Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag slaat gewichtige slag en voorkomt vertrek van belangrijk viertal

Laatste update:

Marcus Rashford, Luke Shaw, Diogo Dalot en Fred hebben hun aflopende contracten bij Manchester United met een jaar verlengd. Dat bevestigt Erik ten Hag aan de videoafdeling van the Red Devils. Met name de toekomst van Rashford was de afgelopen tijd onderwerp van gesprek, daar Paris Saint-Germain de 25-jarige aanvaller maar wat graag naar het Parc des Princes wilde halen.

The Athletic meldde dinsdag al dat de verlengingen van het viertal binnen afzienbare tijd bekendgemaakt zouden worden. Ten Hag mag nu zelf het heuglijke nieuws delen. "Ja, ik kan het bevestigen", vertelt hij aan MUTV. "Daar zijn we erg blij mee, omdat het de goede kant opgaat met het team en die spelers daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Ik weet zeker dat het goede beslissingen zijn", aldus de oefenmeester.

Met name Rashford en Dalot zijn mits fit vrijwel zeker van een plek op het startformulier van Ten Hag. Shaw wedijvert met Tyrell Malacia op de linksbackpositie, terwijl Fred zich probeert te bewijzen als een van de twee centrale middenvelders. Paris Saint-Germain maakte er al geen geheim van Rashford te willen binnenhalen als deze niet wilde verlengen. Dat leek ook nog allerminst zeker, daar het jeugdproduct van United op Twitter onlangs nog ontkende dicht bij een nieuwe verbintenis te zijn.

Ook is United nog altijd in gesprek met David de Gea over een nieuwe verbintenis. Voorwaarde voor de Engelse grootmacht is dat de sluitpost bereid is genoegen te nemen met een lager salaris. Volgens Marca strijkt De Gea op jaarbasis zo'n 19,5 miljoen pond op, omgerekend meer dan 22 miljoen euro. Dat maakt hem sinds de uittocht van Cristiano Ronaldo de best betaalde speler op Old Trafford. The Athletic weet dat De Gea openstaat voor een eventuele salarisverlaging.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Of het goed nieuws is dat betwijfel ik.. dan groei je als club eigenlijk niet door.. United staat op een plek waar ze niet horen te staan! Ach ja

Was wel te verwachten maar bij Fred is het om hem nog van de zomer eventueel nog te kunnen verkopen denk ik.

24 december 2022 om 11:28

Die strategie heeft bij united letterlijk nog nooit gewerkt. De salarissen zijn zo enorm dat je sws bijna nooit een transfersom krijgt, als je al een club kunt vinden die het over wil nemen.

24 december 2022 om 16:32

Klopt dat het in het verleden niet gewerkt heeft maar met Ten Hag hoop ik op verbetering.
Op zich moet Fred niet per se weg maar voor kapitaal op te halen moet er wel iemand verkocht worden. Maguire aan een Newcastle slijten voor 50mil moet toch wel lukken ?

25 december 2022 om 21:45

Kan ik me ook heel weinig bij voorstellen. Ook zijn salaris is enorm, en ik zie niet in waarom newcastle 50m plus een enorm salaris zou neerleggen voor een speler met maguire zijn kwaliteiten. Lijkt me dat er voor hetzelfde geld betere opties zijn. Bovendien lijkt newcastle in eerste instantie niet gelijk die club te worden die veel te veel geld neertelt voor elke bekende naam die ze kunnen overhalen.

24 december 2022 om 12:14

Fred bij Man Utd is geen succes gebleken dus had al gehoopt dat hij afscheid zou nemen. Is een meer dan prima voetballer maar bij Man Utd is er bijna geen enkele middenvelder overeind gebleven. Een stapje lager komt hij goed tot zijn recht denk ik in Spanje of Italie.

Moet je hier nou zo blij mee zijn? Van Rashford was gewoon een optie die United zelf kon luchten. Shaw ben ik niet van overtuigd en Fred ook niet..

Zijn dit niet gewoon gelichte opties?

Helaas is dit op dit moment inderdaad een belangijke beslissing. Manchester United heeft niet de luxe om deze contracten gewoon te laten verlopen.

Die extra jaar geeft Ten Hag een beetje meer tijd om zijn ideale team vast te stellen en nieuwe aankopen te doen die beter passen in zijn spelbeleid.

Ook zullen meer spelers geinteresseerd zijn om die overstap naar Manchester United zodra de verkoop van ManU gedaan is aangezien niemand meer vertrouwt in het huide wanbeleid en het misschien na de verkoop beter zal zijn.

Wat ik wel lastig te accepteren vind, is dat er in de PL nu zoveel teams zijn die in de handen zijn van buitenlands geld, dat het niet echt meer een competitie is. Het gaat nu alleen om een paar teams die elk jaar in de top 4 zullen zitten, waardoor elk team zonder de miljardeninvestering eigenlijk niets betekent.

Raar om nu te stellen dat de interesse van PSG in Rashford nu afgewend is. Dit zijn alle 4 eenzijdig gelichte opties, waardoor ze maximaal 1 jaar langer onder contract staan. Maar van daadwerkelijke verlengingen ten opzichte van eerdere contracten is natuurlijk (nog) geen sprake. Zoals Rashford ook aangaf in zijn Tweet.

Persoonlijk hoop ik dat Rashford verlengd aangezien hij weer zijn vorm lijkt te hervinden, Shaw en Fred worden vervangen, en Dalot een goede concurrent krijgt zodat we niet meer puur van hem afhankelijk zijn op de rechtsbackpositie. Wan-Bissaka had overigens woensdag een spectaculaire assist op Eriksen, maar voetballend en vooral ook qua concentratie is het toch wel heel erg matig verdeeld over zo’n wedstrijd. Begrijp Ten Hag tot nog toe daarom ook zeker in het links laten liggen van hem, maar nog minder de keuze om Ethan Laird op huurbasis (gelukkig niet definitief) te laten vertrekken afgelopen zomer. Inschattingsfoutje misschien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren