Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Breeveld verlaat Steaua voor Verenigde Arabische Emiraten

Laatste update:

Nicandro Breeveld heeft zijn laatste wedstrijd voor Steaua Boekarest gespeeld. De 29-jarige verdedigende middenvelder weigert zijn aflopende contract te verlengen en is op weg naar het Midden-Oosten, zo vertelt hij zaterdag in een interview met ProSport.

/

“Ik ben nu in Amsterdam en wacht tot de onderhandelingen zijn afgerond. Ik ga richting de Arabieren, want de gesprekken met clubs uit de Verenigde Arabische Emiraten, Qatar en Saud-Arabië verlopen voorspoedig en ik denk dat ik binnen een paar dagen een contract kan tekenen”, aldus Breeveld, die 57 wedstrijden voor Steaua speelde en daarin tweemaal scoorde.

“Steaua wilde mij behouden, maar ik wilde vertrekken. Ik kon voor drie jaar bijtekenen, maar nadat ik die aanbieding weigerde, werd ik op de bank gezet. Voorzitter Valeriu Argaseala heeft geprobeerd om op die manier druk op mij uit te oefenen, maar ik kijk met een goed gevoel terug op mijn tijd hier. Ik heb vrienden gemaakt en prijzen gewonnen.”

De Surinaams international speelde in de jeugdopleiding van onder meer HFC Haarlem en kwam daarna uit voor het toenmalige FC Omniworld, Telstar, Astra Ploiesti, Jiul Petrosani, Gaz Metian, Pandurii Targu-Jiu en dus Steaua. Breeveld won met de 26-voudig kampioen van Roemenië de landstitel, de nationale beker en de nationale Supercup. Het is niet bekend welke clubs precies interesse hebben in Breeveld.

Update 16 juli 11.15 uur - Breeveld verlaat Steaua en tekent in Verenigde Arabische Emiraten
Nicandro Breeveld heeft zijn transfer te pakken. De middenvelder zei in juni al dat hij ‘binnenkort zou ‘tekenen bij de Arabieren’ en hij heeft inmiddels zijn handtekening gezet onder een contract bij Dibba Al-Fujairah in de Verenigde Arabische Emiraten. De 29-jarige Breeveld zat zonder club sinds zijn vertrek bij Steaua Boekarest.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nooit van gehoord, sorry...

12 juni 2016 om 02:40

Dit is n sprookjesverhaal waar best wat meer aandacht voor mag zijn. In nl het niet gehaald en dan via kleine clubs als donkere jongen de top bereikt in Roemenië! Echt knap en nu gaat ie z'n status te gelde maken in het midden oosten. Ajax had het een paar jaar geleden lastig tegen steau en als je daar als jongen die bij Telstar wegmoest vast in de basis speelt, is dat n deoomscenario

Haha, die poll! Ja, ik denk dat ze zich bij Ajax en PSV voor de kop slaan dat ze hem hebben laten lopen.

Prima cariere zo bij allemaal diverse teams en overal lekker knaken bijeenraken.
Wat zou ik graag met hem willen ruilen!

Veel succes bij de Arabieren!

Alleen kijkend naar de clubs waar hij heeft gespeeld, lijkt mij dit duidelijk geen speler voor de Nederlandse top.

12 juni 2016 om 00:26

nee idd steau is ook zo veel minder dan de nederlandse top gooide steau ajax er niet uit in europa laats

12 juni 2016 om 03:20

Nee dat was austria wien en daarvoor red bull salzburg, ook geen tegenstanders van formaat (op papier), maar goed. Steaua Boekarest is wel een geduchte tegenstander gebleken aangezien we hier een paar jaar terug moeizaam van wonnen (met ajax) dacht ik...

12 juni 2016 om 13:15

zou goed kunnen hoor wat je zegt
maar wij zijn in nederland echt niet beter meer dan dan dat soort clubs

Ik hoop dat er meer Nederlandse surinamers gaan uitkomen voor zijn moederland. We hebben profs nodig om kwalificeren voor 2022. Ik reken op de bond.

11 juni 2016 om 20:55

haha, misschien over 100 jaar

11 juni 2016 om 21:11

Aub hoop het niet over 100😢

11 juni 2016 om 23:16

Dan moet de Surinaamse regering een wets wijziging doen. Voor het land en de sport in Suriname zou het een zegen zijn.

11 juni 2016 om 23:24

Ik hoop het ook dat de regering sneller gaan de wet veranderen. Maar die zijn veel te lui. Kijk naar Algerije, Albanië en marokko. Hun presteren veel beter met spelers uit europa.

11 juni 2016 om 23:45

SVB moet zich er gewoon hard voor maken. Maar die gasten willen alleen hun zakken vullen. Seedorf wilde flink investeren met als voorwaarde dat hij ook zeggenschap zou krijgen. Helaas sloegen ze dit af.

12 juni 2016 om 09:27

Welke wet is er nu geldig in Suriname omtrent de sport? Zou je mij hier meer over kunnen vertellen? Ben wel benieuwd.

12 juni 2016 om 11:44

Echt gierig zijn ze. Ons moederland kunnen beter presteren in Caraïben. Alleen als ze ervaren mensen toelaten. Ik walg van die bond.

12 juni 2016 om 11:46

Ik weet het niet zeker. Alleen mensen die in Suriname zijn geboren mogen ze uitkomen voor Surinaamse elftal. Ik weet niet zeker of je met een dubbele paspoort mag uitkomen. Ik ga wel nog op de site opzoeken.

12 juni 2016 om 14:00

Alleen spelers met enkel en alleen de Surinaamse nationaliteit mogen voor Suriname uitkomen, spelers met een dubbel paspoort niet. Geen idee waarom, ze snijden zich aardig in de vingers zo

13 juni 2016 om 05:07

Om als Surinaamse sporter te worden aangemerkt moet je de Surinaamse nationaliteit hebben. Aangezien je zowel in Nederland als Suriname geen dubbele nationaliteit mag hebben vervalt de Nederlandse nationaliteit. Dit is niet gunstig voor de sporters als ze in Europa zijn. Naast dat je in bijv. Nederland al gauw 5ton moet krijgen in de eredivisie, en in de meeste landen als niet eu speler word aangemerkt komen ze dan niet gauw aan een club, mits je een uitzonderlijk talent bent.

13 juni 2016 om 05:15

Als ze het geld dat ze hebben, echt investeren in de sport is er al een hoop mogelijk. Het niveau is daar echt bedroevend van de teams. Taak voor SVB om de juiste faciliteiten en accomodaties en trainers aan te stellen. Talent is er echt wel, en de meeste zijn fysiek echt wel beesten.
Maar ja ze willen geen hulp van de Hollandse Surinamers, enige wat ze willen js geld die direct in hun zakken verdwijnt

Mooie carriere heeft die jongen! zeker niet de beste voetballer maar wel in ontzettend mooie landen gespeeld.

Kan deze jongen goed voetballen? Anders zou het nog een optie kunnen zijn voor Blind om hem te selecteren in oefenwedstrijden, kijken of hij dat niveau ook aan kan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren