Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slot wil een extra spits: 10 interessante namen voor Feyenoord deze winter!

Laatste update:

Feyenoord moet het na de winterstop mogelijk een maand doen zonder Ayase Ueda, die met Japan gaat deelnemen aan de Azië Cup. De 25-jarige spits, die afgelopen zomer voor 9 miljoen euro overkwam van Cercle Brugge, geldt dit seizoen als back-up voor topschutter Santiago Gimenez. Trainer Arne Slot gaf onlangs tijdens een persconferentie aan dat Feyenoord mogelijk op zoek gaat naar een extra spits, eventueel op huurbasis. In dit artikel zet Voetbalzone tien interessante namen op een rij!

Arnaut Danjuma (Everton)
Afgelopen zomer zong de naam van Danjuma serieus rond in De Kuip. De 26-jarige aanvaller, die op alle posities voorin uit de voeten kan, stond niet onwelwillend tegenover een huurtransfer naar Feyenoord, maar vertrok uiteindelijk naar Everton. In Liverpool is Danjuma niet meer dan een wisselspeler, terwijl de club financieel gezien momenteel grote problemen heeft. Mogelijk kan Feyenoord in januari een nieuwe poging wagen voor de contractspeler van Villarreal, die ook bij zijn Spaanse broodheer geen toekomst lijkt te hebben.

Myron Boadu (AS Monaco)
Het zou niet de eerste keer zijn dat Slot een oude bekende uit zijn periode bij AZ naar De Kuip haalt, wanneer Boadu deze winter in Rotterdam-Zuid neerstrijkt. De 22-jarige spits kwam dit seizoen pas 57 minuten in actie voor AS Monaco, verdeeld over 7 optredens. Gaat Boadu in de voetsporen treden bij Alireza Jahanbakhsh en Calvin Stengs, door zijn carrière nieuw leven in te blazen onder Slot bij Feyenoord?

Sydney van Hooijdonk (Bologna FC)
Zijn vader Pierre schoot zichzelf in het seizoen 2001/02 de geschiedenisboeken in door Feyenoord hoogstpersoonlijk de UEFA Cup te bezorgen, waardoor Sydney opgroeide als supporter van de Rotterdamse volksclub. Ruim twintig jaar later werd ‘de zoon van’ afgelopen zomer zelf gelinkt aan een overstap naar Feyenoord. Van Hooijdonk junior bleef echter bij Bologna, waar hij slechts sporadisch in actie komt in de Serie A. De 23-jarige Bredanaar heeft bij sc Heerenveen bewezen te kunnen scoren in de Eredivisie en zou met zijn vrije trappen een extra wapen kunnen vormen voor Feyenoord.

Noah Ohio (Standard Luik)
Door zijn rol en prestaties bij Standard Luik lijkt Ohio misschien niet de meest voor de hand liggende optie als extra spits voor Feyenoord, maar bij Jong Oranje laat de Almeerder regelmatig toch zien potentie te hebben. De twintigjarige linkspoot kreeg onlangs fraaie complimenten van ESPN-analist Marciano Vink. “Hij is bedrijvig, soms ook druistig, maar hij doet wel zijn ding.” Ohio was in zijn eerste vier interlands voor Jong Oranje driemaal trefzeker.

Anastasios Douvikas (Celta de Vigo)
De miljoenentransfer van Douvikas van FC Utrecht naar Celta de Vigo is nog geen groot succes gebleken. De aftredend topscorer van de Eredivisie speelde pas 299 minuten voor de Spaanse laagvlieger, verdeeld over 12 optredens. Douvikas verloor zijn plek bij het Griekse elftal, waardoor zijn huidige situatie bij Celta richting een mogelijk EK in Duitsland (via de play-offs) catastrofaal zou kunnen zijn. Kunnen Douvikas en Feyenoord elkaar helpen met een tijdelijk dienstverband?

Fábio Silva (Wolverhampton Wanderers)
De situatie van voormalig PSV-huurling Silva is niet veranderd na zijn huurperiode in Eindhoven, waardoor de 21-jarige Portugees het nog altijd moet doen met korte invalbeurten bij het Engelse Wolverhampton. Silva was in het afgelopen seizoen regelmatig nuttig voor PSV en maakte in negentien wedstrijden vijf doelpunten. Daarnaast gaf de jeugdinternational twee assists. Daarmee leverde Silva toch een bijdrage aan de elfde bekerwinst van de Eindhovenaren. Eenzelfde traject als in Brabant zou voor zowel Feyenoord als Silva een uitweg kunnen bieden.

Sekou Koita (RB Salzburg)
Spelers met een aflopend contract zijn altijd extra interessant. De pijlsnelle Koita verloor dit seizoen zijn basisplaats bij RB Salzburg wegens veelvuldig blessureleed, maar liet zich in de afgelopen jaren behoorlijk gelden in de Oostenrijkse Bundesliga. In 91 wedstrijden voor Salzburg was Koita goed voor 38 doelpunten en 20 assists. Door zijn aflopende contract lijken de wegen van de Oostenrijkse topclub en Malinees international komende zomer te scheiden, waardoor hij in januari mogelijk voor een spotprijs is op te halen in de Red Bull Arena.

Harold Preciado (Santos Laguna)
Wie Feyenoord-directeur Dennis te Kloese goed kent, weet dat de in Bussum geboren leidsman regelmatig een beroep doet op zijn netwerk in Mexico en de Verenigde Staten. Bij het Mexicaanse Santos Laguna loopt met Preciado momenteel een interessante spits rond, die in 76 wedstrijden 36 keer het net wist te vinden en 10 assists gaf. De drievoudig international van Colombia loopt eind 2024 uit zijn contract en is volgens Transfermarkt zo’n 9 miljoen euro waard.

Adam Hlozek (Bayer Leverkusen)
Het Tsjechische toptalent Hlozek komt voor zijn leeftijd momenteel te weinig in actie bij Bundesliga-koploper Bayer Leverkusen. De 21-jarige spits ligt bij de club van trainer Xabi Alonso nog tot medio 2027 vast, waardoor er nog genoeg tijd is om te slagen in de BayArena. Voor Hlozek zou het goed kunnen zijn om tijdelijk ervaring op te doen bij Feyenoord, daar hij bij Leverkusen door de aanwezigheid van Victor Boniface en Patrik Schick vermoedelijk niet op speeltijd hoeft te rekenen.

Armando Broja (Chelsea)
Feyenoord zou er ook voor kunnen kiezen om de stoute schoenen aan te trekken, door te gaan voor een huurspeler uit het hogere segment. Net als de eerder genoemde Danjuma zijn aanvallers als Broja, Youssoufa Moukoko (Borussia Dortmund), Noah Okafor (AC Milan) en Wilfried Gnonto (Leeds United) in dat geval interessante opties. Broja, die nog altijd onder contract staat bij Chelsea, werd door de Londenaren al eens aan een Eredivisie-club verhuurd. In het seizoen 2020/21 speelde Broja op huurbasis voor Vitesse. Alle genoemde spelers in dit rijtje komen bij hun club overigens momenteel weinig in actie.

Voetbalzone staat voor meepraten over voetbal. Zijn wij een interessante naam vergeten? Laat het weten in de reacties!

Welke genoemde spits zou een goede optie zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hmm een spits. Zie liever een CV komen trouwens en een echte RB. Goede opties vanuit VZ wel. Heb eigenlijk geen voorkeur. Dit omdat ik denk dat Ueda nog steeds een prima spits is mits die minuten mag maken.

6 december 2023 om 11:15

Zou gewoon Kramer halen voor de laatste 10 minuten als breekijzer. Dan hebben we misschien echt een goed slot offensief, want dat lijkt nergens op dit jaar

6 december 2023 om 14:45

Danjuma lijkt mij de beste van de realistische opties. Ook vind ik Danjuma meer een buitenspeler dan een spits en al helemaal geen pinchhitter. Dat maakt hem echter wel weer bruikbaar op meerdere plekken als Ueda terug is.

Voor Broja, Boadu en Hlozek valt er weinig te halen. Die moeten echt ergens eerste spits zijn met hun kwaliteiten en zie ik in een half jaar Feyenoord geen betere ontwikkeling doormaken dan ze nu kunnen doen. Ook zullen die best een huursom/salaris kosten en vind ik dat voor Feyenoord weer weggegooid geld.

Voor mij blijft Sydney v Hooijdonk de beste optie. Niet duur, bewezen in de ED en perfect voor hem om te ervaren of hij dit niveau aan kan. Zou dan evt zelfs voor een redelijke prijs definitief kunnen komen bij succes. Het gaat ook om een 2e spits voor pakweg 2 maanden hooguit. Een buitenlander die niet bekend is met de ED/NL moet er dan direct staan. Dat risico lijkt mij het kleinst met v Hooijdonk en evt nog Douvikas.

6 december 2023 om 14:56

Wat mag Kramer breken dan? De keepers van de tegenstander, of toch de enkels van de verdedigers?



Hoop dat je sarcastisch bent.

6 december 2023 om 14:57

@tyuin, inhakend op jouw verhaal, ik zie heel erg veel namen die interessant zouden zijn omdat ze elders op de bank zitten. Vaak in grote competitie.

Deze namen snappen ook wel dat ze Gimenez er niet uit gaan spelen, dus dan zouden ze de ene bank inruilen voor een andere.

Ik zou eerder een lijstje maken met spelers van kleinere clubs die het goed doen en die graag naar Feyenoord komen, en op de bank zitten voor lief nemen. Hopend op een kans in de basis te komen in de zomer, die de concurrentie wel aandurven met Ueda. Het profiel van Ueda of Gimenez zeg maar.

Of spelers die einde carriere zitten en nog even willen uitbollen in de eredivisie. Zoals Van Persie op t einde van zijn carriere bijvoorbeeld.

6 december 2023 om 15:27

@JtjeVtt,
Ik weet dat veel Ajacieden hem niet mogen, maar Kramer maakt nog regelmatig goede goals, en net als 5 jaar terug het kampioenschap kan hij van waarde zijn in de laatste 10 minuten om iets te forceren.
Had Ajax niet ooit Bulyekin ofzo?

6 december 2023 om 16:16

Even los van Ajax (want dat 'niet mogen' heeft Kramer toch echt zelf veroorzaakt met zijn uitspraken en zijn gedrag richting Ajax spelers) is dat toch echt niet meer het niveau dat Feyenoord na moet streven? Net als dat Bulykin niet meer het niveau is dat Ajax na moet streven. Dan kan je nog beter Hancko naar voren sturen op het einde als je een kopper nodig hebt. Ik vond Kramer toen al niet goed genoeg voor Feyenoord, laat staan nu. Kijk dan liever naar bijvoorbeeld Lauritsen als pinchitter voor de toekomst.

Volgens mij zit Kramer ook prima op zijn plek bij RKC en gaat die echt niet voor 1 maandje achter Gimenez helemaal van club switchen, en waarom zou RKC meewerken aan zo'n huurconstructie? Het gaat nu over het tijdelijk vervangen van Ueda en dan is Kramer natuurlijk een enorme stap achteruit voor Feyenoord. Stel je even voor dat Gimenez geblesseerd raakt, dan is Kramer opeens je eerste spits.

6 december 2023 om 16:41

Nee, dan is hij niet je eerste spits, maar zal hij een keer uit nood in de basis starten. Kramer heeft alles voor die rol, groot, irritant en toch een neusje voor de goal. Hancko naar voren sturen kan, maar ik ben geen fan van hele systeem omgooien.Maar ik bedoel dus als 3e spits voor dit jaar en volgend jaar. Een beetje als zon kicker bij het Football. Niks verwachten, alleen in nood 5 of 10 minuten oorlog maken.

6 december 2023 om 17:20

Hij heeft opzich wel alles voor die rol maar de grote vraag is of hij zin heeft in die rol. Is nu de grote man en aanvoerder bij RKC met een team waar hij volgens mij veel vrienden heeft. Staat daarnaast altijd in de basis en maakt meestal de 90 minuten vol. Waarom zou hij dan genoegen nemen met 5 of 10 minuutjes hooguit per wedstrijd. Zijn grote droom om bij Feyenoord te spelen is al uitgekomen en hij is ook al kampioen met ze geworden dus ik zie het niet zo snel gebeuren.

Daarnaast gaat dit topic over een vervanger voor Ueda die een tijd weg is voor de Azie Cup. Dan zou ik toch liever een Boadu of Danjuma achter de hand hebben dan Michiel Kramer

7 december 2023 om 02:37

@amsterdam6,

Leuke aanvulling, toch denk ik niet dat dat is wat zowel Feyenoord als die spits nodig heeft. Als gezegd: het is in principe voor 2 maanden. Daarvoor ga je toch niet als pakweg Ugalde oid nu naar Feyenoord? Ook een spits uit het buitenland a la Gimenez is weer inpassen en meten. Gewoon een bekende jongen die er direct staat of idd oude rot zoals je stelt. Kans is namelijk groot dat deze nieuwe spits komend halfjaar pakweg 10 potten mee gaat doen.

6 december 2023 om 11:33

De extra spits komt juist omdat Ueda waarschijnlijk een maand niet inzetbaar zal zijn, dus dit staat los van Ueda’s prestaties.

Slot zei ook dat het hoogstwaarschijnlijk om huur zal gaan daar de spits maar een maand lang echt op speelminuten kan rekenen. Zou dan eerder gaan voor iemand die in ieder geval ritme brengt en er staat ipv een Boadu, die pas 57 minuten in de benen heeft dit seizoen.

6 december 2023 om 11:40

Ja dat klinkt leuk natuurlijk maar een spits met ritme is natuurlijk niet vaak beschikbaar voor verhuur dus het zal niet makkelijk worden. Of misschien dat een spits uit een competitie met een andere speelkalender waar ze in de winter stil liggen een optie is.

6 december 2023 om 12:37

@zanazanyan Goeie, was nog niet helemaal helder bij mij. Dan ben ik helemaal benieuwd wie in dat profiel past en of wil passen. Wat doet Bryan Linssen nu eigenlijk?

6 december 2023 om 14:04

@RvP In januari zijn er geen spitsen beschikbaar die ritme hebben? Juist..

@Batouwe zijn geld tellen in Japan? 😅

6 december 2023 om 14:08

Bovendien zoek je dus iemand puur voor de bank voor maximaal een maand.
misschien is hij na 1 week al terug
Gimenez is onbetwistbaar en als Oueda terugkomt is hij natuurlijk nummer 2

Slot is een goede trainer, maar hij roept ook wel eens gruwelijke onzin. Net als toen hij een eventuele derde of vierde keeper zocht

6 december 2023 om 14:19

Nou ja, voor verhuur zonder optie tot koop zullen er niet veel zijn met ritme. Die spelen wel bij hun club dus zullen niet op de lijst staan om verhuurt te worden, of zeg ik iets stoms?

7 december 2023 om 02:40

Je hebt niet spelen of weinig spelen. Ik denk dat Celta of Bologna best openstaat voor een verhuur van Douvikas of v Hooijdonk om hun transferwaarde wat op te krikken. Die hebben nog wel iets van ritme hoor.

6 december 2023 om 18:11

Dat is het probleem ook batouwe ueda is tijdje weg in januari ivm interlands

Pratto zou ook nog kunnen. Maar nee als er niks geks gebeurd met Gimenez dan lijkt het me sterk dat er een extra spits word gehaald. Zonde van het geld voor die 5 wedstrijden. Wellicht een buitenspeler die ook in de spits kan, maar een pure spits geloof ik niet in.

De spits die laatst voorbij kwam was een jonkie van 18 volgens mij. Lijkt me niet dat we iemand als Danjuma gaan halen als 3e spits.

Beetje overdreven toch? Ik zou eerder kijken naar een rechtsback en als je wel een spits wilt dan maar huren.

6 december 2023 om 11:19

Rechtsback is topprioriteit.
En dan proberen Alireza en Dilrosun te lozen en een buitenspeler erbij

6 december 2023 om 11:48

Ja eens, beide loodsen wordt wel erg lastig. Afgelopen zomer ook al geprobeerd. Dilrosun speelt niks meer dus de kans dat hij wegwilt is wel aanwezig denk ik.

Als er een spits komt zal het Boadu wel worden toch? Spelers en assistenten met AZ verleden etcetera.

6 december 2023 om 11:20

Ja. dat zei je laatst ook al ergens, maar er zijn met Alireza en Stengs toch wel 2 van de 25 selectiespelers met een AZ verleden aanwezig. Maar je moet toch wat zeggen he..

6 december 2023 om 11:46

Fr010frdam. Helaas is lezen niet je sterkste punt. Ik heb het over zowel spelers en assistenten . En dat zijn er echt meer dan 2 toch? Til- Taabouni-Alireza-Idrissi-Stengs waren/zijn toch door Slot gehaald? Hulshof-Reijnen-Pulisic ( samenwerking) zijn toch veel bekenden van Slot.

6 december 2023 om 12:36

Hulshof en Reijnen zijn gewoon 2 assistenten met een Cambuur verleden. Wat betreft die spelers: dat waren vooral allemaal goedkope/haalbare opties op dat moment die,op Taabouni na,volkomen begrijpelijke aanwinsten waren. Dat Slot ze dan toevallig ook kende vanuit zijn AZ tijd is dan mooi meegenomen.

6 december 2023 om 13:44

madmarcel. Slot heeft toch ook een Cambuur verleden. Het ging mij er alleen maar om dat er relatief vaak " bekenden" worden opgepikt. ( niet alleen bij Feyenoord)

6 december 2023 om 14:13

Maar het is toch logisch dat je altijd mensen meeneemt die je kent en vertrouwd? Dick Advocaat zet al 40 jaar geen stap zonder Cor Pot, Van Gaal deed het met Jonker en die keeperstrainer. Daarnaast kennen Reijnen en Slot elkaar van PEC, niet van AZ of Cambuur.

En dat hele AZ kopiëren valt ook wel mee. Zij hebben toch ook met spelers als Clasie en BMI en bestuurders als Eenhoorn mensen met een Feyenoord verleden?

Nederland is een klein land en de Nederlandse voetbalwereld nog kleiner, het lijkt me niet gek dat het nogal rouleert, schuift en (meermaals) met elkaar in aanmerking komt allemaal.

Ongelooflijk! De club heeft voor het eerst in weet ik hoeveel jaren geld en het gaat er zo onverstandig mee om.

Bjorkan, Lopez, Bullaude, Lingr, Zerrouki, Walemark, Dilrosun, Nieuwkoop, Rasmussen, Paixao zit ook als Ivanusec fit is enz. enz. Nu is Ueda een ander verhaal want die moet volgend jaar Gimenez opvolgen, maar is ook een dure wissel....

Op Stengs na is notabene niet 1 aankoop basisspeler! Ivanusec zal het wel worden mits fit.

Er zit echt voor een godsvermogen op de bank of is al weer vertrokken. Dat is in Amsterdam ook zo, maar dat daar onverstandig beleid is gevoerd staat zo'n beetje 4x per dag in de krant.

Ze hebben 8 buitenspelers en 2 goede spitsen en wat willen ze hebben, een spits.

Ik zou voor een absolute fitte topkeeper gaan, een rechtsback en voorsorteren op het vertrek van Hancko en dan gelijk voor veel geld, want dan heb je ook echt een fantastisch elftal.

6 december 2023 om 11:43

Bjorkan was gehuurd, Lopez is gewoon een prima vervanger voor Hartman.
Lingr, Zerrouki, Ivanusec kan je nog weinig van zeggen. Nieuwe aankopen ga je na 4 maanden nog niet afserveren.
Walemark was al gehaald voor het geld er was en is een foute gok gebleken.
Dilrosun was helemaal geen gekke aankoop met zijn verleden en zijn talent.
Nieuwkoop valt behoorlijk tegen, maar was gezien zijn vorige seizoen ook niet heel gek, al had ik hem niet gehaald.
Rasmussen was gehuurd als backup en deed dat aardig.
Stengs is goed,
Paixao is ook helemaal geen gekke aankoop. Zit nu in een vormdip maar vorig jaar gewoon bijgedragen aan het kampioenschap en daarom al zijn geld waard.

En heb je ook gezien waarom we tijdelijk een spits willen?

Al met al zijn er 2 of 3 van de gehele lijst waar je kritiek op kan hebben.
De rest heeft bijgedragen wat je van ze verwacht of kan je nog niks over zeggen.

Vind je relaas zeer overdreven. Zeker omdat je even vergeet dat er met dat geld ook een Trauner, Aursnes Hancko, Wieffer, Gimenez en Timber gehaald zijn, maar dat past natuurlijk niet in je plaatje?

6 december 2023 om 11:55

Fr010frdam

Ik begin met jouw laatste alinea.... dat vergeet ik zeker niet, en die spelers gaan er ook voor zorgen dat Feyenoord dit soort dingen voorlopig wel kan blijven doen, omdat ze veel geld opleveren.

Dan Paixao, waarom denk je dat die uit vorm is? Zou het kunnen komen omdat Slot telkens een andere opstelt? Geen wedstrijdritme! En dan ook nog vaak degene die 0 restwaarde heeft, Minteh, omdat die gehuurd is....

Dilrosun exact hetzelfde verhaal, die begon goed, maar Slot kreeg het in de kop om Szymanski (wederom een huurling) op de buitenpositie te zetten en te gaan wisselen... waardoor Dilrosun zijn restwaarde is gekelderd.

Lopez is gehaald als basisspeler! Niet als wissel, hij is er alleen keihard uitgespeeld.

Lopez en Lingr zijn in mijn ogen typische 'Mislintat-aankopen'.

Punt wat ik wil maken is, had dat geld incl. salarissen bespaard en had 2 absolute toppers gekocht, dan had je echt een fantastisch elftal gehad! Nu heb je 8 buitenspelers waarvan ze eigenlijk allemaal, op Ivanusec na, net niets zijn. (en sauer een talent)

Het geld was er, en komt ook weer als bovenstaande spelers worden verkocht. Feyenoord heeft de kans om een straatlengte voorsprong te pakken op PSV en Ajax gezien de restwaarde in de selectie, alleen ze verzuimen het door het huidige beleid.

6 december 2023 om 12:01

Ik vind dat Slot wat betreft buitenspelers zeker wat te verwijten is. Paixao doet het iedere keer goed op rechts, maar wordt toch weer op links opgesteld.
Dilrosun begon goed, mocht daarna naar 10, en weer terug en weer terug en toen zat hij er niet meer lekker in.
De vraag is inmiddels qua buitenspelers of het systeem van SLot verdedigend niet te veel vraagt aan deze spelers, waardoor ze aanvallend weinig toevoegen.

Lopez is gehaald met in het achterhoofd dat men niet wist hoe Hartman terug kwam van een blessure.
Lingr kan ik nog niks over zeggen, heeft amper kansen gehad op het moment dat het team in een normale formatie speelt. Altijd op het moment dat het alles of niets was en op de momenten dat er niet meer gevoetbald werd.

Feyenoord heeft dit jaar juist ingezet op de breedte. Dat is niet gek, want de basis stond goed vorig jaar. Daarmee werden we kampioen en kwamen we ver in Europa.

6 december 2023 om 12:34

Volgens mij zijn we het dan wel aardig eens, alleen blijf ik je laatste alinea een goede keuze vinden, maar waar Feyenoord veel te ver in doorslaat.

Stengs kan op 10, Ivanusec kan op 10, Dilrosun kon vorig jaar volgens Slot op 10 en je kan ook nog met Zerrouki, Timber en Wiefer spelen.

Lingr is dus echt overbodig! Op rechts huur je Minteh (salaris) terwijl je Paixao en Alireza hebt.

M.a.w. had Lingr niet gehaald, Alireza/dilrosun verkocht en Minteh niet gehuurd en daarvoor 1 absolute basisspeler gekocht. Dan was je in de breedte nog top geweest en in je basis nog beter.

6 december 2023 om 12:46

Ja we denken er ongeveer hetzelfde over, maar ik denk dat hij Ivanusec echt als buitenspeler heeft gehaald, Dilrosun eigenljik wilde doorselecteren en in Lingr een type Til 10 zag (een loper met scorend vermogen)

En op rechts wilden ze Alireza ook terecht doorselecteren. Probleem is dat Alireza niet weg wilde en voor Dilrsoun geen interesse was

6 december 2023 om 12:49

Volgens mij is het duidelijk dat Feyenoord maar al te graag af wou van Alireza en Dilrosun. Alireza wou zelf niet weg en er kwam geen club voor Dilrosun. Dilrosun zit niet in de plannen, de kan je dus al weghalen.

Zerrouki en Wieffer kunnen helemaal niet op 10, Timber kan er spelen maar hoort daar helemaal niet en Ivanusec kan op 10 maar speelde zijn beste wedstrijden op linksbuiten. Dan zou het heel raar zijn om alleen Stengs te hebben als echte 10. Lingr is daarom een goede aankoop en zeker niet overbodig. Je hebt nu eenmaal 2 echte nummers 10 nodig.

6 december 2023 om 11:49

Hancko, Trauner, Timber, Gimenez en Szymanski vergeten? Ben het met je eens dat er een hoop binnen komt en ook veel weer vertrekken maar vergeet niet dat er veel voor toekomst en dubbele bezetting is gekocht. PSV draait een sterk seizoen wat het extra zuur maakt voor Feyenoord. Focus op een rechtsbuiten dat is nu het belangrijkste. Tevens mag Slot echt gaan nadenken over een plan B, het eeuwige tikken begint zijn glans te verliezen gezien de tegenstanders zich begint in te graven.

6 december 2023 om 11:53

Dit zijn ook aankopen/huurspelers van vorig jaar en nog ouder. Waarvan Rasmussen/bjorkan huurspelers waren. en Lopez/bullaude/nieuwkoop maar weinig gekost hebben. Dilrosun is wel een miskoop maar in die prijsklasse koop je ook geen zekerheid, helaas heeft Dilrosun het niet gebracht. Walemark ook een miskoop. Vond ik zelf wel een speler met potentie maar met zoveel blessures word dat echt lastig. Zerrouki en Lingr zijn er pas net. Vorig jaar had iedereen Timber ook afgeschreven maar staat er ook dit jaar.

Vind de lijst met namen niet indrukwekkend. Veel spelers die in de top tekort komen of niet goeg genoeg zijn om te spelen. Een Danjuma bijvoorbeeld. Is nog redelijk jong, maar mislukt telkens. Ondanks een paar goede optredens wil het maar niet lukken. Is het dan verstandig om zo'n speler te halen? Denk het niet. Het is namelijk niet zo dat Feyenoord minder is dan Everton, dus dan is de kans behoorlijk dat hij het ook bij Feyenoord niet red. Is Zirkzee een optie? Of inmiddels al te duur?

Zo dan Hlozek en Danjuma zijn wel goede namen. Die zie ik beide wel graag komen haha.

Met alle respect maar je weet dit al heel lang dat het eraan komt dan moet je voor zo’n maand toch gewoon een spits uit de jeugd gebruiken? Het gaat om een backup spits voor een aantal duels en daarna een derde spits. Gebruik je financiële mogelijkheden voor de echte plekken die versterkt moeten worden.

Nog een spits? Oueda echt een goede spits wordt amper gebruikt
Ivanusec, Stengs, Jahanbaks (zwaar ondergewaardeerd), Paixao, Minthee,gimenez. Hoeveel wil je hebben en opstellen
Ik zou voor de positie van Bart Nieuwkoop en Geert Truida eerder versterking zoeken
Met name Truida laat het als het erop aankomt afweten

De juiste kandidaat lijkt me kevin van veen. Die kan wel een stap hogerop, aangezien de kkd een te laag niveau is. Denk dat kevij de eredivisie kapotspeelt

Als je een spits voor vast haalt (dus geen huur), kijk dan ook naar potentie en toekomst. Dan zou Ohio of Boadu een serieuze optie zijn.

Voor huur zou ik kijken naar een speler die nagenoeg geen tijd nodig heeft om aan te passen en met Danjuma haal je een ervaren speler binnen die op meerdere posities uit de voeten kan.

Anderzijds, zodra Ueda weer terug is, heb je al twee volwaardige spitsen in je team en Gimenez is onomstreden. Dan wordt het wel heel druk in de voorhoede en kan je beter kijken of andere spelers niet als stand-in spits kunnen functioneren. Bijvoorbeeld Stengs, Jahanbaks en Minthee die je nog achter de hand hebt.

Belooft een schraal jaar te worden als topspeler Giminez weg is. Ze kunnen weer opnieuw gaan bouwen denk ik.

Een rechtsback lijkt me belangrijker

Moet Feyenoord niet eens kijken naar een echte 10 of winger? Het middenveld is vaak te statisch en ook de vleugels zijn tot nu toe niet echt indrukwekkend . Zowel minteh Jahanbakhsh als ivanusec hebben nog niet echt een bijzondere indruk gemaakt

Stel, er komt een monsterbod van 100 miljoen euro voor Giménez in de winter. Wat doe je dan als Feyenoord? Je bent Ueda kwijt in januari en moet een nieuwe spits binnenhengelen. Is uiteraard hypothetisch, maar ben wel benieuwd hoe Feyenoord zou handelen.

Bijna al deze spelers lijken mij niet haalbaar.

Kan Lingr niet in de spits?

Ik zou bij voorkeur gaan voor een Nederlandse speler, zodat je je spits niet steeds voor een maand kwijt bent wegens interlandverplichtingen in het buitenland, zoals straks met Gimenez en Ueda het geval is.

Veel opties die genoemd worden lijken mij niet haalbaar.

Hoogstens Boadu, Ohio en Koita. Koita zou ik zelf proberen over te nemen, niet eens huren. Ongelukkig qua blessure's, maar ik vind dat een aardige spits hoor.

Vind sowieso wel dat men eens wat vaker moet shoppen of rondkijken bij RB Salzburg. Vaak veel heerlijke talenten daar met Konate, Koita, Gourna, Pavlovic, Dedic, Sucic, Kjaergaard, Gloukh en Kameri. Al deze spelers zijn 21 of jonger zo wat (misschien eentje 22) en Koita is 24, maar heeft wel al genoeg laten zien!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren