Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Smolov transfereert voor negen miljoen en gaat Champions League in

Laatste update:

Fydor Smolov gaat de Champions League in. De 28-jarige spits heeft zich donderdag verbonden aan Lokomotiv Moskou, zo maakt de Russische landskampioen wereldkundig via de eigen sociale kanalen. Smolov, in de seizoenen 2015/16 en 2016/17 topscorer van de Russische Premjer Liga, komt over van FC Krasnodar. Volgens het Russische Sport-Express bedraagt de transfersom circa negen miljoen euro.

Smolov speelde sinds de zomer van 2015 voor Krasnodar en groeide daar uit tot een ware goalgetter. In 75 competitiewedstrijden kwam de aanvaller tot 53 treffers, terwijl hij daarvoor niet bekend stond als een productieve spits. Tussen 2007 en 2015 stond Smolov onder contract bij Dynamo Moskou, waarvoor hij tot 3 doelpunten in 68 duels kwam. De club verhuurde Smolov in 2010 nog een halfjaar aan Feyenoord. In de Eredivisie noteerde hij een doelpunt in elf optredens.

In Moskou behoudt Smolov hetzelfde salaris als hij verdiende in Krasnodar: 3,1 miljoen euro per jaar. Hij tekent naar verwachting een contract voor vier seizoenen, al heeft Lokomotiv dat nog niet bevestigd. De landskampioen heeft enkel een video gepubliceerd ter aankondiging van de komst van de ex-Feyenoorder. De transfersom van negen miljoen euro wordt naar verluidt in drie termijnen betaald door Lokomotiv. Men werd ook in verband gebracht met Carlos Bacca van AC Milan, maar lijkt Smolov de voorkeur te hebben gegeven.

Afgelopen zomer maakte de international deel uit van de WK-selectie van Rusland. Hij kwam in alle vijf wedstrijden op actie, maar scoorde niet voor de ploeg die reikte tot de kwartfinales op het toernooi in eigen land. In totaal was Smolov goed voor 12 doelpunten in 37 interlands. Zijn contract bij Krasnodar liep nog vier seizoenen door.

Fydor Smolov wordt een succes bij Lokomotiv Moskou

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Smolov speelde een dramatisch WK, maar heeft in Rusland wel bewezen een goede spits te zijn. Hij is meerdere malen topscorer geweest, maar doordat het er bij het nationale elftal nooit uitkomt, staat Smolov onder een grote vergrootglas, dus ik ben benieuwd of hij de stap naar een Russische topclub aan kan. Hij zal wel moeten wennen aan het counter voetbal wat Lokomotiv speelt, want bij Krasnodar kwam hij veel meer aan de bal.

9 augustus 2018 om 13:36

Inderdaad, had hem jaren niet meer zien voetballen maar op het WK was het dramatisch met als absoluut dieptepunt die strafschop....ben benieuwd. Hou ons op de hoogte ;-)

Dat is toch wel een andere trein! Loko - Lokomotiv!
De Champions League is overigens allesbehalve zeker na de nederlaag tegen Paok.

9 augustus 2018 om 14:35

Dat is Spartak Moskou, niet Lokomotiv.

9 augustus 2018 om 15:02

Ah excuus! Loko - Lokomotiv is natuurlijk kampioen geworden.

Deze jongen was bij Feyenoord echt dramatisch. Heeft uiteindelijk toch het licht gezien

9 augustus 2018 om 19:02

Dat was nog rond het tijdperk dat men met types als V Beukering aan kwam zetten toch? Floppen in een elftal in die toestand is idd vrijwel nietszeggend.

Lokomotiv is zich wel erg goed aan het versterken zeg.

9 augustus 2018 om 20:19

Ik begrijp die link en snap heel goed dat je daar zo over denkt. We hebben genoeg voetballers gehad die niet hadden misstaan bij grote clubs in Europa. Denk aan jongens zoals Akinfeev, Denisov, Glushakov, Shirokov en nu Dzagoev, Zobnin, Aleksei Miranchuk en Kokorin. Probleem is echter dat die jongens te duur zijn aan salaris en de meesten alles in Moskou of Sint-Petersburg hebben wat hun hartje begeert. In Dzagoevs geval heeft blessures een grote rol gespeeld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren