Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ten Hag wil graag een aanvallende ploeg, dat maakt het makkelijk voor mij’

Laatste update:

Nicolás Tagliafico maakte onlangs de overstap van Independiente naar Ajax en de Argentijn speelde afgelopen zondag de eerste wedstrijd voor zijn nieuwe werkgever. De linksback debuteerde als man of the match in de Klassieker tegen Feyenoord en kan terugkijken op een aantal geslaagde eerste weken in Nederland.

“Ik heb eerst gecheckt wanneer we tegen Feyenoord en PSV moesten spelen. Het is een van de grootste klassiekers van Europa, met veel historie”, vertelt Tagliafico in gesprek met Ajax Inside. De verdediger won voor zijn overstap informatie in bij Dario Cvitanich en kreeg van de ex-Ajacied te horen dat teams in de Eredivisie altijd proberen te voetballen.

“Ik ben daar voorstander van. Ik hoor ook graag bij een club die aanvallend is ingesteld. Ik heb er als speler veel aan, want dit is heel erg leerzaam.” Tagliafico is niet de enige nieuwkomer in Amsterdam, aangezien Erik ten Hag het enkele weken geleden overnam van Marcel Keizer. De eerste weken onder de nieuwe trainer bevallen de Argentijn wel.

“Hij is een trainer die uitgaat van de basis van het klassieke spel van domineren. Bij de eerste trainingen heb ik gemerkt dat hij vroeg wil storen en druk wil zetten bij balverlies. Hij ziet graag een aanvallende ploeg. Dat maakt het makkelijk voor mij. Ik probeer bij balbezit ondersteunend te spelen en assists te geven en bij balverlies de tegenstanders op te jagen en vast te zetten.”

Vind jij dat Nicolás Tagliafico een geslaagd debuut kende bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben benieuwd wat deze jongen kan brengen. Oogt technisch begaafder dan bijvoorbeeld een dijks. Zie hem wel uitgroeien tot een mooie steunpilaar van dit elftal vol jonge honden. Hopelijk kan Psv binnenkort een mooie concurrent binnen hengelen in de beperkte vijver van linksbacks

Toch weer goed gescout en ingekocht lijkt het zo. Ajax blijft jong talent laten doorstromen maar als de spoeling dun is worden er de laatste jaren veel echt goede aankopen gedaan. Goed niet alles is een 100% succes, maar per saldo is het uitstekend!

26 januari 2018 om 23:17

ben ik helemaal met je eens, overigens vraag ik me wel af of sierhuis ooit is mag starten, ik vind dat echt een topper.

26 januari 2018 om 23:20

Vind het ook nog steeds best raar dat de beste speler van de Argentijnse competitie op te halen is voor een bedrag van rond de 4 miljoen...

27 januari 2018 om 01:46

Dus is hij niet de beste. Anders was hij wel naar een Roma of Fiorentina gegaan voor een bedrag of 25-30.

27 januari 2018 om 02:38

Zijn meerdere voetballers veel hoger aangeschreven als deze man. Denk aan Pavon van Boca en Martinez bij Racing Club!

27 januari 2018 om 11:48

Correctie,. Beste verdediger

27 januari 2018 om 02:37

Alleen is deze jongen geen jong talent meer gezien zijn leefdtijd...

27 januari 2018 om 09:19

Op basis van 1 wedstrijd? In Argentinië was hij een baas. Hier moet hij het nog laten zien. Dat bedoel ik niet arrogant, maar een andere omgeving, speelstijl et cetera. Afgelopen zondag had hij weinig tot geen weerstand dus ik ga me daar nog door laten leiden. Laten we in mei kijken of hij echt een succes is. Ik hoop dat hij zijn Argentijnse doorzettingsvermogen en technisch vernuft hier ook consequent laat zien.

Leuke speler voor de ED. Misschien ooit eens een stap naar een niveau als Fiorentina, hoger zal het niet zijn. En dat is niet erg, maar het ontoereikend hoog opheven van spelers slaat een beetje door na 1 goeie wedstrijd.....

27 januari 2018 om 07:11

Het ontoereikend hoog opgeven van spelers?...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren