Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Telstar-sensatie loopt naast zijn schoenen: ‘Dezelfde manager als Lacazette’

Laatste update:

Exact drie maanden geleden stond Gerson Rodrigues in het middelpunt van de belangstelling, toen hij Luxemburg bijna naar een uitoverwinning op Frankrijk schoot. De aanvaller van Telstar trof de binnenkant van de paal, maar het 0-0 gelijkspel werd alsnog gevierd als een overwinning. Nadien is Rodrigues echter naast zijn schoenen gaan lopen, vindt zijn trainer Mike Snoei.

Snoei vond Rodrigues aanvankelijk een 'heel aimabele gozer'. "We konden prima met hem werken. Maar hij schiet tegen Frankrijk op de paal en hij vertelt me een week later dat hij ineens dezelfde zaakwaarnemer heeft als Alexandre Lacazette", geeft Snoei zondagochtend aan bij De Tafel van Kees. "Sinds hij alle grote jongens van Arsenal voorbijliep en op de binnenkant van de paal schoot, is hij heel anders teruggekeerd."

Inmiddels heeft Rodrigues volgens Snoei liefst drie zaakwaarnemers. "Ik hoop dat hij wel terugkeert op aarde, want het is een heel bruikbare speler. Hij kan Telstar ook nog wat geld opleveren, want ik weet zeker dat hij ooit in de Eredivisie kan spelen." Op dit moment is Rodrigues bankzitter bij Telstar. Snoei geeft aan dat 'de mensen op de achtergrond die de portemonnee beheren' zich hard maken om de linksbuiten weer op te stellen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Grappig toch dat zo'n speler naast zijn schoenen gaat lopen vanwege een schot op de paal. Zou ook niet weten op basis waarvan een Eredivisieclub een bankzitter van Telstar zou halen en dat Telstar geld op gaat leveren. Ook die 3 zaakwaarnemers hoeven zich niet rijk te rekenen lijkt mij.

3 zaakwaarnemers terwijl je bij Telstar speelt en 29 jaar bent. Die gaat na zijn voetbalcarriere iedergeval geld problemen krijgen...

3 december 2017 om 12:41

Hij is 22, maar verder heb je gelijk.

3 december 2017 om 16:54

aaah dan klopt zijn leeftijd op voetbalzone niet :P daar staat 29 hahah
Ik dacht al hoe dan 29 jaar 3 zakenwaarnmers en in de toekomst in de eredivisie spelen en geld opleveren :P

3 december 2017 om 12:42

Meneer is 22 jaar, dus hij heeft nog tijd zich onafhankelijk te spelen als hij goede keuzes maakt.

Haha ja maar geef hem is eens ongelijk. Die denkt misschien dat hij zich misschien onafhankelijk kan voetballen. Niet geschoten is altijd mis!

Ik heb het stuk nu al 5x nagelezen om te kijken of ik niks oversloeg, maar je kan toch niet serieus menen dat hij zichzelf zo geweldig vindt door op de paal te schieten?

Ik vraag me af op basis waarvan deze jongen naast z'n schoenen is gaan lopen. Door 1 enkele kans die hij nog mis schoot ook? Leuk dat Luxemburg gelijkspeelde tegen een onthutsend slecht en ongemotiveerd Frankrijk, maar ik vind die Gerson Rodrigues niet eens goed genoeg voor de Eredivisie.

Grappig dat mensen denken dat hij naast zijn schoenen loopt omdat hij op de paal schiet...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren