Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen

Laatste update:

Feyenoord heeft zondagavond een eenvoudige 5-0 zege geboekt op PEC Zwolle. In de slotfase en na afloop van de wedstrijd werd Arne Slot luidkeels toegezongen door De Kuip, dat al afscheid nam van zijn succestrainer, die na dit seizoen naar Liverpool zal vertrekken.

De Rotterdammers kenden weinig moeite met PEC en hadden na een minuut of 80 de 5-0 eindstand op het scorebord staan. In de slotfase werd de technische staf, met in het bijzonder Slot, luidkeels toegezongen door Het Legioen.

Slot vertrekt na dit seizoen naar Liverpool, maar weet nog niet wanneer de officiële bevestiging naar buiten zal komen. “Dit soort dingen hebben altijd even tijd nodig. Ik heb al heel vaak gezegd dat ik er vertrouwen in heb dat het goed komt. Wanneer het precies naar buiten gebracht wordt, kan ik je op dit moment niet vertellen”, zei hij voorafgaand aan de wedstrijd tegen PEC.

Santiago Gimenez, die zijn eerste competitietreffers sinds 10 maart maakte, was na afloop vol vertrouwen over zijn trainer. “Ik denk dat hij het fantastisch gaat doen daar”, aldus de Mexicaan voor de camera’s van ESPN.

“Hij is een geweldige trainer”, vervolgt Gimenez. “Ik hoop dat hij ook daar een aantal prijzen gaat pakken.”

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bijzonder triest dat het nu moet door de “spoed”straf van de KNVB. Desalniettemin een waardig afscheid voor Arne.

Arne bedankt!!

5 mei 2024 om 22:57

Tja, als je niet de regels overtreedt komt er überhaupt geen straf.

5 mei 2024 om 22:58

Mmmm eens maar tis wel selectief toxh. In andere stadion werd er een wedstrijd door fakkels stil gelegd alleen niks zonder publiek gezien hoor

5 mei 2024 om 23:23

Wat een flauwekul zeg. Een straf hoort proportioneel te zijn. En straf daders, geen omstanders. Als jij te hard rijdt, moet ik dan een week mijn rijbewijs inleveren omdat ik er toevallig naast reed? Waarom moet ik voor de zoveelste keer een thuiswedstrijd missen omdat ik op dat vak zit?

6 mei 2024 om 12:31

Over het algemeen worden geloof ik voor alle overtredingen gewoon straffen uitgedeeld. Kan natuurlijk zo zijn dat ik dan inderdaad heb gemist dat sommige overtredingen niet zijn bestraft en dat is natuurlijk ook niet goed. Echter neemt dat niet weg dat je moeilijk boos kan worden om een straf als je de regels hebt overtreden. Dan kan je er op gokken dat de KNVB het over het hoofd ziet, maar bij veelplegers (en dat is Feyenoord wat dit betreft) gaat dat toch lastiger. Vind het te makkelijk om naar de KNVB te wijzen.

6 mei 2024 om 12:33

Jij vergelijkt het met het strafrecht, maar dat is heel wat anders. Dit zijn gewoon de regels van de KNVB en omdat het om een KNVB competitie gaat heb je je er maar aan te houden of je stapt over naar een andere competitie. Of die regels dan goed of slecht zijn is een 2e, maar die ga je niet zo aan het einde van het seizoen aanpassen.

5 mei 2024 om 23:01

Die hele manier van handelen is wederom ontzettend incompetent geweest en als je vandaag ziet ook heel frustrerend. Laat die tribune dan leeg tegen PEC en laat de laatste wedstrijd van het seizoen gewoon in volle glorie gebeuren. Of doe het de eerst volgende bekerwedstrijd. Maar nee, uitgerekend de laatste pot. En dat zegt nota bene iemand die een hekel heeft aan de arrogantie en houding van harde kernen en daar de schuld bij legt.

5 mei 2024 om 23:32

4-0 voor word luid toegezongen en het word 5-0, mooier kon niet. Laatste wedstrijd is altijd zo’n gekke wedstrijd waar niks op het spel staat. Op deze manier denk ik nog mooier alvast afscheid kunnen nemen van Slot. Wat mij betreft mag het standbeeld onthuld worden na laatste wedstrijd als dank voor alle dienst.😜

Dik verdiend is de waardering die Slot krijgt en hopelijk zien we hem nog eens terug in De Kuip.

Potver dat was wel tof hoor en kippenvel.
Slot heeft echt de club weer doen leven.
Uiteraard met een hoop mensen om
Hem heen maar deze man verdiend een mooi afscheid

Hoop dat die dit nooit vergeet, deze 3 jaar op een positieve manier onder zijn huid gaan zitten en dat hij ooit nog eens terugkomt als trainer. Beide partijen hebben elkaar op het juiste moment gevonden en naar grote hoogte gestuurd. Arne, bedankt dat je de uitdaging hebt aangedurft. De uitdaging waarvan iedere Feyenoordaupporter wist dat die haalbaar kon zijn. Maar wel 1 die voor weinigen was weggelegd. Afbreukrisico was groot, maar als je zou slagen om zo'n grote club op de rails te krijgen zou er eeuwige roem zijn. Het werd zolang gezegd en het was een theorie zoals je die in de wetenschap vaak tegenkomt. Vandaag is deze bewezen. Zelfs Gio ging niet zo door de voordeur weg. En dat zegt echt wat.

Wat een mooi moment was dat zeg!

Prachtig feest met erkenning voor meester Slot. En nu moet toch binnenkort wel gaan blijken hoe graag Liverpool echt met Arne in zee wil..geen gemier over de laatste euro's graag Liverpool, dat heeft Arne niet verdiend!

Hoe zit het eingelijk met Slot naar Liverpool? Het is door de club nog steeds niet officieel aangekondigd. Wachten ze tot het einde van het seizoen, of is het slechts media speculatie?

Passend afscheid voor een trainer die ver gaat komen. Jammer dat hij de eredivisie gaat verlaten want hij heeft deze Europees weer mede op de kaart gezet met goed voetbal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren