Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Spanje wilde trainer uit Premier League vlak voor WK aanstellen

Laatste update:

In de chaotische voorbereiding op het WK koos Spanje voor Fernando Hierro als tijdelijke opvolger van de ontslagen Julen Lopetegui. Volgens de doorgaans goed ingevoerde BBC was de oud-international echter niet de eerste keus van voetbalbond RFEF. Men wilde Rafael Benítez aanstellen voor de duur van het WK, maar om onduidelijke redenen lukte dat niet.

Benítez is de trainer van Newcastle United en was in beeld om het roer bij Spanje tijdelijk over te nemen, nadat Lopetegui daags voor de start van het WK werd ontslagen. In gesprek met de Evening Chronicle ontkent Benítez het nieuws niet. "Er was een kans, maar ik ben blij om nog altijd hier bij Newcastle te zijn. Er gingen inderdaad geruchten over", aldus de ex-trainer van onder meer Liverpool, Internazionale, Chelsea, Napoli en Real Madrid.

"Ik voel me nog jong, dus ik heb nog genoeg tijd om als bondscoach te werken", vervolgt de 58-jarige Spanjaard. "Spanje is een heel goede ploeg en ik denk dat ze in de toekomst nog beter zullen worden." Op het WK werd la Furia Roja in de achtste finale uitgeschakeld door gastland Rusland. Vervolgens werd Luis Enrique voor twee jaar aangesteld als bondscoach.

Zie je in Rafael Benítez een goede bondscoach voor Spanje?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat mensen toch in deze man blijven zien is mij echt een raadsel. Op meerdere plekken al door het ijs gezakt en teert volgens mij nogal vooral door op zijn successen bij Valencia en Liverpool in het verleden. Nu bij Newcastle gaat het degelijk, maar meer ook niet. Lijkt me ook zeker niet de juiste trainer voor het Spaanse elftal.

18 juli 2018 om 17:23

Ben ik het mee eens, ik heb het ook nooit eem goeie trainer gevonden. Als je Benitez afzet tegenover Spaanse trainers van de afgelopen 10 jaar is hij heel snel gedaalt in de pikorde

18 juli 2018 om 17:25

Teren op het succes van het verleden. Zo gaat dat met trainers toch de beste man lijkt me niet helemaal de droomkandidaat.. maar de meeste kennen lopetegui nog steeds alleen van naam en hij heeft bij t nationale elftal toch puik werk afgeleverd. De bond zal haar opties goed uitpluizen voor ze iemand aanstellen. De succesen van de walrus leggen de verwachtingen natuurlijk ook hoog. De last van een top selectie

18 juli 2018 om 18:25

Hallo hangover, je hebt mij verkeerd geïnterpreteerd. Ik reageerde op dejan zijn bericht dat trainers vaak teren op succes uit t verleden. Nergens stel ik dat rafa het ondermaats deed bij newcastle. Het was meer een statement dat trainers nou eenmaal beoordeeld worden op hun verleden. Zo gaat dat niet alleen met trainers maar met een heleboel functies binnen clubs. Ik zal nooit een trainer/speler beoordelen op iets waar ze zich nog niet hebben kunnen onderscheiden qua tijd. Benitez is een goede trainer als de ploeg genoeg respect voor hem op brengt. Pak jij nog maar een lekker drankje om die kater weg te spoelen maat! ;-)

18 juli 2018 om 18:31

Uefa Cup met Valencia, Champions League met Liverpool, Europa League met Chelsea en de beker en supercup met Napoli. Op meerdere plekken door het ijs gezakt vind ik zwaar overdreven, aangezien hij puik werk heeft geleverd bij de meeste clubs. Jij vindt dat zijn prestatie bij Newcastle degelijk, maar gezien de selectie van afgelopen seizoen is het een klein wonder te noemen dat ze zo hoog zijn geëindigd. Weet niet of hij de juiste man voor Spanje zou zijn, maar hij heeft genoeg bewezen om gewild te zijn. Zo’n raadsel is het niet.

18 juli 2018 om 20:00

Bij Newcastle degelijk? Hij is met een championsship selectie in de middenmoot geeindigd. Daarnaast heeft hij echt grote dingen gepresteerd bij Valencia en Liverpool en daarom alles aan zichzelf te danken.

Opzich geen slechte coach, want hij doet het bij New Castle op dit moment echt wel goed. Maar ik denk niet dat dit een goede optie is voor een team als Spanje, want net zoals je zag bij een grote club als Real, het lukt hem gewoon niet. Dit is gewoon een perfecte coach voor een middenmotor.

Opzich geen slecht idee toch? Denk dat het een beter idee was dan Hierro maar dan zal er toch wel een kern van waarheid inzitten gok ik. Anders zet je Hierro niet voor de groep.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren