Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ménez bewijst opnieuw lichtpuntje in duisternis bij AC Milan te zijn

Laatste update:

AC Milan beleeft een zeer teleurstellend seizoen, maar Jérémy Ménez onttrekt zich aan de malaise. De aanvaller werd in de zomer overgenomen van Paris Saint-Germain en is bezig aan een sterk debuutjaar bij i Rossoneri, die zondagavond dankzij de Fransman wonnen van hekkensluiter Parma. Ménez was met twee doelpunten en een assist bij de volledige productie van Milan betrokken (3-1). Coach Filippo Inzaghi heeft dankzij deze overwinning weer wat lucht.

/

Marco van Ginkel begon net als winteraanwinsten Mattia Destro en Salvatore Bocchetti in de basis bij Milan en hij zag zijn ploeg op goedkope wijze op voorsprong komen. Na ruim een kwartier spelen kreeg Milan een strafschop, omdat Cristian Rodriguez hands zou hebben gemaakt bij een kopbal van Cristian Zaccardo. Het was moeilijk om te zien of er echt sprake was geweest van hands, maar de bal ging op de stip en Ménez stuurde Antonio Mirante de verkeerde hoek in. Zaccardo dacht er niet veel later 2-0 van te maken, maar zijn doelpunt werd afgekeurd vanwege buitenspel.

Dit feest ging dus niet door en aan de overkant viel de gelijkmaker. Andrea Poli verloor na een vrije trap het kopduel van Daniele Galloppa, waarna voormalig Milan-middenvelder Antonio Nocerino het snelst reageerde en van dichtbij de 1-1 maakte. Milan moest dus weer opnieuw beginnen en raakte in de zoektocht naar een nieuwe voorsprong tweemaal het aluminium: een kiezelharde vrije trap van Alex belandde op de paal en een kopbal van Destro, op aangeven van Van Ginkel, kwam op de bovenkant van de lat terecht. Parma ontsnapte bij deze momenten dus, maar had kort voor rust zelf nog op voorsprong kunnen komen.

/

Een inzet van Silvestre Varela werd gekeerd door Diego López, waarna Adil Rami kon uitverdedigen. Hij begon echter aan een onbegrijpelijke dribbel en verloor de bal aan Nocerino, maar ook hij stuitte op Diego López. De supporters in het slecht gevulde San Siro lieten hun onvrede merken en de fans zagen Van Ginkel niet terugkeren voor de tweede helft; hij werd vervangen door Michael Essien. Met de Ghanees binnen de lijnen hervatte Milan zijn zoektocht naar de tweede treffer, die ruim tien minuten na de thee werd gevonden. Opnieuw was Ménez de doelpuntenmaker: hij werd nu bediend door Alessio Cerci en vond de ruimte voor een hard schot in de verre hoek.

Parma moest nu weer meer aanvallen, maar de nummer twintig van de Serie A liet in de tweede helft niet veel zien. Milan hield zonder moeite stand; Diego López werd wel een paar keer aan het werk gezet, maar dit waren balletjes die eenvoudig te pakken waren voor de doelman. Een kwartier voor tijd kwam de wedstrijd vervolgens in het slot te zitten, dankzij de 3-1 van Zaccardo. Ménez ontsnapte aan buitenspel en brak door op rechts, waarna hij het overzicht bewaarde en de voormalig Parma-speler de kans gaf om zijn seizoensdebuut op te luisteren met een treffer. Milan komt nu op de achtste plaats in de Serie A terecht en heeft een punt minder dan nummer zeven Palermo.

Denk je dat AC Milan Europees voetbal gaat halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi voor het zelfvertrouwen van Milan. Lopez, Zaccardo, Cerci en Menez speelde goed.

1 februari 2015 om 22:43

@VZ, de penalty was terecht want het was een duidelijke handsbal. Destro raakte trouwens niet het aluminium maar kopte op het dak van het goal.

Blij met de overwinning, maar het was lang niet altijd even goed. Destro werd niet bereikt en dat komt grotendeels door het egoistische spel van de mensen achter hem. Van Menez en Cerci had ik het wel verwacht, maar Honda die liep vandaag echt veel te veel met de bal. Die mag van mij dan ook gaan concurreren met Montolivo wanneer iedereen beschikbaar is. Complimenten voor Zaccardo. Speelt nooit, maar vanavond vond ik hem goed spelen.

Inzaghi ben ik nog steeds niet van onder de indruk, maar goed. Het spel onder Seedorf was vele malen beter. Er zat tenminste nog een idee achter, ook al waren de resultaten niet altijd even goed. Echter werd Seedorf wel 3e in de tijd dat hij coach was, qua aantal behaalde punten. Wisselbeleid van Inzaghi is ook om te janken. Ga je Destro er uit halen voor een verdedigende middenvelder, om vervolgens later weer Pazzini er in te brengen...

Wat is er ook gebeurd met wie er ook verantwoordelijk was voor standaardsituaties. Eerst zag je nog leuke en verrassende spelhervattingen waar goals uit kwamen, of in ieder geval kansen. Nu zijn die al een lange tijd nergens meer te bekennen. Is toch een wapen waar je op moet trainen.

Ik zou, wanneer iedereen beschikbaar is, zo gaan spelen. SES en Menez hebben een goede klik en vonden elkaar in het begin van het seizoen vaak. Je ziet bij Cerci vandaag ook dat hij beter speelt op de rechterflank dan op de linker, dus Honda zou ik gewoon op het middenveld zetten. Hij is namelijk geen flankspeler, maar meer een CAM / CM. Hij mag van mij dus concurreren met Montolivo voor de plek naast Nigel de Jong. Voor de rest vind ik Rami ook een koekenbakker, die daarnaast in combinatie met Alex te langzaam is. 2 langzame Cv's is gevaarlijk. Daar zou ik dus Bocchetti neerzetten en dan Antonelli op Lvv.

Lopez
Abate
Alex
Bocchetti
Antonelli
De Jong
Mont / Honda
Cerci
Menez
El Shaarawy
Destro
1 februari 2015 om 22:48

5 mans verdediging?

Waarom werd Van Ginkel in de rust gewisseld?

Menez geweldige speler als hii in vorm is. Zaccardo beloonde zijn 1e goede spel in dienst van milan met een doelpunt

2 februari 2015 om 07:27

Maar verder was het gewoon huilen met de pet op, zou je sieren als je ook eens kritiek op je eigen club zou kunnen uiten ipv altijd mooi weer spelen.

2 februari 2015 om 08:07

Volgens mij krijgt Milan al genoeg kritiek. We hebben drie punten en dat telt. Hoeven niet altijd te zeiken toch?

Pfft het is toch eigenlijk zo zonde he dat een prachtige club als Milan zover kan zinken. Ik hoop dat ze weer terug kunnen komen op het niveau Bayern en Real!!

1 februari 2015 om 22:59

Zal Milan zeker lukken, zal echter nog wel wat jaartjes duren

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren