Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Teamgenoot Ronaldo noemt groot nadeel van aanwezigheid Portugese ster

Laatste update:

Cristiano Ronaldo maakte deze winter transfervrij de overstap van Manchester United naar het Saudi-Arabische Al-Nassr. De komst van de Portugese wereldster heeft echter ook nadelen voor het team, zo legt teamgenoot Luiz Gustavo uit aan het Arabische RT Arabic. “Sinds zijn komst doen andere clubs harder hun best tegen ons, omdat ze tegen Ronaldo spelen. Hij motiveert iedereen, zelfs tegenstanders", vertelt de Braziliaanse middenvelder.

Volgens de voormalig middenvelder van onder meer Bayern München en VfL Wolfsburg heeft het samenspelen met de vijfvoudig Ballon d’Or-winnaar ook zijn voordelen. “We leren elke dag van hem. Hij heeft zoveel technische en fysieke kwaliteiten. Hij is gemaakt voor uitdagingen en slaagt overal waar hij komt. Iedereen is benieuwd wat hij hier zal presteren. Zijn eerste goal is een feit, dus de druk is eraf."

Ondanks dat tegenstanders harder hun best doen tegen Al-Nassr, staat de club van Ronaldo nog steeds bovenaan in de Saudi-Arabische competitie. Afgelopen vrijdag behoedde de Portugees zijn nieuwe club nog voor een verliespartij tegen Al Fateh. Hij schoot in de laatste minuut van de wedstrijd door middel van een strafschop de 2-2 tegen de touwen.

Ronaldo is in Saudi-Arabië bezig aan zijn vijfde buitenlandse avontuur. De spits vertrok op jonge leeftijd naar Manchester United, waar hij in 2021 na succesvolle periodes bij Real Madrid en Juventus terugkeerde. Zijn tweede periode in Engeland werd, onder meer vanwege uitlatingen over de club, geen succes. United besloot zijn contract daarop te ontbinden. In december vorig jaar tekende de Portugees een lucratief contract in het Midden-Oosten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Het lijkt wel alsof er mentaal iets geknakt is bij Ronaldo. Bij United heb ik hem kansen zien missen op een manier dat niet bij hem past. Hij heeft ook heel veel stampij gemaakt. Zijn superfysiek takelt ook steeds verder af door ouderdom. Toch jammer, want ik kon echt enorm genieten van zijn gedrevenheid en pure wilskracht om te winnen.

Je vraagt je weleens af hoe het is als een supertalent in het voetbal de mentaliteit van Dirk Kuyt heeft (je kunt zeggen wat je wil over Dirkie, maar hij is met heel weinig talent heel ver gekomen) Ronaldo is die speler. Die en superveel talent had en betere wilskracht dan wie dan ook.

Qua speelstijl heb ik liever andere spelers. Maar Ronaldo heeft van zichzelf een machine gemaakt.

7 februari 2023 om 19:26

Het zo onvermoeibaar met je sport bezig kunnen zijn is misschien ook wel een vorm van talent te noemen. Onder druk kunnen presteren en met kritiek om kunnen gaan kun je denk ik ook maar in beperkte vorm aan te leren.

7 februari 2023 om 19:28

Misschien ook wel moeilijk om dat te combineren met het verlies van een kindje en het feit dat je fysiek steeds minder kan. Kan me voorstellen dat de klap dan heel hard aankomt.

7 februari 2023 om 19:41

Het is verschrikkelijk om een kindje te verliezen - kan er over meepraten - alleen de hierboven genoemde redenen zal verder hier niets mee te maken hebben. De beste man is ondertussen gewoon op leeftijd en dan mag je minder presteren. Als het je allemaal zo zwaar valt, waarom steek je dan wel energie in een vernietigend interview waarin je iedereen bijna met de grond gelijk maakt?

7 februari 2023 om 22:42

Uit frustratie, omdat het hem juist zo zwaar valt? Wat is dit überhaupt voor vraag? Lijkt me allemaal redelijk logisch.

8 februari 2023 om 00:08

Maar waarom is er niemand, inclusief Ronaldo zelf, die zegt: 'Goh, laten we dat interview maar niet doen'. Vind het persoonlijk zo onlogisch als ik weet niet wat. Behalve voor een persoon met narcistische trekjes die geen weerwoord kent. En laat hem dat nou heel veel overkomen zijn het laatste half jaar: kritiek! Daarom zit ie imo in de zandbak, hij wordt geadoreerd (*Zie het WK in Qatar. Iedereen juichte als hij er in kwam). En dat nu voor ook nog eens 200 miljoen.

8 februari 2023 om 08:06

Denk dat je de interview niet hebt gezien en de media blind napraat.

7 februari 2023 om 19:39

Mentaal iets gekraakt? Wellicht het verlies van een kind bijvoorbeeld. Hoe sterk je ook bent zoiets is je niet eigen.

8 februari 2023 om 09:48

Hoe vreselijk dat ook is, geloof ik echt niet dat dat de reden is. Als hij daar zo mee zou zitten zou hij gewoon lekker een sabatical pakken en thuis blijven ipv in manchester tobben en ruzie maken en rare interviews doen. Hij is gewoon wat ouder en er is onzekerheid ingeslopen. Niks raars aan.

7 februari 2023 om 20:16

Nou,heel weinig talent van Dirkje van toch wel mee? Technisch was hij heel goed. Bal stuiterde nooit verder dan een halve meter van zijn voet af. Fysiek natuurlijk ook sterk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren