Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Stoppen slaan door bij 22-voudig Servisch international: drie maanden schorsing

Laatste update:

De Poolse voetbalbond (PZPN) heeft Filip Mladenovic een schorsing opgelegd van drie maanden. De 31-jarige middenvelder van Legia Warschau ging afgelopen dinsdag na de gewonnen bekerfinale tegen Rakow (winst na strafschoppen) volledig door het lint en deelde drie tegenstanders een vuistslag uit. Mladenovic, 22-voudig Servisch international, heeft inmiddels zijn excuses aangeboden.

Legia verzekerde zich dinsdag voor de twintigste keer van de Poolse beker, toen het na strafschoppen te sterk bleek voor Rakow. In de reguliere speeltijd en de verlenging wisten beide ploegen niet te scoren. Nadat Legia-doelman Kacper Tobiasz de laatste strafschop van Mateusz Wdowiak had gekeerd, bestormden de spelers massaal het veld. Mladenovic zocht daarbij de confrontatie met enkele tegenstanders, waarbij de middenvelder volledig door het lint ging.

Op beelden is te zien hoe de Serviër tot drie keer toe een klap uitdeelt aan een tegenstander. Mladenovic, die tevens een boete opgelegd heeft gekregen van 120.000 Poolse zloty (26.000 euro), is geschorst voor zowel de competitie als het bekertoernooi. Hij zal onder meer de openingswedstrijden van het nieuwe seizoen, dat eind juli begint, moeten missen. De land- en teamgenoot van Dusan Tadic bij de nationale ploeg bood donderdag meteen zijn verontschuldigingen aan.

Excuses
"Ik bied mijn excuses aan voor mijn gedrag aan de spelers, vooral aan Marcin Cebula, Wiktor Dlugosz en Jean Carlos, en aan de staf van Raków Czestochowa, inclusief coach Marek Papszun", schreef hij op Instagram. "Ik ben me ervan bewust dat dit onaanvaardbaar was. Dit is niet hoe een sporter zich zou moeten gedragen. Ik bied ook mijn excuses aan aan de spelers van mijn eigen team, de staf en de fans voor het op een onwaardige manier vertegenwoordigen van de kleuren van Legia Warschau."

Mladenovic, die onder meer een verleden heeft bij 1. FC Köln en Standard Luik, startte in de basis in de bekerfinale, maar werd halverwege de verlenging naar de kant gehaald. De Serviër is doorgaans een vaste waarde bij Legia en kwam dit seizoen in dertig wedstrijden tot zes doelpunten en zeven assists. Afgelopen winter maakte hij onderdeel uit van de WK-selectie en stond hij in de basis tijdens de openingswedstrijd tegen Brazilië. De overige groepswedstrijden tegen Kameroen en Zwitserland bleef hij negentig minuten op de bank.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk daar gaat een hulk als een beest tekeer, is het een ontzettende miet die constant wegrent en snel drie keer uithaalt als iemand in zijn buurt komt.

Er zullen wel weer mensen wijzen naar Tadic, en dat zijn wangedrag teamgenoten aansteekt, maar dit heb ik zelfs Tadic nooit zien doen.

6 mei 2023 om 13:24

"er zullen wel weer mensen wijzen naar Tadic". Jij bent degene die Tadic erbij haalt.

6 mei 2023 om 13:25

Hij zal zich bedreigd hebben gevoeld (en daar valt wat voor te zeggen o.b.v. deze beelden).

6 mei 2023 om 13:28

Jij bent direct de eerste die het aanhaalt. Het begint bij sommigen echt een obsessie te worden.

6 mei 2023 om 14:50

Moffel je Tadic er toch weer even in hè, begint een beetje zielig te worden Baard. Eerst afwezig zijn als Feyenoord slecht gaat en nu te pas en te onpas op de provocerende tour nu het weer eens goed gaat.

Dus je gaat op de vuist met drie tegenstanders nadat je de wedstrijd en tevens de beker wint? Heel apart! Natuurlijk terecht dat hij geschorst is. Wat een volslagen idiote actie, ongeacht het feit of er wellicht iets geroepen is, intimidatie of iets dergelijks. Ga gewoon feest vieren met je ploeg en blijf weg van dat soort zaken.

6 mei 2023 om 13:57

Heb je het fragment gezien? Het lijkt erop alsof hij juist in de verdediging slaat en weg probeert te rennen, dat door het lint gaan is een mooie titel

6 mei 2023 om 15:30

Heb je zelf ook gekeken? Hij rent weg (waarschijnlijk nadat hij beuk 1 had gegeven). Geeft daarna als eerste beuk 2 en 3 zonder beuk terug te krijgen

Niet goed te keuren natuurlijk, maar het lijkt juist alsof ze hem achtervolgen terwijl hij richting zijn medespelers rent?

6 mei 2023 om 13:24

Dat heb ik dus ook, het lijkt er meer op dat die vent in dat rode vestje op hem afrent als eerste en hij daar op reageerd.

6 mei 2023 om 14:58

Ik bekeek het draadje op twitter ook. Het lijkt dat hij eerst rennend richting de bank van de tegenstander rende en provoceerde kort, hij kreeg vrijwel direct een trap en rende daarna weg.

Ziet er toch echt uit als zelfverdediging

6 mei 2023 om 15:32

Hahaha, wat is jouw definitie van zelfverdediging?

Ik heb een ander filmpje gezien. Wat er in de tekst ontbreekt is dat na de beslissende strafschop Mladenovic (met het Legia team) voor de wissels van Rakow langs rent naar eigen supporters. Mladenovic volgt als laatste en juicht voor de Rakow selectie. Krijgt direct een trap en vervolgens zie je dat hij door 3 spelers wordt achtervolgt, die hij een tikje geeft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren