Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Analisten van ESPN zijn lyrisch: ‘De meest stabiele Feyenoorder dit seizoen’

Laatste update:

Feyenoord heeft donderdag met pijn en moeite de finale van de TOTO KNVB Beker bereikt. De ploeg van trainer Arne Slot imponeerde nauwelijks tegen FC Groningen, maar stapte toch met een 2-1 overwinning van het veld.

Nadat Laros Duarte de bezoekers in de eerste helft op voorsprong had gezet, liet David Hancko het Rotterdamse publiek voor de eerste keer juichen. De Slowaak schoot raak bij de tweede paal op aangeven van Calvin Stengs. Ondrej Lingr voltrok in minuut 83 het vonnis.

"Dit is de meest stabiele Feyenoorder dit seizoen", is Kees Kwakman na afloop lyrisch over Hancko. Karim El Ahmadi is het daar volledig mee eens. "Het lijkt me zo heerlijk om met die gast te spelen", stemt ook Jan Joost van Gangelen in.

"Hij is op heel weinig foutjes te betrappen. Echt een fantastische goal trouwens. Een prachtige goal. Die bal van Stengs was ook prachtig", aldus Kwakman. El Ahmadi: "En hij (Hancko, red.) speelt alles hè."

Reactie Hancko


Hancko verscheen na afloop zelf voor de camera. "Ik ben heel blij met mijn goal en dat ik het team heb kunnen helpen om terug te komen in de wedstrijd. Tegen Roma en in de competitie wilde het niet lukken, maar nu gelukkig wel."

"We speelden niet goed in de eerste helft. Het was traag en we maakten weinig loopacties in de diepte. De credits gaan naar FC Groningen. Zij wisten wat ze moesten doen en dat maakte het moeilijk voor ons."

Feyenoord wist wel hoe Groningen voor de dag zou komen. "De trainer heeft het laten zien, hun manier van druk zetten met twee aanvallers die veel lopen. We wisten het, maar mentaal waren we misschien wat vermoeid", aldus Hancko.

"Als je een halve finale van de beker speelt, kun je niet spelen zoals wij vandaag gedaan hebben in de eerste helft. Dit is onze kans om iets speciaals te doen. Uiteindelijk hebben we de kansen gecreëerd en gescoord. Dat maakte het verschil waardoor we toch in de finale staan."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hancko is zo belangrijk. Die gaat een hoop geld opleveren maar hopelijk blijft hij nog 1 of 2 jaartjes

Een van de beste aankopen in de afgelopen jaren van de Eredivisie. Samen met Wieffer de beste Feyenoorder dit seizoen en was vorig seizoen ook al erg sterk. Ben benieuwd waar zijn plafond ligt, want dit is een van de weinige Eredivisie-spelers die ik echt ver zie komen in het buitenland, verzaakt nooit.

Ik denk dat je best zou kunnen beargumenteren dat Hancko de beste speler in de Eredivisie is op het moment. Ik heb hem al zo lang geen slechte wedstrijd zien spelen, en hoewel de spelers van PSV het fantastisch doen zie ik bij Hancko de grootste kans om te slagen in de top van een grote competentie. Dat zie ik bij een Schouten / Veerman / Lang niet gebeuren en bij Bakayoko heb ik ook meer twijfels dan bij Hancko.

29 februari 2024 om 23:14

Die gaat niet meer vertrekken naar een grote competitie maar ik zou Luuk de Jong wel naast Hancko plaatsen als de twee beste spelers van de ED op dit moment. Zijn allebei van onschatbare waarde voor hun team. Wat Hancko laat zien is wel bizar goed en consistent.

29 februari 2024 om 23:23

Waarom zou hij niet naar bv Engeland kunnen. Lijkt hij mij juist prima te passen.

29 februari 2024 om 23:41

Ik denk dat hij daar vooral zelf geen zin meer in heeft. Zit prima op zijn plek in Eindhoven en geniet van de tijd met zijn gezin.

29 februari 2024 om 23:44

Lol ... het ging toch over Hancko ?

1 maart 2024 om 00:02

Mijn zinsopbouw was niet geweldig zie ik, maar ik doelde op Luuk de Jong.

Sambaloelek vergelijkt Hancko met Schouten, Veerman, Lang en Bakayoko als potentiele beste spelers van de ED maar wat mij betreft doe je daarmee de Jong te kort. Ondanks dat die geen stap meer naar het buitenland gaat maken (waar Sambal dat als graadmeter zet voor wie een betere speler is).

Hancko en De Jong zijn voor mij de Mvp's van de ED dit jaar tot dusver.

1 maart 2024 om 12:19

Daar heb je wel gelijk in hoor, Luuk is echt ongekend goed dit jaar en heeft zich ook in het buitenland wel bewezen bij Sevilla.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren