Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Toen ik dat gebaar maakte, haalde Kuyt mijn hand weer snel naar beneden’

Laatste update:

Tonny Vilhena raakte onlangs in opspraak omdat hij tijdens de wedstrijd tussen FC Groningen en Feyenoord na het maken van de 0-1 zijn vingers in zijn oren deed. Ploeggenoot Karim El Ahmadi deed vorig seizoen iets soortgelijks, toen hij na een treffer tegen Heracles ‘praatgebaren’ maakte. De middenvelder noemt de aandacht voor zulke dingen ‘krom’.

“Het ging er die weken zo vaak over dat ik niet genoeg scoorde. Er zijn maar weinig defensieve middenvelders die veel scoren. Ja, Lasse Schöne van Ajax, vaak door zijn geweldige vrije trappen”, zegt El Ahmadi in een interview met het Algemeen Dagblad “Toen ik dat gebaar maakte tegen Heracles, haalde Dirk Kuyt mijn hand weer snel naar beneden. Hij wist toen al dat het onnodig voor commotie zou zorgen. Toen Tonny Vilhena laatst zijn vingers in zijn oren deed na de 0-1 bij FC Groningen, dacht ik daar wel even aan.”

“Een speler schiet er weinig mee op als het dagenlang in de pers over zo’n momentje gaat”, vervolgt de middenvelder, die bewondering heeft voor Dani Schahin. De spits van Roda JC Kerkrade haalde onlangs uit naar de negatieve houding van zijn eigen fans. “Aan de andere kant is het ook krom. De mensen en zeker de pers willen persoonlijkheden. Mensen die laten weten wat ze ergens van vinden. Maar als er eens iemand wat doet of zegt wat hij denkt, ligt hij onder een vergrootglas. Schahin had daar maling aan en dat vind ik eigenlijk wel mooi.”

El Ahmadi won in 2017 met Feyenoord de landstitel en bereikte met Marokko het WK, terwijl hij ook de nodige individuele prijzen won. “Alles waarvoor ik al die jaren had geknokt, kwam opeens samen. Het heeft ook tot meer ambitie geleid. Wat dat betreft was de eerste helft van dit seizoen niet wat ik er vooraf van verwacht had”, stelt El Ahmadi, wiens carrière naar eigen zeggen altijd ‘net niet’ was. “Op 14 mei veranderde dat in één klap: ‘net niet’ werd ‘gewoon wel’.”

Ben jij het met Karim El Ahmadi eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had je ook gewoon bij Vilhena moeten doen. Tegenwoordig worden alleen complimenten geaccepteerd, terwijl het kritiek vaak terecht is.

Complimenten mochten vroeger uitgedeeld worden
tegenwoordig aan die snotneuzen die één goede steekbal geven niet

Mensen willen karakters inderdaad. Maar als het karakters zijn die totaal geen zelfreflectie hebben, dan krijg je dit soort dingen. Is toch logisch? Het is niet dat je je vingers niet in je oren mag stoppen, maar als je dat doet na 500 minuten geen bal naar de goede kleur gespeeld te hebben voor 1 miljoen per jaar en ook nog met een intikker, ja... dan maak je je niet geliefd.

Vraag me dan wel een ding af: waarom haal je dan als nota bene aanvoerder zijnde niet die vingers uit Vilhena zn oren??!

23 december 2017 om 10:45

Omdat hij blijkbaar zelf ook iemand is die na een doelpunt gebaartjes wil maken.

23 december 2017 om 10:55

Omdat hij misschien wat ver verwijderd van die situatie was? Het is natuurlijk nog gekker dat Karim als een gek op hem af was gerend om die vingers uit die oren te trekken..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren