Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Tottenham heropent gesprekken met beoogde opvolger van Nuno Espírito’

Laatste update:

Nuno Espírito Santo had zich zijn avontuur als trainer van Tottenham Hotspur vermoedelijk heel anders voorgesteld. De Portugese oefenmeester staat onder hoge druk in Noord-Londen en moet zelfs al vrezen voor zijn baan, daar Italiaanse media weten dat de club een nieuwe poging gaat wagen om Antonio Conte in te lijven. Laatstgenoemde stond afgelopen zomer ook al hoog op het wensenlijstje van Tottenham, maar zag het toen niet tot een akkoord komen.

Tottenham ging zaterdagavond in eigen huis met 0-3 onderuit tegen Manchester United, waarmee Nuno Espírito de tweede trainer werd in de clubgeschiedenis die vijf van zijn eerste tien Premier League-duels verloor. De laatste keer dat dat gebeurde was in 1997/98 onder Christian Gross. De positie van de voormalig trainer van Wolverhampton Wanderers en FC Porto is dusdanig onder druk komen te staan, dat Tottenham al bezig lijkt met zijn vervanger.

"Ik denk alleen aan de volgende trainingssessie, want woorden zullen deze situatie niet oplossen", vertelde Nuno Espírito na afloop van de nederlaag tegen United over zijn positie als trainer van Tottenham. "Het gejoel en de teleurstelling van de fans is begrijpelijk, als ze het team dat ze verwachten niet zien. Maar ik geloof echt dat we beter zijn dan wat we vandaag hebben laten zien. Het is aan ons om de stemming te veranderen. Ik geloof dat we beter kunnen en ik vertrouw deze selectie. Ik zal ze steunen en bij hen blijven tot het einde, maar op een nederige manier vraag ik ook de fans om ons te blijven helpen en ons te steunen."

De naam van Conte werd de voorbije weken ook al in verband gebracht met United, maar door de zege op Tottenham lijkt Ole Gunnar Solskjaer weer wat lucht te hebben. Het zette wel meer druk op Nuno Espírito. Volgens SportItalia worden de opties om hem nu al te ontslaan sterk overwogen door de clubleiding. Nuno Espírito kwam deze zomer over van Wolverhampton Wanderers, maar was duidelijk niet de eerste keuze. In een eerder stadium hadden The Spurs al contact opgenomen met Conte, die geen oren had naar een verhuizing.

Conte, die vorig seizoen de Scudetto won met Internazionale, sloeg Tottenham niet af om financiële redenen, zo beweerde hij. De Italiaan gaf als reden dat het project in Londen hem niet overtuigde. Dat weerhoudt de clubleiding van Tottenham er niet van om een nieuwe poging te wagen, zo klinkt het in Italiaanse media. Fabio Paratici overweegt om een nieuwe poging te wagen bij de man die onder meer bij Inter, Chelsea, Italië en Atalanta aan het roer stond.

Moet Tottenham Hotspur de samenwerking met Nuno Espírito beëindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De selectie is gewoon niet goed genoeg, Kane die al weken niet goed presteerd, en Son ook niet in beste vorm. Benieuwd wie t gaat doen, maar top6 is het hoogst haalbare, top4 zie ik ze nu niet redden.

31 oktober 2021 om 13:13

Kane ga je ook niet meer zien, dit is letterlijk phoning it in.

Lekker wel voor Nuno, heeft voor 2 jaar getekend aan 14 miljoen pond. Wanneer je nu buitengegooid wordt ben je echt binnen.

31 oktober 2021 om 15:18

Eens, maar Kane krijgt ook niet bijster veel om mee te werken. Spurs is al het hele seizoen tandloos. Dat we een beetje een minder seizoen zouden hebben had ik al geaccepteerd. Een gooi ergens naar doen zit er met deze selectie niet in. Maar hoe het spel er uitziet op het moment is wel echt dramatisch. Denk overigens ook dat het wel heel naïef is, mocht het waar zijn, om te denken dat je Conte nu binnen zou kunnen halen. Het is sowieso al iemand die er niet van houdt om midden in een seizoen in te stappen. Maar dan ook in deze situatie? Van de zomer wilde Spurs het niet omdat hij teveel van z'n eigen mensen mee wou nemen, oké. Kan ik in komen. Maar dan gaat het 'm nu natuurlijk helemaal niet worden. Ik denk niet dat hij naar deze ploeg kijkt en denkt, nou zeg, daar wil ik mee aan de slag. En als hij dan zo graag weer naar Engeland wil... Klop dan even aan bij Newcastle.

Weer een nieuwe trainer? Wanneer accepteren zij dat de selectie gewoon subtop PL is.

31 oktober 2021 om 12:33

Dat klopt wel enigszins, maar alsnog is 5 van de 10 wedstrijden verliezen ook niet normaal voor een club als Tottenham en staan er clubs boven ze die op papier ook gewoon minder zijn.

31 oktober 2021 om 12:47

Maar de resultaten zijn niet subtop-ploeg waardig. Als je van zo'n slecht samenhangend United met 0-3 verliest is het wel heel slecht gesteld. Echter moeten ze Nuno gewoon vertrouwen geven hoor. Laat hem nog even z'n ding doen. Het is pas eind oktober.

31 oktober 2021 om 13:05

Klopt en dat is meer de schuld van Levy en consorten maar je mag echt wel meer verwachten qua spel met deze selectie hoor, want dit is echt heel erg ondermaats. Dit is letterlijk degradatievorm.

31 oktober 2021 om 13:36

Maar heel veel spelers zijn ook echt kwalitatief niet goed genoeg. Als je naar de basiself van gisteren kijkt dan denk je ook echt; paar goede jongens, maar meer niet. Lo Celso valt tegen, Moura is een speler die soms ineens presteert en dan 10 duels niks doet. Höjbjerg is een prima controleur. Skipp kan gewoon vrij weinig. Emerson is een gemiddelde back, Davies zit daar nog onder. Dier kan echt niet op dit niveau. Je hebt dan al snel 7 spelers in de basis waar ik van denk; hier ga je het niet meer redden.

31 oktober 2021 om 14:15

Nog steeds kun he meer verwachten dan Degradatievorm lijkt mij. Vorig seizoen onder Mourinho deed een slechtere selectie het in dezelfde tijd beter.

31 oktober 2021 om 15:31

En toch is dat een betere basis dan vorig seizoen. Jij noemt Emerson dan matig. Ik oordeel daar nog niet zo hard over, heb niks anders dan zijn Spurs potjes gezien, dus ik wacht nog even af. Maar daar stond vorig seizoen Aurier/Doherty. Daar werd je ook niet vrolijk van hoor. En Skipp, oké. Het gaat geen geweldenaar worden. Maar dat kan best een nuttige speler zijn, van wat ik zie. Daar stond vorig seizoen vaak een Sissoko te kloten. Nu staan er inderdaad nog steeds mensen in de basis die de meesten liever niet meer zien, maar je hoef met dit team echt niet zo slecht te presteren als nu. Niet meedoen om prijzen is één ding. Tegenvallende resultaten is een ander ding. Maar pot na pot gewoon 0 aanvallende dreiging, daar word ik niet goed van. Enige pot waar we dat hadden was Newcastle, en laten we eerlijk zijn, die stellen gewoon niet veel voor.

31 oktober 2021 om 14:23

Snap die Levy ook niet. En wat een fout zal dat zijn zeg om Kane niet gewoon te verkopen. Pak het geld, haal een nieuwe topper en ga verder. En nu? Zitten ze gewoon met een Kane die geen zin meer lijkt te hebben. Tsja en dan weer wijzen naar de coach. Agh ja.

31 oktober 2021 om 15:34

Feit blijft dat City ook gewoon geen fatsoenlijk bod heeft gedaan. Alleen maar lowballen. Maar stel Levy had hem verkocht. Dan kreeg hij nu weer het verwijt geen ambitie te hebben omdat hij de beste speler verkocht heeft. Die situatie hebben we ook al eens meegemaakt met Bale. Dat is hoe dan ook een lose/lose scenario. Zeker tussen Levy en onze fans, al ben ik het daar lang niet altijd mee eens.

31 oktober 2021 om 15:49

Uiteraard zit er een risico aan vast. Je beste aanvaller verliezen is niet fijn maar een speler houden die weg wil kan gewoon fout lopen en dat gebeurd vaker dan dat het wel goed gaat. En wat wil Levy hebben dan? 200 miljoen? Volgens mij bood City al een giga bedrag van zo'n 150 mil en Kane is alweer 28 jaar. Dan ben je gewoon gek om dat te weigeren. Nu zit je zuur met een speler die er met zijn hoofd totaal niet meer bij is, hoe goed hij ook kan zijn. En destijds toen Bale vertrok, zijn ze toch ook niet afgezakt ofso. Integendeel ze bleven gewoon groeien, met name onder Poche.

31 oktober 2021 om 17:29

Wat ik bedoel is dat hem dat ook kwalijk werd genomen. En die groei duurde ook wel even hoor. Dat kwam niet door het geld dat ze van die verkoop kregen. Die 150 miljoen is er ook nooit gekomen trouwens. En daar doel ik op. De media heeft veel meer opgetrommeld dan er daadwerkelijk gebeurd is. Kane is ook niet weggebleven van trainingen. Dat was afgesproken. Etc.

31 oktober 2021 om 14:40

Zijn wij normaalgesproken ook maar het spel is slechter dan subtop 😂

Was erg onder de indruk van Nuno bij Wolves. Ze moeten bij Spurs eens gaan kijken naar de selectie want die is ondermaats, vooral in de verdediging en op het middenveld. Verder hebben ze geen topclub waardige bank. Son en Kane zijn top aanvallers maar verder? Gevolg van jarenlang de hand op de knip houden en te lang vasthouden aan spelers als Dier en Dele Alli.

31 oktober 2021 om 12:59

Mensen vergeten vaak dat Spurs de afgelopen 3 seizoenen gewoon bijna 400m heeft uitgegeven. Alleen er zit bijna geen enkele goede aankoop bij. Zo’n speler als Lo Celso bijvoorbeeld heeft een enorm bedrag gekost en heeft 1 keer gescoord sinds hij bij Spurs zit. Ndombele en Bergwijn kosten samen zowat 100m en zitten beide op de bank. Sessegnon hoor je niks van, heeft toch 30m gekost net als die Emerson Royal. Doherty bijna 20m, speelt nooit en terecht trouwens. De enige redelijke aankopen zijn Romero en Hojberg en misschien qua potentie Gil. In 18/19 gaven ze weinig uit inderdaad maar het seizoen daarvoor ook 125m uitgegeven aan middelmaat zoals Sanchez, Aurier, Llorente, Foyth.. dus nee, geld is niet het probleem maar recruitment.

31 oktober 2021 om 13:10

Slecht beleid wat niet op sport resultaten is gericht maar op commercie absoluut en dat is dan ook het grootste probleem maar je mag echt wel beter voetbal verwachten met deze selectie. Hojbjerg die top was op het EK en vorig seizoen, Romero was vorig seizoen verdediger van het jaar in de serie A, Kane was de beste speler van de competitie als top assister en goalscorer, Son is een top vleugelspeler, Ndombele barst van het talent en is aan de bal echt heel goed, Lo Celso speelt heel erg goed al speelt hij voor Argentinië, Reguillon is een aanvallende snelle back en ga zo maar door. Dan mogen wij toch echt wel verwachten dat je in ieder geval samenhangend spel speelt met wat goede kansen.

Ik verwacht geen topvoetbal en weet dat het een heropbouw is dus hoog eindigen had ik niet verwacht ofzo. Top 6 dacht ik aan maar dat gaat echt moeilijk worden zo. Nuno verdiend meer tijd maar als het nergens naartoe gaat dan heeft het geen zin en nu de gehele aanhang in rep en roer was in het stadion is het niet te houden. Levy moet eens niet zo gierig zijn en investeren voor plan A/B opties in de selectie en de juiste trainer en niet de 9de keuze of niet.

31 oktober 2021 om 13:50

Pochettino ontslaan heeft de teloorgang ingezet. Dat elftal was ook niet zo gekke veel beter of specialer dan dit elftal, maar de combi trainer-selectie was uitstekend. Vaak ook met prima voetbal. Mourinho was een totaal verkeerde keuze en nu willen de internationale toptrainers zich er niet (meer) aan branden. Nuno heeft bewezen een goede trainer te zijn, maar wel vanuit een underdog positie zoals Wolves zich langzaam aan heeft gemanifesteerd in de middenmoot van de PL. Dat is geen man die je een stap verder gaat helpen, wist je van te voren, maar toch stel je hem aan. Ik zie een Bielsa hier wel een geweldige voetbalmachine van maken, is dat geen poging waard? Die denkt vanuit balbezit en dominantie.

31 oktober 2021 om 14:14

En ga zo maar door? Daar houdt het letterlijk op.

Kane is niet meer gemotiveerd en geeft er niks meer om, Ndombele heeft de discipline van een gemiddelde kleuter, Lo Celso mag het goed doen voor Argentinië, hij heeft voor Tottenham nog geen 3 goede potten achter elkaar kunnen presteren en Romero is vast een talent maar je kan niet van een nieuwe jonge verdediger verwachten dat hij een disfunctionele verdediging met middelmaat gaat dragen.

Daarnaast spelen Winks en Skipp gewoon veel te vaak (al hoor ik dat Skipp potentie heeft), en horen spelers als Dier, Davies, Doherty en Emerson gewoon niet thuis in de subtop.

Son is absolute wereldklasse, maar die kan het ook niet alleen blijkbaar. Kane uiteraard ook wereldklasse maar niet in deze vorm/instelling.

Nuno is een matige trainer, maar de selectie is ook gewoon niet best

31 oktober 2021 om 14:28

Romero is meer dan een talent en echt een goede verdediger hoor. Lo Celso speelde toen hij er net was bijna een half jaar geweldig en daarna was het gewoon verdwenen. Kane en Son zijn kwalitatief gewoon topspelers. Hojbjerg stond in het team van het EK en was/is goed op het middenveld. Skipp was tot gisteren een van de meest consistenten en haalde elke keer een 7. Emerson is soms heel goed en soms te shaky maar ik geef hem niet de schuld want hij is er net. Ndombele is beter geworden en toonde juist meer dicipline de laatste maand maar dan zit hij opeens op de bank. Hij is de enige die wat weet te forceren op het middenveld maar ik ben het met je eens dat hij gewoon te veel goed speelt als hij zin heeft dat kan gewoon niet na deze tijd. Hij is geen nieuweling meer.

Deze selectie moet gewoon beter presteren dan zij nu doen. Je moet het een team laten worden maar dat is het gewoon nog niet/niet meer. Breedte is altijd een probleem geweest maar het verversen is gewoon nooit goed gedaan. Dit team hoort als het gewoon als TEAM speelt en inzet toont boven een Arsenal, West Ham en Everton te eindigen no offence. maar ik vind die teams tot nu toe dit seizoen gewoon beter. Ik weet ook niet wat de beste keuze is nu. Als je hem ontslaat, wie zou er dan in godsnaam komen? Niemand staat te wachten om trainer te worden van Tottenham op dit moment.

31 oktober 2021 om 15:44

José was helemaal geen verkeerde keuze. Poch was afgezakt. De man heeft eindeloos veel krediet bij ons, en ik hou nog steeds van 'm, maar dat was wel zo. Ik had 'm niet ontslagen, maar dat is nu eenmaal zo. Dan heb je de kans om een coach binnen te halen die overal wat gewonnen heeft. Denkend dat dat het laatste zetje is dat het team nodig heeft doe je dat. Vervolgens komt die man binnen, beginnen je beste spelers geweldige cijfers te overleggen, en sta je ook een tijdje op 1. En dan beginnen de wissels zich tegen hem te keren. Nou, oké, dat kan. Maar als je hij Spurs ook even kijkt naar WIE dat waren, dan zijn dat ook grotendeels namen die gewoon niet goed genoeg zijn. Of de mentaliteit niet hebben. Als ik Levy was, en ik hoorde dat een Aurier, Sissoko, Winks, Alli, Ndombele, etc. het niet eens waren met mijn coach... Ja, dan zou ik niet die coach eruit gegooid hebben. Die heeft véél meer recht van spreken. En dat zie je nu ook wel. Die spelers hebben gewonnen. Mourinho is weg. Maar zien we verbetering?

31 oktober 2021 om 20:54

Ze haalden Mourinho en daarmee betonvoetbal. Daarbij was zijn beste periode destijds ook al behoorlijk wat jaren uit zicht. Ze hebben onder hem een fase een aardige serie met punten gehaald, maar geen wedstrijd onder zijn leiding is in mensenheugenis terug te vinden want het was niet om aan te zien. Ze hadden een trainer/ coach moeten halen die in ieder geval een speelstijl beheerst met veel balbezit en aanvallende intenties. Vanuit daar een succes elftal bouwen. Met deze Nuno pis je in precies hetzelfde straatje. Reactie voetbal, geen identiteit, geen duidelijke visie. Daarmee win je niet voldoende in Engeland. Mannen als Tuchel, Klopp en Guardiola maken niet zonder reden de dienst uit. In dat opzicht blijf ik erbij dat ze geen centimeter zijn opgeschoten na het ontslag van Pochettino omdat, dat feitelijk eenvoudig te onderbouwen is. Wellicht was hij destijds niet langer de juiste man, maar alle opvolgende keuzes zijn foute keuzes geweest.

Ze staan 2 punten achter op de nummer 6. Dat is echt niet zo slecht als genoemd wordt. 6-8 is de plekken waar spurs voor speelt met deze selectie.

31 oktober 2021 om 13:00

Ja dat is puur kijken naar het scorebord. Spurs speelt echt afgrijselijk slecht voetbal. Misschien wel een van de slechtst voetballende ploegen in de PL momenteel. Als de tegenpartij niet aanvalt dan gaat Spurs zelf amper kansen creëren. Gisteren 0 schoten op doel tegen een enorm zwak United.

31 oktober 2021 om 13:14

Tja, voetbal draait uiteindelijk om resultaten en niet om het spel. Dat spurs moeite heeft met kansen creëren komt ook door het elftal. Dat is kwalitatief gewoon matig en weinig creatieve spelers. Je moet een coach ook de tijd geven vooral met zo’n elftal. Dan heb je een paar transferperiodes nodig.

31 oktober 2021 om 14:18

Als je naar punten kijkt wel maar het spel is echt slecht. Een slechter team onder Mourinho stond bovenaan met rond december weet je nog. Kwalitatief zijn wij juist beter dan dat er qua spel oo de mat gelegd word

31 oktober 2021 om 15:03

Zoals ik hierboven ook al benoem zijn resultaten het belangrijkste in het voetbal. Het spel van Nuno is sws niet heel aantrekkelijk voetbal. Bij wolves deed die het geweldig maar dat kwam omdat het een sterk collectief was dat goed was in countervoetbal. Het spel zelf maken was toen al moeilijk zat. Dat is nu niet anders. Het team van Mourinho had wel een geweldige kane en Son. Nuno heeft niet het geluk dat Kane in vorm is door oa zijn gemiste transfer. Kwalitatief zijn ze weinig opschoten. Alleen Romero is een topper van de transferzomer.

31 oktober 2021 om 17:34

Oké, een sterk collectief is het niet. Maar juist door sterk countervoetbal stond Mourinho vorig seizoen eerste met dit team. Dan mag je toch best wat verwachten? De resultaten zijn inderdaad lang niet zo slecht, maar we hebben nu al meerdere wedstrijden op rij gezien met 0 kansen. Of 0 schoten op doel. Of pas een schot in de tweede helft. Dat is toch belachelijk? Je hebt verdedigend spelen en verdedigend spelen.

Deze situatie mag Levy wel een keer worden aangerekend door de fans. Het valt mij op dat Levy vaak buiten schot blijft, maar hij heeft Nuno aangestteld en hij heeft ervoor gezorgd dat Kane er nu een beetje verloren bijloopt. Kane speelt met tegenzin.

31 oktober 2021 om 12:49

Als er iemand niet buiten schot word gehouden dan zijn het Levy en ENIC wel op de socials

31 oktober 2021 om 14:17

Kijk naar de aankopen van Tottenham van de laatste jaren. Je kan maar 1 schuldige aanwijzen.

Het zou goed zijn voor de club dat ze accepteren gewoon geen topclub te zijn. Welke trainer wil daar nou nog naar toe zou je zeggen

31 oktober 2021 om 13:33

Mee eens. Daarnaast lukt het ze ook niet om 'grotere' spelers aan te trekken ondanks het feit dat ze circa 250 miljoen hebben uitgegeven in de laatste paar seizoenen. Spurs heeft een paar uitzonderlijke jaren gehad, maar is gewoon geen topclub.

31 oktober 2021 om 14:18

Ik wil niets liever dan dat Tottenham terug gaat naar de middelmaat, maar Gil en Romero zijn volgens mij gewoon zeer gewilde spelers die ze deze zomer hebben aangetrokken

Kane is uit vorm, net als Son, maar alsnog speelt Spurs dramatisch. Het is niet dat ze geen kwaliteit hebben - wat veel beweren - maar het komt er niet uit in de huidige tactiek. Het is te voorspelbaar, te sloom, te weinig risico nemen - Op Ndombele na. Balletje breed, terug, lange bal, geen aansluiting en dan weer verdedigen, terwijl ze juist dat niet kunnen met een zwakke verdediging op Romero na. Zelf denk ik dat een aantal spelers weg moeten voordat er ruimte komt - denk aan Davies, Doherty, Dier, Winks, Alli en ja uiteraard Kane. De dynamiek is te bizar, want Kane staat boven anderen lijkt het. Terwijl een verkoop en een re-build het beste is voor nu.

31 oktober 2021 om 12:48

Je noemt werkelijk alle Engelse spelers op (of Doherty is een Ier meen ik). Die gaan echt niet allemaal weg, als is het maar voor home-grown reguleringen.

31 oktober 2021 om 12:55

Scherp gezien. Al hoop ik dat Davies (wales) en Winks vooral weggaan. Zij voegen niets toe.

Buiten Kane en Son is het gewoon een matig team met een dramatische achterhoede.

Romero, Reguilon en Lloris zijn prima in de verdediging. Sanchez doet het ook steeds beter. Dier mag weg.

Ik zou Pascal Jansen halen, als ik Spurs was, voor een kleine vergoeding is AZ best bereid hem te laten gaan, denk ik .

Maar serieus, als je een trainer aanstelt, dan mag je toch op zijn minst een klein beetje tijd geven om een spelstijl in te slijpen. Bij Wolves heeft hij toch bewezen op zich prima met minder materiaal goede resultaten te halen, dat nu twee van je belangrijkste spelers in een vorm-crisis zitten zal het spel ook niet helpen.

Dat zeg ik overigens zonder iets van de Spurs te hebben gezien, enkel op basis van de periode dat de man er zit en zijn historie.

31 oktober 2021 om 13:18

Haha mag eenhoorn dan ook mee. Ruilen we het om krijgen jullie levy

31 oktober 2021 om 13:24

Die zal wel naar Feyenoord gaan, ben ik bang. Nou ja, op zich mag dat ook wel eens, heeft bij AZ prima werk geleverd.

En als Levy dan komt, moet hij wel zijn portemonnee meenemen, gaan we het Ajax moeilijk maken (neh, doe maar niet, de Scheringa jaren waren nou ook niet de leukste, eerlijk gezegd, ben blijer met het huidige AZ).

Conte gaat ook niet geniaal presteren met de huidige selectie. Kwalitatief ronduit matig. De laatste jaren is er voor circa 250 miljoen verspilt. Waardeloze transferbeleid, Kane die er geen zin meer in heeft en Son die ook een dagje ouder wordt. Het ziet er uit als een zinkend schip. Daarnaast heeft de club ook gewoon weinig aantrekkingskracht.

31 oktober 2021 om 14:22

Ik vraag me persoonlijk af waarom Conté naar Tottenham zou gaan. Niet eens ten nadele van Tottenham, denk ook niet dat hij naar Arsenal zou moeten willen, maar Conté is toch gewoon een top 5-10 trainer in de wereld? Dan wacht je toch op iets beters dan Tottenham

Het is toch te gek dat Nuno alweer op de schopstoel zit. Het is een gebrek aan leiding en een falend technisch beleid. Ze moeten Sessegnon Romero en Hojberg lloris en Son houden en de rest vd selectie proberen vd hand te doen en opnieuw opbouwen. Neves, Gallagher van palace halen, misschien zaha ook. 2 serieuze centrale verdedigers zoeken tagliafico erbij. Dan kun je iig opnieuw beginnen. Je kunt echt wel een mooi team neerzetten voor 150mio pond.

31 oktober 2021 om 14:30

Wat een waanideeën. Spurs heeft de laatste 2 à 3 jaar al meer dan 250 miljoen uitgegeven. Hoe verwacht je dat je Neves, Gallagher, Zaha, twee CVs en Tagliafico kan halen voor 150 miljoen?

1 november 2021 om 11:51

Met de gelden van de verkopen erbij excuus

31 oktober 2021 om 14:36

Ik wil ook niet dat het een roulette van trainers is en je moet hem tijd gunnen maar ben bang dat hij echt op het randje zit gezien mensen steeds meer Levy en de eigenaren benoemen en dat is terecht. Hij is gevoelig voor slechte publiciteit en zorgt er vaak voor dat anderen de schuld krijgen. Commercieel top maar hij moet zich echt niet bemoeien met voetbalzaken want daar slaat hij keer op keer de plank mis. En wie krijgt er dan de schuld? De trainer. Pochettino had gewoon gelijk en er moest tijdig ververst worden dan kon je verder bouwen op de goede resultaten en een nieuw project aangaan met hem. Nu zijn wij gewoon terug bij af en je kon het van mijlenver aan zien komen.

Neves? Graag.
Zaha? Son staat daar al.
Andere CV’s voor naast Romero? Graag.

Maar ja je weet dat dat niet gaat gebeuren.

Tja, het lukte niet met Mourinho. Dan gaat het het ook niet worden met een mindere trainer daar. De selectie is gewoon subtop. Punt uit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren