Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slot en spelers Feyenoord swingen tot late uurtjes mee met Rotterdamse rapgroep

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor de selectie van Feyenoord, die de bekerwinst op NEC (1-0) zondagavond vierde in restaurant de Harbour Club.

De spelers van Feyenoord genoten zichtbaar na de winst van de TOTO KNVB Beker. De kleedkamer van de Rotterdammers veranderde al snel in een halve disco en later op de zondagavond werd ook nog feest gevierd in de Harbour Club, waar de spelers genoten van een optreden van rapformatie Broederliefde.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Trainer Arne Slot mengde zich breedlachend ook in het feestgedruis, zo is te zien in een Instagram Story van Broederliefde, dat op de beelden hun nummer ‘Wie Dan?! (Soukous Live)’ ten gehore bracht.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker toch. De beker niet de hoofdprijs maar zeker een prijs dus mag je feesten.
NU mag van mij de focus naar volgend jaar en mogen van mij talenten wat meer speeltijd gaan krijgen zoals een Sauer, Zechiel en Milambo.
Daarnaast mag van mij Bijlow wel keepen en niet omdat ik wellenreuter niet goed vind maar wel om hem nog een kans op het EK te geven.
2 de plek is veilig dus lekker vrij gaan voetballen nu

22 april 2024 om 09:24

Ja vind ik ook, stuur Gimenez gewoon op een lange vakantie. Dit gaat namelijk ook niet zo werken.

Hopelijk gaat Slot dat ook wel doen.

22 april 2024 om 09:39

ja handig om Santi op vakantie te sturen! Zal goed zijn voor de marktwaarde... Mij god, gelukkig ben je geen trainer.

22 april 2024 om 09:52

Santi gewoon lekker laten staan inderdaad. Toevallig heeft hij gisteren gezegd dat hij die assist even nodig had. Dat gaf hem alweer wat vertrouwen in zijn eigen kunnen. Hopelijk kan hij dat doortrekken in de laatste wedstrijden.

22 april 2024 om 10:15

Nee hem laten spelen zoals afgelopen weken zorgt ervoor dat zijn "marktwaarde" omhoog gaat.

22 april 2024 om 10:39

Ik zou hem er ook niet uit halen hoor, maar het is wel schrijnend om te zien dat hij zich nu constant zo verontschuldigend opstelt door te zeggen dat een assist hem wel weer gaat helpen.

22 april 2024 om 12:11

het kan niet slechter gaan. Je kan wel bijdehand doen, maar spelen heb je kans op doelpunten, assisten of op een andere manier belangrijk zijn.

Dus ja, zijn marktwaarde blijft hetzelfde of word mee.

22 april 2024 om 13:02

Waarom is een tegen argument altijd hier bijdehand of als kwetsend ervaren.

Dat is toch logisch als je speelt maak je een kans om te scoren of wat dan ook. Daar gaat het niet meer om, dat zou jij en ik een kans kunnen maken om te scoren. Het gaat om iemand die best wel veel gespeeld heeft en spelen voor Mexico is ook niet om de hoek. Dan is het soms toch wel handig om zijn batterijen te kunnen laden, want ik geloof er weinig van dat Gimenez nog gaat vertrekken.

Mooi dat de beker zo aan status heeft gewonnen. In heb het niet zo gevierd als de titel vorig jaar, maar zeker wel een paar mooie biertjes opengetrokken gisteravond. Was niet de mooiste finale, maar de strijd maakte veel goed, finales zijn altijd fijn zolang je ze wint.

22 april 2024 om 08:57

Uiteindelijk was het wel een mooie finale.
Misschien niet het mooiste voetbal , maar ook echt alles zat er in.
Nec die prima speelden en Feyenoord die keihard moest werken.
Het was geen walkover en tot de laatste minuut spannend.
Het biertje smaakte heerlijk na deze pot

22 april 2024 om 08:59

Het is ook misplaatste arrogantie van nederlandse clubs om het niet groots te vieren. In europa ben je als ajax psv of feyenoord zijnde 9 van de 10 keer kansloos voor een prijs. Dan blijft alleen nog de titel en beker over.

22 april 2024 om 09:54

100 % mee eens. Dat denigrerende gedoe altijd van clubs (lees: supporters) die niet in de finale staan, is echt belachelijk. Nederlandse clubs spelen eigenlijk maar voor 2 prijzen. De landstitel en de landelijke beker. Dan slaat het dus nergens op om 1 van die 2 te downgraden.

22 april 2024 om 10:10

Het is maar hoe je het bekijkt. Voor een landstitel kom je iedere club twee keer tegen net als alle andere clubs, bij een beker kun je met een gelukkige loting zo in de finale staan.

NEC staat dan wel in de finale, maar hebben op Go Ahead na geen enkele Eredivisie club gehad gedurende de hele beker campagne. Dan speel je dus een finale door vooral amateur en KKD verenigingen te hebben geloot. Nu is het NEC en die bereiken niet vaak een finale, maar ik kan me best voorstellen dat voor Feyenoord of PSV het een prijs met veel minder prestige is. Feyenoord heeft dit seizoen een moeilijke route gehad en dat geeft de prijs juist weer extra allure, want je hebt er echt voor moeten strijden.

Wat ik maar wil zeggen is dat de ene bekerwinst de andere niet is. De weg er naartoe is zo bepalend voor de uiteindelijke vreugde bij supporters. Had Feyenoord de loting van NEC gehad dit seizoen had die beker ook minder als een echte prijs aangevoeld.

22 april 2024 om 12:59

Amateurverenigingen valt ook niet altijd mee.....

Soepele heupjes Arne! Een prijs is een prijs en dat moet gevierd worden, leuk voor die gasten en rustig aan de focus op volgend seizoen.

22 april 2024 om 09:10

Dat is er nog wel hoor, niveau 3 topics. Vaak over maatschappelijke zaken. Al kunnen wij vz opa's daar ook weleens uit de bocht vliegen...

Mooi toch dat ze het zo vieren!
Eigenlijk heeft Feyenoord ook gewoon een top seizoen gespeeld, met mooi en fris voetbal. Ik hoop voor iedereen die Feyenoord een warm hart toedraagt, dat Slot nooit zal vertrekken;-)

22 april 2024 om 09:03

Vind je dat echt? Ik vond Feyenoord echt dit seizoen stuk minder. Heel veel potjes waarbij moeilijk gescoord werd of net aan gewonnen werd met 0-1 of 1-0. Gelijk spelen tegen Sparta, Volendam en Fortuna dacht ik. Dat zijn toch punten die je uiteindelijk dus duur komen te staan.

22 april 2024 om 09:10

Hahaha pak voor de grap de cijfers er eens bij. Dan zie je dat Feyenoord gewoon praktisch op dezelfde cijfers uitkomt als afgelopen seizoen. Dus werkelijk waar geen idee hoe je erbij komt dat het stukken minder gaat. 1-0 winst tegen AZ(2X), RKC en Fortuna.

Kortom: het is bepaald geen rampseizoen voor Feyenoord. Er is wel één ploeg die er met kop en schouders bovenuit steekt in de Eredivisie.

22 april 2024 om 09:11

En hoeveel van die potjes hadden we vorig jaar dan barcalover? Gek hoe het geheugen soms werkt blijkbaar

22 april 2024 om 09:11

Die tegen Volendam was heel slecht, maar tegen Fortuna stonden we 75 minuten met 10 man en lukte het Fortuna met heel veel moeite om een punt mee te nemen. Als we de laatste potjes winnen hebben we 84 punten. Das meer dan vorig jaar en best vaak genoeg voor de titel. Psv was in de competitie gewoon (vrijwel) overslaanbaar.

22 april 2024 om 09:12

Feyenoord had inderdaad een aantal mindere wedstrijden dit seizoen en PSV draait gewoon een geweldig seizoen. Ondanks een aantal mindere wedstrijden tegen de "kleintjes" waren de wedstrijden tegen de grote clubs juist van een goed niveau en dan is op het einde van de rit een beker pakken een mooie bekroning. Volgend jaar weer proberen volgende bak voor de titel te gaan met waarschijnlijk een flink andere selectie en misschien andere trainer.

22 april 2024 om 09:13

Met nog vier wedstrijden te gaan hebben we 72 punten (vorig jaar na 34 82), dus je kan er meer halen. Doelpunten voor 77 zover, vorig jaar 81. Tegen 23, vorig jaar 30. Dus het doelsaldo is nu al beter. Ik denk dat je geheugen een loopje met je neemt barcalover

22 april 2024 om 09:51

@Baardgrasmus om maar even aan te vullen: Feyenoord creërt ook aanzienlijk meer kansen dan vorig seizoen. Alleen de scherpte voor de goal is er heel, heel vaak niet geweest. En het druk zetten was vorig jaar iets beter, en vooral spectaculairder. Vorig seizoen hebben we ook ontzettend veel van buiten de 16 gescoord, waar dat dit seizoen veel minder is. En daar zit dus ook weer een verschil waardoor het vorig seizoen allemaal wat spectaculairder eruit zag dan dit seizoen. Maar voetballend lijkt het zeker wel wat vooruit te zijn gegaan dan vorig seizoen. Al is het vooral ook een andere manier van spelen.Verdedigend zijn we absoluut sterker geworden. Feyenoord krijgt weinig kansen/doelpunten tegen. Alleen een korte periode gehad waarin elke eerste halve kans van de wedstrijd erin vloog.

Dat gezeur over 'troostprijs'...maakt Feyenoord zelf wel uit, keiharde hoofdprijs! Bam! Van harte!!!

hahaha mooi dit! Arne is wel een houte hark :P

Ik dacht dat de mannen van Broederliefde Spartanen waren?

22 april 2024 om 10:24

Ze supporteren inderdaad Sparta, maar ze zijn ook vrienden met een aantal jongens uit de selectie van Feyenoord. Daarnaast zullen de overgemaakte centjes bepaalde sentimenten snel wegnemen, denk ik zo.

Heerlijk dat m'n club weer een prijs pakt, altijd genieten. Arne is wel camerabewust, soms een beetje té. Maar goed, hij doet het natuurlijk geweldig. Maar ik heb me wel dood geërgerd aan de spandoeken en "ludieke" acties richting NEC. Waar een grote club klein in kan zijn. Merk het laatste jaar echt een soort misplaatste arrogantie onder de supporters, precies waar we bij de concurrent altijd zo op tegen zijn. En heus niet allemaal, maar wel heel veel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren