Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Terugkeer Jardim drijft Youri Tielemans naar de Premier League

Laatste update:

Youri Tielemans wordt door Leicester City gehuurd van AS Monaco. De Belgische aanvallende middenvelder verlaat de Monegasken naar verluidt onder meer vanwege de terugkeer van Leonardo Jardim, die de vervanger is van de ontslagen Thierry Henry. Diverse clubs wilden Tielemans overnemen, maar nu hebben the Foxes dus beet.

In zijn eerste seizoen bij Monaco, toen Jardim eveneens de scepter zwaaide, was Tielemans lang niet altijd basisspeler. Om die reden was een vertrek al eerder aan de orde, maar de komst van Henry veranderde het perspectief voor de 21-jarige Belgisch international, die nog tot de zomer van 2022 vastligt bij huidige nummer negentien van de Ligue 1.

Monaco telde anderhalf jaar geleden 26,2 miljoen euro neer om Tielemans los te weken bij Anderlecht. Sinds de zomer van 2017 kwam hij tot 65 wedstrijden, waarin hij 6 doelpunten maakte en 3 keer een medespeler in stelling wist te brengen. Voor Anderlecht speelde Tielemans 185 wedstrijden, met 35 doelpunten en 31 assists als resultaat.

Bij de deal van Tielemans is beklonken dat Adrien Silva op huurbasis de omgekeerde weg bewandelt. De 26-voudig international heeft weinig impact kunnen maken sinds zijn komst bij de Premier League-club in de zomer van 2017. De middenvelder kwam dit seizoen slechts vijf keer in actie voor Leicester City, dat 24,5 miljoen euro aan Sporting Portugal had betaald voor de Portugees.

Een goede zet van Leicester City?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Uitstekende deal voor Leicester City. Adrien Silva heeft zijn bedrag niet waar kunnen maken en Tielemans heeft bij Anderlecht bewezen fantastisch te kunnen voetballen. Hopelijk kunnen ze hem na het seizoen definitief inlijven, een verrijking voor de Premier League.

31 januari 2019 om 21:18

Voor alle partijen is dit een geweldige deal. Tielemans heeft echt veel talent, maar het lijkt er bij Monaco niet meer uit te gaan komen, terwijl ik denk dat Adrien Silva goed past op een middenveld met Fabregas en Golovin, en Tielemans prima moet kunnen passen met Ndidi naast zich.

31 januari 2019 om 22:19

Tielemans heeft bij Anderlecht laten zien hetzelfde te kunnen als heel veel andere jongens die uit kunnen blinken in kleine competities. Vooralsnog genoeg wedstrijden gezien en ook deze jongen lijkt de verwachtingen lang niet altijd waar te kunnen maken. Wisselt 1 goede wedstrijd af met 5 matige wedstrijden en de Ligue 1 is ook niet bepaald geweldig.

31 januari 2019 om 22:40

Het is zeker nog niet wat ervan hem verwacht werd, maar onder Henry was hij vaak nog wel bij de betere spelers van Monaco. Ben het er niet volledig mee eens dat hij 5 matige wedstrijden speelden voor 1 goede. Ik vond dat hij constant een degelijk niveau haalde (behalve in de afgelopen 2 weken) maar eigenlijk te weinig matchen had waarin hij zijn team naar een hoger niveau kon tillen, iets wat wel verwacht werd van hem. Ik kan me op dat vlak alleen die match tegen Marseille herinneren waarin hij dat wel deed.

1 februari 2019 om 00:33

Ik blijf erbij dat het toch een overschatte speler is. Een jongen die z'n vruchten heeft geplukt van de opkomst van het Belgische voetbal. Na de geweldige anderhalve generatie was hij het eerstvolgende talent in een generatie dat nu toch heel erg matig blijkt.

Persoonlijk vind ik Tielemans vrij beperkt in z'n potentie. Een betere speler dan een redelijke Europese subtopper zal hij in mijn optiek niet worden. Dan zie ik vele malen meer in Golovin, een speler die me op is gaan vallen door een Russische kenner op dit platform. Daar zie ik veel meer in dan Tielemans.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren