Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Titel met FC Twente roept ‘vervelend gevoel’ op: ‘Ik praat er liever niet over’

Laatste update:

Wout Brama heeft in gesprek met Voetbalzone teruggeblikt op zijn imposante carrière. De middenvelder zette ruim een week geleden een punt achter zijn loopbaan na ruim 400 wedstrijden in dienst van FC Twente. Hij won als enige speler alle te winnen prijzen in Nederland en kwam drie keer uit voor het Nederlands elftal. Het had echter niet veel gescheeld of Brama had zijn afscheid niet bij zijn jeugdliefde genoten, daar hij het met één trainer niet kon vinden.

Bekijk hieronder het interview met Brama:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor degenen die net als ik liever geen filmpjes kijken, maar liever lezen: het gaat om Garcia.

20 juni 2023 om 12:27

Haha, dat is wel duidelijk... ben heel benieuwd of boscker nog keept bij zijn afscheidswedstrijd?

20 juni 2023 om 13:14

De kou tussen Boschker en Brama is allang uit de lucht. En zeker Brama is professional genoeg om normaal te kunnen samenwerken. Weet niet of jij alleen maar vrienden op het werk hebt, maar ik heb er wel een paar tussen zitten waar ik gewoon een professionele relatie mee heb maar die ik echt niet uitnodig op mijn verjaardag.

20 juni 2023 om 13:32

Korenaar, klopt maar Brama is wel erg vergevingsgezind vind ik hoor. Als iemand mij zoiets zou flikken hoef ik echt niets meer met diegene te maken hebben. Was een erg lage en domme streek van Boscker. Maargoed, die heeft al vaker aangetoond niet het meest heldere licht op aarde te zijn. Ik herinner me ook nog een uitgelekte dickpic van hem. Brama staat hier zo ver boven.

20 juni 2023 om 13:33

En dat vraagt hij zich dus af? Een afscheidswedstrijd kun je wel zien als een verjaardagsfeestje

20 juni 2023 om 14:18

@Ruiz_FCT uit nieuwsgierigheid, wat was er precies gebeurd tussen de twee?

20 juni 2023 om 14:24

In een periode dat het minder ging met FCT (zou wel eens het jaar dat ze net terug waren in de Eredivisie na de degradatie kunnen zijn) werd de bus van Twente opgewacht door supporters die verhaal gingen halen. Boscker is toen naar buiten gekomen en heeft toen Brama door het slijk gehaald door op neerbuigende toon te stellen dat Brama zich dé man voelde, en heeft dus min of meer de schuld van de sportieve malaise bij Brama als persoon gelegd. Brama lag toen al niet lekker bij Garcia dus dat die zo over hem praatte was geen verrassing, maar dat dit uit de mond van zijn vriend Boscker kwam was wel echt behoorlijk vuil. Boscker die in de staf van Twente zat wilde waarschijnlijk punten scoren bij zijn baas Garcia. Dit gesprek is door een supporter opgenomen en is op die manier naar buiten gekomen.

20 juni 2023 om 14:29

Dat relletje was natuurlijk wel flink overdreven. Boschker zat tussen een trainer die door niemand gepruimd werd en zn eigen historie bij de club en werd ineens gedwongen om een keuze te maken door een groepje supporters die (zoals supporters van een niet lopend elftal betaamd) "uitleg wilden". Een zo'n klootviool neemt het op en gooit het naar de pers en ineens is Sander een verrader van de bovenste plank.

Ja, Wout had moeten spelen. Zeker ten koste van die Oriol Busquets (samen met Christian Cuevas de slechtste speler die ik ooit bij ons heb zien spelen), maar ik hoorde afgelopen week ook ergens vertellen hoe groot zijn rol binnen de selectie ineens was tijdens dat jaar KKD. In de eredivisie kon je gewoonweg niet overleven door je elftal om Wout Brama heen te bouwen.

20 juni 2023 om 18:20

Mwa, Boschker had zich er gewoon buiten moeten houden. Dat soort opmerkingen hoor je uberhaupt niet te maken als assistent. Brama staat ook niet bepaald bekend als erg lastig of enkel aan zichzelf denkend. Boschker staat natuurlijk wel wat anders bekend. Niet als lastig, maar wel als iemand die z'n ego nog weleens wil doen spreken.

Maar goed, zo erg was het allemaal ook weer niet. De relatie tussen Brama en Boschker was even bekoeld, maar lijkt nu al een hele poos weer goed te zijn. Ik denk dat beide heren professioneel genoeg zijn om het te doen rusten en volgens mij hebben ze dat ook gedaan.

20 juni 2023 om 18:48

Boschker was degene die in die staf het dichtstbij de supporters stond. En aangezien van Garcia niets te verwachten viel, moest hij ineens die verantwoordelijkheid op zich nemen.

Ik bedoel Brama ook niet als egoistisch af te schilderen, maar dat z'n status veranderde in de promotie terug naar de eredivisie is vrij logisch. Dat hij op de tribune terecht kwam, was weer het andere uiterste. Maar ik zie ook geen problemen meer tussen Wout en Sander, en Sander was een van de eersten die door brama genoemd werd die in z'n testimonial ging spelen.

20 juni 2023 om 19:32

@korenaar das ook precies wat ik bedoel je mag 15 van de 100 collega's uitnodigen op je eigen afscheidsfeest... welke collega's kies je? Ik zou degene kiezen waar ik plezierig mee omga en die anderen niet.... 😉

20 juni 2023 om 12:27

Thanks!😂

20 juni 2023 om 12:45

Thanks. Zo een onzin om een half verhaal te schrijven en dan een antwoord moeten vinden in een interview.

20 juni 2023 om 13:11

Dank je

20 juni 2023 om 13:46

Dank je, ik dacht eerst aan Preud’Homme

20 juni 2023 om 14:07

Thanks. Filmpjes bloedirritant inderdaad.

20 juni 2023 om 18:19

Jij verdient een groep randje.

21 juni 2023 om 13:34

Dank je wel, Mutsaers. Ik zou graag zien dat er ook een samenvatting van dot soort interviews bij staat. Filmpjes zijn zo'n gedoe in deze app.

En zo zijn er wel meer. De club Twente is ook Mats Wieffer misgelopen door deze clown van een trainer.

20 juni 2023 om 13:34

Nou dat was volgens mij meer door Tedje

20 juni 2023 om 13:38

Beide. Als Garcia of iemand van zijn staf eens een keer bij Jong Twente was gaan kijken hadden ze dit talent er direct uitgepikt. Er was nooit iemand van het eerste. Maar het klopt dat Van Leeuwen Wieffer ook straal negeerde ja.

20 juni 2023 om 18:27

Je bent ook overgeleverd aan het beleid van de club op dat moment. Van Leeuwen deed meerdere uitspraken over de opleidding; dat de boel was wegbezuinigd en dat er simpelweg niets liep. Toch liep er een Zerrouki, een Reijnders, een Wieffer.

Sowieso werd Van Leeuwen gigantisch overschat. Hij deed alsof er geen geld was, maar onderaan de streep stelde hij een degradatieploeg samen met iets minder dan het huidige budget en kwam met cijfers naar buiten die achteraf niet bleken te kloppen. Er was meer gespendeerd dan de bedoeling was. De man heeft nooit boven capaciteiten gepresteerd maar wekt altijd de indruk dat hij veel kan maken met niets. Bovendien was het los zand wat hij naar de club haalde.

20 juni 2023 om 19:03

Jelle van benthem ook zo’n speler. Lichting zerrouki en wieffer. Prima verdediger. Geen contractaanbieding. Toen naar Heracles. Nu gestopt. Zo jammer. Zat zelfs bij oranje onder 15/16

20 juni 2023 om 19:17

Dat vind ik niet vergelijkbaar. Het toont vooral aan dat die jongen op 1 of meerdere vlakken niet goed genoeg was. Niet iedere talentvolle jeugdspeler maakt succesvol de stap richting het volwassen profvoetbal. Daar moet je ook mazzel bij hebben, maar onderaan de streep komen de sterksten bovendrijven.

21 juni 2023 om 08:33

Reijnders ging toch van Twente terug naar de amateurs? Dan zal hij wel gewoon geen verpletterende indruk hebben gemaakt op die leeftijd. Dat kan ook natuurlijk.

Neemt niet weg dat het altijd een zwaktebod is van een TD om te roepen dat er niks loopt in de jeugd. Want zeker bij een club met zo'n sterke regionale invloed als Twente zou altijd wel íéts in de jeugd moeten lopen en anders faalt de opleiding.

21 juni 2023 om 10:13

Had ook te maken met de bezuinigingen. Twente had toen een vast clubje spelers dat iedere dag uit Zwolle moest komen, o.a. de broertjes Reijnders, Dean Huiberts, Oosterwolde en Beelen zaten daar bij. Uiteindelijk moesten ze bezuinigen op de kosten van die busjes en reden er minder, alles duurde langer etc. Hierdoor hebben, op Oosterwolde na, al die jongens gezegd dat ze iedere dag op en neer rijden zat waren, maar Twente kon niets voor ze doen want het was een puinhoop. Daarna zijn ze allemaal naar amateurclubs gegaan, toen naar Pec en vervolgens braken ze door. Beelen hebben ze nu interesse in, Reijnders vorig jaar ook en die is nu 15 miljoen waard ofzo.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren