Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tottenham en Van de Ven worden compleet zoek gespeeld door Newcastle

Laatste update:

Tottenham Hotspur heeft zaterdagmiddag een uiterst pijnlijke nederlaag geleden in de Premier League. De ploeg van Ange Postecoglou verloor met 4-0 op bezoek bij Newcastle United. Alexander Isak was de grote man aan de kant van de thuisploeg met twee goals. Een ongelukkige bijrol was er weggelegd voor Micky van de Ven.

Tottenham had bij een overwinning hele goede zaken kunnen doen en de vierde plek, die aan het einde van de rit recht geeft op Champions League-voetbal, steviger in handen kunnen nemen. De ploeg van Postecoglou staat in punten namelijk gelijk met naaste belager Aston Villa.

Newcastle liet dat echter niet gebeuren en speelde vanaf het eerste fluitsignaal met het volste vertrouwen. De ploeg van Eddie Howe liet the Spurs er niet aan te pas komen, wat na een half uur spelen tot de 1-0 leidde.

Isak liet Van de Ven voorbijglijden in de vijandelijke zestien en had de hoek vervolgens voor het uitkiezen. Terwijl de regie nog bezig was met de festiviteiten van de 1-0, lieten The Magpies het stadion opnieuw ontploffen.

Tottenham kreeg het niet voor elkaar om onder de druk van Newcastle uit te voetballen. Na een slechte uittrap van Guglielmo Vicario kwam de bal terecht bij Anthony Gordon. De buitenspeler zag Van de Ven opnieuw druistig inkomen, waarna de 2-0 een koud kunstje bleek.

Newcastle was geenszins van plan om de voet van het gaspedaal te halen in de tweede helft en tilde de marge al vrij snel naar drie. Opnieuw werd Isak in stelling gracht. De voormalig Eredivisionist werd gelanceerd door Bruno Guimarães en rondde koel af: 3-0.

Voor Isak betekende het alweer zijn zeventiende treffer van het seizoen. De spits was in zijn laatste zes thuiswedstrijden op rij trefzeker. Isak is bovendien de eerste Newcastle-speler sinds Alan Shearer (2003/04) die 20+ goals weet te maken in één seizoen namens Newcastle.

Alsof het daarmee nog niet erg genoeg was voor Tottenham, mocht ook Fabian Schär meedelen in de feestvreugde. De verdediger kopte kort voor tijd een corner van Gordon achter de compleet kansloze Guglielmo Vicario: 4-0.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties


Micky van der Ven vind ik echt een verschikkelijk overschatte verdediger. Het is enige wat hij heeft, is snelheid en power en soms een goede tackle. Een goede tackel klinkt leuk, maar dat betekent eigenlijk dat je een domme verdediger bent met 0 positionele feeling en dergelijke. Je zag duidelijk terug bij de 3-0 van Isak begin 2e helft dat Van der Ven helemaal verkeerd gepositioneerd stond. Doordat z'n snelheid, power en tackel er soms spectaculair uitziet, praten mensen hem snel de wereldtop en het Nederlands elftal, maar onderschatten totaal het belang van positionele feeling op zo'n positie. Iets wat Van der Ven niet of nauwelijks heeft.

In mijn ogen is hij dan ook een omhooggevallen kereltje dat gewoon geluk heeft dat Tottenham met een Levy een voorzitter heeft die steeds op koopjes jacht gaat en denkt "slim te zijn" in transfers en daardoor bij Van der Ven uitkomt als verdediger als "verborgen parel", maar zo goed is Van der Ven echt niet en z'n transfer naar Spurs zegt me dan ook niet zoveel. Hij zat niet voor niets 2 jaar terug bijna heel seizoen op de bank bij Wolfsburg.

Het is buitengewoon lachwekkend dat de meeste hem het Nederlands Elftal in praten. Van Dijk, Ake, De Vrij, De Ligt, Timber, Botman en zelfs Blind zijn in mijn inziens sowieso beter dan Van der Ven. Hebben ook veel meer rust en positionele feeling dan Van der Ven, wat een enorm onderschat iets is in het voetbal. Van Dijk zei laatst niet voor niets het volgende: "wanneer je een tackle nodig hebt om te verdedigen, heb je eigenlijk al een fout gemaakt en is de tackle niets meer dan je eigen fout herstellen".

13 april 2024 om 15:32

Goedemorgen, het zit diep? Iemand van 22 he, die geregeld een ontzettend hoog niveau heeft gehaald bij Tottenham.
Wat heeft hij misdaan dat je hem zo de grond in moet boren haha

13 april 2024 om 15:34

Dit is zo makkelijk na een slechte wedstrijd. Als je dit punt wil maken moet je eigenlijk na een goede wedstrijd van Van de Ven uitleggen waarom hij overschat is, wat hij niet goed doet zelfs als hij zijn normale niveau haalt. Ik heb hem voor zijn blessure een aantal keer zien spelen en vond hem toen erg sterk. Dat zegt ook weinig natuurlijk, maar dat Botman en Blind sowieso beter zouden zijn dan Van de Ven ben ik op basis van die wedstrijden niet met je eens.

13 april 2024 om 15:34

Even buiten het feit om of ik het met je eens ben over Micky van de Ven, vind ik het fijn om eens een duidelijke uitleg te lezen waarom iemand iets vindt over een speler, in plaats van de standaard uitspraken dat een speler er niets van kan.

13 april 2024 om 15:39

Ik vind zijn uitleg vooral heel lang, maar het slaat nergens op. Spelers met veel snelheid kunnen positioneel wel eens wat minder zijn of daar minder mee bezig zijn. Daarnaast is dit wel treurig na een slechte pot, waar was je dan toen hij zo goed speelde? Was het er toen allemaal niet of kon je het toen ook al zien?

13 april 2024 om 15:46

Een goede tackle betekent eigenlijk dat je een domme verdediger bent en niet kan positioneren zegt ie.

Het is met name een boel tekst dat nergens op slaat.

14 april 2024 om 10:53

Het is veel vulling inderdaad, maar dat stukje snijd wel hout. Als je een sliding moet maken, dan ben je te laat. Een goede verdediger staat 95% van de tijd op z'n benen en gaat alleen bij hoge nood naar de grond.

13 april 2024 om 15:35

@Zermat_Person. Een 22-jarige verdediger, die echt een goed seizoen speelt, heeft een complete off-day. Kan gebeuren, maar vertel mij maar waar Ake en van Dijk speelde op zijn leeftijd. Daarnaast is het helemaal niet gek dat er werd gesproken om hem te selecteren voor het Nederlands elftal. Hij is namelijk een linksbenige centrale verdediger, waar je er simpelweg weinig van hebt.

14 april 2024 om 10:49

Ik vind hem wel goed.. maar dat vergelijken met Virgil is echt overdreven, en zo opgeblazen. Denk ook eerlijk niet dat hij de potentie heeft om dezelfde niveau te halen. Maar zou hem zeker wel voor NL oproepen.

13 april 2024 om 15:35

Zo euforisch als die anderen zijn zo overdreven negatief ben jij. Hij was vandaag dramatisch en eerder goed, zit nog rek in. Het is alleen ironisch dat hij vandaag zo slecht speelt na gisteren een longread op vz te krijgen.

13 april 2024 om 15:36

Verschrikkelijk overschat zou ik niet zeggen, maar ik zie hem inderdaad regelmatig foutjes maken. In de wedstrijden die ik van Spurs kijk corrigeert hij vaak zijn eigen fouten goed, maar vandaag was echt rampzalig. Bij de eerste goal van Isak ging die breakdancen en ook bij de tweede en derde zag hij er niet goed uit. Met afstand zijn slechtste wedstrijd tot nu toe.

13 april 2024 om 15:37

Lekker makkelijk scoren nu. Van de Ven heeft een geweldig debuutseizoen in de Premier League en is enorm belangrijk geweest voor Spurs tot nu toe. Ja, hij was enorm slecht vandaag maar om nou meteen een hele essay te schrijven over hoe slecht en overschat hij wel niet is, lijkt me toch wel overdreven

13 april 2024 om 16:12

Als je blind beter vind kun je beter stoppen met reageren

13 april 2024 om 16:15

En toch zag ik onlangs een top 10 van verdedigers met de hoogste gemiddelde beoordeling in de Premier League,waar Van de Ven,Van Hecke èn Ake tussen stonden. Van de Ven stond volgens mij op plek 1 of 2

13 april 2024 om 20:11

Alleen is hij absoluut geen 1 of 2. Saliba, Konate, Van Dijk, Gabriel Magalhaes, Konsa, Branthwaite, en Stones (wanneer hij speelt) zijn allen beter dit seizoen.

13 april 2024 om 16:51

Hoeveel azijn heb jij op vandaag? Niemand roept dat van de Ven al wereldtop is. Hij is nog altijd pas 22 en dat is erg jong voor een verdediger. Maakt het juist erg knap dat hij zich staande weet the houden bij Spurs in de PL. Dat hij af en toe nog leermomenten/fouten maakt hoort bij zijn leeftijd. Hij doet het verder gewoon erg goed. Kritiek na een mindere wedstrijd tegen een goed Newcastle en Isak is wat makkelijk. We lezen graag je mening bij de volgende wedstrijd.

13 april 2024 om 16:54

Schande inderdaad dat een 19/20 jarige verdediger van Volendam zich niet gelijk in de basis speelt bij een zeer stabiele Bundesliga-club

13 april 2024 om 17:34

Sommige clubs moeten inderdaad op koopjes jagen. We kunnen niet allemaal aan het fiannciële doping infuus hangen zoals die club van jou.

Ik hoop echt dat Arsenal voor Isak gaat, wat een speler blijft dat toch.

13 april 2024 om 15:34

Same, mijn favo optie Daarna Toney en Ferguson.

13 april 2024 om 20:14

Geen Toney of Ferg aub. Liever een Isak, Vlahovic of Zirkzee. Daarnaast denk ik ergens dat Arsenal geen prio meer gaat leggen op een spits, maar op een linker middenvelder, en Havertz gaat meer in de punt spelen. Obi-Martin komt er ook aan en die is echt absurd. Vanaf komend seizoen speelt die geheid met de U21 mee, en denk ik ook dat hij zijn debuut zal maken

14 april 2024 om 10:55

Ik vind Ollie Watkins ook nog steeds een interessante optie.

13 april 2024 om 15:44

Kijken of je Ramsdale in de deal kan betrekken om de prijs wat te drukken. Zal enorm veel gaan kosten.

13 april 2024 om 16:30

Zal wel een slechte deal zijn voor Newcastle. Tenzij ze iemand al op het oog hebben als vervanger. Maar in principe kan Pope nog 3/4 jaar mee op topniveau (keepers gaan langer mee) en die schat ik niet minder in dan Ramsdale. Na Isak hebben ze alleen Wilson nog en die begint al over de top te raken (wel een goede invaller).

13 april 2024 om 16:23

Zou mooi zijn. Een ex Willem II speler bij m’n andere favoriete club! Kan je niet vaak zeggen, Overmars was de laatste

Spurs was echt heel matig, leken er geen zin in te hebben. De verdedigers bij Spurs, met van de Ven voorop gaven de goals wel heel makkelijk weg. Isak speelde geweldig. Uiteindelijk makkelijke middag voor Newcastle, 27% balbezit, 5 schoten op doel en met 4-0 winnen. Dodelijk effectief.

Vorige week de hemel in geprezen en deze week de grond in geprezen, zo snel kan het gaan in het voetbal.

Eerst zo iemand hypen hypen en nu die arme kerel affakkelen. Zaakwaarnemers voorop hand in hand met voetbalzone. …

Tottenham get battered everywhere they goooo, everywhere they goooo.Isak lijkt me wel echt een geweldig spits voor ons. Hopelijk dat wij hem volgend of het seizoen erna kunnen halen.

Lekkere overwinning van Newcastle. Isak en Gordon zijn gewoon topspelers.

Weer een geweldige wedstrijd op thuisgrond van Newcastle. Ode aan het voetbal. Newcastle was super sterk. Wel ietsje minder leuk dan Newcastle - Westham 4-3. Maar nog steeds een prachtige pot.

Hele Tottenham was slecht vandaag, maar die Van de Ven had laatst ook bij Volendam kunnen staan tegen Excelsior. Knul stond te verdedigen als een amateur.

De FA is trouwens ook weer lekker bezig. Spurs z’n volgende wedstrijd is Arsenal. Arsenal speelt in de tussentijd nog 4 wedstrijden.. hoe is dat nou weer mogelijk

Die foto hahah... spreekt boekdelen over de wedstrijd van Ven

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren