Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Spurs sturen onbegrijpelijke aankoop weg na komst Vertonghen

Laatste update:

Bongani Khumalo had al niet veel perspectief op speelminuten bij Tottenham Hotspur en zeker niet nu Jan Vertonghen is binnengehaald. De bonkige Zuid-Afrikaan is daarom voor één seizoen verhuurd aan het Griekse PAOK Saloniki, zo maken the Spurs dinsdagavond via de officiële kanalen bekend. Khumalo kreeg in twee jaar tijd nooit één serieuze kans bij Tottenham.

De 25-jarige Khumalo speelde een uitstekend WK 2010 in zijn vaderland en werd daarop voor ruim één miljoen euro van Supersport United overgenomen. Tottenham verhuurde de 24-voudig international vervolgens aan Preston North End (zes competitieduels in de Championship) en Reading (vier competitieduels en één wedstrijd in de Carling Cup). Ondanks het vertrek van Harry Redknapp heeft hij voorlopig geen toekomst op White Hart Lane en moet hij nog wachten op zijn debuut.

Nieuwbakken trainer André Villas-Boas heeft zeven volwaardige centrumverdedigers tot zijn beschikking en gaf Khumalo toestemming om te vertrekken. De deal was al enige tijd rond, maar dinsdag komt er pas een officiële mededeling van Tottenham. De nieuwe club van Khumalo, PAOK, eindigde vorig seizoen als derde in de Super League. Daardoor speelt de club in de derde voorronde van de Europa League. PAOK werd in het seizoen 1984/85 voor het laatst kampioen van Griekenland.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weet iemand trouwens hoe de nederlander William Troost Ekong er voor staat bij Tottenham Hotspur?? Was een aardig groot talent. Nog bij PSV op proef geweest, zit hij nog bij Tottenham?

17 juli 2012 om 19:32

Grappig dat je erover begint, ik vroeg het me pas geleden ook af. Het enige wat ik nog van hem wist was dat hij heel erg lang was, vooral omdat hij pas 17 was (net 18 toen hij op proef ging bij Psv.) Tottenham lichtte een optie toe waardoor hij toen een jaar bij Tottenham bleef. Maar wat er na dat jaar is gebeurd dat durf ik niet te zeggen. Het feit dat Tottenham hem niet wilde laten gaan is wel positief voor hem, maar ik weet niet hoe het er nu voor staat met die jongen.


http://www.voetbalcentraal.nl /nieuws/76566/door-psv-begeerde-verdediger-verleng... Dit is het laatste wat ik erover heb gelezen

17 juli 2012 om 20:08

Speelt in de jeugd bij de spurs reserve aanvoerder en een belangrijke pilaar in de spurs defensie. Wel een lastige jongen er werd gepraat over een terug keer naar psv maar word nu waarschijnlijk verhuurd op meer wedstrijden op een hoger niveau te gaan spelen. het is zeker een talent

Hetzelfde verhaal. 1 goed toernooi en dan gelijk binnen halen voor de hoofdprijs.

Helaas zit de 'selectie' vol met dit soort gasten. Hopelijk kan er met het nieuwe bewind wat orde in de chaos geschept worden. Ben benieuwd met wie Vertonghen het hart van de verdediging gaat vormen.

17 juli 2012 om 19:16

Ik denk met Kaboul, vond ik toch wel de meest constante vorig seizoen.

Ken Khumalo niet maar om een gokje te wagen voor 1 miljoen is nog te verklaren. Misschien kunnen ze hem zelfs nog met winst verkopen als hij goed gaat spelen bij Poak.

Deze jongen speelde bij Zuid Afrika echt een goed toernooi, maar de Premier League is een stao te hoog gebleken. Wat ik dan niet begrijp is dat hij zich laat verhuren aan een Griekse club en niet aan een Nederlandse en/of Franse ...

Wat een rare titel. Er staat dat hij een goed WK speelde, slechts een miljoen euro kostte, en dan is het een onbegrijpelijke aankoop? Het is jammer dat het niet uitpakt, maar onbegrijpelijk vind ik het niet klinken.

17 juli 2012 om 20:18

Inderdaad. Hij werd niet zomaar aangekocht...
Maar ik vind de kritiek op een Caroll als grootste miskoop ooit ook misplaats. Hij werd aangekocht omdat hij een sterk seizoen speelde bij Newcastle waarin hij de ene na de andere doelpunt scoorde. Dat hij voetballend weinig toevoegt wist Liverpool denk ik ook wel. Nu scoort hij weinig en wordt hij met de grond gelijk gemaakt. Cavani wordt nu ook opgehemeld, maar zijn voetballende kwaliteiten zjn niet veel beter dan die van Caroll hoor,maar hij trapt er nu de ene na de andere in. Mocht Milan bijvoorbeeld Cavani aantrekken en hij scoort weinig dan wordt het volgens vele de grootste miskoop ooit..

Helaas, zo opportunistisch is de voetbalwereld nu eenmaal.

18 juli 2012 om 03:44

Ik ben het met je eens wat betreft deze zuid-afrikaan die op is gehaalt voor 1 miljoen na een erg sterk EK, Maar wat Carrol betreft totaal niet dat is toch wel een van de grootste miskopen aller tijden sinds het betaalde voetbal natuurlijk wist Liverpool dat hij voetballend niet veel zou toevoegen & natuurlijk had hij een heerlijk seizoen achter de rug met Newcastle maar 40 miljoen euro is gewoon een regelrechte voor een speler van zijn kaliber het gaat er bij Liverpool niet om of hij voetballend iets toevoegt dat doet hij namelijk niet maar ook scoren doet hij nauwelijks hij is groot en sterk maar niet eens een écht goeie kopper, Ja die goal op het EK was mooi maar zoiets zie je hem echt zelden doen.

Mischien vind jij het geen miskoop dat is jou mening dan maar als je even gaat kijken wat je allemaal van 40 miljoen kan kopen kan je niet anders dan hem gewoon bestempelen als een regelrechte miskoop, Suarez heeft iets meer dan de helft gekost en heeft nu al veel meer laten zien bij liverpool ondanks zijn eerste volledige seizoen in de PL en lange schorsingen voor 40 miljoen kan je toppers maar dan ook echte toppers ophalen Higauin of Falcao bijvoorbeeld, Je kon van die 40 miljoen ook een topmiddenvelder halen & soldado erbij.

Cavani zijn voetbal kwaliteiten niet veel beter dan die van Carrol? Sorry hoor maar Carrol valt in de verste verte niet eens te vergelijken met Cavani want zelfs Huntelaar is vergeleken Carrol een lichtvoetige braziliaan, Ik heb cavani steekpassjes zien geven ik heb Cavani assist zien geven ik heb Cavani zijn team op sleeptouw zien nemen in de CL ik heb Cavani schitterende doelpunten zien maken & in de combinatie met Hamsik was hij verre van matig, Schandalige vergelijking die je maakt Cavani-carroll, Ik begrijp wat je bedoelt & ben het met je eens dat het oppurtunisme helaas hoogtij voert maar als je zelfs niet inziet dat Carrol een echte ouderwetse miskoop is begrijp ik het ook niet meer.

Cavani voegt aan elk top-team ter wereld iets toe, Ik hoop dat je hem volgend jaar wekelijks aan het werk kan zien want je onderschat hem.

17 juli 2012 om 20:26

My thoughts exactly. Was op zich ook wel een leuke speler. Toen Tottenham hem kocht, had ik ook wel zoiets van: goh, ben benieuwd hoe hij het er daar vanaf gaat brengen. Deze titel is gewoon zwaar overdreven.

Waar slaat het op dat ze hem destijds voor 1 miljoen hebben gekocht? Voor zover ik weet heeft Tottenham een overeenkomst met Supersport Utd, net als Feyenoord, waarbij ze welke speler dan ook gratis kunnen overnemen van die club? Bijv dan kan Feyenoord Kermit Erasmus ook transfervrij kunnen overnemen (enige speler die ik daarvan ken). Kan iemand mij hier iets over vertellen want dit vind ik toch wel heel raar..

Heb deze speler nooit zien spelen in het echt maar hem 'm op Fifa als vaste CV en dat voetbalt best goed hoor! Samen met Ogbonna ernaast.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren