek 10-12 halen dit seizoen.

AZ had eze man destijds al moeten halen ipv dat Feyenoord met hem aan de haal ging, heeft niet al te best voor die kerel uitgepakt.

Hoop dat AZ nu toeslaat een keeper als Hahn kan je 10 jaar mee vooruit.

edit:

Bij Feyenoord blijven ze toch maar steeds doelmannen halen in plaats van deze jongen de kans te geven wat gewoon heel spijtig is.

Jurjus,koopmans,watt,hahn... Feyenoord en PSV hebben de laatste jaren doelmannen gekocht puur zodat de concurrentie er geen heeft denk ik. (vooral Psv, die hebben nu 3 Eredivisie waardige doelmannen op de bank zitten verdeeld over PSV 1 en Jong Psv).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren