Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Spits maakt zich onmogelijk na ‘Genital-Skandal’ in Turks spelershotel

Laatste update:

Nick Proschwitz heeft zijn laatste wedstrijd voor SC Paderborn waarschijnlijk gespeeld. De spits van de huidige nummer zestien van de 2.Bundesliga liet in de nacht van zaterdag op zondag, tijdens een trainingskamp in Belek, zijn broek zakken voor een medewerkster van het bureau Match IQ en de voorzitter is woedend.

“Dit gedrag is onaanvaardbaar en hij mag in principe het tricot van de SCP niet meer dragen”, aldus Wilfried Finke. Sportief directeur Michael Born is milder: “We hebben van het incident gehoord en gaan hier logischerwijs consequenties aan verbinden. We moeten wel eerst uitzoeken wat er precies gebeurd is en gaan daarom in gesprek met Proschwitz en de andere spelers die erbij waren.”

Westfalen-Blatt bericht dat Proschwitz zich in het spelershotel Regnum Carya ontblootte voor de medewerkster van Match IQ en dat hij duidelijk al een slokje op had. De spelers zouden gegierd hebben van het lachen en zouden nog tot in de late uurtjes hebben doorgefeest. Ook vertegenwoordigers van de pers zouden getuige zijn geweest van het door BILD genoemde Genital-Skandal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je mag tegenwoordig ook niks meer...

24 januari 2016 om 21:15

Nee precies, het is dood normaal om je lul aan een hotel medewerker te laten zien. Spoor jij wel of?..

24 januari 2016 om 21:23

Ach, gewoon een grap. Het hoort niet maar dit wordt wel erg overdreven.

24 januari 2016 om 22:33

Zoiets kan heel makkelijk worden opgevat als seksuele intimidatie. Het ging hier namelijk om een medewerkster dus vrouw.

Zou jij willen dat zomaar elke willekeurige man zijn leuter in het openbaar laat zien vlakt voor je vriendin of vrouw?

24 januari 2016 om 22:35

Het is niet normaal, maar dit noemen we voetbalhumor. Een boete of ontslaan vanwege een verkrachting of ongewenste intiemiteiten.. ok, maar vanwege kinderachtig gedrag.. nee. Kom op zeg.

24 januari 2016 om 22:52

Wel eens van het woord sarcasme gehoord?

25 januari 2016 om 00:57

Het was geen hotelmedewerkster. Het was een medewerkster van jet bureau match iq. Staat duidelijk in de tekst.

25 januari 2016 om 01:53

Kom op zeg, stel je voor dat jij die vrouw was, dan voel je je toch voor lul gezet?

25 januari 2016 om 11:42

Ach hou toch op met je seksuele intimidatie. Gewoon een grapje dit. Beetje kinderachtig maar dat is voetbalhumor.

Wat voor Ajax? Een spits met ballen. Durft die ballen nog te tonen ook.

24 januari 2016 om 21:18

Mag hopen van niet. Ik hoef geen ballen te zien van anderen

24 januari 2016 om 21:37

Hahaha goeie!

24 januari 2016 om 22:53

Keal jullie als ajax supporters maken je echt met de dag belachelijker. Op élk artikel, en dan ook echt élk artikel die maar gaat over een transfer, een ontevreden speler of wat dan ook krijgen we weer de vraag. Is dit niet wat voor ajax ? Wordt er toch wel beetje moe van, en denk wel meerderen hier....

24 januari 2016 om 23:40

Ik denk dat je even zijn reactie terug moet lezen en nu met het besef dat het grappig bedoeld is.

Maar het is natuurlijk stom om zoiets te doen bij een willekeurige medewerker van een hotel.. dit zijn grappen die je bij bekende misschien uit kan halen, maar hier vroeg de speler gewoon om problemen

25 januari 2016 om 00:45

Hahaha, het is eerder als grapje bedoeld, niet alleen van Ajax supporters maar ook van anderen, omdat iemand ermee begon om dat steeds te reageren. Neem niet alles zo serieus joh.

Onschuldig geintje. Moet kunnen.

24 januari 2016 om 22:32

Het betreft een vrouwelijke medewerker bij hij het geintje uithaalde. Onacceptabel. Ontslag op staande voet lijkt mij niet meer dan redelijk. Men denkt werkelijk dat alles altijd maar kan.

24 januari 2016 om 23:36

Maar als vrouwen bij wijze van protest hun borsten showen dan is het acceptabel? Of als ze in hun blootje rondrennen of tieten flashen aan een nerd? Wereld gaat naar de verdoemenis met deze dubbele standaarden die wij hanteren.

Gebeurde wel in een uitstekend hotel. Dat dan weer wel.

Moet kunnen toch? Vroeger bij gym in het eerste deed ik dit ook vaak kreeg altijd ludieke reacties. Helaas is de wereld nu zo serieus geworden :S

24 januari 2016 om 22:40

Dus iedereen moet zich maar als een histige vervelende brugpiepert gaan gedragen? Vind er niks ludieks aan maar uiterst kinderachtig.

ik sta hier volledig achter, dit soort ongein moet bestraft worden

Als je op je werk zoiets flikt, word je op staande voet ontslagen dus waarom een uitzondering maken. In het hedendaagse voetbal zijn ze verwend.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren