Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Trefzekere Ibrahim Sangaré swingt bij Ivoorkust; Haller onzichtbaar

Laatste update:

Ivoorkust heeft donderdagavond een comfortabele zege geboekt in de kwalificatiereeks van de Afrika Cup. In eigen land was de ploeg van bondscoach Jean-Louis Gasset met 3-1 te sterk voor Zambia. Zowel Sébastien Haller als Ibrahim Sangaré kreeg een basisplek, maar alleen de middenvelder van PSV wist zijn naam op het scorebord te zetten. In Groep H van de kwalificatiereeks gaat Ivoorkust met drie punten aan kop, terwijl de Comoren met een gelijk puntenaantal maar een ongunstiger doelsaldo tweede staan.

Hoewel de Ivorianen in het eerste bedrijf meermaals in de buurt van het vijandige doel kwamen, werd de score pas halverwege de tweede helft geopend. Op aangeven van Jean Evrard Kouassi zette Serge Aurier de 1-0 voorsprong op het scorebord. Een kwartier voor het einde van de reguliere speeltijd werd marge verdubbeld door Christian Kouamé, die met raak kopte uit een hoekschop van Max Gradel: 2-0. In de 89ste minuut leek Sangaré met een rake schuiver door het midden de eindstand te bepalen (3-0), maar diep in blessuretijd tekende Patson Daka namens Zambia nog een eretreffer aan: 3-1.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ivoorkust is echt zo jammer dat ze niet naar het WK gaan, een verdediging met Aurier - Kossounou - Bailly- Cornet - Sangare - Kessie - Fofana - Zaha - Haller - Pepe/ Boga , hoe heb je je niet weten te plaatsen met deze namen ! Om af te sluiten ik ben ervan overtuigt dat de wereldbeker dit jaar naar het Afrikaanse continent gaat, de Afrikaanse teams zijn zo sterk dit jaar en het moet raar lopen als 1 van de 5 niet met die beker vandoor gaat dit jaar.

4 juni 2022 om 00:57

Er is geen enkel land uit afrika wat beter is dan Brazilië, Argentinië, Portugal, Duitsland, Frankrijk of zelfs Nederland.

4 juni 2022 om 01:06

Senegal of Marokko is minstens gelijkwaardig aan die landen en kan ze op een goede dag gewoon verslaan en al helemaal in Qatar in een Arabisch land waar er extra kracht vrijkomt, de beker gaat naar Afrika dit jaar 🌍🏆

4 juni 2022 om 01:14

Nederland zal gemakkelijk winnen van Senegal, tactisch worden die volledig weggespeeld.

4 juni 2022 om 01:15

Voor de overstap naar Europa of Zuid-Amerika is dat zeker mogelijk dat de beker door Afrika gaat.

4 juni 2022 om 07:59

Beek je zelf die bubbel, of ga ik het voor je doen. Qua kwaliteit is het verschil hetzelfde als top eredivisie - VVV.. Nou kan VVV prima een keer van de top winnen, maar het verschil is echt veel te groot.

4 juni 2022 om 08:34

Marokko ook noemen, wat een grap. Dat land faalt keer op keer op een wk. De dag dat een Afrikaans land het wk gaat winnen gaan wij niet mee maken.

4 juni 2022 om 11:34

Marokko is het eerste land van Afrika dat een knock-out fase wist te halen op het WK, dus falen nee ben ik niet mee eens ✅️

4 juni 2022 om 12:45

Gast heb je wat gesnoven ofzo. Ik heb laatst Marokko helemaal weggespeeld zien worden door Amerika en jij gaat mij vertellen dat ze gelijkwaardig zijn aan Brazilie en Frankrijk?

4 juni 2022 om 12:50

Ben het met je eens dat Marokko is prima team heeft, maar door deze opmerking te benoemen, laat wel zien dat je niet echt op de hoogte bent van afrikaans voetbal, Ghana heeft namelijk in 2010 in de kwartfinale (!) finale WK gestaan, bijna zelfs in de halve finale als Suarez geen handsbal maakte.

Zie best veel Marokkanen doen alsof ze een suprieur team zijn en dat snap ik wel is deels de trots. Maar je noemt dingen op die niet waar zijn, ondanks marokko een aardig team heeft.

4 juni 2022 om 12:51

Dus “eerste land van Afrika” klopt niet eens, besef je hoe geweldig dat elftal van Ghana in 2010 was? Dat WK was trouwens ijzersterk; met spanje, Nederland, etc.

4 juni 2022 om 13:04

Marokko was in 1986 het eerste Afrikaanse land dat de knock-out fase haalde door in de groep met Engeland, Portugal en Polen bovenaan te eindigen en Kameroen haalde in 1990 de kwart finale dus Ghana was in 2010 zeker niet het eerste land.

4 juni 2022 om 14:39

Maar Algerije had het eerste Afrikaanse land moeten zijn dat de knock out fase bereikte in 1982, alleen werden die het slachtoffer van een schandalig akkoordje tussen West Duitsland en Oostenrijk. Dat is ook de reden waarom de laatste groepswedstrijden op een eindtoernooi tegelijk worden gespeeld, zodat dit nooit meer kan gebeuren.

4 juni 2022 om 14:59

Klopt. De schande van Gijon. Algerije is toen genaaid. Smerige salon remise was dat.

4 juni 2022 om 00:58

Buiten dit team vind ik ook qua sfeer jammer dat ze niet gaan. Al is Kameroen qua fansfeer natuurlijk ook niet bepaald slecht

4 juni 2022 om 02:04

Die verdedigers die je opnoemt zijn matig. De rest leuk/goed. Beetje gevalletje België, wat we net zagen

4 juni 2022 om 11:49

Het zou mooi voor het voetbal daar zijnen veel spelers spelen bij groteclubs maar denk niet dat ze zelfs de halve finale halen

Sangare 🐐 wat een speler

Dortmund, koop Haller niet. Ik herhaal: koop hem niet!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren