Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sparta wint weer niet, PSV boekt zege bij Ajax, NAC scoort zes keer

Laatste update:

Sparta Rotterdam is vrijdag voor het eerst dit seizoen niet tot winst in eigen huis gekomen. De ploeg van Alex Pastoor moest genoegen nemen met een remise tegen Fortuna Sittard, dat in tegenstelling tot de veertien voorgaande bezoekende ploegen zodoende met een punt uit Het Kasteel vertrok. Voor Sparta was het de tweede wedstrijd op rij met puntenverlies, na de eerdere nederlaag bij Achilles’29. Achtervolger VVV-Venlo ging tegelijkertijd echter bij FC Eindhoven onderuit. De topper tussen de beloften van Ajax en PSV eindigde in Eindhovens voordeel.

/

Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard 1-1
Het was zonder meer aan Ferhat Kaya te danken dat Fortuna in de rust niet tegen een achterstand van meerdere doelpunten aankeek. De doelman had in de eerste helft alleen geen antwoord op een rake kopbal van Paco van Moorsel, in de 23e minuut: 1-0. Fortuna stond continu in de verdrukking, maar dankzij Kaya hielden de bezoekers de schade tot aan de rust beperkt. Ook na de onderbreking liet de doelman zich gelden en daardoor kon Fortuna uit het niets op 1-1 komen: Raymond Fafiani schoot vanaf afstand de gelijkmaker binnen. Met hangen en wurgen, ook mede dankzij een inzet op de paal, vertrok Fortuna uiteindelijk met een punt uit Rotterdam-West.

/

FC Eindhoven - VVV-Venlo 2-0
De thuisploeg legde de basis voor de overwinning al in de eerste helft. Jinty Caenepeel profiteert na een kwartier spelen van een mistrap van een verdediger en schoot binnen: 1-0. Tien minuten later was het weer raak: Jari Vandeputte zette druk op zijn tegenstander, veroverde de bal en schoot in oog met Jordy Deckers beheerst binnen: 2-0. In de extra tijd had Mitchell Paulissen pech dat zijn inzet tegen de paal ging. In de tweede helft zette VVV meer druk op de defensie van FC Eindhoven, maar dat resulteerde zelfs niet in een aansluitingstreffer. Door de zege staan de Eindhovenaren nog maar één punt achter VVV.

/

FC Den Bosch - NAC Breda 3-6
Aan doelpunten geen gebrek in Den Bosch: in de eerste helft kwam het scorebord al liefst vijf keer in beweging. FC Den Bosch leek dankzij een dubbelslag van Bart Biemans met een 2-1 tussenstand de rust in te gaan, maar Enes Ünal - de maker van de 1-1 - zorgde op slag van rust voor de gelijkmaker en Sjoerd Ars bepaalde vanaf elf meter de ruststand: 2-3. Een fout van Ronnie Stam leidde de 3-3 van Denis Pozder in. FC Den Bosch moest het laatste half uur met tien man afmaken, na een charge van Arda Havar op de doorgebroken Donny Gorter. Ars benutte wederom de toegekende elfmetertrap: 3-4. In de slotminuten liep NAC verder uit. Na voorbereidend werk van Ars sloeg Mats Seuntjes toe en daarna bepaalde Ars de eindstand: 3-5 en 3-6.

/

RKC Waalwijk - FC Volendam 2-1
De beste kansen in de eerste helft waren voor de bezoekers, maar het was RKC dat op slag van rust op voorsprong kwam. Steef Nieuwendaal bracht de Waalwijkers na een corner aan de leiding, tot ongeloof van de spelers van FC Volendam. De bezoekers mikten in de eerste 45 minuten namelijk tweemaal op het aluminium. Ook na rust stond de lat een doelpunt van FC Volendam in de weg. RKC verdubbelde vervolgende de voordelige marge via Pieter Langedijk, waardoor de aansluitingstreffer van Bert Steltenpool er slechts een voor de statistieken was.

/

Go Ahead Eagles - FC Oss 5-0
Go Ahead zat bij rust al op rozen, want toen stond er een 2-0 stand op het scorebord. Sander Duits kopte een voorzet vanaf de linkerflank tegen de touwen en na ruim een half uur op de klok werd een lage voorzet van Darren Maatsen binnengelopen door uitblinker Teije ten Den. Laatstgenoemde was kort in de tweede helft ook al dicht bij zijn tweede treffer, maar kopte toen rakelings naast. Ten Den scoorde later echter alsnog de 3-0, waarna Leon de Kogel na een voorzet van Randy Wolters er 4-0 van maakte en ook nog de 5-0 voor zijn rekening nam. Daar zou het ook bij blijven in De Adelaarshorst.

/

Jong Ajax - Jong PSV 1-2
André Onana hield de beloften van Ajax in de eerste helft op de been. De doelman hield Nikolai Laursen en Suently Alberto met geweldige reddingen van scoren af en ook Damil Dankerlui moest redding brengen om een Eindhovens doelpunt te voorkomen. Ajax kwam voor rust niet verder dan een schot van Richairo Zivkovic, maar trof na rust opeens doel. Frenkie de Jong scoorde na een mooie assist van Abdelhak Nouri, maar de bezoekers van PSV toonden veerkracht en sleepten door toedoen van Jordy de Wijs (een rebound na een strafschop) en Menno Koch drie punten uit het vuur.

Helmond Sport - Almere City FC 0-2
Almere begon uitstekend en kreeg via onder anderen Ricardo Kip een goede kans, maar Helmond groeide vervolgens in de wedstrijd. Gévero Markiet raakte bijvoorbeeld de paal en aan de andere kant moest Wouter van der Steen moest redding brengen op een inzet van Gaston Salasiwa. In de tweede helft sloeg Almere twee keer toe: Soufyan Ahannach profiteerde van een enorme blunder van Yannick Cortie en Jason Oost gooide het duel na voorbereidend werk van Pelle van Amersfoort in het slot. Cortie kreeg even later ook nog zijn tweede gele kaart.

/

Telstar - FC Dordrecht 3-0
Tarik Tissoudali maakte na een klein uur spelen het eerste doelpunt van de wedstrijd. De smaakmaker kon de bal in een vrijwel leeg doel binnentikken, in een fase waarin Dordrecht grip op het duel leek te krijgen. In de eerste helft kregen onder anderen Tim Keurntjes (kopbal op de lat), Wesley Zonneveld (schot naast) Tissoudali (bal van lijn gehaald) al kansen. Na de 1-0 was Tissoudali ook verantwoordelijk voor de 2-0, na voorbereidend werk van Stefano Lilipaly, en Benjamin van den Broek kopte uit een hoekschop de derde goal voor Telstar tegen de touwen.

Wordt Sparta Rotterdam kampioen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoppaa en weer 3 punten!!! Het was net met mooi voetbal!! Op naar de bronzenstier! Come on City!!!

18 maart 2016 om 22:01

Moest niet met mooi voetbal zijn.

Lekker boys! Het goede voorbeeld voor komende zondag! Lekker dat Koch zijn goaltjes ook mee pakt!

18 maart 2016 om 22:15

Inderdaad goed voorbeeld.
De uitploeg wint

19 maart 2016 om 01:17

Ik hoop dat de scheids geen voorbeeld is, wat een schande van een penalty! Echt echt heel zwak. Jong Ajax had natuurlijk deze overwinning horen binnen te slepen maar als het dusdanig tegen zit gaat het lastig. Vorige week ook al!

19 maart 2016 om 06:57

Oh gaan jullie zelfs hier Calimero gedrag vertonen is ook hier iedereen tegen Ajax? Ze hebben gewoon terecht verloren. Jullie zijn altijd zo vol over al die spelers maar je ziet het wel zo geweldig is het allemaal nog niet

19 maart 2016 om 08:14

Als ik het verslag lees heeft psv meer kansen gehad. Dan lijkt mij de overwinning terecht.

19 maart 2016 om 09:36

Goed resultaat van Psv!! En volledig terecht tegen de toekomstige wereldsterren van ajax!! Zo goed als ik hier altijd lees zijn ze dus niet?? Aan wie lag het nu weer?? Denk dat ik het wel weet, de tegenstander was een maatje te groot!!

Jammer dat Sparta niet alleen de opbrengst van het uitvak aan Fortuna gunt, maar ook een punt. Zonder gein natuurlijk prachtig gebaar van Sparta. Ik hoop en denk ook dat ze het wel gaan redden. Ook mooi om te zien dat de spelers van Go Ahead "horny" waren ;p

Eagles mooi gewonnen al was het van fc oss wat ook geen drol voorstelt. Eagles till i die

18 maart 2016 om 22:20

Lekker horny ook

Wat een heerlijke wedstrijd. Lijkt het een slachtpartij te worden, kegelt ie er zo in! Geniaal dit, dalijk de stad in om te drinken. Fortuna begin mij steeds meer te verbazen, nou hopen dat de rest ook zo denkt en dat het stadion gevuld gaat worden zodat er misschien nog hoop komt op play-offs. Aan'm!

Als Sparta nog 1 keer wint dan zijn ze toch kampioen? Wel jammer dat ze gelijk speelden, want Sparta had belachelijk veel kansen verpest.

18 maart 2016 om 22:58

Doe soms eens moeite om zelf even de stand te checken. Dan had je geweten dat Sparta nu met 76 punten kampioen is. Nog 5 punten nodig wanneer VVV alles wint

18 maart 2016 om 23:41

Misschien zelf ook ff moeite doen dan. Als Nac alles wint hebben ze 76 punten en een beter doelsaldo als zij dus alles winnen en Sparta alles verliest. Ze hebben dus zes punten nodig.

Enes unal blijft scoren..

Jaja het Hans de Koning effect in Deventer... tegen de nr 17 dat dan weer wel. Goed voor het vertrouwen

Ik heb de wedstrijd gezien en het valt me echt op dat Ajax heel attractief en aanvallend speelt, hun bedoelingen zijn mooi maar wat zijn ze allemaal fysiek zo zwak zeg.

Nouri is voor mij een parel van een speler, hoe hij het overzicht houdt, die dieptepassen die hij geeft, zijn paseer beweging alleen fysiek tja.

Ik dacht dat hij fysiek tekort kwam in de Eredivisie dus ik kon het nog accepteren maar die jongen is zelf te zwak vergeleken met andere spelers van Jong Psv.

Hij moet echt wat doen om die fysiek te compenseren mischien trainen aan het vermijden van fysiek contact of anders moet er een team rond hem gebouwd worden waar anderen voor hem vechten.

Mooie resultaten van Jong PSV en mijn ''hometown'' team Almere City. Jong PSV was de gehele wedstrijd beter en heeft verdiend gewonnen. Nouri speelde een goede wedstrijd aan Ajax kant net als Onana. Bij PSV speelden Alberto, Koch en Laursen een uitstekende wedstrijd. Zowel Zivkovic als Maher echt onthutsend zwak, zonde van zulke spelers met zoveel talent. Clement was trouwens de meest slechte van het veld, die heeft letterlijk in de 80 minuten die hij speelde geen 1 bal goed gegeven.

Almere draait bijzonder lekker onder Jack de Gier en helemaal Kip ontwikkelt zich geweldig. Zou mooi zijn als zij na vorig jaar opnieuw een periode titel kunnen binnenslepen.

19 maart 2016 om 08:41

@Ronaldo. Het is niet te hopen dat Almere nacompetitie mag spelen. Met wat geluk zouden ze dan kunnen promoveren en dat wil niemand. Echt een mini clubje met 400 man aanhang. Geen fatsoenlijk complex en vaak weinig kwaliteit enkele talenten uitgezonderd.

19 maart 2016 om 13:44

Weer zo'n flip die niet weet waar die het over heeft. Idd niet veel supporters, maar zodra er eredivisie gespeeld word kan je hier zo 6/7000 man verwachten, de potentie is enorm.

Complex is juist één van de beste in de Jupiler League, alleen het stadion niet. Maar dat is wat anders dan complex he.
Daarbij, mocht Almere promoveren, word het stadion verbouwd. Veld kwartslag gedraaid, businessclub (elke wedstrijd uitverkocht en komende zomer sowieso verdubbeld) word doorgetrokken, de hoofdtribune uitgebreid en een nieuwe tribune achter het doel. Dat waren iig de plannen.

Daarbij draait het volgens mij toch echt om voetbal en dat doet Almere meer dan prima sinds de winterstop. Toch altijd leuk die gasten die andere clubs niks gunnen, je moet toch echt ergens beginnen en groeien kan je alleen als je het goed doet.

Dat allemaal terzijde. Helmond had met 1, misschien 2-0 moeten rusten. Waren gewoon beter dan ons. 2e helft echter goede taktische keuze van de Gier door Oost naar het middenveld te verplaatsen en daarna eigenlijk gewoon de betere en uiteindelijk ook terecht gewonnen.

Buiten de periode sta je nu gewoon op de ranglijst op een plek voor de periode, nacompetitie in het vizier.maar het is de jupiler league, clubs tot nummer 16 ofzo kunnen de nacompetitie nog halen

19 maart 2016 om 14:00

Ik bedoelde indd stadion ipv complex. Als ze promoveren zijn er ineens 7000 man? Successupporters dus? Dat is niet echt een stabiele basis dan. Dan verbouw je het stadion kunnen er dadelijk 8000 in, degradeer je misschien en zit je in de shit. Dan zit je weer met 800 man in je "grote" stadion. Daarbij, die plannen zijn er maar als je promoveert heb je helemaal geen tijd meer daarvoor. Ik denk toch echt dat een Almere City veel te klein is voor de Eredivisie ook begrotingstechnisch.

Ik gun het Sparta echt, geweldige club met veel historie en een geweldig stadion.

Onbegrijpelijk!!!

Had 5-0 kunnen zijn. Het is dat die keeper alles pakt, en Sparta matig afrond. Dan ook nog een verdwaald schot en weer puntenverlies.

Sparta heeft nu gelukkig 2 weken rust. Kunnen ze goed gebruiken. VVV weigert dichterbij te komen, dus nu nog 5 punten te gaan.

Iemand die de Juplier League nauw volgt: hoe speelt FC Eindhoven? Ik zie dat ze bijna elke week winnen, maar spelen ze ook op een degelijk niveau? Zouden ze in een eventuele nacompetitie kans maken op promovering?

19 maart 2016 om 00:50

Heb een paar wedstrijden van ze gezien maar in dat opzicht vind ik ze minder dan bv. vorig seizoen. Maar wie weet wat er gebeurd in de nacompetitie.

19 maart 2016 om 00:53

Fc Eindhoven speelt thuis heel goed, dit seizoen maar een wedstrijd verloren.
Vaak komen ze op achterstand, maar weten die toch nog om te buigen in een overwinning, vooral via counters en hoekschoppen.
Uit is het wat minder, van ploegen in de middelmoot wordt vaker verloren: den bosch, fortuna, etc.
Maar promotie zou zeker kunnen dit seizoen, vooral als een aantal belangrijke spelers op tijd terugkomt van een blessure.

Ik denk ineens huh Ajax moest toch naar PSV?! Drama titel weer.. Zit in net buitenland dus vandaar ga je aan jezelf twijfelen.

Zou Robert molenaar nog niet weggaan bij volendam

Keeper van Fortuna flikt het iedere keer weer om een geweldige wedstrijd op het Kasteel te spelen.overigens het cijfer dat Voetbalzone hem geeft mag wel 2,5 punt hoger.

slordig vz, enes ünal maakte juist niet de gelijkmaker maar de 2-3 er meteen achteraan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren