Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

The Sun: Knallende ruzie met Phelan stond aan basis van vertrek Lukaku

Laatste update:

Romelu Lukaku maakte zich deze zomer onmogelijk bij Manchester United na een ruzie met assistent-trainer Mike Phelan, zo schrijft The Sun. Tijdens de tour in China, in de voorbereiding op het nieuwe seizoen, kreeg de spits het aan de stok met de assistent van manager Ole Gunnar Solskjaer. De ruzie zou Manchester United doen hebben besluiten om Lukaku te verkopen.

Vlak voordat de spelers van Manchester United vanuit hun hotel in Shanghai de bus namen naar het Hongkou Stadion voor een oefenwedstrijd tegen Tottenham Hotspur, die op 25 juli werd afgewerkt, bleek Lukaku niet aanwezig te zijn. De club besloot zonder hem te vertrekken en de aanvaller moest op eigen vervoer afreizen naar het stadion. Eenmaal aangekomen kreeg hij van Phelan te horen dat het zijn beslissing was geweest om zonder Lukaku te vertrekken. De Belg zat nog in het hotel en was niet naar buiten gekomen om de bus in te gaan.

Lukaku was woedend op Phelan, die vervolgens nog meer olie op het vuur gooide door de spits af te branden en zijn professionaliteit in twijfel te trekken. Lukaku speelde door blessureleed uiteindelijk in geen enkele wedstrijd tijdens de tour in Australië en Azië en deed ook niet mee in de oefenduels met Kristiansund BK en AC Milan, toen Manchester United was teruggekeerd in Europa. Donderdag maakte hij de overstap naar Internazionale voor een transfersom van naar verluidt 65 miljoen euro, exclusief 10 tot 12 miljoen aan bonussen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Utd zit in de hoek waar de klappen vallen, voer voor de hyena's van de media die altijd wel wat volgelingen vinden.

Ik geloof niet dat dit incident de reden is om Lukaku te verkopen, voor de wedstrijd tegen de Spurs waren er namelijk al geruchten dat hij zou vertrekken en dat Inter o.a. interesse had.

9 augustus 2019 om 13:01

Nee inderdaad, je hoort al een jaar lang geruchten over die transfer.

9 augustus 2019 om 13:11

nee reden verkoop is gewoon niet goed genoeg

9 augustus 2019 om 13:15

Het kan natuurlijk wel de spreekwoordelijke druppel zijn die de emmer laat overlopen. Misschien heeft dit het wel makkelijker gemaakt voor Man U om de knoop door te hakken.

9 augustus 2019 om 13:05

Moet jij niet moe van jezelf worden? Je probeert alleen maar een beetje grappig te doen via het internet. Kom op jongen je kan beter dan dit.

9 augustus 2019 om 13:27

Snap niet hoe de moderators zo snel zijn om weer reacties te verwijderen maar er zo lang over doen om zo iemand als jou te bannen.

Volgens mij had lukaku altijd al een droom om in Italië te voetballen maar kan mis zijn. Wou gewoon weg omdat hij niet gewaardeerd werd. Deze ruzie zal hem ook niet gestimuleerd hebben om te blijven natuurlijk maar is geen hoofdreden. Geloof dat hij het goed gaat doen in Milaan.

9 augustus 2019 om 14:11

Idd, zijn vertrekwens stond al lang vast. Onzin verhaal, maar dat weet je al als je de bron ziet (the Sun). Misschien hebben ze inderdaad wel een aanvaring gehad, dat kan best, maar dat was niet de aanleiding tot een plots vertrek.

''ik ben zelf te laat voor een bus reis, laat ik dit maar eens op een ander afschuiven''. Getuigd van de mentaliteit van deze jongen helaas.

9 augustus 2019 om 16:28

Je kent hem persoonlijk? Vertel eens wat meer over hem, ik ben benieuwd.

9 augustus 2019 om 17:02

24inch...

9 augustus 2019 om 21:55

Hij maakt ruzie omdat hij zélf een busreis heeft gemist. Zegt toch wat over hoe hij is of niet? Gelul altijd van "ken je hem dan?", nee, maar je kan toch wel een conclusie trekken hier uit.

9 augustus 2019 om 23:14

Een conclusie trekken op basis van een nieuwsartikel uit The Sun, is fout. Je kan hier beter geen mening over hebben.

Niet meer dan terecht dat Lukaku erop aangesproken wordt?
Als mijn collega niet op tijd is. Rij ik ook gewoon weg. Gewoon op tijd komen. Moeten andere niet de dupe van zijn.
Maar geloof niet dat dit de reden was.
OGS had vorige seizoen al aangegeven dat Lukaku niet zijn spits zou zijn.
Dus moest hij zn heil ergens anders vinden

Ben toch eens benieuwd hoe Solksjaer het dit jaar gaat doen. Begon vorig seizoen wel goed maar is uiteindelijk toch op dezelfde plaats ge-eindigd waar hij op begon. En dat met nederlagen tegen ondermeer Wolves en Everton en slechts twee overwinningen in de laatste 8 matchen.

Verdedigend staan ze sterker maar aanvallend ligt er nu wel heel veel druk op Rashford en de aanvoer die vorig jaar al een pijnpunt was, is dat nog steeds.

En dat van Lukaku ... tja ... lijkt me sterk dat dit aan de basis stond. De flirt tussen Conte en Lukaku liep al veel langer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren