Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sparta Rotterdam moet spits door kruisbandblessure lang missen

Laatste update:

Trainer Alex Pastoor kan voorlopig geen beroep doen op Roland Bergkamp. De 25-jarige aanvaller raakte zaterdag in de vriendschappelijke wedstrijd tegen NAC Breda (2-2) geblesseerd en blijkt een kruisbandblessure te hebben opgelopen.

/

Sparta Rotterdam meldt dat uit de MRI-scan is gebleken dat er een kwetsuur aan de voorste kruisband is ontstaan en dat de komende dagen bepaald wordt hoe Bergkamp behandeld wordt. “Roland zal een langdurig revalidatieproces moeten starten waarbij hij vanuit Sparta alle ondersteuning zal krijgen”, valt er in het statement te lezen.

De voormalig jeugdinternational van Oranje speelt sinds vorig jaar zomer voor Sparta en kwam vorig seizoen in de Jupiler League tot zes doelpunten en vijf assists in dertig wedstrijden. Hij kwam eerder uit voor Brighton & Hove Albion, VVV-Venlo, AFC Rochdale, Excelsior en TOGB. Het contract van Bergkamp loopt medio 2017 af.

Zou jij een fitte Roland Bergkamp in de basis zetten bij Sparta Rotterdam?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me niet erg hebben el azzouzi en verhaar

3 augustus 2016 om 11:34

Lijkt me wel erg voor de jongen zelf.
Was toch een neefje van?

3 augustus 2016 om 11:40

Is wel degelijk erg, belangrijke speler,niet perse kwa goals, maar voor het spel was hij erg belangrijk

3 augustus 2016 om 11:40

Klopt, idd neefje van Dennis

Kan iemand mij vertellen of deze man een basisklant is? Ik dacht het wel maar weet het niet zeker.. Misschien kan Finn Stokkers nu een kans krijgen om zich te bewijzen op Eredivisie niveau? Dat is een jonge speler die mij met Football Manager aan heel wat titels en bekers geholpen heeft, dus ik zou het wel erg leuk vinden als hij het nu waar kan maken bij Sparta! Overigens hoop ik dat Sparta zich meteen in de subtop van de Eredivisie kan nestelen, daar horen ze toch eigenlijk wel thuis!

3 augustus 2016 om 11:23

Ik denk dat El Azzouzi de kans gaat krijgen. Die zullen ze niet voor niets gehuurd hebben en deed het bij Twente ook wel aardig

3 augustus 2016 om 11:27

Ja dat zal dan wel! Ik ga Sparta dit jaar zoveel mogelijk kijken want ik heb wel een zwak voor die club. Ben erg benieuwd!

3 augustus 2016 om 11:27

Nou, nou, subtop lijkt me wel heel enthousiast meteen, dat heeft Sparta in geen decennia laten zien en de selectie lijkt me in orde, maar niet super. Denk dat Sparta tevreden mag zijn met een plek 11-15 dit seizoen. Denk dat het gemis van Bergkamp nog relatief eenvoudig is op te vangen met el Azzouzi en Verhaar.

3 augustus 2016 om 11:32

Ik verwacht niet dat ze net als NEC meteen in de top 8(?) eindigen. Maar ik heb toch best een hoge pet op van Pastoor en ik vind dat Sparta zich best goed versterkt heeft, daarbij komt nog dat ze vorig jaar eigenlijk met gemak kampioen geworden zijn in de Jupiler League (met op de eindsprint toch nog een redelijke hapering) dus ik verwacht eigenlijk wel een plek tussen de 10 en plek 13.

3 augustus 2016 om 11:36

Ik viel een beetje over dat 'meteen in de subtop nestelen', ik schaar daar die 10e tot 13e plek die je nu noemt niet onder namelijk. Dat lijkt me wel realistischer natuurlijk.

3 augustus 2016 om 11:41

Ja ik heb een beetje moeite met het begrip 'subtop' af en toe haha! Ik vind het zo'n brede term dat ik het vaak zie als alles tussen plek 6 en 14

3 augustus 2016 om 12:58

Dus als je 13de eindigt zit je bij de subtop? Kom op man dat is het rechterrijtje en zeker geen subtop.

Is normaliter wel een speler die in aanmerking komt voor een basisplek, maar met el azzouzi en als vervanger finn stokers moeten we het we redden

3 augustus 2016 om 11:36

Stokkers komt te kort man ! Hij kwam
Voor de jpl al tekort . Die jongen heeft een goede instelling en is redelijk snel maar veder heb je erg weinig aan hem helaas .

4 augustus 2016 om 10:01

Stokkers viel elke keer prima in dus weet niet hoe jij daarbij komt, enige aanvaller die tekort kwam was Bergkamp

We hebben al haast geen fitte voorhoede spelers. Dit komt niet goed uit. Al was die waarschijnlijk geen vaste basisspeler geworden voor de spitspositie ! Ben bang dat Sparta toch nog moet kijken naar een aanvallende versterking achter El Azouzzi .

Als ik Sparta was zou ik direct bellen voor Zivkovic!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren