Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Transfer Biabiany naar AC Milan ketste vanwege hartproblemen af

Laatste update:

AC Milan legde deze zomer Giacomo Bonaventura vast, maar hij was niet de eerste keus. I Rossoneri waren namelijk van plan om met Jonathan Biabiany van Parma in zee te gaan, maar doordat Cristian Zaccardo de omgekeerde weg weigerde te bewandelen, ketste de deal af, zo werd gesuggereerd. Het blijkt nu toch anders te hebben gelegen.

/

Pietro Leonardi, bestuurslid van Parma, maakt donderdagavond namelijk bekend dat de 26-jarige Fransman vanwege hartproblemen niet door de medische keuring van Milan kwam en tot nader order ook niet in actie kan komen. “Op 1 september bleek dat Jonathan met hartritmestoornissen kampt. Dat liet de medische staf van Milan ons weten. We besloten onmiddellijk hem niet meer te laten spelen.”

“Biabiany komt pas weer op het veld zodra er geen sprake meer is van enig risico voor zijn gezondheid.” Vicevoorzitter Adriano Galliani zei later dat de transfer van Bonaventura ‘één van de raarste deals is die ik in 29 jaar heb meegemaakt’. Biabiany zou aanvankelijk voor drie jaar tekenen in San Siro en Parma zou er vier miljoen euro plus Zaccardo voor terugkrijgen.

Wie is in jouw ogen beter?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

de transfer van Bonvateura? Biabany toch

18 september 2014 om 18:29

je reageert zonder te lezen. er staat Bonaventura werd vastgelegd maar was niet de eerste keus. omdat de transfer van Biabiany afketste omdat Biabiany eerste keus was.

18 september 2014 om 18:56

Erg volwassen. Niet lezen maar wel reageren, iemand is nog vriendelijk genoeg het uit te leggen en dan geen je zo'n reactie! Keyboard warrior..

18 september 2014 om 20:24

Puyol5 wat ben jij een klein kind. je wilt bovenaan staan en reageert dan maar zonder meer dan 1 zin te lezen. van die rare ventjes als jou moeten ze direct een ban opleggen, sneu mannetje...

Zeer vervelend voor Biabiany, maar gezondheid gaat voor alles natuurlijk. Hopen dat het meevalt en dat zijn sportieve carrière er niet lang onder hoeft te lijden.

Begrijpelijk. Toch jammer voor Biabany dat hij geen stap hoger op kan doen, en jammer voor Inter want anders had Bonaventura bij inter gespeeld nu..
Hopelijk komt het goed met Biabany en kan hij binnenkort gewoon op z'n oude niveau weer spelen voor Parma.

18 september 2014 om 19:56

Nee Bonaventura is nu bij Milan omdat Inter hem niet meer kon betalen omdat Guarin weigerde naar Valencia te gaan.

Best wel raar dat het nu pas naar buiten komt. Zaccardo kreeg namelijk al het gezeik over zich heen dat hij zelf niet meer naar Parma wou gaan en het dus zijn schuld was dat de transfer was afgeketst. Maar ja ik hoop dat het goed komt met hem!

18 september 2014 om 20:17

Zaccardo weigerde wel om naar Parma te gaan maar het is dus niet zijn schuld dat de transfer is afgeketst inderdaad. Dat er bij Biabiany hartproblemen werden vastgesteld was pas later. Dat is door de officiële kanalen van Milanello bevestigd.

Jammer dat Jonathan Biabiany niet door de medische keuring heen kwam. Ik volg Parma niet echt, maar het afgelopen seizoen hoorde ik wel eens wat positieve verhalen over Biabiany.

Maar met Giacomo Bonaventura hebben ze ook een prima speler binnengehaald. Afgelopen zondag tegen Parma, vond ik, Bonaventura ook wel goed spelen en hij scoorde in zijn eerste wedstrijd ook direct een keer.

Maar ikzelf zie het voor dit seizoen toch het liefst zo bij AC Milan (zie opstelling).

Diego López
de Sciglio
Rami
Alex
Armero
de Jong
v.Ginkel
Ménez
Honda
el Shaarawy
Torres
18 september 2014 om 20:24

Op basis van zijn prestaties de eerste twee competitiewedstrijden heeft Abate wel een basisplek verdiend. Er is geen reden om ineens Armero erin te zetten. Het gaat nu juist zo goed met Abate op rechts. Armero moet zijn plek niet zomaar ineens cadeau krijgen. Alleen een nadeel is dat je dan de Sciglio op links moet zetten terwijl hij op rechts beter is. Ik hoop ook dat de geruchten dat Abate na afloop van zijn contract gratis naar Juve zal gaan niet waar zijn. Degelijke back aanvallend en een jongen van de club, zelf opgeleid.

18 september 2014 om 23:05

Abate zal ook verlengen. Zie hier zijn reactie van vandaag, My contract? My agent is talking to the club. Galliani is satisfied with my work, and we will find a solution regarding the contract renewal. Then there are many factors that could change things but I was hurt when I read in the papers about the figures that I have asked Milan for (€3-3.5m), but those figures are far away from the truth.”

Je kan heel de interview op rossoneriblog lezen.

@rochester

We spelen momenteel 433 en zo zal het ook blijven al kunnen we tijdens de wedstrijd zoals je aangeeft met 4231 gaan spelen.
Op dit moment zijn er maar een paar spelers 100 verzekerd van een basisplaats en daar hoort onze vriend Abate bij, hij heeft 2 assists gegeven in 2 wedstrijden en was na de rode kaart van Bonera tegen Parma aanvoerder van Milan.

De andere spelers die verzekerd zijn van een basisplaats mits fit zijn Diego Lopez; Alex, De Sciglo; Ndj; en El Shaarawy. Alle andere spelers zullen roteren.

Ps: Ik verwacht eerlijk gezegd niet dat van Ginkel veel speelminuten zal krijgen, misschien een invalbeurt tijdens de laatste 20 minuten tegen de "kleinere" tegenstanders.

Diego Lopez
Abate
Alex
Zapata
De Sciglo
Bonaventura
N. De Jong
Muntari/Poli
Honda/Menez
Torres/Menez
El Shaarawy

Abate zou zonde zijn om kwijt te raken idd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren