Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: AC Milan stuurt wereldkampioen van 2006 naar promovendus

Laatste update:

Cristian Zaccardo staat sinds de winter van 2013 onder contract bij AC Milan, maar komt amper aan spelen toe. Hij heeft pas veertien competitiewedstrijden voor i Rossoneri achter zijn naam staan en de club zou er al een tijdje alles aan doen om de verdediger te verkopen. Zaccardo heeft ook nu weer een aantal aanbiedingen van andere clubs op zak, maar die zou hij allemaal hebben afgewezen.

/

La Gazzetta dello Sport meldde zaterdag dat de 33-jarige Zaccardo zijn contract bij Milan, dat nog tot volgend jaar zomer doorloopt, koste wat kost wil uitdienen. Hij zou zijn jaarsalaris van negen ton immers niet op willen zeggen. De achttienvoudig Italiaans international is deze berichten echter zat en heeft via Instagram op de publicatie van de Gazzetta gereageerd.

“Ik hul mij nu al jaren in stilzwijgen omdat ik mijn taak simpelweg zo goed mogelijk uit wil voeren. Ik heb mij te allen tijde netjes gedragen en volgens mij horen beroepsernst en passie ook bij de voetbalsport. Helaas heb ik vandaag voor de zoveelste keer moeten lezen dat ik verschillende clubs afwijs. Ik benadruk uit respect voor de voetbalfans dat deze informatie niet klopt en bij mij in ieder geval niet bekend is”, schrijft Zaccardo, die in 2006 met Italië wereldkampioen werd.

Update 31 augustus 18.30 uur - AC Milan stuurt wereldkampioen van 2006 naar promovendus
Carpi krijgt in zijn strijd tegen degradatie hulp van Cristian Zaccardo. La Gazzetta dello Sport schreef eerder deze transferzomer nog dat de verdediger zijn contract bij AC Milan wilde uitdienen, maar maandag maakt de Italiaanse topclub bekend dat Zaccardo is vertrokken. Bij Carpi, dit seizoen nieuw in de Serie A, heeft hij een tweejarig contract getekend.

Denk jij dat Cristian Zaccardo deze zomer bij AC Milan vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou het hem niet kwalijk nemen als hij zijn dikke vette salaris wil behouden en gewoon wacht totdat zijn contract is afgelopen. Hij heeft alle recht om dit te doen.

27 juni 2015 om 16:29

Ik wel haha.. Hij heeft inderdaad alle recht om dit te doen. Beide zijn namelijk met het volle verstand een contract aangegaan. Weliswaar een domme beslissing van Milan, maar goed. Hoop dat hij toch deze zomer nog weg kan en anders volgend jaar dan maar.

31 augustus 2015 om 19:19

Goed nieuws, echter is de selectie nog steeds veel te breed zonder echt kwalitatief sterk te zijn.

27 juni 2015 om 16:30

Zo vet is zijn salaris ook niet voor een voetballer. 'Maar' 9 ton

27 juni 2015 om 17:28

Ja dat valt nogal mee. Bij Ajax of PSV kan hij dat ook krijgen en dan speelt ie nog ook.

31 augustus 2015 om 18:39

Ja maar aan de andere kant is hij wel over de top Zaccardo en zou ik hem niet de voorkeur geven boven Arias , Tete of Van Rhijn

27 juni 2015 om 16:32

Precies maar of het slim is.
Vaak liggen bij andere clubs ook perspectieven.

Die jongen heeft het recht zin contract uit te dienen tegen 9 en alle nullen.
Ontbindt AC Milan het contact dan is het andere koek.
Maar of dit slim is?
Misschien kan hij beter wel naar een andere club gaan.
Er is toch geen perspectief bij Milan.

27 juni 2015 om 16:37

Hij is al 33 hè. Dus gaat binnen niet al te korte tijd met pensioen. Meer dan 9 ton gaat ie nergens krijgen dus kan die net zo goed nu nog even wat geld binnen harken.

27 juni 2015 om 17:35

Ook als Milan zijn contract eenzijdig wil ontbinden zullen ze zijn salaris wat hij tegoed heeft tot einde contract in een keer moeten overmaken. Alleen als ze samen tot een andere regeling komen kunnen ze goedkoper van hem af.

Geen idee hoe deze prutser ooit bij Milan terecht is gekomen, toont maar weer aan hoe slecht de mercato's van Milan wel niet waren de afgelopen 5 jaar.

27 juni 2015 om 17:38

Speelde goed bij Palermo. Ging toen samen met Barzagli naar Wolfsburg en flopte daar. Milan dacht net als Juve bij Barzagli, dat ie het in de Serie A wel weer goed zou doen. Bij Barzagli lukte het echter wel, bij deze man niet haha

27 juni 2015 om 17:47

Hij kwam toch van Parma???

27 juni 2015 om 17:53

Ah ja je hebt helemaal gelijk. Haha, nog erger

Ik ben niet echt een volger van de serie A , maar kom ik heel dom over als ik zeg dat ik nog nooit van die gast gehoord heb ??

27 juni 2015 om 17:11

Is de enige speler die in een spelsituatie tegen Buffon kon scoren op het Wk2006

Begrijp best dat je als club een back-up wilt hebben die zowel rechtsback als linksback kan spelen maar niet als die op de derde plaats komt op heide posities.

@Il-Diavolo Hahaha daar denk ik ook meteen aan bij Zaccardo.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren