Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het lijkt wel of Füllkrug een prijs heeft gewonnen, Haller is tien keer beter'

Laatste update:

Rafael van der Vaart snapt werkelijk niet waarom Niclas Füllkrug bij Borussia Dortmund steevast de voorkeur krijgt boven Sébastien Haller. De voormalig middenvelder heeft namelijk weinig op met de spits die onlangs de winnende goal maakte in de oefeninterland tussen Duitsland en Nederland (2-1).

"Ik heb het al eens vaker gezegd, maar Füllkrug is voor mij net iemand die een prijs heeft gewonnen en daarom vijf minuten mee mag doen bij Dortmund", zei de analist woensdagavond na afloop van het Champions League-duel met Atlético Madrid bij Ziggo Sport.

Van der Vaart was overigens niet alleen louter negatief over Füllkrug. "Ik heb onlangs een serie gezien over de Duitse nationale ploeg en daarin zie je dat hij heel goed in de spelersgroep ligt."

"Het is natuurlijk een rouwdouwer die voor zo’n groep heel belangrijk is, maar kwalitatief vind ik het erg weinig. Hij maakt wel zijn doelpunten, maar Haller vind ik tien klassen beter", geeft Van der Vaart duidelijk de voorkeur aan de voormalig Ajacied.

Dortmund-trainer Edin Terzic geeft Füllkrug al het gehele seizoen het vertrouwen. De inmiddels 31-jarige aanvaller kwam tot dusver tot elf doelpunten en acht assists in de Bundesliga. In de Champions League scoorde hij pas een keer in elf optredens.

Füllkrug had woensdagavond ook tegen Atlético Madrid een basisplaats bij BVB. De ervaren spits kon echter weinig uitrichten en werd na een uur spelen in de Spaanse hoofdstad afgelost door Haller.

Het bleek een goede zet te zijn van Terzic, want Haller tekende in de slotfase op fraaie wijze voor de aansluitingstreffer. Hierdoor begint Dortmund volgende week met perspectief aan de return in de kwartfinale van de Champions League.

Welke spits is beter?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou Rafael, dat is geen moeilijke vraag natuurlijk: Haller is dit seizoen ontzettend aan het kwakkelen. Tijdens de Africa Cup was Haller belangrijk voor Ivoorkust. Terug na de Africa Cup winst was Haller weer 6 wedstrijden afwezig. Nu heeft hij 2 keer een kwartiertje gevoetbald en gisteren eindelijk weer wat minuten gemaakt. Logisch dat hij dan nog geen basis start. Verder eens dat Haller de spits van BVB moet worden. Gisteren weer een geweldige spitsengoal gemaakt. Echter met 13 potjes (veel invallen), 0 goals in de Bundesliga tegenover de 13 goals en 11 assists van Füllkrug kan je er niet vanuit gaan dat Haller opeens het team gaat dragen.

11 april 2024 om 08:58

Helpt natuurlijk niet dat hij herstellende is van teelbalk***. Het is een wonder dat ie überhaupt nog op het voetbalveld staat.

Haller verdiend daar 9M en ze willen het salaris huis aanpakken, zie dit ook wel als een manier om hem te laten zien dat alles spelen bij BVB niet mogelijk is in de hoop dat hij weggaat

11 april 2024 om 08:50

Dat vind ik altijd zo’n kulargument. Spelers worden gelokt met mega salarissen en binnen een jaar “is het een schande” dat iemand zoveel verdiend en moet er gesneden worden. Zonder die salarissen komen die spelers in de eerste instantie al niet.

11 april 2024 om 08:54

Haller raakt gewoon geen knikker dit jaar. Volledig terecht dat hij op de bank zit.

ach ja Rafael heeft overal een mening over maakt kijk zelf nooit voetbal en heeft ondanks z’n verleden als prof er ook maar bar weinig verstand van. Gooit alleen maar populistische opmerkingen eruit op basis van de 30 minuten dat hij heeft zitten kijken..

11 april 2024 om 08:51

Van der Vaart wil volgens mij een beetje Gijp VI imiteren. Die hoopt op een vergelijkbaar verloop van zn carrière. Jolig en lollig reageren

11 april 2024 om 08:58

Dan mag hij van mij ook in een dergelijk programma als VI gaan zitten zoals Gijp doet. Dat kan ik makkelijk negeren. Als hij bij CL- en Oranje duels zit die ik graag wil zien doet is dat moeilijker. Zo’n gedoe om steeds weg te zappen, een stukje Pirates of the Caribbean te kijken en ondertussen de klok in de gaten te houden voor wanneer de tweede helft begint.

Buiten de volledige wedstrijden tegen PSV kijk ik alleen samenvattingen van Dortmund in de Bundesliga maar daarin laat hij toch regelmatig zien waarom ze hem opstellen.

Wat ik niet begrijp is waarom Ziggo en de NOS Van Der Vaart blijven opstellen. Is er echt iemand in Nederland die op dit soort denigrerende opmerkingen zit te wachten thuis?

Van Der Vaart was een lange tijd mijn favoriete voetballer en ook in interviews kwam hij altijd over als een goede gast. Tegenwoordig gaan mijn nekharen al overeind staan als ik hem op TV zie. Zo jammer.

Een spits met een matige techniek die het moet hebben van hard werken en goals maken als eindstation. En Van der Vaart vindt hem slecht, joh.

Met 11 Litmanens win je geen wedstrijd. En Haller is de helft van het seizoen niet beschikbaar geweest.

het is toch zo vervelend dat iemand als van der vaart zonder enige tegenspraak (rest van de analisten kijken ook geen wedstrijd over de grens)...
hij roept maar wat, heeft fullkrug waarschijnlijk nooit een volle wedstrijd zien spelen.
maar het sentiment haller, want die heeft in nederland gespeeld, haalt ie dan lekker aan om zo de kijkers, die ook haller kennen van zijn tijd in nederland, voor zich te "winnen"...

Ik snap überhaupt niet dat er mensen zijn die naar analisten luisteren. Je kan toch zelf ook een mening vormen over een wedstrijd en hebt daarbij deze lui echt niet nodig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren