Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Situatie van één speler bij Barça draait 180 graden na aanblijven Xavi

Laatste update:

Sergi Roberto is met FC Barcelona in gesprek over een contractverlenging, zo weet Fabrizio Romano te melden. Lang leek het erop dat de Spanjaard bezig was aan zijn laatste seizoen bij de club, maar het aanblijven van trainer Xavi heeft de situatie veranderd.

Sergi Roberto leek lang op weg naar de uitgang bij Barça. De middenvelder annex rechtsachter beschikt over een aflopend contract en leek deze lang niet te gaan verlengen.

De situatie veranderde echter toen Xavi vorige week aankondigde toch bij Barcelona te willen blijven. De Spaanse oefenmeester kondigde in maart zijn vertrek bij de club aan, maar krabbelde later terug.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Xavi, die vorig seizoen kampioen van Spanje werd met de Catalaanse club, besloot onlangs zijn contract toch uit te dienen en blijft tot medio 2025 aan Barcelona verbonden.

Daarmee is ook de situatie van Sergi Roberto 180 graden gedraaid. De aanvoerder van Barça wil graag bij Barcelona blijven nu trainer Xavi de trainer van de club blijft.

Barça is volgens Romano tevens in gesprek met Pau Cubarsí. De piepjonge centrumverdediger gaat spoedig zijn contract verlengen bij de club. Zijn contract krijgt een afkoopclausule van een miljard euro.

Tot slot bereidt Barcelona ook een aanbieding voor Pedri voor. De spelverdeler wil zijn contract graag verlengen en gaat na het EK van 2024 in gesprek met zijn werkgever.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Spelers zoals Sergi Roberto, is de belichaming van wat er mis is met de topsportmentaliteit die Barca ooit had. Het is nu allemaal te vrijblijvend, ons kent ons en vooral het pleasen van karakters. Barca heeft een hele hele lange weg te gaan voordat ze ooit weer terugkomen op het niveau van waarop ze ooit waren. Het doet me denken aan Ac Milan, vooral oud spelers die gaan afbouwen met een aantal talenten die overhyped worden (Boateng, Abate, Pato etc.) maar verder niemand waarvoor je echt naar het stadion komt.

30 april 2024 om 12:35

Houd op joh. Roberto is een prima speler voor op de bank die zowel op de back positie als op het middenveld kan spelen. Daarnaast is het een jongen van de club die nooit zeurt en altijd alles geeft wanneer hij speelt. Barca heeft problemen maar dan zou ik eerder wijzen naar spelers als Torres, Cancelo, Felix en Romeu die eigenlijk wekelijks schandalige fouten maken of niks toevoegen.

30 april 2024 om 13:05



@barcalover123

Op rechtsback is Roberto het echt niet meer maar als middenvelder kan die nog prima functioneren, En idd echt een jongen van de club die nooit zeurt en alles geeft ik vond hem tegen PSG de 1e wedstrijd ook oprecht prima spelen.



30 april 2024 om 14:20

Maar tevens best duur en alweer 32 jaar. Je kunt je afvragen of je dat wel moet willen, al is er met zijn mentaliteit e.d. niets mis natuurlijk.

30 april 2024 om 12:37

Roberto is echt prima om erbij te houden als 15e man hoor. Als rechtsback is het niet veel, als middenvelder is het oké als breedteoptie. Ik zie liever een goedkope jongen als Roberto, met hart voor de club en overduidelijk iemand die goed in de groep ligt, dan dat je een buitenstaander koopt om die rol op zich te nemen. Hij werkt altijd hard en klaagt nooit als hij weken op rij moet banken. Verder je verhaal over spelers waarvoor je naar het stadion komt: dan zijn er dus echt 10 clubs in Europa met spelers om naar het stadion voor te komen, de rest heeft namelijk een matigere spelerskern dan Barcelona heeft. Spelers als Vinicius en Mbappe zijn er namelijk niet in overvloed.

Spelers als Yamal zijn spelers waarvoor je naar het stadion komt. Al zie jij die dus als “gehypt” talent. Ik weet niet op wie je anders doelt namelijk, een Gavi wordt alleen door Barcelona fans op waarde geschat. Buitenstaanders zie ik online alleen maar roepen dat hij alleen kan schoppen en verder niks. Cubarsi is verschrikkelijk goed voor iemand van 17 Yamal is heel erg goed. Verder? Pedri zijn “hype” is na zijn blessureleed nogal afgenomen. Al was hij ook erg goed voor zowel Spanje als Barcelona in zijn eerste seizoen. Baldé wordt niet bepaald gezien als een supertalent. Fati kent iedereen het verhaal van. Die jongen is klaar wat betreft topvoetbal.

30 april 2024 om 12:55

Ik vond het gisteren wel echt niet goed van Roberto zijn kant. Ik heb wel alleen de tweede helft kunnen zien, maar dat was dan wel gewoon tegen 10 man.

Maar hij verdient dus niet meer zoveel als vroeger als ik je goed begrijp?

30 april 2024 om 13:00

@pedri16

Er gaan geruchten over dat Fati Barca wilt overtuigen om hem nog een kans te geven maar ik vrees echt dat het gewoon klaar is met die jongen. als die het Brighton al niet kan en waar die niks heeft laten zien en ook lang geblesseerd is. Dan kan hij het bij Barca ook niet waar het niveau echt ook veel hoger is dan bij Brighton.

Hem verkopen voor 10-15 miljoen zou ik zonder twijfel doen hoe jammer het ook is.

30 april 2024 om 13:05

@lierse1997

De kritiek aan zijn adres was toen inderdaad vooral omdat hij teveel verdiende voor wat hij bracht, zeker als RB was hij dramatisch (veel te slap in duels, niet supersnel...).

Nu hij als 13e-14e man fungeert en op het middenveld en zijn salaris ook nog eens tot één van de lagere behoort, is hij zeker en vast welkom om te blijven.

Ik vond hem in duo met Gündogan best wel goed, ze speelden in een dubbele pivot naast elkaar enkele duels en dat beviel me best goed.

30 april 2024 om 13:31

Nou Lierse, die man verdiende 10 miljoen (!) per jaar bij Barcelona rond 2019. Van de zotte natuurlijk. Zoiets verdient normaliter een sterspeler, geen waterdrager.

Hij zit nu meen ik rond de 2 miljoen jaarlijks netto. Ook niet weinig natuurlijk.

30 april 2024 om 13:32

Probleem bij Fati is dat hij een jaarsalaris heeft van 6 miljoen netto per jaar, en een contract tot 2027. Barcelona is natuurlijk bezopen om zoveel geld te geven aan een jong talentje, hoe goed hij ook leek toen.

30 april 2024 om 13:36

@pedri16

Ja precies en Fati gaat ook niet meer zijn potentie waarmaken die is gewoon klaar helaas.

30 april 2024 om 13:49

Hij kan niet meer versnellen, dat is het grootste probleem. Hij was nooit Mbappe-level snel, maar hij was op de eerste meters wel rap. Dat heeft hij nu totaal niet meer. Ook lijkt zijn zelfvertrouwen tot een dieptepunt gezakt, en hierdoor komt hij in een vicieuze cirkel.

Hij is uit vorm, dus wilt scoren. Hierdoor is hij egoïstisch en schiet hij te vaak zelf terwijl er een teamgenoot vrij staat. Deze kansen mist hij vervolgens allemaal, waardoor zijn zelfvertrouwen nóg dieper zakt. Hierdoor blijft er echt niks meer van de speler Fati over.

30 april 2024 om 15:07

Oud spelers die gaan afbouwen? Volgens mij zijn er afgelopen zomer met Alba, Messi en Busquets drie oude jongens vervangen, zit er enorm veel talent in de ploeg en zijn er wat routiniers. Als jij niet naar het stadion komt voor Pedri of Yamal, weet ik niet voor wie dan wel.

Sergi Roberto verdient een standbeeld! De avond waarop Barcelona het onmogelijke presteerde tegen Paris Saint-Germain FC in 2017.

30 april 2024 om 13:02

@ashketchup

Haha dat zeker ik kan me die wedstrijd nog goed herinneren toen ik als jonge kerel van blijdschap schreeuwde toen Barca won van PSG. en dat is al 7 jaar geleden wat gaat de tijd toch snel

30 april 2024 om 13:50

Messi hoe oud ben je nu al ik vragen mag?

30 april 2024 om 14:42

Ik heb nog altijd spijt dat ik die wedstrijd heb afgezet na de tegengoal van Cavani.. man wat zat ik erdoor heen. Ook de eerste keer, en laatste keer dat ik iets sloopte omdat ik zo teleurgesteld was. (Ik vond het nodig om een afstandbediening kapot te gooien, heeft me een maand huisarrest gekost)

Na de vrije trap van Neymar, werd ik ineens platgebeld door vrienden die zeiden dat ik weer terug moest zappen naar Barcelona-PSG. (Ik was inmiddels uit ellende een gorilla documentaire gaan kijken op national geographic) gelukkig zapte ik net optijd terug om Roberto de befaamde goal te zien scoren. Wat een emotioneel rollercoaster was dat zeg.

30 april 2024 om 16:38

@barcalover123

Ik ben nu 19 en volgende week wordt ik 20.

30 april 2024 om 16:40

@Pedri16

Hahah lol huisarrest is wel jammer dat je dat kreeg je was toen 16 denk ik?

En ja die vrije trap van Neymar was echt heerlijk. Ook zonder twijfel MOTM van de wedstrijd was hij toen, ik vind het nog altijd jammer hoe het met hem is verlopen bij PSG.

30 april 2024 om 15:07

Denk eerder dat de arbitrage die avond een standbeeld verdienden.

30 april 2024 om 15:23

Grappig dat zo een comeback zo belangrijk is voor een ploeg terwijl ze daarna in de volgende ronde werden uitgeschakeld. Tevens had Barca niet veel te klagen over de scheidsrechter.

Ik vind het prima als Sergi Roberto ook na dit seizoen blijft is oprecht goed bezig dit seizoen. en als wisselspeler is die nog altijd zeer nuttig.

30 april 2024 om 14:00

de Nacho van Barcelona. Eigen jeugdspeler, kan op meerdere posities uit de voeten en een ideale 13e man om mee te rouleren. Geen basismateriaal

30 april 2024 om 16:55

@FC-Legend

Ja deels mee eens, Nacho kon echt op elke positie wel achterin

Nacho was overigens in het 2020-21 seizoen echt geweldig bezig met Militao naast zich. Vind Nacho nog altijd wel iets beter eerlijk gezegd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren