Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Tien minuten voor tijd dacht ik 'bij welke golfclub zal ik me inschrijven?''

Laatste update:

Harry Redknapp is al sinds 1983 (!) hoofdtrainer en maakt zich met Queens Park Rangers op voor een nieuw avontuur in de Premier League. De Londenaren wonnen de play-offs om promotie, door een laat doelpunt van Bobby Zamora, en keerden daardoor terug op het hoogste niveau. Wanneer dit niet was gelukt, had Redknapp een punt achter zijn trainersloopbaan gezet.

/

QPR speelde in de finale van de play-offs tegen Derby County en de ploeg van Steve McClaren was de bovenliggende partij. Het leek er dan ook niet op dat QPR zou gaan promoveren. "Met nog tien minuten te gaan dacht ik 'bij welke golfclub zal ik me inschrijven?' Ik zou zijn gestopt als we niet waren gepromoveerd", zegt de 67-jarige Redknapp. "Ik was zeker niet nog een jaar in de Championship blijven werken. Dat heeft mijn interesse niet meer."

"Ik kijk uit naar de wedstrijden op Anfield en Old Trafford, maar ik ging die dag naar Wembley wetende dat ik zou stoppen als we de finale niet zouden winnen", vervolgt Redknapp. "Ik was al aan het nadenken over wat ik volgend jaar zou gaan doen, maar toen verpestte Bobby het door te scoren!" Redknapp heeft voor het nieuwe seizoen Rio Ferdinand naar Loftus Road gehaald en zou ook overwegen om een poging te wagen bij Rafael van der Vaart.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer dat dit niet over Pierre gaat.

QPR heeft de vorige keer enorm met geld gestrooid om in de PL te blijven, ik hoop voor ze dat ze nu beleid gaan voeren.

20 juli 2014 om 09:37

Hahaha ik dacht eerst ook dat t over hem zou gaan..

ON: Het is mooi voor het Engelse voetbal dat QPR is gepromoveerd want een trainer als Harry zal zeker gemist worden, ik hoop daarom ook dat hij volgend seizoen met QPR gaat presteren in de PL en dat hij nog lang aan blijft als trainer.

20 juli 2014 om 11:22

Vandaar de Engelse vlag voor het artikel..

Deze man harry redknapp wat een heerlijk mens kunne veel trainers wat van leren

20 juli 2014 om 09:38

wat kunnen andere trainers leren dan?

20 juli 2014 om 11:38

Zijn humor, het spreken zonder blad voor de mond, en hij stelt spelers op hun gemak.

Sinds 1983, wauw
Ik weet zijn geschiedenis niet maar als je al vanaf die tijd trainer ben, waarom zit je dan nog bij met alle respect bij QPR..

Is tie niet goed genoeg voor een topclub?

20 juli 2014 om 11:33

Wat een rare reactie zeg..

Ten eerste hoeft er niet altijd een verband te zijn tussen ervaring en kwaliteit.

Ten tweede is het nog geen twee jaar geleden dat hij de trainer van de Spurs was. Een aardige tijd lkk nog zelfs. In plaats van 1 van de bovenste posts te willen hebben had je ook even research kunnen doen, om er achter te komen dat hij allang een topclub heeft gehad!

20 juli 2014 om 17:27

Gast loop niet zo te azijnzeiken...

Hij vraagt het zich gewoon af. Ik vind het gewoon een normale reactie hoor!

Ik denk dat QPR beter jonge spelers moet halen ipv Ferdinand en Van der Vaart die allang over de top zijn. QPR heeft geld zat en heeft ook nog eens een dikke som geld gekregen door te promoveren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren